EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Ουγγαρίας!

Ένας παλιός γνώριμος του διαγωνισμού, ο Joci Pápai από την Ουγγαρία, ανεβαίνει τώρα στη σκηνή για τη πρώτη του τεχνική πρόβα.  Τα χρώματα της σκηνής είναι κίτρινα, πορτοκαλί και χρυσά. Η εμφάνιση του θυμίζει εκείνη του εθνικού τελικού. Ο ίδιος είναι ξυπόλητος, φοράει μαύρο ζιβάγκο και μαύρο παντελόνι, ενώ διακρίνουμε και το γνώριμο περιδέραιο. Κάθεται σε ένα βατήρα στην άκρη της σκηνής και καθώς ερμηνεύει το τραγούδι του σηκώνεται και έρχεται στο κέντρο όπου ολοκληρώνει την ερμηνεία του. Στην διάρκεια της κίνησης του, εμφανίζονται στο σκηνικό πολλές εικόνες από τον πατέρα του ενώ στο δάπεδο σχηματίζεται ένα χρυσό δέντρο όπου πάνω του φαίνεται να περπατάει ο Joci μέχρι να φτάσει στο κέντρο της σκηνής. Στο φόντο τα χρώματα γίνονται έντονα χρυσά θυμίζοντας έκρηξη φωτιάς, ενώ εμφανίζονται διάφορα σχέδια σε μαύρο φόντο με μαύρο και χρυσάφι χρώμα. Φωνητικά αρκετά καλός στη πρώτη του πρόβα.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: MTVA/Nikolett Kaszner, Eurovision.tv

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραίο τραγούδι αλλά δεν είμαι σίγουρος για την πρόκριση. Έχει πολλές πιθανότητες πάντως!

  2. Origo δεν είναι αλλά έχει αρκετές πιθανότητες για πρόκριση. Σκηνικά το βρήκα “λιγο”. Νομίζω θα προκριθεί αλλά στο τελικό δε θεωρώ ότι θα καταφέρει πολλά.

  3. Υπάρχει κάποια link με βίντεο να δούμε κάποιες στιγμές από την πρόβα;; Στις φωτογραφίες φαίνεται όμορφο πάντως

  4. Προσωπικά νομίζω ήταν η καλύτερη πρόβα για μένα σήμερα απ όσα είδαμε …ατμόσφαιρικο τραγούδι με ωραία γραφικά πίσω

  5. Τέλειο το background, ειδικά το χρυσό δέντρο πολύ εντυπωσιακό και πολύ καλός ερμηνευτικά ο Joci ( όχι ότι υπήρχε κάποια αμφιβολία για αυτό).

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ