EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Αρμενίας!

Τρίτη συνεχόμενη μέρα στο Ισραήλ και το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει τις πρώτες τεχνικές πρόβες των χωρών που που διαγωνίζονται στο πρώτο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού της Eurovision 2019! Η αυλαία ανοίγει με τη πρώτη πρόβα της Αρμενίας.

Η Srbuk βρίσκεται στη σκηνή του EXPO Tel Aviv μόνη, έτοιμη για ένα μοναδικό one woman show! Φοράει ένα μαύρο παλτό/φόρεμα, κοντό, με λουστρινένια ζώνη στη μέση στην ίδια απόχρωση. Το ενδυματολογικό σύνολο ολοκληρώνεται με μαύρες, ημιδιαφανές, ψηλές μπότες. Το πρώτο πλάνο εστιάζει στο πρόσωπο της Srbuk και σταδιακά η εικόνα “ανοίγει”. Τα χρώματα της σκηνής κινούνται σε ασπρόμαυρους και κόκκινους τόνους ενώ υπάρχουν εικόνες διαμαντιών και κρυστάλλων που σπάνε στις LED οθόνες σαν οπτικό εφέ ενώ οι οθόνες στο δάπεδο της σκηνής απεικονίζουν ένα δίχτυ το οποίο παραπέμπει σε ιστό αράχνης. Στο σύνολο, η όλη εικόνα της σκηνής είναι σκοτεινή και “επιθετική”. Μετά το δεύτερο ρεφρέν, η τραγουδίστρια περπατά προς το κέντρο της σκηνής η οποία γεμίζει με καπνούς. Προς το τέλος του τραγουδιού, το background μαυρίζει και ένα λευκό πλαίσιο που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την Srbuk “ανοίγει” σταδιακά. Στο σημείο της κορύφωσης (κορώνα) η ίδια γονατίζει και η σκηνή “βομβαρδίζεται” από πάρα πολλές και γρήγορες φλόγες που πετάγονται από κάτω προς τα πάνω. Στις LED οθόνες απεικονίζονται διάφορα πρόσωπα στους ίδιους χρωματισμούς με αυτούς της σκηνής.

Φωνητικά, η Srbuk απέδωσε το “Walking Out” εξαιρετικά καλά, πετυχαίνοντας την απαιτητική υψηλή νότα προς το τέλος του τραγουδιού, γεγονός που πολλοί fans περίμεναν να δουν.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: AMPTV, Eurovision.tv

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ετοιμάζεται να μείνει δεύτερη σερί χρονιά εκτός…
    1η στο running order και μόνη της στη σκηνή… Αυτοκτονία….

    • Και επειδή ειναι πρώτη?? Τι σημαίνει? Και η Κύπρος πρώτη είναι.. Η φωνη της είναι πολυ καλη και το τραγούδι πολυ καλο σε σχέση με αλλα που έχουν παει φέτος.. Εννοείται πως θα περάσει

    • Θα συμφωνήσω. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα αποκλειστεί φέτος η Αρμενία και θα περάσει μια χώρα που δεν υπολογίζαμε.

  2. Ένα κολληματακι φέτος με τις μπότες.. Δεν ξέρω. Μόνο σε μένα φαίνεται παραταιρο το ντύσιμο και λίγο “σκληρή” στην ερμηνεία?

  3. Το τραγούδι μου αρέσει η Srbuk είναι ικανοποιητική αλλά γιατί μόνη της στη σκηνή; Σε έναν δύσκολο ημιτελικό μπορεί να μείνει άνετα εκτός. Αν κι νομίζω θα προκριθεί οριακά αλλά στο τελικό το βλέπω στη καλύτερη 15αδα

  4. Πολυ ωραιο τραγουδι αλλα γιατι μονη;;;; Αν ειχε ενα στησιμο παρομοιο με του βιντεοκλιπ θα μπορουσε ανετα να μπει δεκαδα. Κριμα..

  5. Σκηνικά δεν με κάλυψε καθόλου. Τι έχουν πάθει οι Αρμένιοι τα τελευταία χρόνια με τις σκηνικές τους παρουσίες. Το 2017 είχαμε το φθηνό 3d γραφικό με το πουλί, το 2018 ένα σκοτεινό σκηνικό, φέτος τα ίδια. Από το 2016 έχουν να μας παρουσιάσουν κάτι εντυπωσιακό. Ερμηνευτικά εννοείται πως ήταν πολύ καλή

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ