EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Εσθονίας!

Σειρά για την πρώτη του τεχνική πρόβα έχει τώρα ο Viktor Crone που εκπροσωπεί την Εσθονία.
Υπήρχαν τεχνικά προβλήματα στο μικρόφωνο του τραγουδιστή στην αρχή της πρόβας, που διορθώθηκε στην συνέχεια. Ο τραγουδιστής φοράει μαύρο δερμάτινο μπουφάν, μαύρο παντελόνι και άσπρο πουκάμισο. Υπάρχουν γραφικά στην οθόνη πίσω, σε ορθογώνιο σχήμα, που ενώνονται και διαχωρίζονται και απεικονίζουν πορτοκαλί σύννεφα. Ο φωτισμός στην σκηνή σου δίνει την εντύπωση κεραυνών, σαν μια καταιγίδα, όπως είναι και ο τίτλος του τραγουδιού. Υπάρχει μια Green Screen πίσω από τον τραγουδιστή, αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν αυτό που έχουν σχεδιάσει.

Η κάμερα στο ρεφρέν περιστρέφεται γύρω από τον τραγουδιστή. Στην αρχή και στο τέλος του τραγουδιού ο Viktor κρατάει την κιθάρα του και τραγουδάει στο κέντρο της σκηνής, ενώ στο ρεφρέν παίρνει το μικρόφωνο στα χέρια και προχωράει προς το πίσω μέρος της σκηνής, με πλάτη στο κοινό. Φωνητικά ο Viktor ήταν καλός, χωρίς όμως να καταφέρνει την ψιλή νότα στο τέλος του τραγουδιού και στην σκηνική παρουσίαση δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές από τον εθνικό τελικό. Πολλά τεχνικά  και σκηνοθετικά προβλήματα σε όλες τις προσπάθειες της Εσθονίας, στην σημερινή πρόβα της.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Stina Kase , eurovision.tv

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αδιάφορο staging για ένα ακόμα πιο αδιάφορο κομμάτι. Πλέον είμαι σίγουρος ότι δεν θα προκριθεί! Ενδεχομένως να τερματίσει στο bottom 3 με Φινλανδία και Μαυροβούνιο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ