EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Κροατίας!

Η τέταρτη κατά σειρά ημέρα των προβών ξεκινά τώρα με την πρώτη τεχνική πρόβα της Κροατίας!

Ο Roko Blažević βρίσκεται στη σκηνή του EXPO Tel Aviv φορώντας τα ίδια ρούχα με αυτά που φόραγε στον εθνικό τελικό της χώρας του, Dora. Τουτέστιν, λευκό πουκάμισο, λευκό σακάκι, λευκό παντελόνι και λευκά παπούτσια. Η μοναδική διαφορά είναι πως τα φτερά αγγέλου που χρησιμοποιεί στο ενδυματολογικό κομμάτι του αυτή τη φορά δεν είναι λευκά (όπως στον εθνικό τελικό) αλλά χρυσά.

Στην έναρξη του τραγουδιού, ο Roko είναι ξαπλωμένος στο δάπεδο, στις οθόνες του οποίου απεικονίζονται φλόγες. Τα πρώτα τηλεοπτικά πλάνα είναι από ψηλά. Στη πλάτη του, υπάρχουν εφέ δύο φτερών που φλέγονται. Ο τραγουδιστής ξεκινά να ερμηνεύει το “The Dream” και σταδιακά σηκώνεται από τη θέση του ενώ πλέον κεντρικό θέμα των LED οθονών είναι φτερωτοί άγγελοι, σύννεφα και αντανακλάσεις του ηλίου στον ουρανό. Μετά το πρώτο ρεφρέν του τραγουδιού, στη  σκηνή εμφανίζονται δύο χορευτές που αντιπροσωπεύουν δύο αγγέλους και εκτελούν μία χορογραφία, κατά το τέλος της οποίας τοποθετούν τα δύο χρυσά φτερά του Roko στη πλάτη του. Κατά τη διάρκεια της χορογραφίας το background της οθόνης γεμίζει με κεραυνούς και αστραπές. Ενδυματολογικά, οι δύο χορευτές είναι ημίγυμνοι, φορώντας λευκά παντελόνια και χρυσά φτερά, παρόμοια με αυτά του τραγουδιστή.

Φωνητικά ήταν σταθερός και αρκετά καλός, αν και οι πρόβες είχαν κάποια θέματα ήχου και εικόνας και χρειάστηκε να διακοπούν αρκετές φορές.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Fiket/Marko Košutić, eurovision.tv

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το φόντο με το φως και τα σύννεφα είναι εντυπωσιακό…Φωνητικά πολύ καλός…

  2. Γιατιιιιιιι κριμα η φωνη, κριμα οι κοιλιακοι των παιδιων, κριμα το τραγουδακι… αχ ρε Κροατια

  3. Μόνο η φωνή αξίζει τραγούδι και σκηνική παρουσία είναι από άλλη δεκαετία.

  4. Πολλοί γέλιο με τα φτερά και πούπουλα της Κροατίας… Πάντως φωνάρα και στα συν η ερμηνεία στα Κροατικά κι όχι στα φρικτούς Αγγλικούς στίχους…
    Κάτι μου λέει ότι στον Ημιτελικό ο Ρόκο σκηνικά θα “πετάξει” και κάπως έτσι ίσως προσγειωθεί στον τελικό!
    Η αδιαφιλονίκητη καρακίτς ένοχη απόλαυση του φετινού διαγωνισμού!

  5. ΦΩΝΑΡΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και ίδια σε όλα τα lives,μακάρι να προκριθεί και μόνο για αυτό!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ