ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Sofi Marinova….Θα φέρω τη Eurovision στη Σόφια!

Για μία ακόμη φορά η εκπρόσωπος της Βουλγαρίας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ταξίδεψε στην Αθήνα και εμφανίστηκε στον Ελληνικό Τελικό ως επίσημη καλεσμένη του OGAE Greece.

Η Sofi Marinova, που θα εκπροσωπήσει τη γειτονική χώρα στο Β’ Ημιτελικό με το τραγούδι Love Unlimited, στη διάρκεια της διήμερης παραμονής της στην Ελλάδα συναντήθηκε με τα μέλη και τους φίλους του OGAE Greece. Η συνάντηση έγινε στο φιλόξενο χώρο του Αθηναίων Πολιτεία στον πεζόδρομο του Θησείου. Παρών στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του OGAE Bulgaria Denis Halidov, ο παρουσιαστής του βουλγάρικου τελικού Dragomir Draganov και συνεργείο της βουλγαρικής τηλεόρασης που πήρε πλάνα από τη βραδιά.

Ιδιαίτερα ζεστή και χαρούμενη η Sofi μίλησε με όλους τους παρευρισκόμενους, μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις της γύρω από τη συμμετοχή της στη Eurovision, μας μίλησε για τον ευατό της και την καριέρα της και φωτογραφήθηκε με όλους.

Άκουσε μαζί μας όλες τις έως τώρα συμμετοχές της Eurovision, έκανε τα σχόλια και τις προβλέψεις της, μας τραγούδησε λίγο το τραγούδι της και ζήτησε από όλους τη στήριξη και την θετική μας ενέργεια.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον OGAE Greece, την οποία σύντομα θα μπορέσετε να διαβάσετε, μας μίλησε για εκείνη και την καριέρα της και εξέφρασε την πίστη της στο τραγούδι της και στη δυνατότητα που έχει να κερδίσει το διαγωνισμό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Sofi Marinova και τη βουλγαρική αποστολή και να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο στο Baku.

 

Λουκάς Βλαβιανός

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ φιλική, συμπαθής καλλιτέχνις η εκπρόσωπος της γειτονικής μας χώρας, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους!
    Καλή επιτυχία, Sofi!!!

  2. Καλη επιτυχια Βουλγαρια μακαρι να περασει στον τελικο….πολυ δυσκολος ημιτελικος!

  3. Βρε παιδια,συμπαθεστατη,πολυ καλη φωνη και καλο το τραγουδι της,αλλα αληθεια πιστευει οτι θα κανουμε του χρονου Eurovision στη Σοφια? 😛

  4. Άι μωρή θείτσα, που θες και Eurovision στη Σόφια. Αυτές είναι οι γραφικές περιπτώσεις στη Eurovision, όχι τα σούργελα που ξέρουν ότι είναι σούργελα και κάνουν την πλάκα τους, αλλά τα πιο σούργελα που πιστεύυν ακράδαντα ότι κάνουν κάτι σοβαρό και σημαντικό.

  5. Και να πεις ότι έχουμε Πρωταπριλιά .. αργεί ακόμα … Γενικά οι Βούλγαροι κινούνται σε μια άλλη τροχιά αν κρίνουμε κ τον εκπρόσωπο της το 2010 …

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ