EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Βελγίου!

Την αυλαία των σημερινών προβών ανοίγει με τη πρώτη του τεχνική πρόβα το Βέλγιο με τον εκπρόσωπό του Eliot να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη σκηνή του Tel Aviv EXPO.

Ο Eliot βρίσκεται στο κέντρο της σκηνής και δεξιά του υπάρχει ένας χορευτής που παίζει με ένα τύμπανο και αριστερά του μια χορεύτρια που χτυπάει ένα διπλό τύμπανο. Στην συνέχεια οι χορευτές τον πλησιάζουν και αλλάζουν θέσεις ο ένας με τον άλλον. Ο φωτισμός είναι σε κόκκινους, μπλε και μωβ χρωματισμούς. Στην οθόνη πίσω απεικονίζονται τρίγωνα και γραμμικά κόκκινα και μπλε σχέδια κατά την διάρκεια του τραγουδιού. Η σκηνή στο κάτω μέρος είναι σε κόκκινο χρώμα.

Ο Eliot φοράει μαύρο με πορτοκαλί λεπτομέρειες μπουφάν, μαύρο μπλουζάκι και σκούρο μπλε παντελόνι με κρόσσια στο πλάι. Οι χορευτές φοράνε μωβ και μπλε μπλουζάκια, που απεικονίζονται χέρια πορτοκαλί που κάνουν το σήμα της νίκης. Φωνητικά στην πρώτη πρόβα ο τραγουδιστής ήταν καλός, αλλά υποτονικός.

 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Wouter Struyf, Eurovision.tv

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ωραία ερμηνεία αλλά περίμενα κάτι παραπάνω στην σκηνική παρουσία . Θα ήθελα ένα κουτί σαν αυτό του Ajerbaitzan 2017

  2. Τα κουπλέ του τραγουδιού πολύ μελωδικά,το ρεφρέν αδύναμο αλλά στο σύνολο περνάει αδιάφορο και κάπως υποτονικό με την λάιβ ερμηνεία του Elliot. Σε συνδυασμό με το ότι στον ίδιο ημιτελικό διαγωνίζεται και το πολύ καλύτερο, παρόμοιου στυλ “better Love”, νομίζω ότι το Βέλγιο θα χει πρόβλημα. Ήθελε κάτι δυνατό επί σκηνής για να ξεχωρίσει κι να προκριθεί. Ήμουν 50-50 στη πρόκριση του Βελγίου αλλά μετά από τη σκηνική παρουσία ( αδιάφορη και τα τύμπανα τα θεωρώ άκυρα) πλέον νόμιζω πως ούτε φέτος θα δούμε το Βέλγιο στο τελικό.

  3. Αδιάφορο και σκηνικά και ερμηνευτικά. Πολύ φτωχό το όλο αποτέλεσμα.

  4. Μια σκηνική παρουσίαση που δεν περίμενα από το Βέλγιο. Μου θυμίζει πιο πολύ Βαλκανικές και Ανατολικές χώρες το όλο concept με τα τύμπανα και δεν νομίζω πως ταιριάζουν καν με το τραγούδι. Τι να πω, ίσως να γράφει ωραία τηλεοπτικά ή να συμβαίνει κάτι που εδώ δεν φαίνεται. Θα δείξει.

  5. εμένα τα φώτα πίσω μου θυμίζουν λίγο και το δικό τους city lights.. anyway, μετά λύπης μου βλέπω εδώ ότι γενικά δεν πολύαρέσει το Βέλγιο και για μένα είναι από τα αγαπημένα μου! οκ όχι για πεντάδα αλλά στη θέση 7 με 11 θα το είχα άνετα, εμένα μου αρέσει αρκετα! καλή επιτυχία στο Βέλγιο, σε κάθε περίπτωση σε αυτόν τον ημιτελικό θα θεωρούσα εντελώς άδικο να μην τα καταφέρει να περάσει στον τελικό!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ