EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Γεωργίας!

Δεύτερη στη σκηνή για σήμερα ανεβαίνει η αποστολή της Γεωργίας. Ο Oto Nemsadze είναι έτοιμος για τη πρώτη του τεχνική πρόβα. Στο σκηνικό πίσω από τον Oto βλέπουμε αρχικά σε μπλε φόντο μια γραμμή καρδιογραφήματος. Στη συνέχεια το φόντο θυμίζει έναστρο ουρανό και έχουμε εναλλαγές πλάνων με κόσμο να περπατάει και τοπία από χιονισμένα βουνά. Το δάπεδο απεικονίζει μια θάλασσα και ο τραγουδιστής, ντυμένος στα μαύρα, βρίσκεται πάνω σε μια ξύλινη προβλήτα από όπου και ερμηνεύει το τραγούδι παραδίδοντας μια αρκετά καλή ερμηνεία. Στο ρεφρέν του τραγουδιού, αρχίζει να κινείται πάνω στην προβλήτα.  Στα αριστερά της σκηνής βρίσκονται πέντε άντρες επίσης ντυμένοι στα μαύρα, οι οποίοι και αποτελούν τα φωνητικά του τραγουδιού. Οι ίδιοι έρχονται κοντά στον Oto και το σκηνικό γίνεται κόκκινο, εμφανίζονται καπνοί δεξιά και αριστερά του τραγουδιστή, ενώ παράλληλα ξεπετάγεται από το υπέδαφος. Στην διάρκεια της τρίτης πρόβας υπήρξε δοκιμαστική χρήση πυροτεχνημάτων και φωτιών στο κάτω μέρος της σκηνής. Τελειώνοντας η πρόβα, οι δημοσιογράφοι στο press center είναι ενθουσιασμένοι.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Giorgi Tsaava, Eurovision.tv

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τραγούδι έχει μια ενδιαφέρουσα ενορχήστρωση αν κι λίγο υπερβολικη… Φωνητικά εξαιρετικός και σκηνικά το έστησαν όπως πρέπει. Εντούτοις δε νομίζω να προκριθεί, αν τα καταφέρει θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη για εμένα.

  2. Από πίσω τα γραφικά θα του δώσουν ποντους γιατί μέχρι τώρα Μόνο Ουγγαρία μου άρεσε σκηνικά άντε και η Κύπρος μας

  3. Αυτό που είδα σκηνικά μου άρεσε πάρα πολύ. Πολύ καλά φωνητικά. Το τραγούδι το βρίσκω λίγο επιθετικό και υπερβολικό, όμως φωνητικά ο Oto είναι πολύ καλός. Μπορεί να κάνει την έκπληξη και να περάσει.

  4. Αν και δεν νομιζω να περασει θα αποκληστει αλλα παρουσιαζοντας κατι αξιοπρεπες

  5. Ωραία μεστή αντρική φωνή. Το τραγούδι μετριο λιγος κόσμος θα συνδεθεί μαζί του στο 3λεπτο. Ο Ότο όμως το δίνει στο κοινό πολύ καλά κ πολύ καλή δουλειά η σκηνικη του παρουσία. Όπως και να χει καλή επιτυχία.

  6. Ακου να δεις! Ετσι στηνεις ενα τετοιο τραγουδι! Νομιζω ανετα αυξησε πιθανοτητες προκρισης της η γεωργια. Απο την στιγμη που ολες σχεδον οι χωρες εχουν γραμμικα συμβολα στο background αυτο εδω μοιαζει αριστουργημα
    Μπραβο γεωργια!

  7. Μπράβο στη Γεωργία! Ένα τραγούδι το οποίο δεν είχε και πολλές πθανότητες (σχεδόν μηδαμινές τολμώ να πω) και το έχουν ανεβάσει πάρα πολύ! Νιώθω ότι ο τραγουδιστής πραγματικά αισθάνεται κάθε στίχο που τραγουδά και στο μεταφέρει αυτό. Η κλιμακώμενη ένταση του τραγουδιού δε μου προκαλεί δέος. Είναι ένα από τα τραγούδια που μακάρι να μπορέσει να γίνει η έκπληξη του ημιτελικού, αν και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Στα συν, το γεγονός ότι είναι στη γλώσσα της χώρας και όχι στα Αγγλικά. Εάν οι επιτροπές θέλουν να είναι αντικειμενικές και να δείξουν τον ‘επαγγελματισμό’ τους ως music experts, πρέπει να το κατατάξουν σε μία σχετικά καλή θέση.

    Καλή επιτυχία!

  8. Νομίζω ότι όντως αύξησε τις πιθανότητες της για την πρόκριση αλλά και πάλι το βλέπω να κόβεται. Αν οι υπόλοιπες χώρες που είναι στα όρια τα θαλασσώσουν ίσως να βρεθεί σε καμιά 10η θέση. Ποιος ξέρει.

  9. Είχα πει ότι η Γεωργία θα κάνει την έκπληξη στο Τελ Αβίβ. Ας δουν οι Ισλανδοί το πως στήνεις ένα τραγούδι στη σκηνή και τη μεταμορφώνεις σε έναν άλλο κόσμο.

  10. Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους που γράφουν ότι μια καλή και έξυπνη σκηνική παρουσία μπορεί να ανεβάσει αρκετά ένα νορμάλ τραγούδι και να του αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση! ! Σαν συνολικό πακέτο δεν είναι για τελευταία θέση όπως το έχουν τα στοιχήματα, καθώς υπάρχουν και χειρότερα κομμάτια! !! Απο κει και πέρα, το συγκεκριμένο τραγούδι έχει και ένα πολιτικό ύφος, καθώς αναφέρεται για τις περιοχές που βρίσκονται υπό την Ρώσικη κατοχή, οπότε λογικό να υπάρχει και το επιθετικό ύφος! !

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ