ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Κυκλοφόρησε η acoustic version του “Zero Gravity”!

Η πιο νεοφερμένη χώρα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, καθώς μετρά μόλις 4 συμμετοχές, η Αυστραλία, εκπροσωπείται φέτος από την Kate Miller-Heidke και το τραγούδι “Zero Gravity”.

Η Kate με μια ξεχωριστή εμφάνιση στον εθνικό τελικό της Αυστραλίας που διοργανώθηκε για πρώτη φορά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το Τελ Αβίβ… και να ταξιδέψει 22 ολόκληρες ώρες για να φτάσει στη διοργανώτρια πόλη, ούσα μάλιστα η πρώτη από τους φετινούς καλλιτέχνες που έφτασε σήμερα στο Ισραήλ για το διαγωνισμό!

Η Kate κυκλοφόρησε σήμερα και ένα video όπου ερμηνεύει την acoustic version της Αυστραλέζικης συμμετοχής. Μάλιστα εκτελεί μόνης το τραγούδι της παίζοντας πιάνο.

Ακούστε την acoustic version του “Zero Gravity” στο παρακάτω video:

Πως σας φαίνεται αυτή η ερμηνεία της Kate Miller-Heidke; 

Υπενθυμίζουμε ότι η Αυστραλία εμφανίζεται 12η κατά σειρά εμφάνισης στον Α’ Ημιτελικό της 14ης Μαϊου. Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή της Αυστραλίας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή: KAN/ eurovision.tv / Youtube]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας μας δώσει η Αυστραλία κάτι στον τελικό,ντροπή 360.000 μένουν στην Αυστραλία.

    • Η ντροπή είναι δικια σου που κλεγεσαι για ψήφους ,έχουμε ένα άθλιο τραγούδι μια κακη και άπειρη ερμηνεύτρια και ένα ακόμα χειρότερο κανάλι οπότε δεν πρέπει να μας ψηφίσει κανεις

      • Ετοιμάσου φιλαράκο 18/5 να δούμε την θέση της Ρωσίας.Καλο πατο σου εύχομαι.

      • Βρε Thunder μου…
        Θα σου μιλήσω σαν μεγαλύτερος σου (φαντάζομαι πως είμαι, γι’αυτό το γράφω).
        Προσπάθησε να είσαι πιο ”όμορφος” άνθρωπος, πιο αισιόδοξος, πιο δεκτικός, πιο ορθός στο τρόπο που γράφεις, λιγότερο απόλυτος και θα δεις πως θα σε βοηθήσει σε κάθε τομέα της ζωής σου.
        Και προς Θεού, δεν εννοώ να μην έχεις άποψη διαφορετική. Ο τρόπος όμως είναι αυτός που πάντα κερδίζει, παντού!
        Εύχομαι ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης να πάει όσο πιο καλά γίνεται και ακόμα και να κερδίσει. Έχει εμπειρία, σπουδαία φωνή, πολύ ιδιαίτερο και όμορφο τραγούδι και μια ”αδικία” που τον βαραίνει τρία χρόνια τώρα.
        Καλή αρχή για αύριο και ο καλύτερος ας κερδίσει!

      • Thunder etc…! Έχεις ακούσει τον Sergey Live? Αν “οχι” έχω να σου πω πως δεν είναι τίποτα μπροστά στην Κατερίνα! Εάν θέλεις να χαρακτηρίσεις έναν τραγουδιστή θα πρότεινα να πας να τον ακούσεις πρώτα και μετά να έρθεις να τον κρίνεις ως κακό και άπειρο!

  2. Εγώ λέω να σταματήσουμε όλοι να απαντάμε σε οποιοδήποτε σχόλιο αυτού του ατόμου που χαίρεται μόνο του και δεν θα χαρεί καθόλου όταν η ντουσκα βγει δεκάδα και ο Ρώσος δεν θα νικήσει.

    • Και πρώτος να μην βγει που θα βγει αλλα αν για κάποιον απίστευτο λόγο δεν βγει ο Sergey πρώτος να είσαι σίγουρος ότι από την Ντουσκα σου θα πάει καλύτερα καημενουλη μου

      • thunder κανένας δεν είναι καημένος για να τον αποκαλείς έτσι. Πότε να μην είσαι τόσο σίγουρος και απόλυτος. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο, θα ξέρουμε ποιος θα νικήσει σε 2 εβδομάδες και μάλιστα χωρίς να έχουμε δει καμία πρόβα;
        Ο φανατισμός δεν κάνει καθόλου καλό, τουναντίον τυφλώνει τον φανατισμένο και δεν ξέρει τι λέει και τι κάνει

      • Ναι θα πάει καλύτερα γιατί έχει ένα λομπι: Λετονία,εσθονια,Λιθουανία,Λευκορωσία,Αρμενία και αζερμπαιτζαν που θα ψηφίσουν Ρωσία.Χωρις αυτές τις χώρες αμφιβάλω αν πήγαινε καλά.

      • Thunder…. etc…! Καλό θα είναι να ψαχτείς λίγο παραπάνω και να καταλάβεις γιατί η EBU και οι Funs του θεσμού ΔΕΝ θα το στείλουν φέτος στη Ρωσία! Η Κατερίνα θα μπει 5αδα για τους ίδιους λόγους!

      • Για την Ντούσκα ακόμα και η δεκάδα επιτυχία θα είναι. Κανεις δεν έχει την απαίτηση απ’ αυτήν να νικήσει. Ούτε τους φαν του Sergey έχει, ούτε τα λεφτά. Απ’ την άλλη ο δικός σου οποιαδήποτε άλλη θέση κι αν πάρει, εκτός απ’ την πρώτη, θα είναι αποτυχία. Και μάλιστα μεγάλη. Γι’ αυτό μην λες πολλά κι άρχισε από τώρα να ψάχνεις για δικαιολογίες.Θα σου χρειαστούν.

  3. Πολυ καλύτερη η acoustic version και σκηνικά θα μπορούσε να υποστηριχτεί πολύ όμορφα με καλά γραφικά και με την kate στο πιάνο ( το πιάνο θα μπορούσε να γίνεται ένα με τα LEDs σε πάτωμα και background, και να κυριαρχούσε το ασημι πχ). Αλλά δυστυχώς δεν διαγωνίζεται η acoustic version

  4. Με το 2000 and whatever η Αυστραλια πολυ πιθανων να κερδιζε το διαγωνισμο.
    Με το zero gravity δεν περναει καν τελικο.

    Θελουμε τους ELECTRIC FIELDS στη γιουροβιζιον το 2020.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ