EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Σουηδίας!

Τελευταία πρόβα για σήμερα, αυτή της Σουηδικής συμμετοχής η οποία εκπροσωπείται από τον John Lundvik και το τραγούδι “Too late for love“.

Το τραγούδι ξεκινάει με κοντινά πλάνα στον τραγουδιστή, ο οποίος είναι ντυμένος με σκούρο μπλουζάκι και σκούρο δερμάτινο παντελόνι (ίδια εμφάνιση γενικώς με το Melodifestivaalen). Από πάνω του υπάρχει μία στήλη από φώτα σε παραλληλόγραμμο που δημιουργεί στο δάπεδο κάτι σαν μονοπάτι, στο οποίο βρίσκεται αυτός και περπατάει μέχρι και το δεύτερο ρεφρέν. Και συνεχίζει και το παιχνίδι με την κάμερα από κοντά, χωρίς κάποιο μακρινό πλάνο. Στη συνέχεια, εμφανίζονται από πίσω του και οι 4 γυναίκες των φωνητικών, εκατέρωθεν 2 και 2, με μαύρο σακάκι και παντελόνι με στρας που λαμπυρίζουν. Όταν λένε όλοι μαζί το ρεφρέν το δάπεδο φωτίζεται με αστραφτερό λευκό φως, ενώ διατηρείται το χρυσαφένιο μονοπάτι. Όλη η  σκηνή πλέον και το φόντο κινούνται σε πολύ φωτεινά λευκά χρώματα, πιο έντονα από τον σουηδικό τελικό. Τα outfits των 4 γυναικών γράφουν τόσο φανταστικά στην κάμερα και δίνουν απίστευτη λάμψη στην σκηνική παρουσία.

Φωνητικά ήταν αριστούργημα και ο ερμηνευτής όσο και οι 4 γυναίκες που έκαναν τα gospel φωνητικά. Όλο το Press Center τους χειροκρότησε μόλις τελείωσαν την πρώτη πρόβα και δέχτηκαν με πολλή θέρμη την όλη εμφάνιση.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Janne Danielsson/SVT, eurovision.tv

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. m αρεσει παρα πολύ!!τις αξιζει μια ακομη νίκη με το παραπάνω!ο δε ερμηνευτης απλα αξιαγάπητος!

  2. Καποιος εδω ειχε πει θα αλλαξουν τo staging παρολα αυτα εγω ιδιο το βλεπω. Μεχρι και τα ρουχα του ειναι ιδια. Πολυ ωραιο τραγουδι ωστοσο και η σκηνικη παρουσια.

  3. Booooooring ???πως τα πήγε πέρσι η Σουηδία στον κοινό ετσι και χειρότερα θα τα πάει φέτος

  4. Μου αρέσει ο John σαν ερμηνευτής, είναι συμπαθητικός, έχει μεταδοτικότητα, είναι καλός φωνητικά, με αυτοπεποίθηση. Χαίρομαι που η Σουηδία πειραματίζεται φέτος με ένα gospel τραγούδι , ωραία η συνταγή που ακολουθούσαν τα τελευταία χρόνια αλλά είχε κουράσει κάπως. Πιστεύω πως η Σουηδία δίκαια θα βρεθεί στο τοπ 10 φέτος. Καλή και η σκηνική παρουσία.

  5. Πατάει ή μάλλον τσαλαπατάει στο περσινό και πολύ καλύτερο τραγούδι της Αυστρίας.
    Οι Σουηδοί το τραβάν απ’τα μαλλιά να γίνει πιασιάρικο αλλά δεν…
    Οι δημοσιογράφοι στο press room το λάτρεψαν, βεβαίως βεβαίως… ας κάναν κι αλλιώς…

  6. Δε θα σταθω τοσο στο γεγονος οτι θυμιζει τον Cesar της Αυστριας περυσι, οσο στο οτι οι σουηδικες συμμετοχες “τρωνε” μεγαλο προμοταρισμα σε σημειο αηδιας. Ωραιο τραγουδι μεν αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.

  7. Συμφωνώ. Αλλά μήπως και των προηγούμενων ετών τα σουηδικά τραγούδια βαρετά δεν ήταν; Συνθετικά και στιχουργικά πάντα, όχι ως σόου. Popular, I cant go on, Heroes, if i were sorry, όλα τόσο υπερεκτιμημενα.. ο John Lundvik έχει καλή φωνή και το εχει και στη σκηνή αλλά το τραγούδι δεν…
    Υ.Γ. Μια φορά μου άρεσε σουηδική συμμετοχή και αποκλείστηκε
    Υ.γ 2. H Anna Bergendahl άξιζε να κερδίσει και πάλι το melfest με το Ashes to ashes κατ’εμε (και ίσως να έπαιζε πιο ψηλά αν δεν της το κρατούσαν από το 2010) αν και δε μου άρεσε εμφανισιακά σα να έγινε ξαφνικά 70 ετών μου φάνηκε.

    • η συμμετοχη της berηgendahl το 2010 ηταν θαυμάσια!!θυμαμαι οτι εμεινα με το στομα ανοιχτό οταν δν πέρασε!!αλλα ετσι ειναι η γιουροβίζιον εχει κ τις αδικιες της!

  8. Αυυο δεν μαρεσει το τραγούδι! Απορω γιατι το βγαζουν ψηλα στα στοιχηματα! Ειναι για 20ος το πολυ! Αν το στελνε η Ελλαδα θα ειχε ηδη αποκλειστει ελεος

  9. Οι Ευρωπαιοι δεν ενδιαφερονται για γκοσπελ τραγουδια. Αυτα μονο στην Αμερικη εχουν απηχηση και ιδιαιτερα στην αφροαμερικανικη κοινοτητα και τους θρησκοληπτους που τα ακουνε.

  10. Αν αυτό ήταν από … Σαν Μαρίνο ας πούμε η καμιά Μολδαβία θα έπαιζε για τελευταίο και θα το κράζανε όλοι … αλλά έπειδη είναι σουηδία …

  11. Σαφώς συμφωνώ και εγώ με τα σχόλια περί της εκνευριστικής(επιεικώς) έντονης συμπάθειας/αδυναμίας όπως θελετε πείτε το των επιτροπών στις Σουηδικές συμμετοχές.Με εξαίρεση το περσινό-που δεν άξιζε με τίποτα την υψηλή βαθμολογία των επιτροπών και αποδείχτηκε περίτρανα από το”μαύρισμά”του στην βαθμολογία του κοινού-το φετινό είναι καλό τραγούδι,ο ερμηνευτής εξαιρετικός,χορωδιακό,οικείο άκουσμα,που θα αρέσει κατά την ταπεινή μου γνώμη καί σε κοινό και σε επιτροπές .(Προσωπική πρόβλεψη 6η-7η θέση)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ