Όλα έτοιμα για την πρώτη πρόβα του “Better Love”!

Η μεγάλη στιγμή φτάνει! Η στιγμή που θα δούμε για πρώτη φορά στη σκηνή του Τελ Αβίβ την Ελληνική συμμετοχή με την Katerine Duska να ερμηνεύει το “Better Love” κατά τη διάρκεια τη πρώτης – τεχνικής – πρόβας.

Την Κυριακή το απόγευμα (στις 16.00), λοιπόν, θα έχουμε μια πρώτη γεύση από τη σκηνική παρουσίαση του Ελληνικού τραγουδιού, κάτι για το οποίο υπήρξαν πολλά μερόνυχτα προετοιμασίας τόσο από την εκπρόσωπό μας και τις καλλιτέχνιδες που θα την πλαισιώνουν όσο και από τη δημιουργική ομάδα της και την Ελληνική αποστολή της ΕΡΤ.

Πως πήγε αυτή η προετοιμασία; Είναι όλα έτοιμα για την σκηνική παρουσίασή του “Better Love”;

Ρωτήσαμε την Head of Press της Ελληνικής Αποστολής κα. Ειρήνη Γιανναρά, που μπορούμε να πούμε ότι πάντα ανταποκρίνεται με προθυμία σε όποιον ενδιαφέρεται για την Ελληνική συμμετοχή, να μας παράσχει όλες τις τελευταίες πληροφορίες λίγο πριν την (σημερινή) αναχώρηση της Κατερίνας και της Ελληνικής Αποστολής για το Τελ Αβίβ. H κα. Γιανναρά δήλωσε αποκλειστικά στον OGAE Greece:

Ναι! Μπορούμε να πούμε πως είμαστε ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα προετοιμασία της συμμετοχής μας. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε στη σκηνή του Τελ Αβίβ και στους τηλεοπτικούς δέκτες ένα θεαματικό τρόπο παρουσίασης του τραγουδιού μας που σίγουρα όχι μόνο δεν θα αφήσει αδιάφορο το κοινό, αλλά θα το κάνει να ταξιδέψει μαζί του… Ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι, όπως είναι το “Better Love”, θα έχει μια ανάλογη, παραμυθένια, παρουσίαση…

Η κα. Γιανναρά συμπλήρωσε:

Έχει γίνει σκληρή δουλειά σε όλους τους τομείς… και αυτό γιατί το “Better Love” είναι ένα απαιτητικό σκηνικά και μουσικά τραγούδι, που χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα στη σκηνική δημιουργία, την ενδυματολογία, τη κινησιολογία, τον φωτισμό και τον ήχο… και για καθένα από αυτά είχαμε και θα έχουμε μαζί μας και στο Τελ Αβίβ τους πλέον ειδικούς…»

Οι πρώτες δοκιμές όσον αφορά στα τεχνικά θέματα του ήχου, του φωτισμού και της εικόνας που γίνονται μέσα από τις stand-in πρόβες πήγαν καλά, ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές από την πλευρά μας και αναμένουμε την πρώτη πρόβα μας την Κυριακή όπου θα γίνει η ολοκληρωμένη δοκιμαστική παρουσίαση της συμμετοχής… εκεί θα κριθούν και οι πρώτες λεπτομέρειες της σκηνικής παρουσίασης και πως θα λειτουργήσει στο σύνολό της…», δήλωσε η κα. Γιανναρά.

Και ολοκλήρωσε λέγοντας:

Η συνεργασία όλων ήταν και είναι άψογη, πιστεύουμε πολύ στο τραγούδι, πιστεύουμε στην Κατερίνα, σε όλη την καλλιτεχνική ομάδα που την πλαισιώνει και τους ανθρώπους της ΕΡΤ και της Minos EMI/Universal… Μαζί με τη θετική ενέργεια και όλων εσάς τους fans του διαγωνισμού, ενισχύεται η ελπίδα μας για ένα καλό αποτέλεσμα… Ραντεβού στη σκηνή του Τελ Αβίβ, λοιπόν, όπου θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα!»

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες από την αναχώρηση της Ελληνικής αποστολής για το Τελ Αβίβ!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρά φέτος ούτε με τελωνεία έχουμε θέμα και ούτε με τους διοργανωτές!!!
    Πιστεύω στην Κατερίνα και στην ομάδα της και πιστεύω πως θα δούμε την καλύτερη θέση που έχουμε πάρει από το 2008 και μετά!
    Καλή Επιτυχία Ελλάδα!
    Καλή Επιτυχία Κατερίνα!

  2. Θέλω να πω με τη σειρά μου τη μεγαλύτερη Καλή επιτυχία στην Κατερίνα ντούσκα γιατί το αξίζει Εύχομαι να μην υπάρξει τίποτα και να είναι όλα φανταστικά και παραμύθια έννοια όπως αναφέρει και η συνέντευξη της κυρίας Γιανναράς και εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα γιατί το αξίζει η χώρα μας καλή επιτυχία Ελλάδα??

  3. Έχω εμπιστοσύνη στην κ. Γιανναρά διότι γνωρίζω προσωπικά τον επαγγελματισμό της. Καλή επιτυχία σε όλη την Ελληνική αποστολή και, γιατί όχι, να το σηκώσουμε!

  4. Ανυπομονούμε!! Αν όλα πάνε όπως τα έχουν σχεδιάσει νομίζω μπορούμε να διεκδικήσουμε μια πολύ υψηλή θέση ακόμα και μέσα στη 5αδα γιατί όχι;
    Πολύ καλή και μεγάλη επιτυχία στη Κατερίνα μας και σε όλη την αποστολή! Εν αναμονει της πρωτης πρόβας λοιπόν!!

  5. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑ!
    Με έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή το τραγούδι, πιστεύω σε αυτό και ελπίζω να το αγαπήσουν και αυτοί που θα ψηφίσουν… Αξίζουμε 3άδα!

  6. Απ’ ότι καταλαβαίνω η φετινή σκηνική μας παρουσίαση θα είναι πολύ υψηλών απαιτήσεων!
    Μακάρι να βγει το αποτέλεσμα που έχουν σχεδιάσει και να πάνε όλα καλά!
    Καλή επιτυχία Ελλάδα!!!
    Καλή επιτυχία Κατερίνα!!!

  7. η φετινή σκηνική παρουσία μας θα έχει ταυροκαθάψια αν κρίνω από το story της Γούση στο instagram
    Αναμένω την πρόβα

  8. Κοιτάτε μη ξεχάσατε κανένα τούλι…και τρέχουμε..
    Αστειάκι.
    Είμαι σίγουρος ότι η Ελλάδα φέτος θα είναι στο top 3. Good luck

  9. Στην Ελληνική αποστολή Καλή επιτυχία ομάδα κάντε το καλύτερο Κατερίνα καλή επιτυχία. ??????????????

  10. Με το τόσο hype γύρω απο την φετινή παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής με έχει φάει φουλ η περιέργεια να δω το σκηνικό, δεν μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο?! Οπως και να ‘χει καλη επιτυχία σε ολη την ελληνική αποστολή!

  11. Η Κατερίνα δήλωσε πως
    1)Στη σκηνή θα είναι 6 άτομα
    2)Θα δούμε 3 διαφορετικές χορπγραφίες-ιστορίες που θα συνδέονται
    3)Έχουν ζητήσει να γίνουν αρκετές αλλαγές(φαντάζομαι με βαση απο αυτό που είδαν στν stand in)
    4)Δεν θα διαβάσει τα σχόλια αύριο μετα την πρόβα

    • Θα δούμε Σχόλια ειδικών να διαβάσει πάντως και γενικά τι λένε
      Εδώ να μην μπει ή στα σχολια που θα μπαινει ο καθένας στο Instagram και θα γράφει ότι να ναι

  12. Να τολμήσω να πω ότι ίσως αύριο να δούμε κάτι όντως καλό
    Μακάρι μακάρι

  13. Αλλαγές εποχών θα έχουμε στη σκηνή και με το real virtual efe θα δείξει αρκετά καλα..

      • Πιο έτοιμοι απο πότε
        και θυμήθηκε αυτό που σας λέω σήμερα μετα την 2 πρόβα της Ντουσκα η Ελλάδα ανεβαίνει πολύ στα στοιχήματα…..
        Η Ντουσκα φωνητικά θα σκίσει και θα εντυπωσιάσει
        Η χορογραφία είναι πανέξυπνη και αν ο σκηνοθέτης μας κάνει τα κέφια σε συνδυασμό με τις αλλαγές στις συναισθηματικές αλλαγές των εποχών θα δείξει σούπερ!!!
        Καλή επιτυχία στην 1 τεχνική πρόβα
        Συμπεράσματα να βγάλατε απο την 2 πρόβα και μετά….

    • Καλά εσυ κάθε χρόνο λες κάτι τέτοιο λίγο πριν τις πρόβες οπότε κρατάω μικρό καλάθι… Του χρόνου απλά άλλαξε όνομα… Δεν λέω ότι δεν θα είναι εξαιρετικο αλλά δεν θεωρω ότι μπορουμε να βασιστούμε στα λεγόμενα σου…

  14. Με τέτοιο κομμάτι ,τέτοια φωνή και όπως φαίνεται και πολύ καλό stage δε συμβιβάζομαι με τίποτε λιγότερο από την ??θέση GO GO GREECE ??????????

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ