EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Λιθουανίας!

Στη σκηνή αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Jurij Veklenko από την Λιθουανία, o οποίος είναι έτοιμος για να κάνει την πρώτη του τεχνική πρόβα στο “Run with the lions“.

Η όλη εμφάνιση της λιθουανικής συμμετοχής είναι πολύ απλή και ο καλλιτέχνης βρίσκεται μόνος επί σκηνής στο κέντρο. Φοράει σκούρα ρούχα (σακάκι μακρύ, μαύρο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι) και περιορίζεται σε μερικές κινήσεις με τα χέρια. Το χρώμα που επικρατεί στη σκηνή, στο φόντο και στα περιγράμματα είναι το χρυσαφί. Η όλη εμφάνιση στηρίζεται στο εκτόπισμα του καλλιτέχνη, παίζει αρκετά με το φακό και φωνητικά αξίζει να πούμε ότι είναι πάρα πολύ καλός.

Όλες οι πρόβες του πήγαν πολύ καλά, δεν παρατηρούμε κάτι το εντυπωσιακό επί σκηνής και μέχρι στιγμής είναι από τις πιο λιτές σκηνικές παρουσίες της φετινής διοργάνωσης.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Lukas Gricius, eurovision.tv 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
    Ξερω πως κατά πάσα πιθανότητα χάνω τον χρόνο μου γιατί οι περισσότεροι εδώ μεσα είστε ότι να ναι αλλά παρόλα αυτά εγώ πρέπει να κάνω τον αγώνα μου .Μπορεί να με λέτε ανθελληνα επειδή δεν μου αρέσει η Ελληνική συμμετοχή (κάτι που είναι άτοπο λες και επειδή είμαι Έλληνας θα πρέπει να υποστηρίζω τον κάθε άσχετο που στέλνουμε) αλλά έχω να κάνω μια πρόταση σε όλους εδώ μέσα από τους συντάκτες μέχρι και αυτούς που απλά μπαίνουν για να ενημερωθούν.Να πάμε όλοι μαζί στην ΕΡΤ και να απαιτήσουμε να κάνει προταση στον Sergey για να μας εκπροσωπήσει του χρόνου στην Μόσχα!!! Φυσικά δεν θα είναι εύκολο για αυτό ζητάω όσο περισσότερα άτομα γίνεται για να δει η ΕΡΤ ότι το πράγμα είναι σοβαρό .Επίσης εγώ θα διαθέσω έως και 2000Ευρώ για να έρθει ο Sergey αν ένας μεγάλος αριθμός από εσάς βάλει έστω και 50 Ευρώ τότε θα μαζέψουμε ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο και θα καταφέρουμε να τον φέρουμε Ελλάδα.Αυτα από έναν “Ανθελληνα” που μόνο 2000 Ευρώ σκοπεύει να διάθεση για την Πανευρωπαϊκή ανάδειξη της χώρας του .Οποίος θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το εγχείρημα να απαντήσει σε αυτό το σχολείο και να το πει και παρακαλώ τον ogae να δημοσιεύσει το σχολιο μου ας είναι και τεράστιο.

  2. Αδιάφορη σκηνική παρουσία για ένα αδιάφορο κομμάτι. Αποκλεισμός φέτος για τη Λιθουανία μετά την εξαιρετική περυσινη συμμετοχή της.

  3. Συνέχεια ξεχνάω την ύπαρξη αυτού του τραγουδιού. Σίγουρος αποκλεισμός!

  4. Το κομμάτι ειναι καλό δεν ξέρω γιατι δεν αρέσει
    Anyway Thunder διαφωνώ ακόμη και ως αστείο. Υπάρχουν Έλληνες τραγουδιστές
    Να σου πω και το εξής οταν ο Κοντόπουλος πήγε με Ντέμυ μαντάρα τα έκανε…….
    Δε ξέρω τι φταίει

    ίσως να να έρχονταν ο κρικόροφ λέω εγώ?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ