ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Ακούστε την unplugged version του “Truth” από την ομάδα του Chingiz!

Ως γνωστόν, το Αζερμπαϊτζάν θα εκπροσωπήσει φέτος ο Chingiz με το τραγούδι “Truth”. Το τραγούδι υπογράφουν ο ίδιος και ο Borislav Milanov, ο συνθέτης και της περσινής συμμετοχής της Βουλγαρίας “Bones” με τους Equinox, όπως επίσης και των συμμετοχών της Σερβίας και Βόρειας Μακεδονίας το 2017, καθώς και της Βουλγαρίας το 2016 με την Poli Genova.

Χθες κυκλοφόρησε μια unplugged version του “Truth” την οποία ερμηνεύουν ο Chingiz με όλη την ομάδα του, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους στα φωνητικά, του δικού μας Άλεξ Παναγή. Με την ευκαιρία του video αυτού παρουσιάσθηκε και το τελευταίο μέλος της ομάδας της συμμετοχής του Αζερμπαϊτζάν, Peter Simpson. Έτσι η ομάδα που θα υποστηρίξει φωνητικά και σκηνικά τον Chingiz και το “Truth” αποτελείται από τους:

  • Pernille Leeloo, που συμμετείχε φέτος στο τελικό Dansk Melodi Grand Prix της Δανίας
  • Sara Linnea, που έφτασε στο τελικό του Melodifestivalen 2012
  • Peter Simpson, που συνεργάζεται επί του παρόντος με τον Cesar Sampson (Αυστρία 2018).
  • καθώς και τους τραγουδιστές και συνθέτες Patrik Jean και Cedrik Hammar.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτούς τους πραγματικά ταλαντούχους και εξαιρετικούς επαγγελματίες που θα με πλαισιώνουν στη σκηνή στο Τελ Αβίβ! Μαζί με τον μουσικό μας παραγωγό Isa Melikov, τον λαμπρό δάσκαλο στα φωνητικά Alex Panayi και το συνθέτη Borislav Milanov προσπαθήσαμε μέσα από μια πολυποίκιλη διαδικασία να επιλέξουμε εκείνους που θα φέρουν το δικό τους στυλ στο τραγούδι μου και θα το κάνουν πιο πολύχρωμο για την live εμφάνιση. Από την πρώτη πρόβα όλα λειτουργούσαν τέλεια μεταξύ μας, σαν μια όμορφη αρμονία », δήλωσε ο Chingiz.

Δείτε τον Chingiz και την ομάδα του να ερμηνεύουν unplugged το “Truth” στο παρακάτω video:

Πως σας φαίνεται η unplugged εκτέλεση του “Truth”; Πιστεύετε φέτος το Αζερμπαϊτζάν θα καταφέρει να προκριθεί στον Τελικό;

Όλες τις πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν θα τις βρείτε εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι το Αζερμπαϊτζάν θα κλείσει τον Β’ Ημιτελικό, καθώς θα εμφανισθεί τελευταίο (18ο) την βραδιά της 16ης Μαϊου.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

 

 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από τα αγαπημένα μου τραγούδια φέτος (αν όχι το αγαπημένο μου) άλλα στη στούντιο βερσιόν..λάιβ χάνει πολύ. Καλή τύχη Αζερμπαϊτζάν.

  2. Πολύ επιτηδευμένο που ανέβασε βίντεο με χορευτικές φιγούρες ημίγυμνος …..

  3. Καλό αλλά μέχρι εκεί..ο πουλοπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή πως θα εμφανιστεί η ντουσκα στη σκηνή.. Ακούγεται πολύ καλό σχέδιο… Μακάρι να σκίσουμε! ?

  4. Πολύ καλή δουλειά, χωρίς αμφιβολία , πολύ έξυπνο το “she is a killer” που παραπέμπει στους queen ,και άλλα στοιχεία που δείχνουν διαφορετικές δυναμικές του κομματιού.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ