Ο Gus G. θα ανακοινώσει τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής!

Βρισκόμαστε μια μέρα πριν την έναρξη των πρώτων προβών των χωρών που συμμετέχουν στη Eurovision 2019 και δημοσιοποιούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Τις προηγούμενες μέρες, όπως σας ενημερώσαμε με άρθρο μας εδώ, έγιναν γνωστά τα ονόματα των μελών που θα απαρτίζουν την πενταμελή κριτική επιτροπή της Ελλάδας, που θα βαθμολογήσει τις υπόλοιπες συμμετοχές της Eurovision 2019 τόσο στον Α’ Ημιτελικό όσο και στον Μεγάλο Τελικό. Αυτό θα γίνει στα Jury Shows, στις ειδικές βραδιές μια μέρα πριν τα Live Shows. Η βαθμολογία των κριτικών επιτροπών δεν γίνεται γνωστή, όσον αφορά στους Ημιτελικούς, αλλά αποκαλύπτονται αμέσως μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Ωστόσο, η βαθμολογία της Κριτικής Επιτροπής στον Τελικό ανακοινώνεται κατά τη διάρκεια του Live show από κάθε χώρα, η οποία έχει επιλέξει κάποιο πρόσωπο ως παρουσιαστή. Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου της ΕΡΤ, για λογαριασμό της Ελλάδας, τη βαθμολογία της Κριτικής Επιτροπής φέτος θα ανακοινώσει ο διεθνούς φήμης metal μουσικός και κιθαρίστας Gus G., κατά κόσμον Κώστας Καραμητρούδης. Ο Gus G. είναι γνωστός, κυρίως, λόγω της συνεργασίας του ως κιθαρίστας με τον Ozzy Osbourne, αλλά και του προσωπικού του συγκροτήματος Firewind. Έχει παίξει, επίσης, με τους Mystic Prophecy, Nightrage, Arch Enemy και Dream Evil.

Σχετική εικόνα

Η επιλογή του Gus G. θεωρείται από πολλούς μια μεγάλη έκπληξη, συνεχίζοντας θα λέγαμε με αυτό τον τρόπο τη διάθεση που επικρατεί στην ΕΡΤ για συνεργασία με νέους καλλιτέχνες από διαφορετικά μουσικά ρεύματα. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως με αυτή τη διάθεση ξεκίνησε η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση και με την επιλογή της νέας και ταλαντούχας Katerine Duska να μας εκπροσωπήσει φέτος.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ελληνική κριτική επιτροπή και τον Gus G.!

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή: ΕΡΤ/ wikipedia/ bravewords.com]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

32 ΣΧΟΛΙΑ

    • Συν ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα στημένα αποτελέσματα των επιτροπών.

  1. Άιντε τώρα να εξηγήσεις εδώ μέσα στη φωλιά του τρασοπόπ ποιος είναι ο κύριος! Χαχα!

  2. Ένας μουσικος που διαπρεπει στο εξωτερικο…Χαιρομαι που φετος δινεται βημα σε ανθρωπους με πραγματικο ταλεντο

  3. Ο πιο επιτυχημένος και διεθνώς αναγνωρισμένος Έλληνας μουσικός της heavy metal και φοβερός κιθαρίστας με τεράστιο fan base σε Ελλάδα και εξωτερικό με sold out συναυλίες σε όλον τον κόσμο και συνεργασίες με τους κορυφαίούς θρύλους του είδους. Τεράστια ευχάριστη έκπληξη.

  4. Κατάρρευση για την Eurovision.Θελουμε τα αποτελέσματα του κοινού αναλυτικά.

  5. είναι λίγο ανόητο να ρωτάς κάτι, όταν έχεις ίντερνετ. κάνε μια αναζήτηση στο Google

  6. Επίσης θα είχε πολύ πλάκα να ανακοινώσει ο Gus το 12αρι της ελληνικής επιτροπής στην Ισλανδία χαχαχα

  7. στην προσπαθεια της η ερτ να κανει κ καλα την διαφορα μια με την αγνωστη ντουσκα τώρα με εναν ροκά το μονο που καταφερνει ειναι να απομακρύνει τους φαν απο αυτήν!

  8. Πολυ ενδιαφέρων. Μηπως θα ηταν καλη ιδεα και για του χρονου μια ροκ πρόταση;

    • Συμφωνώ…εδώ η Τουρκία το είχε κάνει κ μάλιστα άκρως επιτυχημένα, εμείς γιατί δισταζουμε τόσο να πειραματιστούμε με άλλα είδη?

  9. Η Ντουσκα είναι παγκόσμιου φήμης όχι μόνο στην Ελλάδα
    Εσυ δεν ξέρεις thraky boy
    Άσχετα αν θεωρώ καλό το τραγούδι δε μπορώ να κουβέντα τις βλακείες πλέον εδώ μέσα με τα περί επιπέδου
    Αν πουλούσε η Κατερίνα ούτε πιυ θα ασχολιόταν με την Γιουροβίζιον και θα αναθεμάτιζε κιόλας
    Άντε γιατί μας τα έχει πρήξει το συγγενολοι των συμμετέχοντας κάθε χρόνο
    Περισυ είχανε τους της Τερζη
    Να δω αν πάθουμε τα ίδια τι θα λέτε μετά
    Άντε να την μαζέψετε την Κατερίνα και να ξεσκιστεί ατη δουλειά γιατί με την ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΤΗΣ μη βγει με μπλε χέρια ή τούλια και αυτή και γελάει όλη η Ευρώπη
    Τα Τούλια μπορεί να είναι καταστροφικά αν το όλο στήσιμο δεν είναι 100% επαγγελματικό
    Αλήθεια ποιον έχει χορογράφο η δική μας δε θυμάμαι
    Όλοι διεθνή Καριέρα και τρίχες κατσαρές
    Συγνώμη για το ύφος αλλά έλεος πια

      • Μόνο ηρεμιστικό?

        Εδώ από το άγχος του να βγάλει κακία, τα έχει γράψει ατσούμπαλα τελείως και μας έχουν βγει τα μάτια για να τα διαβάσουμε

      • Είναι από τους λίγους λογικούς εδώ μέσα οπότε να μην τον κρίνεις χαπατο

      • Επίσης και ξέρεις εσυ με ακουστικά άκου Γαρμπή και Βισσυ αλλά μετά όπερα
        Δε μου φταίει η κοπέλα και μακάρι να πάει καλά αλλά δυαστυχβα κάτι ψευτικουλτουριαριηδες σας εσένα θα μας τα πρήξετε μετά

    • Με μπλε χέρια δε νομίζω. Αν το συνδυασει όμως με λευκό, μπορεί να μιμηθεί κάπως τα τιτανομεγιστα εθνικολουμπενοτρας κομμάτια που είχαμε στείλει τις προηγούμενες χρονιές από τελικούς με μεγάλους καλλιτέχνες (πχ τη Σαγια που χειροκροτησαμε τη πρώτη και μοναδική φορά που έπιασε μια σωστή νότα ή τον Σαρμπελ, την Αγγελική Ηλιαδη, την Ζοζεφιν και τόσα άλλα σπουδαία ονόματα της ελληνικής μπουζουκοσκηνης) σε εμπορικά κέντρα ή σκυλομαγαζα. Όσο και να χτυπιεσαι αγόρι μου, η ΕΡΤ φέτος έκανε δουλίτσα. Μακαρι να πετύχει και να πάρει η κοπελα αυτό που αξίζει και εσείς την αγωγή σας.

      • Μάλλον εσύ πρέπει να βελτιώσεις την αγωγή σου, τους τρόπους, τις αντιλήψεις σου και γενικότερα πήγαινε σε κάνα ψυχολόγο μπας και λύσεις τα τεράστια προβλήματα ψυχολογικά που φαίνεται να έχεις . Και τα σχόλια τύπου ξεβρακωτη μπουζουκοβια ή τύπου η Φουρέιρα κάνει καριέρα με το βρακί της και γενικά τα άθλια σχόλια σου φανερώνουν το ποσό μισογυνιστικο ανθρωπάκι είσαι. Τα σχόλια σου που προσβάλλουν την ηθική ή την καλλιτεχνική πορεία (οποία και αν είναι αυτή) τόσων ανθρώπων θα έπρεπε να μπλοκαριστουν και γενικά να σου απαγορευτεί να ξανασχολιασεις σε αυτό το site. Πάρε δρόμο. Η Eurovision δεν θέλει fans σαν και εσένα που προσβάλεις ολόκληρες ομάδες καλλιτεχνών λόγω του είδους που εκπροσωπούν αλλά κοιτάει νσ ξεχωρίζει καλούς περφομερς είτε τραγουδάνε έθνικ μπαλάντες, είτε χορευτικά, είτε ροκ, μέταλ, όπερα ή mid tempo. Και η Φουρέιρα ήταν πολύ καλή περφομερ, και ο , Σαρμπέλ υποστήριξε πολύ καλά το κομμάτι του, και ο Zeljko ήταν καταπληκτικός όταν τραγουδούσε τις έθνικ μπαλάντες, οι manga από την Τουρκία με το alternative rock, ο Λούκας Γιωρκας, η Παπαρίζου, ο Αγάθωνας. Όλοι τους ήταν πολύ καλοί και χωρίς να ερμηνεύουν το mid tempo τραγούδι που τόσο αγαπάς. Αν θέλεις να ακούς μόνο ένα είδος μουσικής λυπάμαι αλλά αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι για σένα. Πήγαινε να ακούσεις kiss fm καλύτερα που βάζουν soul τραγούδια και άδειασε μας την γωνία. Και εγω το γουσταρα full Νορβηγία 2013 όπως λάτρεψα και την Ελλάδα την ίδια χρονιά, την Αminata το 2015 και το Ισραήλ την ίδια χρονιά. Και σόρρυ που θα στο πω αλλά μια χαρά μπορούν να ανταπεξέλθουν οι μπουζουκοβιοι τραγουδιστές (Μαστορας, Μαλού, Σαμπάνης, Αναστασιάδης, Ασλανίδου, Παπαδόπουλος και άλλοι) που τόσο υποτιμάς όπως υποτιμουσατε πολλοί την Φουρέιρα, την Τάμτα και την Παπαρίζου, γιατί ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ και έχουν μια πορεία που δύσκολα κτίζεται σε έναν τόσο απαιτητικό χώρο όπως ο καλλιτεχνικός..

    • @thunder μήπως είσαι ο Κιρκοροφ που από τα πολλά μποτοξ έσκασε και βγαίνει τώρα και σε κούκλα μπαμπουσκα? 😀

      • Το να μην αρέσει στον thunder η ελληνική συμμετοχή είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Δυστυχώς, όμως, εδώ όχι απλά δεν του αρέσει η συμμετοχή της χώρας του, αλλά εύχεται να αποκλειστεί κιόλας. Μιλάμε για κακεντρεχή σχόλια. Έχει κάνει Θεό του τον Sergey. Μία από τα ίδια θα κάνει φέτος ο Φωκάς. Θα βγάλει το κλασικό μεγάλο κουτί και θα βγάζει λαγούς και πετραχήλια. Επειδή θα του τα έσκασαν χοντρά φέτος, άντε να βγάλει και κανένα λύκο και καμία νυχτερίδα από μέσα επιπλέον. Είπα να κάνω κι εγώ ένα κακεντρεχές σχόλιο, αλλά τουλάχιστον δεν αφορά τη συμμετοχή της χώρας μου.

  10. Δεν θα το παίξω ειδικός ότι τον ξέρω , αλλά δεν διαφωνώ καθόλου με την επιλογή της ΕΡΤ.

  11. Δεν τον ξερω, αλλα κακα τα ψεματα μικρη σημασια εχει ποιος θα πει τα αποτελεσματα. Χαιρομαι που η Ερτ δεν μας παρουσιαζει δοκιμασμενες συνταγες και πειραματιζονται. Ευχομαι πραγματικα, ακομη και αν πατωσουμε φετος, του χρονου εναν τελικο με πολλα ειδη μουσικης και τραγουδιστες που να ξερουν να πατουν στις νοτες. Δεν περιμενα οτι θα το πω αυτο, αλλα μπραβο ΕΡΤ

  12. Παρολο που πρωτη φορα ΕΓΩ τον βλεπω, αυτο που εχω να πω ειναι πως η Ελλαδα προκειται να αφησει ευχαριστες εντυπωσεις.

    Εν αναμονη της αυριανης αλλα και της μεθαυριανης προβας, της Κυπρου και της Ελλαδας.

    ΚΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑΜΤΑ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

  13. Αγαπητέ /η eurofan (μη με πεις και σεξιστη ή ρατσιστή φοβάμαι επειδή δεν ξέρω το φύλο σου) τι τρικυμια εν κρανιω είναι αυτή? Πότε συνέκρινα εγώ το συγκλονιστικο lane moje, την μοναδική Aminata (το τραγούδι της οποίας έχω στο mp3 από τότε σταθερά), τους manga (που ήταν από τις καλύτερες συμμετοχές της Τουρκίας ever) με τα καρακατσουλια που έχουμε στείλει κατά καιρούς? Να διευκρινισω πως όταν λέω καρακατσουλιο, δεν απευθύνομαι στον καλλιτέχνη αλλά στο τραγούδι, γιατί έχω την αμυδρη υποψία πως τα μπερδεύεις (εκτός κι αν σκόπιμα το πραττεις) Τα τραγούδια λοιπόν που κατά καιρούς που έχουμε στείλει τα θεωρώ κακοφτιαγμενα και – μάντεψε! – έχω το δικαίωμα να το λέω γιατί – ξαναμαντεψε! – έχουμε ελευθερία γνώμης! (μα πόσο δημοκρατης-ισσα είσαι όταν προτείνεις να πάψει το φορουμ να δημοσιεύει τα σχόλια μου.. Εύγε! ) Πάντως, δεν σε είδα να αντιδρας το ίδιο όταν πριν λίγες μέρες κάποιοι σχολιαζαν τα ρούχα της Ντουσκα και την εξωτερική της εμφάνιση ή όταν συγκεκριμένοι σχολιαστές βγάζουν χολή για οοολες τις άλλες συμμετοχες πλην εκείνης που υποστηρίζουν ή όταν πέρσι κάποιοι σχολιαζαν την εκπρόσωπο της Αυστραλίας και την παρομοιαζαν με σκυλί που κυνηγάει την ουρά του. Αυτό λέγεται μάλλον επιλεκτική ευαισθησία. Δεν θέλω να μου αγχωνεσαι όμως. Δεν θιγονται φαντάζομαι τόσο εύκολα οι “βασιλισσες” σου. Τέλος, λυπάμαι αλλά θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου. Αν νιώθεις δυσφορια, μπορείς να μην τα διαβάζεις. Εναλλακτικά, θα πρότεινα να πας κι εσύ στον δικό σου ψυχολογο.(πάντως έπεσες και σε κάτι μέσα. Όντως ακούω kiss! :DD)

    • Εντάξει είσαι πραγματικά ότι να ναι από την μια θεωρείς και καλά αριστούργημα το lane moje που είναι μια τυπική βαλκανική έθνικ μπαλάντα από την άλλη όμως λες ότι η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να επενδύσει σε διάσημους καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής που γράφουν έθνικ μπαλάντες όπως πχ ο Σαμπάνης και ο Παπαδόπουλος. Και ο Ζέλικο να ξέρεις αν ήταν στην Ελλάδα θα έκανε τρομερή επιτυχία γιατί οι βαλκανικές μπαλάντες πουλούσαν πάντα στην Ελλάδα και θα συνεχίσουν να πουλάνε. Πραγματικά δεν γνωρίζεις τίποτα από ελληνική σύγχρονη μουσική. Αν πιστεύεις ότι οι μπουζουκοβιοι που τόσο υποτιμάς βγάζουν τσιφτετέλια έχεις μείνει πολύ πίσω. Πλέον πουλάνε οι έθνικ μπαλάντες σε συνδυασμό με ηλεκτρική η κανονική κιθάρα . Αν εσύ έχεις μείνει 15 πίσω στη Χρύσπα ( που ακόμα και αυτή τουλάχιστον δούλευε σε ένα κέντρο κάθημερινα, δεν καθόταν σπιτάκι της
      να το παίζει κουλτούρα )πρόβλημα σου. Υπάρχουν καλλιτέχνες στην Ελλάδα που είναι πολύ πιο ποιοτικοί από πολλούς καλλιτέχνες ευρωπαϊκών προδιαγραφών που τόσο θαυμάζεις που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να αγοράζουν έτοιμα τραγούδια

      • eurofan, πρέπει λογικά να είσαι γύρω στα 15 ή να έχεις παντελή άγνοια μουσικής για να λες στα σοβαρά (εκτός αν τρολάρεις, οπότε πάω πάσο) ότι ο Σαμπάνης και ο Παπαδόπουλος γράφουν έθνικ μπαλάντες ή ότι μπορεί να συνδυαστεί μια εθνικ μπαλάντα με ηλεκτρική κιθάρα (γελάει ο κόσμος) Οι δυο αυτοί τραγουδιστές, ανεξαρτήτως αν τραγουδάνε σε μπουζούκια, είναι κυρίως ΠΟΠ καλλιτέχνες, όχι λαικοί. Τον Σαμπάνη τον εκτιμώ πολύ σαν συνθέτη αλλά δυστυχώς “δεν το’χει” στο live. Καθόλου όμως. Δεν ξέρω πόσο πίσω έχω μείνει (φαντάζομαι εσύ θα είσαι τακτικός θαμών για να παρουσιάζεσαι ως επαίων του χώρου), στους εθνικούς τελικούς πάντως έχουν συμμετάσχει η Σαγια (η οποία ήταν οικτρή και σαν θέαμα αλλά και φωνητικά), η Αγγελική Ηλιάδη (η οποία ήταν αξιοπρεπής αλλά μ’ ένα τραγούδι πανάσχετο με την γιουροβίζιον), η Ζοζεφιν (την οποία, οκ ποπ τη λες, αξιοπρεπή εμφάνιση είχε αλλά η φωνή δεν την βοηθάει ιδιαιτέρως), η Χρύσπα (αξιοπρεπής αλλά μέτρια) και άλλοι δευτερο-τριτοκλασάτοι τραγουδιστές. Δεν νομίζω ότι αυτό που παρουσίασαν απείχε παρασάγγας από αυτό που παρουσιάζουν στα κέντρα που εμφανίζονται (ίσως να ήταν λίγο πιο εξευγενισμένο αλλά ταυτόχρονα μπασταρδεμένο – γι’ αυτό άλλωστε και δεν κέρδισαν), οπότε δεν καταλαβαίνω που κάνω το λάθος. Όσον αφορά το lane moje, ναι, βαλκανική μπαλάντα αλλά τι φωνή, τι παρουσίαση, τι μουσική. Βαλκανικός ήχος θεωρείται και το “οπα” (του κατά τα λοιπά συμπαθή Αλκαίου) αλλά προσωπικά δεν άκουγα τίποτα περισσότερο από το “ου” και το “οπα”.Το ζήτημα δεν είναι το στυλ του τραγουδιού αλλά η έμπνευση και το ‘πακέτο”. Πέρσι που στείλαμε ένα όμορφο εθνικ τραγούδι το υποστήριξα, δεν υποχρεούμαι να το κάνω για όλες τις συμμετοχές μας. Δεν ξέρω ποιος αγοράζει έτοιμα τραγούδια και ούτε με αφορά. Με ενδιαφέρει η χώρα μου, ανεξαρτήτως θέσης, να εκπροσωπείται από ένα τραγούδι αξιοπρεπές και όχι ένα κομμάτι που την άλλη μέρα θα ξεχαστεί και θα ακούγεται μόνο σε βραδιές Γιουροβίζιον στο “Πλυντήριο”. Δικαίωμά σου να πιστεύεις πως στη Γιουροβίζιον πρέπει να στέλνουμε μόνο διάσημους (που στη τελική σιγά μην διακινδυνεύσουν την καριέρα τους για τον διαγωνισμό), δικαίωμά μου να πιστεύω πως πρέπει να στέλνουμε και “αγνώστους”, οι οποίοι μπορούν να κομίσουν κάτι διαφορετικό απ’ ότι έχουμε προσφέρει πολλάκις στους Ευρωπαίους. (btw, και ο Γιώρκας που είχε πάει – και που εικάζω πως θα σ’ είχε εντυπωσιάσει- δεν ήταν και ο μεγάλος σταρ. Μην τρελαθούμε) Το στυλ του φετινού μας τραγουδιού δεν σ’ αρέσει και γούστο και καπέλο σου αλλά μην μας λες και πράγματα που δεν στέκουν. Αυτή είναι η τελευταία φορά που απαντώ. ‘Αλλωστε, όπως σαφώς διευκρίνισες παραπάνω, δεν θες τέτοιους φανς. Επειδή λοιπόν εγώ θα συνεχίσω και να είμαι φαν και να λέω τη γνώμη μου και επειδή έχω πιο χρήσιμα πράγματα να κάνω από το να σου απαντάω, θα σου πρότεινα να το λήξουμε εδώ. Μπορείς να απαντήσεις αν θες αλλά εγώ δεν θα χάσω άλλο χρόνο να εξηγώ τα αυτονόητα.

      • Δεν συνδυάζεται λέει η ηλεκτρική κιθάρα ή η κανονική με έθνικ στοιχεία, καλά είσαι τέρμα ανίδεος. Και αν θέλεις να ο Σαμπάνης είναι ΛΑΙΚΟΣ τραγουδιστής που απλώς έχει παρει κάποια ροκ και ποπ στοιχεία και τα έχει προσαρμόσει δίνοντας μια νέα μορφή στο λαϊκό τραγούδι. Δεν είναι λαϊκός λέειχαχαχα το Αλλού εσύ του Πάνου Κιάμου ποιός το έγραψε ρε;; Ο Σαμπάνης, γραφει τραγούδια για τον Πλούταρχο, την Παπαρίζου, τον Κιάμο και για πολλούς άλλους διάσημους καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής. Καλά όσο για το γεγονός ότι το λαϊκό δεν μπορεί να συνδυαστεί με ηλεκτρική κιθάρα γελάω άντε να ακούσεις το σε θέλω του Καραδήμου, το τι να το κάνω του Αργυρού, το να περνάς του Παπαδοπουλου η το φταίς του Αναστασιάδη όπου συνδυάζουν λαϊκό με ηλεκτρική κιθάρα. Καλά το ότι μου αναφέρεις την Σαγιά πριν από 5 χρόνια και την Χρύσπα πριν από δέκα χρόνια δείχνουν πόσο παρωχημένες αντιλήψεις έχεις για την ελληνική μουσική ( και μάλιστα αναφέρεις τραγούδια τα οποία εν έτη 2019 θεωρούνται παρωχημένα, με άσχημα προσαρμοσμένο το ελληνικό στοιχείο, τραγούδια περασμένης δεκαετίας που με τα τωρινά δεδομένα δεν περνάνε πουθενά στην ελληνική σκηνή). Σου είπα έχεις μείνει στο 2005 εσύ . Επίσης ο ανίδεος μουσικά είσαι εσύ γιατί έχεις ξεχωρίσει ένα είδος μουσικής soulful, mid tempo έχεις μείνει εκεί ότι άλλο είναι πέρα από τα γούστα σου το κατακεραυνώνεις. Δεν είσαι φαν της μουσικής αλλά το παίζεις ελιτιστης . Και για να σου λύσω την απορία είμαι 26 έχω πειραματιστεί με πολλά ήδη house, μέταλ, ροκ, mid tempo, ελληνικά και άκουγα σταθμούς από ροκ φμ μέχρι , athens dj και Ρυθμό, και σόρρυ που θα στο πω αλλά η duska ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΆΕΙ στο είδος της, είναι μέτρια και αδιάφορη και δεν έχει να κάνει με θέμα μουσικής η διασημότητας αλλά με θέμα καλλιτέχνη καθώς εκεί έξω υπάρχουν πολλοι καλύτεροι στο είδος της. Και την πρώτη θέση να φέρει πάλι το ίδιο θα πιστεύω.

  14. Δεν αξίζει όχι να διορθώσεις αναγραμματισμούς κλπ ούτε καν να απαντήσεις
    Αναφέρομαι σε εσάς φαν της στιγμής που μου το παίζεται φαν και μόλις τελειώσει η Ντούσκα θα αποχωρήσετε. Το επίπεδο σας μάρανε γενικότερα. Ποιος το έχασε για να το βρείτε εσείς. Ψευτοεπίπεδο.
    Για τους άλλους που έπαθαν υστερία επειδή μιλήσαμε για τα κακώς κείμενα επιτροπών, συμπεριφορών κλπ.
    Το να ασκήσεις κριτική ακόμη και ωμή δεν ειναι κακό. αντιθέτως πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις. δηλαδή να μην σχολιάσουμε το φετινό κακέκτυπο της Κοντσίτα φέτος; Αλλά η υστερία και η ταραχή σας δεν σας αφήνει να διαβάσετε τι λέει ο άλλος ακόμη και ανορθόγραφα αλλά αρχίζετε αφορισμούς πάντα με το γνωστό “επίπεδο”.
    Όταν ο άλλος γράφει ότι η Κοντσίτα είχε πολύ καλό τραγούδι ( δηλαδή άξιζε που κέρδισε) να συμπληρώσω και αρκετά δύσκολο απλά δεν συμφωνώ με το όλο σκηνικό και μούσια κλπ που σε ενοχλεί.
    Τραγικά σχόλια κατά της Κύπρου επειδή με τον Έλληνα συνθέτη είπαν να πάνε με το μέρος των Σουηδών μπας και δει άσπρη μέρα αφού έτσι κατάντησε η Σουηδία τον Διαγωνισμό.
    Από την άλλη για Ρωσία απλά θα σας αναφέρω το σχόλιο του Κων/νου όταν έδινε τη βαθμολογία το 16 “θα μπορούσε να είναι το ελληνικό τραγούδι” Αν και υποστηρίζω Ολλανδία ως τραγούδι δεν θα με χαλάσει για τους λόγους που δεν ειναι μόνο μουσικοί να κερδίσει η Ρωσία
    Τελειώνω με το γεγονός οτι εξ αρχής υποστηρίζω την ελληνική συμμετοχή και ΑΠΛΑ εξέφρασα τους φόβους μου μην τυχόν πάθουμε βατερλώ απο τη σκηνική παρουσία η οποία από οτι φαίνεται παραπέμπει σε ταυροκαθάψια αν ισχύει το story της Γούση στο instagramm Επικίνδυνο αλλά και θεαματικό. Αναμένουμε
    ΥΓ: Τον Φωκά τον θεωρώ κορυφή και μη βγάζουμε ξινίλα.
    Αρκετά ασχολήθηκα με εσάς που μόνο κακό κάνετε που όλα τα βλέπετε τέλεια
    Ξεκινήστε την υστερία πάλι.
    Τέλος το οτι μίλησα οτι η ΕΡΤ μπορεί αν ήθελε να καταγγείλει τα κακώς κείμενα και να αποχωρήσει δε σημαίνει οτι θα γίνει και σας έπιασε πανικός. Συνέλθετε

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ