EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Ρωσίας!

Ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για φέτος, η Ρωσία, είναι έτοιμη για τη πρώτη της τεχνική πρόβα. Ο Sergey Lazarev ανεβαίνει στη σκηνή για την πρώτη πρόβα του “Scream“.

Στην σκηνή έχει τοποθετηθεί μία κατασκευή από 9 πλαίσια ορθογώνια. Ο τραγουδιστής είναι ντυμένος στα λευκά (πουκάμισο, παντελόνι, παπούτσια όλα λευκά) όπως και το δάπεδο είναι φωτισμένο με λευκό χρώμα. Στο πίσω φόντο της σκηνής επικρατεί βροχή, κεραυνοί και σκούρο μπλε χρώμα. Στην αρχή ο Sergey βρίσκεται στα δεξιά της σκηνής και έξω από την κατασκευή και ξεκινάει να τραγουδάει. Μετά ανεβαίνει πάνω στην κατασκευή και καθώς προχωράει στο κέντρο αντικατοπτρίζεται ο ευατός του σαν να καθρεφτίζεται. Πίσω στα γραφικά παρατηρούμε πολύ γρήγορες εναλλαγές αστερισμών σαν να είναι στο διάστημα.

Ο τραγουδιστής όταν ανεβαίνει στην κατασκευή και σταματάει στον πρώτο καθρέφτη-πλαίσιο κοιτάζει τον ευατό του μέσα, μετά γυρνάει και κοιτάζει το κοινό. Στη συνέχεια παρατηρούμε τον ίδιο στους υπόλοιπους 8 καθρέφτες (8 είδωλα). Μετά το πρώτο ρεφρέν τα 8 είδωλα δρουν αυτόνομα, ενώ ο τραγουδιστής βρίσκεται στο κεντρικό μπροστά. Αφού τελειώσει και το δεύτερο κουπλέ, φωτίζεται έντονα το κεντρικό πλαίσιο, τα άλλα 8 είδωλα χάνονται και φαίνονται σκοτεινά τα πλαίσια και εμφανίζεται μόνο βροχή και στον καθρέφτη και πίσω στα γραφικά. Και αυτό συνεχίζεται μέχρι το δεύτερο ρεφρέν…όπου εμφανίζονται ξανά τα 8 είδωλα, τα οποία βρέχονται από τη βροχή.

Στη γέφυρα του κομματικού (όπου ακούγονται τα τύμπανα) εξαφανίζονται όλα και έχουμε μόνο τον Sergey στη μέση και τα είδωλα αναπαριστούν τις αληθινές κινήσεις του πλέον. Προχωράει στο κέντρο, σβήνουν σιγά σιγά οι αντικατοπτρισμοί και στη τελική κορώνα σαν να σπάει ένας καθρέφτης.

Φωνητικά στην πρώτη πρόβα ήταν αρκετά καλός, στις επόμενες δύο βελτιώθηκε περισσότερο. Γενικώς άργησε πάρα πολύ η όλη πρόβα του καθώς τους πήρε περίπου 20 λεπτά να στήσουν τα σκηνικά. Προφανώς τους ενδιέφερε το οπτικό κομμάτι να τεστάρουν περισσότερο συγκριτικά με το φωνητικό.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Daniil Velichko, eurovision.tv 

66 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναμενόμενα πολύ καλά ακουγονται όλα… Ο Φωκάς δεν απογοήτευσε (λογικό) και φαίνεται ότι πρωτοτυπεί κάθε φορά σε αντίθεση με τη Sasa που σχεδόν όλα τα stagings την είναι πανομοιότυπα… Οκ έχει ένα θέμα με το να τοποθετεί πάνω στη σκηνή διάφορα άλλα πάντα βγαίνει κάτι διαφορετικό, όχι παρομοια…

    • Η Σασα επαναλαμβάνεται αλλά ο Φωκάς όχι::::::::: 2008 Ουκρανία κουτιά, 2009 Ρουβάς κουτί (φερετρο), 2013 Αζερπαιζάν κουτί, Ρωσσία 2016 ένα τεράστιο κουτί, Μολδαβία 2018 κουτιά, Ρωσσία 2019 κουτιά (και μπορεί να μου διαφεύγουν κάποιες άλλες “σκηνοθεσίες” του που σίγουρα θα έχουν κουτί μέσα)

  2. Δεν ξέρω τι μου λείπει αλλά σίγουρα δεν εντυπωσιάστηκα σιγά την υπερπαραγωγή …next….

  3. Thunder που είσαι;Νομιζεις ότι θα νικήσει ο Sergei ακόμα;Νομίζω ότι για σερβιτόρος καλός είναι.

    Σου λέω ξανά (αν και δεν απαντάς γιατί δεν σε συμφέρει).
    2016
    Ουκρανία: 534 βαθμοί
    Αυστρλια: 511 βαθμοί (η πραγματική νικήτρια για εμένα)
    Ρωσία: 491 βαθμοί

    Φέτος αν μαζέψει η Ρωσία 350 βαθμούς καλά θα είναι.

  4. Ότι και να πω θα είναι λίγο !!!Τρέμε μικρή Ολλανδέζα

    • Εντάξει μικρή μπαμπούσκα!!!
      Σε διάλυσε η Dami και η jamala και δεν ξέρεις τι λες.

      Επίσης να με λες Γερμανό καλύτερα γιατί μένω Μόναχο άρα ταιριάζει.

      • Ρε παιδιά, αφού ο Sergey είχε νικήσει στο televoting, οπότε εκείνος ήταν ο πραγματικός νικητής…

  5. Όσο ωραία και να είναι η σκηνική παρουσία τη τραγούδι είναι κακό για εμένα θα είναι 10αδα αλλά όχι 5αδα είναι κατώτερο του 16’!!!
    Thunder του χρόνου δεν πειράζει!!!

  6. Το έχω πει και στο άρθρο με την σκηνική παρουσία της Λιθουανίας αλλά το λέω και δω σε περίπτωση που δεν το είδε καποιος απλά εν συντομία.Του χρόνου να πάμε όλοι στην ΕΡΤ και να απαιτήσουμε να κανει πρόταση να μας εκπροσωπήσει του χρόνου στην Μόσχα ο Sergey !!! Δεν θα είναι εύκολο αλλά αν πάμε πολλά άτομα θα δει η ΕΡΤ ότι είμαστε πολλοί συν ότι αν βάλει ο καθένας έστω και 50 Ευρώ ,εγώ θα βάλω μέχρι και 2000 θα μαζέψουμε ένα σεβαστό ποσό που θα το δωσουμε στην ΕΡΤ για ενίσχυση γιατί φυσικά δεν φέρνεις τέτοιον τραγουδιστή με ψίχουλα ειδικά όταν θα έχει στεφθεί και νικητής την προηγούμενη χρονιά .Οποίος θέλει να συνδράμει στο εγχείρημα να μου το πει στα σχόλια.

    • Κλαίω τεσπά …ακόμα πιστεύεις πραγματικά ότι με αυτους του καθρέφτες σεργκειδες θα νικήσει χαχαχα (εντωμεταξυ το νερό και τις λυμνουλε ο Φωκάς τα έχει ψωμοτυρι και πολύ φοβάμαι ότι κάποιος θα πνιγεί φέτος )

    • Μόνο 50 ευρω; Πολύ λίγα λες.Εγώ πάντως έχω ένα σπιτάκι, ένα χωραφάκι με κάτι ελιές και καμία δεκαριά γελάδια του παππού μου απ’ το χωριό.Θα πάρω κι απ’ τη γιαγιά μου κανένα κόσμημα και τα προσφέρω όλα προκειμένου να δω τον θεό Sergey να εκπροσωπεί την Ελλαδα.Μέχρι και το βρακί μου που λέει ο λόγος.

      • Τώρα νομίζεις πως είπες καμία εξυπνάδα?Αστειο θα ήταν αν έλεγα πχ μόνο κανένα 500 άρικο για να κάνεις τέτοιο σχόλιο 50 πραγματικά είναι ενα πόσο μικρό που σχεδόν ο καθένας μπορεί να το διαθέσει για έναν τόσο μεγάλο σκοπό αλλά φυσικά ο Ανθελληνας είμαι εγώ που προσφέρω ολόκληρο το κομποδεμα μου για μια θέση στην 5 αδα του χρόνου.

      • Εγω δεν πιστευω οτι εισαι ανθελληνας. Καθε αλλο.
        Το προβλημα ειναι νομιζω οτι μολις βλεπεις το Σερκει, βελαζουν τα μεσα σου. Κι εμεις αγαπησαμε καλλιτεχνες, αλλα τοσο πορωση πια…

    • Χαλια ειναι αυτος ο σεργκει! Της μολδαβιας η κοπελιτσα καλυτερη ειναι! Να δειτε θα γινει η ανατροπη και θα κερδισει η μολδαβια φετος και θα κλαιει και ο σεργκει μαζι με το ντουνκαν και το αλλο το κολοκοτσιλαδι απο την ελβετια και τον άλλον τον ιταλο! Η μονη χωρα που ισως απειλει την μολδαβια ειναι η Λετονία που την φοβάμαι πολυ αλλα την βλεπω να καταληγει δευτερη

      • Ώρα είναι να μας πεις ότι φοβάσαι και το Μαυροβούνιο το οποίο βλέπεις να μπαίνει τοπ 5 ?

  7. Φωκά τί έπαθες φέτος? Δεν έχω δει ολόκληρη την παρουσίαση φυσικά ούτε κάποια άλλη φωτο πέρα από αυτο το βιντεάκι αλλά μου φαίνεται εντελώς ανέμπνευστο και δεν μου αρέσει καθόλου! Προσωπική μου άποψη πάντα!

  8. Τόσο vanilla ο Sergey. Τόσο παραπροπέρσινο αυτό που κάνει. Και κουβαλά αυτόν τον συρφετό από τα βάθη του 2005, ένα επιτελείο showbiz μαφιόζων με νεοπλουτίστικη έπαρση. Μόνο σε αυτή τη ρωσο-μπαρόκ φούσκα θα μπορούσε ένας songwriter τόσο delusional και σκουριασμένος όσο ο Κοντόπουλος να απασχοληθεί. Δουλειά τον υπόλοιπο χρόνο έχει άραγε; Μεσολάβησαν δύο χρόνια ηθελημένης απαξίωσης των συμμετοχών τους για να σκηνοθετηθεί αυτό το “σωτήριο” comeback. Οι επιτροπές, πουλημένες και απούλητες, είναι στη θέση τους για να μας γλιτώνουν από τον βλαχο-μαξιμαλισμό τέτοιων συμμετοχών και τα ex-Soviet πλήθη που τους ψηφίζουν. Καμία ρεβανς δεν υπάρχει εδώ.

  9. Δεν είναι κακή η σκηνική παρουσία πολύ έξυπνο σκηνικό αλλά μου φαίνεται ότι κάτι του λείπει ακόμα…δεν μ έχει βγάλει vibes νικητή
    Σαφώς περιμένουμε και του Ολλανδού την πρόβα για να έχουμε πλήρη εικόνα αλλά ρε παιδιά…κάποια φαβορί δεν εντυπωσίασαν όποτε δεν τον αποκλείω για νικητή.

  10. Πολύ εντυπωσιακό απλά
    Θα πάει αρκετά καλά και μακάρι να κερδίσει
    Σε προηγούμενα σχόλια μου χθες ανέβασα ένα βιντεάκι της Beyoncé το 2011 αν θυμάμαι που ότι κινήσεις έκανε αναπαριστούταν με τον εαυτό της σε είδωλα ακριβώς δίπλα και κάποια στιγμή εμφανιζόταν και χορευτεσ και είπα ότι έτσι έπρεπε να το κανει η Κύπρος
    Τελικά με παραλλαγή το κάνει η Ρωσία και πιστεύω είναι εκπληκτικό
    Καλή επιτυχία γιατί όπως το 2016 έτσι και τώρα θα μπορούσε να ειναο η ελληνική συμμετοχή
    Σημείωση :το ελληνικό μου αρέσει αρκετά και η παρουσίαση του τα χω πει

  11. Κάτι άκυρο ρε παιδιά
    Έχει καταλάβει κανείς γιατί τέτοια κατρακύλα στα στοιχηματα η Κύπρος και ειδικά η Ελλάδα ;;;

    • Eπειδή ανεβαίνει η Μάλτα μετά την πρόβα της; Εκτός αν διαμαρτυρήθηκαν οι λουλουδούδες στα μαγαζιά ότι η δικιά μας τους τρώει το ψωμί…

  12. Αυτή ήταν η φοβερή ιδέα, αντίγραφα του εαυτού του σε οθόνες, σε ένα εντελώς στατικό θέαμα;; Όχι, ούτε έξυπνη ιδέα είναι, ούτε καινούρια, ούτε ο Ευαγγελινός προσέφερε κάτι σπουδαίο τελικά. Το 2016 όντως ένα εντυπωσιακό concept, όχι όμως αυτό. Ήδη πέφτει στα στοιχήματα.

  13. Μοιαζει σαν αναβαθμισμενη εκδοχη και συνδιασμος των ani lorak shady lady eurovision 2008 και farid mammadov eurovision 2013. Γενικα και απο καποιες αλλες δουλειες του Φωκα μια εμμονη με τα κυβοσχημα και τα παραλληλογραμμα την εχει.Eχει ενδιαφερον αλλα οχι για πρωτη θεση.

  14. dn μ αρεσει ουτε το τραγούδι ουτε η εμφάνιση ουτε η ακρως ομοφοβικη ρωσια!

  15. Έλεγαν ότι θα δούμε μια συγκλονιστική σκηνική παρουσία και προσωπικά πιστεύω ότι η σκηνική παρουσία του 2016 ήταν πολύ καλύτερη! !!Μπορεί στη τηλεόραση να γράφει εξαιρετικά, αλλά αυτό που βλέπουμε στη σκηνή το έχουμε δει αρκετές φορές και μάλιστα σε καλύτερη έκδοση! !! Αν ήταν πχ συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν, θα ήταν στη δεκάδα και με το ζόρι! !

  16. Εμμ όχι. Απλά όχι. Το τραγούδι από μόνο του δεν τραβούσε για νίκη. Χρειαζόταν ένα πραγματικό υπερθέαμα να στηθεί στην σκηνή για να το φτάσει στην κορυφή, κάτι που από αυτά που έχουμε δει προς το παρών δεν υπάρχει. Το κονσεπτ δεν μπορεί να το πει κανείς και πρωτότυπο, είπαν ήδη κάποια αντίστοιχα παραδείγματα τα παιδιά στα παραπάνω σχόλια και θα ήθελα να προσθέσω και εγώ εκείνη την συμμετοχή στον φετινό Σουηδικό εθνικό (δεν θυμάμαι όνομα) που έπαιζε όλο το story γύρω από τον καθρέφτη-οθόνη και τις αντανακλάσεις(μόνο που εκεί ήταν ένας ο καθρέφτης).
    Είχαν πει ότι θα έμοιαζε σαν σκηνικό ταινίας κτλ αλλά εδώ δεν φαίνεται αυτό. Το βίντεο ήταν αρκετά πιο θεατρικό και περίμενα να κινηθούν κάπως έτσι αλλά να που για ακόμη μια φορά ο Φωκάς ψιλοαπογοήτευει. Όταν το 16 φέρνεις ένα τεχνολογικό υπερθέαμα σαν εκείνο που κατάφερε ένα generic τραγούδι να το πάει πρώτο στο κοινό, τότε δεν μπορείς να επιστρέψεις με κάτι λιγότερο. Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη και το scream βγαίνει χαμένο. Περιμένουμε μόνο τα τηλεοπτικά πλάνα να το επιβεβαιώσουν.

  17. Το 2016 ήταν εντυπωσιακή η σκηνική παρουσία το φετινό είναι απλώς καλό,αλλά πολύ στατικό. Σε συνδυασμό με το γκελ που δεν έχει κάνει (σε σχέση με το 2016) δε νομίζω να κερδίσει φέτος η Ρωσία.. θεωρώ μια θέση μεταξυ 4ης-7ης είναι πολύ πιο ρεαλιστική! Στο τελικό πάντως θα βρεθεί άνετα.

  18. Εγώ προτείνω να βάλουμε σε δημοψηφισμα το ζήτημα της εκπροσώπησης μας από τον Sergey και ένα κομμάτι του προυπολογισμου να διατεθει σε καθρέφτες, ένα θρόνο για να κάτσει το αγόρι μας, 3-5 μποτοξ του Κιρκοροφ για να γίνει επιτέλους τέλειο καρτουν και ένα πιάνο μινιατούρα για να παίζει τις νύχτες ο Κοντοπουλος και να νιώθει Κορκολης. Εμένα πάλι και Ani Lorak μου θυμίζει, και Αζερμπαιτζαν 13 και Αρμενια 2016. Αμαν βρε Φωκα. Πόση πρωτοτυπια ν’ αντέξουμε?

  19. Η συγκεκριμενη εμφανιση ειναι σχετικα ανεμπνευστη. Αυτο που βλεπω εγω ειναι μια μιξη shady lady, Aζερμπαιτζαν 2013 και Ace wilder 2016 στο melodifestivalen
    Δεν ειναι τοσο ασχημη αλλα ειναι υπερβολικα στατικη.

    7/12 απο εμενα

    • Να συμπληρωσω και τα εξης:
      Δεδομενου οτι μας εταξαν λαγους και πετραχηλια, περιμενα να δω ενα υπερθεαμα.
      Εδω μας ειπαν θα ειναι πιο συγκλονιστικο και απο ταινια.
      Το κομματι σηκωνε η αληθεια ειναι πολλα αλλα ο φωκας εκανε πολυ μετρια δουλεια
      Κριμα γιατι δεν θα ειχα προβλημα να κερδισει o sergey

  20. Εντυπωσιακο όπως και της Μαλτας. Τελικά; Έχω αρχίσει να αγχώνομαι για το αν η Ελλάδα μπορεί να καταφερε μια θέση στη δεκάδα. (Δύσκολο, άσε που πεφτουμε στα στοιχηματα.)

    • Η Μάλτα δεν ήταν κάτι το πραγματικά εντυπωσιακό κι εγώ είχα πολύ υψηλές προσδοκίες! Λοιπόν εμένα αυτό μου κάνει ανακύκλωση πολλών staging του παρελθόντος δε ξέρω αν γράφει καλά στην κάμερα αλλά αυτό που βλέπω στη σκηνή δεν είναι πρωτότυπο όπως το 2016! Η Ελλάδα θα καταφέρει να μπει στη δεκάδα ας μην ξεχνάμε ότι όλη η Ευρώπη δε δίνει βάση στα στοιχήματα και βλέπει μόνο τα live shows!

  21. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ….Υπερθέαμα!

    Ναι, είναι ότι πιο κοντά σε νικητήριο τραγούδι έχουμε δει μέχρι στιγμής.

    Θα νικήσει; Όπως λέμε και στο χωριό μου: who knows! Μακάρι πάντως, γιατί προσωπικά το τραγούδι μου αρέσει, η φωνή του είναι τεράστια και ο Φωκάς έκανε το θαυματάκι του…πάλι! Και άλλωστε είναι η Ρωσία, με ό,τι κι αν αυτό σημαίνει, καλό ή λιγότερο καλό.

    Θεωρώ πως μια θέση στην τριάδα του κοινού, την έχει ήδη εξασφαλίσει. Ελπίζω πως οι επιτροπές δεν θα είναι τόσο σκληρές μαζί του ΚΑΙ φέτος. Βασικά όχι μαζί του, με τη Ρωσία, αλλά τον παίρνει η μπάλα κι αυτόν…δυστυχώς…

    Σε 11 μέρες και 11 ώρες θα ξέρουμε ?!!!!

      • Σκερπανόπουλος οπως σε λένε ρατσιστής είσαι και φαίνεσαι
        Μεγαλύτεροι ρατσιστές απο εσάς του δήθεν προοδευτικούς και διεθνιστές δεν υπάρχει. ΜΚΟ ένα σωρό δήθεν διεθνιστικές οργανώσεις κλέβοντας λεφτά και εκμεταλλεύονται τη δυστυχία που δήθεν προασπίζονται
        Σου χει τάξει καμια θέση ο ΣΥΡΙΖΑ;; Μήπως για του χρόνου να πας εσυ;;;

  22. Το στήσιμο είναι καλό και το να βγάζουμε χολή δε τιμά κανέναν ειδικά αυτούς που κατηγορούσαν άλλους

    • Καλό από νικητήριο όμως έχει μεγάλη διαφορά και από την πρώτη στιγμή μας πλασάρεται σαν φαβορί.

    • Συμφωνώ. Η Ρωσία σήμερα είχε την καλύτερη πρόβα και αμέσως μετά η Μάλτα. Προβλέπω η Μάλτα να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο στα στοιχήματα μέχρι τον πρώτο ημιτελικό. Φλερτάρει έντονα με το να βρεθει στο top 5 του τελικού. Την πεντάδα ο Σεργκέι πιστεύω την έχει στο τσεπακι του τουλάχιστον. Και καλός ερμηνευτικά είναι, και μεταδοτικότητα έχει και καλή σκηνική παρουσία έχει . Άλλο με προβληματίζει. Τους πήρε 20 λεπτά να το στήσουν όλο αυτό . Δηλαδή στον ημιτελικό και στο τελικό που θα έχουν ελάχιστα λεπτά στην διάθεση τους τι θα κάνουν. Ελπίζω να υπήρξε αυτό το θέμα επειδή ήταν η πρώτη φορά.

  23. Αυτό με τους καθρεύτες το έκαναν και οι Blue όταν εκπροσώπησαν την Αγγλία, έχει και τόσα χρόνια απο τότε. Η νίκη είναι καθαρά Ολλανδική υπόθεση.

  24. Να δείτε που ο Thunder and lighting it’s getting exciting είναι ο Στεφανος από το πάνελ των κουκου…

  25. Πραγματικά καλό αυτό που είδα και άκουσα!
    Μπορεί σαν ιδέα να μην είναι πρωτοποριακή, αλλά σίγουρα θα εντυπωσιάσει το κοινό!

  26. Εντυπωσιακό αλλά περίμενα κάτι καλύτερο. Το τραγούδι δεν τραβάει και δεν ξέρω αν αυτή η σκηνική παρουσία αρκεί για να φέρει στην Ρωσία και τον Σεργκέι την πρωτιά. Γιατί αυτός είναι ο μοναδικός στόχος της Ρωσίας φέτος και οποιαδήποτε άλλη θέση πλην την πρώτης θα είναι αποτυχία. Έλεγαν ότι η σκηνική παρουσία θα θυμίζει επική ταινία υψηλών προδιαγραφών και εγώ βλέπω μια καλοδουλεμένη αλλά όχι πρωτότυπη και καινούρια σκηνική παρουσία με πολλαπλά είδωλα του καλλιτέχνη και παιχνίδι με καθρέφτες-οθόνες που έχουμε ξαναδεί παρόμοια. Εκτός από χειρότερο τραγούδι λοιπόν ο Σεργκέι επιστρέφει και με χειρότερη ή έστω πιο αδιάφορη σκηνική παρουσία από αυτή το 2016 που ήταν εκπληκτική και πρόταση. Σίγουρη 5αδα αλλά δεν νομίζω να τους αρκεί.

  27. Πάτε καλά εσείς που θα δίνατε λεφτά? Είπαμε να είστε φαν του νεαρού αλλά Θεός δεν είναι και ούτε θα νικήσει καθρέφτες έχει Όχι φτερά στα πόδια…χαλαρώστε δηλαδή διαβάζω σχόλια και λέω αν είναι δυνατόν…Πόσο χρόνων είσαι εσύ που θα έδινες 2000 ευρώ για να τα δώσεις στην ΕΡΤ να τα δώσει στο Sergey? Μόνο ως πλάκα μπορώ να το πάρω δε νομίζω να το πιστεύεις κι ολας …αν είναι Να τα δώσεις δωστα κάπου που τα έχουν πραγματικά ανάγκη…Να μη λέμε μαλακιες είπαμε
    ..τα σκεφτόμαστε λίγο

  28. Θα αφήσω εδώ το σχόλιο μου και δεν θα ασχοληθώ ξανά.
    Το λίγο της παρουσίασης που είδαμε πραγματικά φαντάζει υπέροχο και άψογα επαγγελματικό.Το τραγούδι το λατρεύω και με εκφράζει απίστευτα (όπως και άλλα αυτής της χρονιάς), ο Sergey είναι απίστευτα ταλαντούχος,φωνάρα και γράφει εκπληκτικά στον φακό.Πουθενά στα ξένα sites αλλά και στα σχόλια στο youtube δεν βλέπω όλα αυτά τα τραγικά που οι εμπαθείς έλληνες φανς καταλογίζετε στη ρωσική αποστολή.Ναι είστε απίστευτα εμπαθείς και “μισείτε” τόσο τον Φωκά και τον Κοντόπουλο που δεν ξέρετε τι λέτε και ρίχνετε μόνο χολή χωρίς λόγο.Η Ρωσία φέτος μπορεί να το σηκώσει και θα χαρώ πολύ αν το κάνει.
    ΑΝ εμείς σαν Ελλάδα είχαμε αυτήν την παρουσίαση ακριβώς ως έχει με αυτήν την ομάδα και από κάτω στην οθόνη έγραφε “Greece – Scream” θα είχατε αρχίσει ήδη να ξεσκονίζετε το ΟΑΚΑ κι αν χάναμε θα χτυπιόσασταν για την αδικία του αιώνα….

    • Καταρχας να πω ότι χαίρομαι το στρωτο και ψυχραιμο λόγο σου. Κατά δεύτερον, θα ήθελα να σε ρωτήσω από πότε είσαι φαν του διαγωνισμού. Αν είσαι τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια που συμμετέχει ο Ευαγγελινος και ο Κοντοπουλος, δεν μπορεί να μας λες σοβαρά πως είμαστε εμπαθεις. Δεν τους είπε κανείς αταλαντους (ειδικά ο Φωκας έχει δώσει και κάποια σπουδαία δείγματα γραφής) Θεωρώ όμως πως κάπου έχουν κουράσει (είναι και λογικό από κάποιο σημείο και έπειτα) με το να ξεπατικωνουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Επίσης, νομίζω θα συμφωνήσεις πως έχουν κάνει και τεράστιες πατάτες, όπως η – γραφική κατ’ εμε- παρουσίαση του Ρουβα το 2009 και το this is love για τον Κοντοπουλο. Τη δουλειά τους κάνουν, τα λεφτακια τους βγάζουν και ορθως πραττουν αλλά μην τους αναγαγουμε και σε θεούς γιατί οκ, προφανώς ο Φωκας έχει απωλεσει τη παλιά του αιγλη, ο δε Κοντοπουλος αμφιβάλλω αν την απέκτησε και ποτέ. Δεν είναι εμπαθεια. Είναι θέμα γούστου, ωτων και οφθαλμών.

      • Δεν είχα καμία διάθεση πραγματικά να απαντήσω σε κανέναν αλλά δεν μπορούσα να μην σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια Spyros83.
        Παρακολουθώ τη Γιουροβίζιον 30 χρόνια για να σου λύσω την απορία και σε αυτό.
        Τώρα όσον αφορά τους Φωκά-Κοντόπουλο.Έχουν κουράσει;Ναι.Έχουν κάνει πολλές αποτυχίες(Σάκη-Ντέμη);Ναι.Κι εγώ τους βαρέθηκα αν με ρωτάς αλλά καταλαβαίνω ότι είναι επαγγελματίες και έτσι το βλέπουν πλέον και καλά κάνουν καλώς ή κακώς.
        Αλλά εγώ μίλησα για μια εμπάθεια των πολλών εναντίον τους απτην πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα τους.
        Για να μην αναλώνομαι στα ίδια και τα ίδια εξακολουθώ να υποστηρίζω τη συμμετοχή της Ρωσίας(γιατί και την Ισπανία έχει κάνει αλλά με αφήνει παγερά αδιάφορο) με τα χίλια κι εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν εμείς σαν Ελλάδα είχαμε αυτό το πακέτο φέτος θα ήμασταν σίγουροι για την απόλυτη νίκη μας.
        Ο Σεργκευ αξίζει να κερδίσει αν και πιστεύω ότι οι επιτροπές για άλλη μια φορά δεν θα τον αφήσουν.

  29. Είναι να απορείς κανείς γιατί η Ρωσία προσπαθεί τόσο πολύ να κερδίσει ένα διαγωνισμό που διοργανώνεται από δυτικά κράτη. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει διαφανεί – σχεδόν απροκάλυπτα – ότι όχι μόνο θα έρχεται τρίτη, αλλά θα βλέπει και τον πλεον πρόσφατο σύμμαχο της Δύσης να νικά!

    Στο αρτιστικ τώρα: Οχι κάτι ιδιαίτερο, σίγουρα θα βγει clean και rigid στους δέκτες. Νιώθω πάντως ότι τα sets του Φωκά φέρουν πάντα μια δόση άλλης εποχής ή/και χρησιμοποιούν σύγχρονα μέσα αλλά χωρίς την σωστή ποσόστωση.

    We’ll see..

  30. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την larger then life παρουσιάση των Ρώσων.
    Για όσους παίρνουν τα πάντα στα πολύ σοβαρά- άρα και την Εurovision, τότε προφανώς θα τους κερδίσει, η πομπωδέστατη σε όλα της συμμετοχή.
    Όμως δεν θυμάμαι πότε κέρδισε τελευταία τόσο βαρύγδουπο τραγούδι.
    Τα κομμάτια που έχουν κερδίσει τα τελευταία χρόνια είναι είτε λόγω διασκεδαστικών vibes (Νέτα), είτε λόγω συγκίνησης (Τζαμάλα, Σομπράλ) που προκαλούν.
    Το τραγούδι της Ρωσίας είναι “σοκ και δέος” και δεν έτσι βλέπω να σπάει το αντιρωσικό feeling που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στον διαγωνισμό, το αντίθετο μάλιστα.
    Στο τελικο θα περάει αλλά ως εκεί.

  31. Η αλήθεια είναι ότι εάν η Ρωσία ξαναζήσει ένα 2016 όπου την αδίκησαν κατάφορα θα αποχαιρετήσει τον διαγωνισμό
    Θεωρώ ότι θα είναι πρώτος στο κοινό αν και ο Αζερος θα προσπαθήσει να του κλέψει την θέση
    Από κει και πέρα οι επιτροπές θα ειναο χωρισμένες ανάμεσα σε Σουηδία και Ολλανδία για τα 12 και 10 και από κει και πέρα ο κακός χαμός με λίγους βαθμούς στην Ρωσία τόσους όσους να μην κερδίσει
    Ειλικρινά θα ήθελα να ήξερα όλα τα σχόλια των παρουσιαστών σε συμμετοχές όπως Ελλάδα Κύπρος Ρωσία Ελβετία Αζερμπαιτσαν Αυστραλία Ολλανδία Μαλτα Σουηδία
    Οποίος μπορέσει από τους ημιτελικούς να φιλτράρει τα σχόλια τους θα καταλάβει τον νικητή
    Πάντα επηρεάζουν και δίνουν γραμμή
    Δηλαδή οι επίτροπες πέρυσι ανέδειξαν τόσο υψηλά την Νετα γιατί τους άρεσε η φωνή ή το τραγούδι της;
    Ας είμαστε σοβαροί και μη κρυβόμαστε
    Σημείωση το ότι άλλαξε το Ισραήλ στο και 1 άλλο σκάνδαλο
    Ενημερωτικά με 5η θέση στις επιτροπές ή 4 δύσκολα κερδίζεις και αυτό θα πάθει η Ρωσία φέτος

  32. Ήμουν εκατό τις εκατό βέβαιος πως τη σκηνική του παρουσία φέτος θα την έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Σίγουρα είναι ένας συνδυασμός από Αni Lorak (2008) και DEMY (2017). Επίσης τραγικό που έτυχε να έχει το ίδιο σκηνικό με τα Σκόπια. To μόνο που έχω να πω είναι: Rain falls from above, αδέρφια. ???

  33. Φωνάρα,υπέροχος,αγαπημένος!Εντάξει,η σκηνική παρουσία όχι η υπερπαραγωγή που αναμέναμε όλοι πως θα έκανε με το πρώτο αίσθηση ωστόσο δεν έχουμε παρακολουθήσει το σύνολό της για να έχουμε σφαιρική άποψη,σκηνοθέτες και ειδικοί δεν είμαστε αλλά ως θεατές δικαιούμαστε όλοι να πούμε πώς θα περιμέναμε ή θα θέλαμε παρουσιαστεί ένα τραγούδι.Ο Φωκάς μπορούσε ΠΟΛΥ καλύτερα,”εχθρος”του δηλαδή μόνον ο εαυτός του στην καλύτερη σκηνοθετικά στιγμή, που είχε ποτέ δηλαδή στο “You’re the only one”το 2016 παρόλα αυτά (προσωπική άποψη πάντα)πιστεύω πως ακόμα και έτσι η Ρωσία θα είναι και πάλι σε υψηλή θέση.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ