EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Μαυροβουνίου!

Στη σκηνή ανεβαίνουν τώρα για την πρώτη τους τεχνική πρόβα οι D Moll, το εξαμελές νεανικό συγκρότημα που εκπροσωπεί το Μαυροβούνιο. Ενώ αρχικά στο πρόγραμμα ήταν να εμφανιστεί στην 2ο, κάτι άλλαξε στο πρόγραμμα και άλλαξε θέση με την Τσεχία.
Η μια τραγουδίστρια του συγκροτήματος ξεκινάει να τραγουδάει και τα μέλη του συγκροτήματος, D Moll, μπαίνουν στο κέντρο της σκηνής ανά δυάδες. Ενώ είναι όλοι χωρισμένοι στην αρχή του τραγουδιού, μετά συναντιούνται στην μέση της σκηνής και κάνουν ένα κύκλο, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον και κάνοντας διάφορες χορευτικές κινήσεις. Υπάρχει μπλε φόντο και λευκός φωτισμός. Τα μέλη του συγκροτήματος φοράνε λευκά σακάκια και παντελόνια ενώ τρία από τα μέλη έχουν κόκκινη κορδέλα στο λαιμό. Φωνητικά στην πρώτη πρόβα ήταν αδύναμοι και υπήρχαν προβλήματα με την κάμερα που βρίσκεται πάνω στην σκηνή. Στην δεύτερο μέρος της σημερινής τους πρόβας, στην σκηνή ανέβηκε ο βοηθός σκηνοθέτη και τους έδειχνε που ακριβώς και πότε να κοιτάνε την κάμερα. Γενικώς από σκηνοθετική άποψη η πρόβα δεν πήγε καθόλου καλά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Miodrag Marković & Isidora Mijanović , Eurovision.tv

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είχαν που δεν είχαν ελπίδα να προκριθούν, τα τεχνικά προβλήματα τους έλειπαν. Κρίμα για την ομάδα, πιστεύω θα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ