EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Λευκορωσίας!

Σειρά τώρα για την νεαρή Zena από την Λευκορωσία, για τις ανάγκες της πρώτης τεχνικής πρόβας!
Στην σκηνή υπάρχουν πολλά κουτιά εξοπλισμού. Η Zena στην αρχή του τραγουδιού κάθεται στο κέντρο της σκηνής, πάνω σε ένα από τα κουτιά. Μαζί της στην σκηνή βρίσκονται δυο χορευτές, που χορεύουν, πάνω στα κουτιά και στην σκηνή. Η Zena και οι χορευτές κάνουν έντονες χορευτικές κινήσεις στο κέντρο της σκηνής, στην συνέχεια του τραγουδιού. Η τραγουδίστρια γέρνει προς τα πίσω και κοιτάει στην κάμερα ψηλά, έχοντας τους χορευτές γύρω της. Προς το τέλος οι δυο κοπέλες των φωνητικών την συνοδεύουν στην σκηνή.
Η τραγουδίστρια φοράει ψηλοτάκουνες λευκές μπότες, πολύχρωμο κολάν και κοντό πολύχρωμο μπλουζάκι. Στην οθόνη στο πίσω μέρος εμφανίζονται διάφορα ζώα. Επίσης κατά την διάρκεια του τραγουδιού στην οθόνη βλέπουμε πολλά διάφορα σχήματα, σε διάφορους χρωματισμούς. Στο ρεφρέν βγαίνουν καπνοί σε όλη την σκηνή. Και αυτή η συμμετοχή είχε αρκετά σκηνοθετικά προβλήματα. Φωνητικά η τραγουδίστρια είναι πολύ καλή.

 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: BTRC, Eurovision.tv

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δε το περίμενα να είναι τόσο καλή φωνητικά…
    Σκηνικά ήταν καλυτερο από την εθνική επιλογή. Δε νομίζω να περάσει αλλά έχει κάποιες πιθανότητες.

  2. Τι να περάσει βρε παιδιά τι σας άρεσε…τα γραφικά πίσω? Η χορογραφία η οι μπότες αλλά foureira με το ονομα της…δε περνάει με τίποτα …τζαμπα τα εισιτήρια…?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ