EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Σερβίας!

Το πρόγραμμα των αποψινών προβών ολοκληρώνει η συμμετοχή της Σερβίας. Η εντυπωσιακή Nevena Božović (γνωστή από την Junior Eurovision 2007 και από την Eurovision 2013) είναι τώρα στη σκηνή του Tel Aviv EXPO για να κάνει τις πρώτες της δοκιμές επάνω στα τεχνικά θέματα. Η Nevena, η οποία βρίσκεται μόνη στη σκηνή, φοράει ένα μακρύ μαύρα φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι. Την εμφάνιση της συμπληρώνουν ασημένια βραχιόλια και ένα ασημί, αρκετά περίτεχνο, περιδέραιο. Το φόντο είναι αρκετά ψυχρό, μαύρο με λευκά σχήματα τα οποία θυμίζουν ρωγμές. Στο δάπεδο βλέπουμε χρυσαφένιους ομόκεντρους κύκλους, οι οποίοι σχηματίζουν μια εικονική δίνη γύρω της. Η Nevena αποδίδει το τραγούδι της φωνητικά πολύ καλά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Alek Živković, Eurovision.tv

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τραγούδι μου αρέσει αρκετά. Είναι η τυπική βαλκανική μπαλάντα. Η Nevena κουκλάρα και φωνάρα. Τα γραφικά του δαπέδου ωραία το background όμως δε με ενθουσίασε. Μου αρέσει περισσότερο στυλιστικά απ’ ότι στην εθνική επιλογή αλλά κάπως κλωτσανε τα μεταλλικά κοσμήματα.
    Θεωρώ θα περάσει έστω οριακά( κυρίως λόγω Μαυροβούνιο κι Σλοβενίας) και στο τελικό θα χει ανάλογα αποτελέσματα με πέρυσι.

  2. Πέρα από το Μαυροβούνιο και την Φιλανδία (ίσως και Πολωνία) όλες οι υπόλοιπες πρόβες ήταν ικανοποιητικές. Κύπρος, Ουγγαρία, Λευκορωσία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβενία φλερτάρουν έντονα με την πρόκριση. Μένει να δούμε και αύριο τις υπόλοιπες χώρες, τι έχουν ετοιμάσει ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο του πρώτου ημιτελικού

  3. Η εμφανιση της μου θυμιζει συμμετοχες προ 10ετιας..αδιαφορη σκηνικη και ενδυματολογικη παρουσιαση ωραια φωνη τιποτα παραπανω..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ