ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Αστρονομικό πόσο για την σκηνική παρουσίαση!

Ο επικεφαλής της ρουμάνικης αποστολής αποκάλυψε ότι ένα σημαντικό ποσό δαπανήθηκε για την σκηνική παρουσίαση, της φετινής συμμετοχής της χώρας, στην Eurovision.

To κρατικό κανάλι, TVR, πιέζει για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Τελ Αβίβ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη παρουσίαση του «On a Sunday» στην σκηνή της Eurovision. Μιλώντας σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, ο επικεφαλής της ρουμάνικης αποστολής εξήγησε:

Είναι η πρώτη φορά που έχουν διατεθεί περισσότερα χρήματα για την παρουσίαση του τραγουδιού απ ‘ότι για όλους όσους ταξιδεύουν με την αποστολή, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όταν πήγαιναν 20 άτομα και … χαίρομαι που τελικά είχα την ευκαιρία να ελέγξω όλα τα δεδομένα, διότι μέχρι στιγμής πηγαίναμε σαν τους φτωχούς. Δεν είχαμε ρεύμα… Κανείς δεν θα σε παρατηρήσει αν δεν επενδύσεις στην σκηνική σου παρουσία.

Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός έχει δαπανήσει σημαντικό ποσό για τα «ειδικά εφέ» και την σκηνική παρουσία της Ester Peony. Συνολικά 100.000 ευρώ δαπανώνται από τη ρουμανική αποστολή για την συμμετοχή μας στη Eurovision. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που η Ρουμανία δημιούργησε το δικό της πακέτο γραφικών για τη Eurovision.

Η Ρουμανία θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2019 από την Ester Peony και το τραγούδι «On a Sunday», σε σύνθεση των Ester Alexandra Creţu και Alexandru Şerbu και σε στίχους της Ioana Victoria Badea και θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό, στην 6η θέση εμφάνισης, στις 16 Μαΐου 2019.

Για όλα τα νέα της Eurovision και της συμμετοχής της Ρουμανίας μείνετε σταθερά με τον OGAE Greece!

πηγή: eurovoix.com

 

Related posts

3 Thoughts to “ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Αστρονομικό πόσο για την σκηνική παρουσίαση!”

 1. Θοδωρής

  κρίμα τα λεφτά..boringgg!!

 2. Κωνσταντίνος

  Αν έχουν εφέ με το λύκο-χασκι νομίζω θα ναι λίγο κριντζ.
  Αν κι το τραγούδι δε τραβάει, εμένα προσωπικά μου αρέσει η συμμετοχή κι νομίζω ότι εν τέλει θα προκριθεί!

 3. Μάριος

  Tίποτα δεν σώζει αυτή την μπακατέλα.

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ