EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Άγιου Μαρίνου!

Οι σημερινές πρόβες ολοκληρώνονται με τη πρώτη τεχνική πρόβα του Άγιου Μαρίνου. Ακόμη ένας παλιός γνώριμος του θεσμού επιστρέφει φέτος στον διαγωνισμό. Ο λόγος για τον δημοφιλή Serhat ο οποίος μετά τη πρώτη του συμμετοχή το 2016, επιστρέφει στη Eurovision φέτος διεκδικώντας την πρόκριση για τον Τελικό που δεν κατάφερε κατά τη πρώτη του παρθενική εμφάνιση!

Ο Serhat ντύμενος με λευκό κοστούμι βρίσκεται πάνω σε ένα βάθρο ψηλά και από κάτω του, στο εμπρός μέρος της σκηνής βρίσκονται πέντε χορευτές σε κύκλο(τρεις κοπέλες και δυο άντρες) ντυμένοι και αυτοί στα λευκά. Στο φόντο βλέπουμε να γράφει “ Na Na Na” με διαφορετικές γραμματοσειρές. Στο σκηνικό πίσω από το Serhat βλέπουμε ένα τετράγωνο πλαίσιο και διάφορα σχέδια να εναλλάσονται, τα οποία τα διαπερνούν οι λέξεις “ Na Na Na”. Οι δυο χορευτές έρχονται στο πλαι του και χορεύουν, ενώ στο τέλος κατευθύνονται μπροστά κρατώντας κίτρινες ντουντούκες όπου συναντούν τις τρεις κοπέλες οι  οποίες κρατάνε τα μικρόφωνά τους. Φωνητικά δεν ήταν μια καλή πρόβα.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Cem Talu, Eurovision.tv

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πιο ξεπερασμένο αισθητικά concept… πεταμένα λεφτά…

  2. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην έχουν κανένα θέμα με της καταστάσεις που υπάρχουν εκεί κάτω με τους βομβαρδισμούς

  3. κ ειχα μια ελπίδα ανα παρουσιαζοταν ευπρεπώς οτι θα περνούσε!!απλά κακό!

  4. Στις επιτροπές θα πάει ακλαφτο αν προκριθεί θα ναι μόνο χαρεί στο televoting! Φωνητικά κάτω του μετρίου κι σκηνικά λίγο φθηνό,αν κι σαν τραγούδι είναι καλύτερο από αυτό που έστειλε το ’16.
    Μάλλον θα αποκλειστεί (ξανά) οριακά ο άγιος Μαρίνος.

  5. Γιατί μας ταλαιπωρούν ξανά και ξανά με αυτό το ατάλαντο καραγκιοζάκι; Πραγματικά, γιατί πετάγονται τόσα χρήματα στο απόλυτο τίποτα;

  6. Αυτός ο άνθρωπος από που κι ως που ξεκίνησε να δηλώνει τραγουδιστής; Και μη μου πείτε για τη διεθνή του καριέρα και κουραφεξαλα. Αντε κι εγώ σου λέω ότι ξεπερνάω την άθλια αισθητική του (δύσκολα αλλά το κάνω) που στην τελική γούστα είναι αυτά, υποκειμενικά κλπ. Δεν πρέπει όμως να μας δώσει και κάτι απο φωνή; Διαγωνισμός τραγουδιού ειναι, το έχει πάρει χαμπάρι;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ