Ο OGAE Greece αποχαιρέτησε την Katerine Duska!

Πριν από λίγο η Katerine Duska μαζί με όλη την ελληνική αποστολή κατέφθασε στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος όπου σε μία ώρα αναχωρεί για το Τελ Αβίβ του Ισραήλ! Ο OGAE Greece έδωσε το παρών και συνομίλησε με την φετινή μας εκπρόσωπο και της ευχήθηκε τα καλύτερα!

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Katerine Duska και μαζί της μέλη του OGAE Greece!

Όπως παρατηρούμε όλοι, η Katerine Duska είναι ευδιάθετη με χαμόγελο στα χείλη και δηλώνει πανέτοιμη για αυτή την εμπειρία θέλοντας να την ζήσει στο έπακρο.

Μαζί της ταξίδεψαν και οι Ελένη Ποζαντζίδου, Ερασμία Μαρκίδη και Ευγενία Λιάκου, που θα είναι στα φωνητικά της ελληνικής συμμετοχής. Η Ερασμία και η Ευγενία ήταν στα φωνητικά της συμμετοχής της Ελλάδας στην Eurovision 2017, με το τραγούδι “This is love”.

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο Κυριακή στις 16:00 ώρα Ελλάδος η Katerine Duska θα πραγματοποιήσει τη πρώτη 30λεπτη τεχνική πρόβα και εμείς ευχόμαστε ολόψυχα όλα να πάνε καλά. Καλή δύναμη σε όλη την ελληνική αποστολή! 

Η ελληνική συμμετοχή διαγωνίζεται στον Α’ Ημιτελικό της 14ης Μαΐου στην 16η θέση εμφάνισης.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ και το #ΒetterLove!

Καλή τύχη Katerine Duska!

OGAE Greece Team


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό ταξίδι! Καλή επιτυχία! Εύχομαι όλα να πάνε όπως τα έχουν σχεδιάσει! Καλή επιτυχία Ελλάδα καλή επιτυχία Κατερίνα,σας στηρίζουμε όλοι!

  2. Καλη μας επιτυχια.Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να καταφερουμε φετος να κανουμε αισθηση.Η Κατερινα για εμενα ειναι πολυ γλυκια κ πολυ επικοινωνιακη.Ευχομαι να καταφερει να επιστρεψει την Ελλαδα στις καλες θεσεις αλλα κ ετσι να μην γινει να το απολαυσει κ να περασει οσο καλυτερα γινεται.Εχουμε μια απο τις καλυτερες συμμετοχες φετος κ γενικως μια απο τις καλυτερες αποστολες που εχουν εκπροσωπησει την χωρα μας.Καλη μας επιτυχια μεσα απο την καρδια μου!!!

  3. αν και δν ειμαι φαν του τραγουδιου της ντούσκα ευχομαι να παρουσιαστεί ευπρεπώς η συμμετοχη μας!

  4. Καλή επιτυχία Κατερίνα να πας εκεί Να σκίσεις να μην αγχωθείς να τους δείξεις ποια πραγματικά είσαι γιατί είσαι μία πάρα πολύ καλή καλλιτέχνιδα με ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι Καλή επιτυχία και σου εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο ονειρεύεσαι ❤ ??

    • Καλό ταξίδι Κaterine! Εύχομαι να σκίσεις αύριο και μέχρι τον τελικό να γίνεις μεγάλο φαβορί και πιθανή νικήτρια του φετινου διαγωνισμού. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! Go GREECE!!

  5. Καλή επιτυχία Κατερίνα! Όποια θέση και να πάρεις, φέτος είμαι περήφανος για τη συμμετοχή μας! Μακάρι η σκηνική παρουσία να είναι ανταξια του τραγουδιού και της αισθητικής που αποπνεεις με την παρουσία σου! Fingers crossed! υ. γ τον μονοκερω στο story της Γκουση και τα ταυροκαθαψια που τα είδατε? Περισσότερο στην αρπαγή της Ευρώπης παρεπεμπε και φαντάζομαι το έβαλε συμβολικά η κοπέλα. Σιγά μην φέρουν και ταυρους στην σκηνή :DD

  6. Με όλα αυτά που ακούω για την σκηνική παρουσία μας φέτος στο διαγωνισμό έχω πολύ μεγάλη αγωνία για το τι θα δούμε ευχομαι να είναι κάτι όμορφο και να μην απογοητευτούμε!!!!

  7. Καλή επιτυχία Κατερίνα!!! Εύχομαι να επιστρέψεις στην Ελλάδα στις 19 Μαΐου, με μία θέση στη δεκάδα ή και ψηλότερα!!! Το αξίζεις!!!
    Όπως και να έχει όμως, κοίταξε να το ζήσεις όσο περισσότερο γίνεται και κλείσε τα αυτιά σου στους τόσους κακοπροαίρετους που υπάρχουν κάθε χρόνο στη Eurovision. Και αν ακούσεις τελικά κάτι, μην δώσεις καμία σημασία και μην το πάρεις καθόλου προσωπικά. Κάθε χρόνο όποιος πάει στη Eurovision ακούει τα εξ αμάξης. Έχει γίνει πλέον η παράδοση του διαγωνισμού.
    Όλα καλά να πάνε και να σκίσεις!!!
    Καλή επιτυχία Κατερίνα, καλή επιτυχία Ελλάδα!!!

  8. Οι άλλες 2 κοπέλες που θα είναι στη σκηνή ποιες είναι;
    Η Κατερίνα μίλησε για 6 σύνολο στη σκηνή

    • Οι 2 κοπέλες (χορεύτριες) που θα βρίσκονται στη σκηνή μαζί με την Κατερίνα είναι η Δήμητρα Βλάχου και η Φάνια Γρηγορίου.

  9. Καλή επιτυχία ΕΡΤ καλή επιτυχία Κατερίνα καλή επιτυχία Ελλάδα στην πρώτη πρόβα στη σκηνή της Γιουροβίζιον αύριο Κυριακή στις Τέσσερις ώρα Ελλάδας στο όμορφο Ισραήλ ??????????????

  10. Έχω πολυ καλό προαίσθημα για φέτος, κάτι μου λέει ότι θα τα πάμε πολύ καλά ❤️??.

  11. Oλοψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, στην Κaterine και στην Ελλαδα.

    Φέτος, νομίζω ότι έπειτα απο πολλά χρόνια η ΕΡΤ παρουσίασε ένα άκρως επαγγελματικο και οργωμένο σχέδιο για την ΕV!

    Πιστεύω πάρα πολύ στο τραγούδι μου, στην φωνή της Katerine και εχω μεγάλες προσδοκίες για το στήσιμο μας!

  12. Kαλή επιτυχία να έχει. Φοβάμαι, επειδή ακούω ότι η σκηνική παρουσίαση είναι σύνθετη και πολυεπίπεδη, μήπως δεν βγει και δεν λειτουργήσει τηλεοπτικά αυτό που θέλουν να δείξουν.

  13. Θερμά συγχαρητήρια και μπράβο στα παιδιά από τον OGAE Ελλάδας που έδωσαν το παρών τους όπως έπρεπε!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ