EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Ρουμανίας!

Οι πρόβες συνεχίζονται με την αντίστοιχη πρώτη τεχνική της συμμετοχής της Ρουμανίας. Η εκπρόσωπος της χώρας, Ester Peony βρίσκεται στη σκηνή του EXPO Tel Aviv να ερμηνεύσει το “On a Sunday“.

Στην σκηνή κεντρικά έχουμε μία κόκκινη πολυθρόνα όπου κάθεται η τραγουδίστρια ντυμένη στα μαύρα. Υπάρχουν 2 χορευτές με μαύρα δερμάτινα τολμηρά ρούχα(γιλέκα αμάνικα με λουριά που δένουν στην πλάτη) οι οποίοι στην αρχή χορεύουν. Έρχονται προς το μέρος της και κάνουν έντονες χορευτικές κινήσεις προς την ίδια συμμετρικές. Στη συνέχεια σηκώνεται και χορεύει ελαφρώς και η ίδια, με την ερμηνεία της να είναι πολύ έντονη και αρκετά καλή φωνητικά.

Το κεντρικό θέμα της σκηνής είναι μία πύλη που φαίνεται πίσω στα γραφικά και εκεί αναπαριστώνται αρκετά σχέδια και θέματα. Το φόντο που επικρατεί είναι κυρίως μπλε της νύχτας το οποίο διαφοροποιείται ανά διαστήματα. Υπάρχουν κάποιοι στροβιλισμοί και στη συνέχεια εμφανίζεται βροχή (όταν μιλάει και το τραγούδι για βροχή). Ακόμα φαίνεται ένα ρολόι, και μερικά κλαδιά δέντρων σαν να γίνεται πιο σκοτεινό και παλιό το τοπίο. (Περίπου ότι βλέπαμε και στο video clip). Όμως στο τέλος όλη η σκηνή γίνεται κατακόκκινη από τις φωτιές και το τοπίο καίγεται. Αλλά λίγο πριν το τελείωμα του τραγουδιού σβήνουν οι φλόγες και εμφανίζονται λουλούδια παντού, σαν να ανθίζουν, με την πύλη πάντα στο τοπίο και γαλάζιος ουρανός να ξεπροβάλει.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Cat Music, eurovision.tv

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τραγούδι μου αρέσει, το οπτικό όχι και τόσο. Νομίζω ότι και φέτος η Ρουμανία θα αποκλειστεί οριακά.

    • Σαν ιδέα αυτό που περιγράφει το άρθρο σαν concept μου αρέσει (το τοπίο που καίγεται, και τα λουλούδια που ανθίζουν). Με γραφικά υψηλής ποιότητας μπορεί να δείξει εντυπωσιακό , με φθηνά γραφικά όμως φθηνό και καρτουνιστικο. Στις φωτογραφίες το φόντο με το τοπίο που καίγεται φαίνεται οκ. Με βάση τα γραφικά που είχα δει στο βίντεο περίμενα κάτι πολύ χειρότερο. Οπότε περιμένω να δω και το υπόλοιπο στορυ που έχουν ετοιμάσει, γιατί στις φωτό φαίνεται μόνο ένα μέρος της σκηνικής παρουσίας. Δεν μου αρέσουν τα ρούχα των χορευτών, επίσης την πολυθρόνα την θεωρώ περιττή. Η Έστερ είναι μια χαρά.

  2. Νομιζω πολυ καλύτερη προβα και πιο εντυπωσιακή απο των Ελβετό που ειναι φαβορί μου κέρδισε πιο πολυ το ενδιαφέρον και εδω θα πω οτι τα στοιχήματα φετος θα πέσουν πολυ εξω !!!

  3. Ηθελε να γινει Ariana αλλα το πηρε ‘ξωφαλτσα και το εχασε. Καλη προσπαθεια, δε θα μου λειψει ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ αν δεν περασει

  4. Staging ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ,που αξίζει να προκριθεί στον τελικό!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ