EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Ισλανδίας!

Οι πρόβες συνεχίζονται μετά το προγραμματισμένο διάλειμμα και μία από τις πιο εκκεντρικές αλλά και πιο αμφιλεγόμενες συμμετοχές θα πραγματοποιήσει τώρα την πρώτη της τεχνική πρόβα. Ο λόγος για τη συμμετοχή της Ισλανδία με εκπροσώπους τους Hatari, οι οποίοι έχουν φέρει στη σκηνή ένα ασημένιο κυκλικό κλουβί στην κορυφή του οποίου βρίσκεται ο ντράμερ του συγκροτήματος, ενώ μέσα του ένας χορευτής. Στο σκηνικό βλέπουμε σχήματα τροχών με το φόντο είναι κυρίως σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, ενώ ένα κεφάλι με καρφιά κάνει την εμφάνιση του στο φόντο. Μπροστά στέκεται ο τραγουδιστής ντυμένος με μαύρα δερμάτινα ρούχα και δίπλα του δυο χορεύτριες ντυμένες αντίστοιχα με άσπρα δερμάτινα ρούχα και μπότες vinyl.

Φλόγες ξεπετιούνται από τη σκηνή και ο έτερος τραγουδιστής του συγκροτήματος, ντυμένος και αυτός με δερμάτινα, κάνει την εμφάνιση του στο ρεφρέν και παράλληλα η μια χορεύτρια γδύνεται αποκαλύπτοντας τη μαύρη δερμάτινη αμφίεση που φορούσε κάτω από τα άσπρα ρούχα. Το κλουβί ανοίγει και ο τρίτος του συγκροτήματος μαζί με τον χορευτή που βρισκόταν μέσα στο κλουβί έρχονται μπροστά στη σκηνή. Φωνητικά είναι άψογοι, αλλά επί σκηνής τα δρώμενα που εξελίσσονται είναι πάρα πολλά, δυσκολεύοντας τον σκηνοθέτη να τα παρακολουθήσει όλα. Το όλο κόνσεπτ είναι άκρως προκλητικό και σίγουρα πρόκειται για μια εμφάνιση που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Lilja Jóns, Eurovision.tv

44 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ναι οι επιτροπές θα το ξεσκίσουν δε παίζει να μπει τριάδα! Δεκάδα μπορεί αλλά τριαδα με τίποτα!!

  1. Για μένα είναι, ήταν και θα είναι στον πάτο του τοπ μου. Ελπίζω να αποκλειστεί αυτό το τσίρκο.

  2. Νομίζω θα διχάσει. Στις επιτροπές δε το βλέπω για ψηλά ενώ στο televoting μια μερίδα θα το λατρέψει και μια θα το μισήσει.
    Τελικό θα περάσει αλλά εκεί είναι πραγματικά αμφίρροπο το τι θα καταφέρει.

  3. Πολλές πληροφορίες πάνω στην σκηνή. Δεν ξέρω που να πρωτοκοιταξω. Και αν λάβουμε υπόψη και το τι λένε ότι απεικονίζεται στο background( που δεν βλέπουμε στο βιντεάκι ), μιλάμε για σκηνοθετικό αχταρμα.

  4. Εγώ νομίζω θα τα πάει καλά στο κοινό γιατί είναι απο τις συμμετοχές που οι θεατές θα του βάλουν είτε 10/10 είτε 2/10. Ωστόσο αυτοί που θα του βάλουν 10/10 λογικά θα το ψηφίσουν κιόλας. Κλασσική μέθοδος όπου η πόλωση μπορεί να λειτουργήσει υπερ ενός τραγουδιού αφου δεν υπάρχουν αρνητικοί ψήφοι.

    • Το θέμα είναι ότι και αυτοί που μπορεί ως είδος να τους αρέσει δεν μπορούν να παραγνωρίσουν ότι είναι ερασιτεχνικά φτιαγμένο σε όλα τα επίπεδα (μουσικά και σκηνικά).

  5. Όταν έχεις υπερβολικό τραγούδι με υπερβολική ερμηνεία και υπερβολικά κουστούμια, δεν βάζεις και κατασκευές πάνω στη σκηνή να το κάνεις ακόμα περισσότερο too much. Εν τέλει το καις. Και το κυρίως πρόβλημα είναι ότι όπως και το τραγούδι, έτσι και το σκηνικό, από την κατασκευή μέχρι τα γραφικά από πίσω, είναι ερασιτεχνικά φτιαγμένα.

  6. Ακόμα και το βιντεάκι από τις πρόβες βλέπεται με δυσκολία. Κατά την γνώμη μου η χειρότερη συμμετοχή για φέτος και το staging το επιβεβαιώνει περίτρανα.

  7. Aπό ότι διαβάζω και από τις κριτικές, έχουν κάνει απλά μία τυπική και αναμενόμενη παρουσίαση για το ύφος του τραγουδιού, χωρίς καμία έκπληξη ή κάτι που θα μπορέσει να πιάσει ένα ευρύτερο κοινό που δεν ακούει αυτά τα πράγματα. Φωνητικά δεν είναι καλό, αλλά ούτε και ως κάλυψη από τις κάμερες.

    • Ακόμα και αν σε πλήρωναν να ρίχνεις λάσπη για τους χαταρι και τον Κόναν δεν πιστεύω να έκανες τόσο πικνη και συνεπή δουλειά.. ειπαμε.. κι άλλοι ξερναμε με τα εν λόγω κομμάτια αλλά δεν κάνουμε έτσι.

      • Μπορείς να διαβάσεις τις κριτικές για την πρόβα από τις Χατάρες, αφού εγώ “ρίχνω λάσπη”. Δεν ρίχνω λάσπη, λοιπόν, απλά επιβεβαιώνονται αυτά που από την αρχή είχα γράψει, για ερασιτέχνες που βασίζονται περισσότερο στην πρόκληση και στο παιχνίδι με τα ΜΜΕ και πολύ λιγότερο στην καλλιτεχνική ουσία.
        http://www.escgo.com/2019/05/05/rehearsals-day-2-live-iceland-estonia-portugal/

      • Επιπλέον, μπορείτε να δείτε και στο video από το επίσημο κανάλι της Eurovision που μόλις ανέβηκε το πόσο στατική, ανέμπνευστη και ερασιτεχνική είναι η παρουσίαση.

      • Και επειδή το λέει ένας δημοσιογράφος σημαίνει ότι έχει δίκιο; ούτε εμένα μου άρεσε αυτό που είδα και απογοητεύτηκα για να ειμαι ειλικρινής αλλά έχει δίκιο. Ακόμα και σε άσχετα άρθρα για αυτούς τους δύο γραφεις

  8. Που μπορώ να ξεράσω;… Ελπίζω να μην περάσουν αυτές οι σατανιστές…
    Thank you, next, BITCH!
    (Sorry κιόλας)

    • Σε περίπτωση που δεν τρολαρεις να ξέρεις ότι ο θεσμός από μόνος του ειναι σατανικός και τα μυνηματα που περνάνε είναι σατανικα

  9. Αν ήμουν Ισλανδος, θα ντρέπομουν μ’ αυτό το σιχαμα. Όχι ότι είχαν καλύτερες επιλογές αλλά το συγκεκριμένο είναι απλά αισχρό. Εύχομαι να πατωσει.

    • Σε όσους δεν αρέσει η Ισλανδία και γουστάρουν αυτή την ελληνική μπαρούφα θα διαψεύσουν οικτρά νομίζω

  10. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι το ΜΕΓΆΛΟ φαβορί του πρώτου ημιτελικού! !! ! Δεν είναι απαραίτητο ένα τραγούδι να είναι ποπ ή μπαλάντα για να είναι αριστούργημα κλπ!!! Το είδος που εκπροσωπούν είναι σούπερ και πιστεύω ότι μπορούν να μπουν μέχρι και 3αδα!!!

    • Ακούω τέτοια τραγούδια και σου λέω οτι το συγκεκριμένο είναι μούφα. Προκαλούν με καθε τρόπο για να μην περάσουν απαρατήρητοι,αλλά όσοι ξέρουν από τέτοιου είδους μουσική, δεν πείθονται. Φτηνιάρικο και κακόγουστο σε όλα τα επίπεδα. Και επειδή έχω διαβάσει πολλά σχόλια που τους συγκρίνουν με Lordi, απλά ένα μεγάλο Όχι. Μπορεί οι Lordi να προκάλεσαν με τη σκηνική τους παρουσία, αλλά το τραγούδι τους ήταν πάρα πολύ καλό. Θυμάμαι το είχα λιώσει τότε. Το άκουγα συνέχεια.

      • Άλλο είδος το τραγούδι των Lordi και άλλο αυτό! !! Σαφώς και το τραγούδι της Φινλανδίας ήταν καλύτερο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το συγκεκριμένο είναι άσχημο! !!

    • Ναι είναι μια καριτουρα της industrial. Επίσης οι lordi που κάποιοι τους συγκρίνουν με αυτό της Ισλανδίας ( από που καί ως που) ήταν hard rock (με κάποια στοιχεία μέταλ συγκρότημα )κατώτερο βέβαια με άλλα συγκροτήματα που υπάρχουν εκεί έξω αλλά το τραγούδι τους συνθετικά ήταν οκ καμία σχέση δεν έχουν οι 2 αυτές συμμετοχές.

  11. αυτο το αισχος κιτσαριο ειναι φαβορι;;;; ε δε παμε καλα τι να πω. αισχος τραγουδι και εμφανιση.

  12. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη σκηνική παρουσία που δώσανε σε αυτό το τραγούδι είναι πολύ μπανάλ και ξεπερασμένη το τραγούδι δεν είναι τόσο χάλια,έπρεπε το στήσιμο να είναι πιο σύγχρονο όσο για την τελική κατάταξη θα περάσει τελικό αλλά εκεί το βλέπω 10-16

    • ;Πολύ καλό και πρωτότυπο με κάνει να θέλω να ψηφίσω. μετά από πολλά χρόνια, πιάνει πολλές γκαμες των eurofans όχι του συνηθισμένου κοινού, πιστεύω θα καταπλήξει!

  13. Καλα τρομαζω που εδω αφηνετε τοσο ασχημα σχολια για αγτην την συμμετοχη οπως κανατε με την Conchita και στο τελος η Ελλαδα της εδωσε 12. Δεν μαρεσει καθολου η Ισλανδια αλλα πιστευω οτι οι φανατικοι φανς θα τους ψηφισουν με φανατισμο

  14. Παντως απ οτι βλεπω οι αντιδρασεις απο το εξωτερικο για την Ισλανδια ειναι αρκετα θερμες

  15. Το τραγούδι μου αρέσει αν και παραπέμπει σε αντιγραφή των Ramnstein. Σκηνικά θα το ήθελα πιο σκληρό. Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει. Καλή επιτυχία πάντως!

  16. Υπεροχοι τυποι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υπεροχο τραγουδι!!!!!!!!!!!!!
    Αν δεν κερδισει η Κατερινα, θελω αυτο για νικητηριο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ