ΣΕΡΒΙΑ: Ακούστε το “Kruna” στα Αγγλικά και με την εκτέλεση συμφωνικής ορχήστρας!

Η Σερβική συμμετοχή “Kruna” αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά τραγούδια του φετινού διαγωνισμού. Η ερμηνεύτρια του τραγουδιού (αλλά και μία εκ των συνθετών του) Nevena Božović δεν είναι άγνωστη στον χώρο της Eurovision! Το 2007 εκπροσώπησε τη Σερβία στον διαγωνισμό της Junior Eurovision τερματίζοντας στην 3η θέση, ενώ το 2013 έγινε η πρώτη τραγουδίστρια που εκτός από την Junior έλαβε μέρος και στην ενήλικη Eurovision. Ως μέλος των Moje 3 τραγούδησε το «Ljubav je svuda» χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στον γύρο του μεγάλου τελικού.

Χθες κυκλοφόρησε η εκτέλεση του “Kruna” με τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας της Σερβικής Τηλεόρασης, υπό τη διεύθυνση του Bojan Suđić. Και όχι μόνο αυτό… Η Nevena το ερμήνευσε στα Αγγλικά, κάνοντας το πιο προσιτό στο ευρύ κοινό.

Απολαύστε, λοιπόν, το “The Crown – Eternal Light” στο παρακάτω video:

Πως σας φαίνεται αυτή η εκτέλεση του “Kruna”; Πιστεύετε ότι στην Αγγλική γλώσσα θα έχει καλύτερη τύχη;

Υπενθυμίζουμε ότι η Σερβία εμφανίζεται στον Α’ Ημιτελικό στις 14 Μαϊου. Όλες τις πληροφορίες της Σερβικής συμμετοχής μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Για όλα τα νέα από τη Eurovision 2019 μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ