EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Μάλτας!

Σειρά τώρα για τη πρώτη της τεχνική πρόβα έχει η Michela Pace από την Μάλτα, η συμμετοχή της οποίας “Chameleon” το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών fans.

Η Michela είναι ντυμένη στα λευκά και τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, σε κότσο ενώ συνοδεύεται επί σκηνής από τέσσερις χορευτές (δύο άντρες, δύο γυναίκες) οι οποίοι είναι ντυμένοι σε διάφορα έντονα χρώματα. Σημαντικό στοιχείο της σκηνικής παρουσίας – η οποία είναι πλούσια – είναι μία ειδική κατασκευή η οποία εξυπηρετεί στο να απεικονίζει διάφορα σκηνικά τα οποία μεταλλάσσονται συχνά. Η αρχή γίνεται με την Michela να τραγουδάει στο παράθυρο του δωματίου της του οποίου ο εξωτερικός τοίχος είναι με τούβλα. Σε κάποιο σημείο, η Michela “δείχνει” να ανοίγει τη πόρτα του δωματίου με αποτέλεσμα να “μπαίνουν” στο σκηνικό νερά και αμέσως αυτό να μετατρέπεται σε ένα μεγάλο ενυδρείο με πολλά ψάρια. Όσο συνεχίζεται το τραγούδι, το σκηνικό υιοθετεί ένα τροπικό δάσος με πολλά φυτά και ερπετά με βασικό πρωταγωνιστή φυσικά τον χαμαιλέοντα – όπως είναι και ο τίτλος του τραγουδιού! Στη γέφυρα του τραγουδιού, επικρατούν σύννεφα επάνω στα οποία υποθετικά τραγουδά η Michela ενώ παράλληλα οι χορευτές εκτελούν χορογραφία με έντονες κινήσεις. Λίγο πριν την εναλλαγή του σκηνικού, ξεσπά βροχή. Το τελευταίο σκηνικό που επικρατεί στην κατασκευή είναι μία μεγάλη πόλη με ψηλά κτίρια. Τα κεντρικά χρώματα της σκηνής, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης είναι το ροζ, το πράσινο, το κίτρινο και το σιέλ.

Φωνητικά, κατά τη πρώτη πρόβα, η Michela δεν απέδωσε το τραγούδι τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Στη δεύτερη και στη τρίτη πρόβα ωστόσο η βελτίωση ήταν αισθητή.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Jonathan Brincat, eurovision.tv 

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια αρκετά πολύχρωμη εμφάνιση αλλά η ερμηνεία ήταν απογοητευτική…Στις άλλες δυο προσπάθειες βελτιώθηκε,αλλά και πάλι θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο…

  2. Να τολμήσω; Θα τολμήσω…

    Προσωπικά το τραγούδι μου αρέσει από τις 10 Μαρτίου που κυκλοφόρησε. Μέχρι και σήμερα παίζει στο repeat.

    Η προϊστορία έχει δείξει πως οι επιτροπές λατρεύουν Μάλτα. Χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα η περσινή συμμετοχή τους. 5η(!!!!!) στις επιτροπές και 18(τελευταία) στο κοινό. Τι θέλω να πω με αυτό; Η Μάλτα πιστεύω θα στηριχθεί πολύ ΚΑΙ φέτος από τις επιτροπές και πιστεύω θα πάει ψηλά και στο κοινό, με ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο και όμορφο τραγούδι. Από όσο είδα η παρουσίαση του τραγουδιού είναι πολύ εντυπωσιακή, η ίδια τραγουδάει καλά, το τραγούδι είναι πικάντικο….οπότε περιμένετε πολλά, πάρα πολλά από την Μάλτα φέτος!

    Θεωρώ πως θα είναι αυτό το τραγούδι που θα κάνει την “έκπληξη” και ενδεχομένως και της Ισπανίας!

  3. Κανω μεγαλη προσπαθεια να το συμπαθησω αλλα δεν…
    Ωραια φαινεται η παρουσιαση, εντυπωσιακη φωνη, αλλα δε θελω να βγει πανω απο 7η

  4. Εύγε στη Μάλτα! Η Michela έχει υπέροχη φωνή με εντυπωσιακές δυνατότητες. Η παρουσίαση φανταστική!!! Χίλια μπράβο, άλλο ένα τραγούδι που θα χαρώ πολύ αν νικήσει.

  5. 7η θεση στα στοιχηματα ανεβηκεεεε και παει να ανεβει κια λλο !!!! Παμε Μαλτααααα!!!!! Βαλεττα 2020!!!

  6. Η Μάλτα είναι το ”dark horse” του φετινού διαγωνισμού και ήδη φαίνεται στα στοιχήματα. Νομίζω ότι θα είναι top 5 σίγουρα, ίσως και top 3.

  7. Ωραία εμφάνιση από τα Dance τραγούδια φέτος είναι το καλύτερο το βλέπω 5αδα θα πετάξει κάποια φαβορί έξω πιστεύω!!

  8. Βλέπω εδώ πολύ θετικά σχόλια. Εμένα αν κ μ αρέσει καπως σαν τραγούδι (το κουπλέ τελειο το ρεφρέν καθόλου) και σαν εμφάνιση καλή είναι δεν μπορώ να πω ότι είναι και τίποτα το συγκλονιστικό. Για τις θέσεις 6-9 είναι μια χαρα. Πιο πάνω δεν θεωρώ ότι αξιζει

  9. Απο τα πολυ καλα τραγουδια φετος, αλλα επειδη ειναι αρκετα ραδιοφωνικο το κομματι χανει αρκετα στην σκηνη. Η Michela προσπαθει αλλα μου βγαζει κατι αμηχανο με τις κινησεις της. Θα παει ψηλα πιστευω και το αποδεικνυουν και τα στοιχηματα.

  10. Φωνητικά θέλει λίγη δουλίτσα. Σκηνικά είναι αρκετά καλό
    Έτσι στήνεται ένα τέτοιο ραδιοφωνικό κομμάτι αγαπητή Σάσα…
    Ωστόσο αν και ανεβαίνει στα στοιχήματα ( λογικό η Μάλτα κατά καιρούς είναι λατρεία των φανς και σχεδόν πάντα των επιτροπών!) Δε νομίζω να τερματίσει στη πρώτη 5αδα..Μια θέση μεταξύ 6ης-10ης τη θεωρώ πιο πιθανή… Σίγουρα οι επιτροπές θα το χουν ψηλά και το κοινό χαμηλότερα. Στο τέλος πάντως θα είναι.

  11. Καλή ιδέα αλλά πρέπει να το δούμε τηλεοπτικά για να καταλάβουμε πως θα πάει το τραγούδι. Υπάρχουν πιθανότητες αυτά τα εφέ πάνω στην οθόνη να φαίνονται φτωχά και να χαλάνε όλη ην παρουσίαση. Επίσης δεν μου αρέσουν τα ρούχα τους (αν είναι αυτά που έχουν επιλέξει για τον ημιτελικό), περίμενα ένα πιο high fashion και extravagant ντύσιμο όπως αυτό στο τέλος του video clip.

  12. Προσωπικά το προτιμώ από της Ελβετίας και το βάζω στο ίδιο επίπεδο με Κύπρο. Συμπαθες, χαριτωμένο, δροσερό. Ως εκεί. Κρατώ μια επιφύλαξη να το δω τηλεοπτικά, να δω και ρούχα αλλά δεν θεωρώ ότι μπορεί (και δεν αξίζει κιόλας) να πάει πάνω από 7η θέση, αντε 5αδα.

  13. Πολύ καλή η παρουσίαση, περίμενα ότι θα τα θαλασσώσουν αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα! Στην αρχή το τραγούδι το θεωρούσα τόσο μέτριο και βαρετό, όμως τώρα τελευταία μου έχει κολλήσει υπερβολικά και θεωρώ υπέροχα τα κουπλέ και το μισό ρεφρέν. Δε μου αρέσει το κομμάτι «Chame chame Leon». Παρόλα αυτά ελπίζω να το ψηλά.

  14. Δεν με τρελαίνει ούτε το τραγούδι ούτε η τραγουδίστρια αλλά για αυτό που είναι η συμμετοχή το στήσιμο είναι εξαιρετικό. Σύγχρονο, μοντέρνο, νεανικό, κεφάτο. Μου βγάζει αέρα 2019 και MTV. Από τα αντίστοιχου ύφους φετινά τραγούδια θεωρώ ότι έχει το πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό staging. Νομίζω θα έχει την φετινή τύχη της περσινής Τσεχίας και ίσως λίγο καλύτερη.

  15. Από τις πιο φτου κακά συμμετοχές μου για φέτος. Όχι οτι είναι κακό, τουναντίον είναι κάτι πολυ συγχρονο, μάλλον επίκαιρο. Αλλά ολο αυτό το σχετικό hype μου πέφτει πολύ υπερβολικό μου φαίνεται ρε φίλες και φίλοι. Καθημερινά γίνεται release στο ραδιόφωνο τέτοιος ήχος. Αυτά σχετικά με το τραγούδι. Γιατί το staging είναι πανέξυπνο και πολυ πολυ καλο. Χωρίς να θέλω, νομίζω οτι top10 το έχει – μάλλον – σίγουρα. Και μετά τον πρώτο ημιτελικό θα ανέβει στους bookers ακομα περισσότερο. Για εμένα είναι η πιο ολοκληρωμένη dance συμμετοχή για φέτος. Χωρίς υπερβολές και με το στανιό.

  16. Καλό τραγούδι,σίγουρα καλύτερο (για μένα προσωπικά)από της Ισπανίας,με μία καλύτερη ερμηνεία θα προκριθεί άνετα πιστεύω.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ