ΕΛΒΕΤΙΑ: Με χολιγουντιανή αύρα η παρουσίαση του “She got me”!

Ο Luca Hänni, ο εκπρόσωπος της Ελβετίας στη Eurovision, προετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνιση του στο διαγωνισμό. Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, τη συμμετοχή του Luca επί σκηνής θα επιμεληθεί η γνωστή διάσημη Σουηδή σκηνοθέτιδα και χορογράφος Sacha Jean-Baptiste και η βοηθός χορογράφος και καθηγήτρια χορού India Rischko.

Στη σκηνή μαζί με το Luca Hänni θα εμφανιστεί ο πρώην χορογράφος της Lady Gaga, David Lei Brandt, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Blick, ο οποίος και θα συμμετέχει στα φωνητικά του τραγουδιού. Ακόμα επί σκηνής θα βρεθούν οι χορευτές Daniel Asamoah (επίσης και φωνητικά), Hannah Levitt-Collins και Keisha von Arnold, ενώ την εξάδα συμπληρώνει ο Greg G. Curtis, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Luca στα φωνητικά.

Ο Αμερικανός David Lei Brandt είναι 33 ετών. Συνεργάστηκε με την Lady Gaga για πέντε χρόνια από το 2012 έως το 2017, ακολουθώντας στην παγκόσμια περιοδεία της, καθώς και εμφανίστηκε στο θρυλικό Superbowl το 2017.

“Η περίοδος προετοιμασίας της Eurovision είναι εξίσου απαιτητική με αυτή της Lady Gaga. Πέντε ώρες την ημέρα χρειάζεται να τραγουδήσω και να χορέψω εντατικά για να επιτύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχω μια καλή συνταγή για το άγχος της σκηνής: “Αμέσως πριν από την παράσταση, θα διαλογιστώ για είκοσι λεπτά και θα επικεντρωθώ στην παράσταση. Στη συνέχεια, θα γελάσω με την ομάδα, η οποία είναι καλή και η θετική ενέργεια ηρεμεί τα νεύρα λίγο πριν πάμε στη σκηνή. “ αποκαλύπτει ο Brandt.

Για το Hänni η τελική φάση είναι επίσης σκληρή, “ειδικά το τραγούδι και ο χορός ταυτόχρονα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο τις τελευταίες εβδομάδες, αισθάνομαι πολύ καλά”.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την τελευταία εμφάνιση του Luca Hänni στην τηλεοπτική εκπομπή του ZDF. Fernsehgarten.

https://www.facebook.com/LucaHaenniOfficial/videos/795572157492965/

[Πηγή/ Φωτογραφία: Blick/ SRF]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με playback κιόλας.. Άστο φίλε.. Εν τω μεταξύ ποτέ δε μάρεσε η χορογραφία.. Σα να κωλοχτυπιέται..δεκάδα αλλά νίκη δύσκολα πιστεύω..

    • Συμφωνωωωω…. Για εμενα ο ορισμος αυτης της χορογραφιας ειναι CRINGE

      • χαχα ακριβώς..μου τη σπάει αρκετά.τουλάχιστον ας μην είναι τόσο ίδια στο Τελ Αβιβ :”’)

      • η χορογραφία του mikolas πέρσι που κουνάει κ*λους σας άρεσε δηλαδή; εκεί να δεις cringe

  2. Μακάρι να τραγουδήσει καλά και να νικήσει. Πρώτο γιατί η Ελβετία είναι μια χώρα που κάλλιστα θα μπορούσε να οργανώσει ένα φαντασμαγορικό σόου και δεύτερο γιατί η eurovision είναι ένα μουσικό πανηγύρι κατά την άποψη μου και τέτοια τραγούδια πρέπει να βλέπουμε, χορευτικά, σύγχρονα, που θα ακούγονται και μετά τα διαγωνισμό και που μπορούν να προσφέρουν υπερθέαμα στη σκηνή. Ειδικότερα οι μεγάλοι φανς του διαγωνισμού που πάνε εκεί, περιμένουν να διασκεδάσουν, να χορέψουν και να περάσουν καλα. Δε νομίζω κάποιος να πηγαίνει εκεί για να εντοπίσει την καλύτερη φωνή ή ποιο είναι το ποιοτικότερο κομμάτι του διαγωνισμού.

    • Αντιλαμβάνομαι τι εννοείς με τα χορευτικά τραγούδια και εμένα στη Eurovision μ αρέσει να τα βλέπω περισσότερο απο μπαλάντες αλλά θα διαφωνίσω με το να περνάνε καλά οι φανς με χορευτικά μόνο. Αν το τραγούδι είναι καλό θα περάσουν καλά και με μπαλάντες. Παράγειγμα απο προσωπική εμπειρία (αν και είναι μεγάλα ονόματα και ίσως να μην είναι το καλύτερο like for like comparison) στη συναυλία της Adele που είναι όλα τα τραγούδια μπαλαντες σχεδόν πέρασα καλύτερα απο οτι στη συναυλία της K. Minogue που είναι πιο χορευτικά.

  3. το λάθος που θεωρώ πως κανει η Ελβετια ειναι οτι «δείχνει» απο πριν τις χορευτικές κινήσεις και ικανότητες του τραγουδιστή και στη σκηνή της γιουροβιζιον δεν υπάρξει κάποια έκπληξη σε εμεας … π.χ οτι εκανε πέρσι η κυπριακή αποστολή με την Φουρειρα

    • Μα τι λες;; αυτή η χορογραφία είναι από το βίντεο κλιπ και δεν εχει σχέση με την εμφάνιση στην Eurovision!

      Η Φουρέιρα δεν έδειξε καμία χορογραφία πριν τις προβες!

      Γενικά, περιμένω ένα τέλειο show από Ελβετία, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει. Θα είναι πεντάδα όμως δλδ νίκη για τα δεδομένα της ελβετίας!!

  4. Δεν περίμενα ποτέ ότι η Ελβετία (από τις αγαπημένες μου χώρες στον διαγωνισμό και προκλητικά αδικημενη) θα έστελνε ένα τέτοιο φτηνοτραγουδο. Ο τραγουδιστής άφωνος, με στυλ κλαρίνου δυτικων προαστιων που βγαίνει στο Γκαζι, ένα τραγούδι αντιγραφή ενός άθλιου σαχλοτραγουδου και μια χορογραφια που την έχουμε δει άπειρες φορές. Αν αποκλειοταν, θα ήταν η πρώτη φορά που θα το χαιρόμουν για τη συγκεκριμένη χώρα. Δυστυχώς, δεν το βλέπω.

  5. Ο τραγουδιστης επαναλαμβανει την αχαρη και γκροτεσκο χορογραφια-καρικατουρα που δειχνει και στο βιντεο κλιπ. Οποιο στοιχειο εκπληξης θελει να δωσει, το χει χασει ηδη προ πολλου, σε αντιθεση με την Φουρειρα περσι που δεν εδειξε τιποτα πιο πριν και εκανε το μεγαλο μπαμ στις προβες. Δευτερον, οποιος περιμενει να κερδισει η Ελβετια και να διοργανωσει φαντασμαγορικα σοου του χρονου ας ξυπνησει, γιατι η χωρα αυτη ουτε αναλογη εμπειρια εχει σε μεγαλες διεθνεις διοργανωσεις ουτε φυσικα φημιζεται για τα καλα τηλεοπτικα σοου. Χωρια την περιβοητη τσιγκουνια του ελβετικου κρατικου καναλιου που δεν σπσταλαει ποτε και πουθενα δεκαρα για τετοια θεαματα. Και φυσικα δεν προκειται να κερδισει για χιλιους δυο αλλους λογους, μην πω οτι θα ειναι και απο τα φαβορι που θα αποτυχουν παταγωδως και με θορυβο φετος.

  6. Όταν πας να το παίξεις Φουρέιρα αλλά τελικά σου βγαίνει Jana burceska.
    Σε αυτό που μας έδειξε στο Άμστερνταμ ( χορός κι λάιβ ερμηνεία) ήταν τουλάχιστον μετριότατος.

  7. Μια μετριοτητα που την εκθειαζουν γιατι ο τραγουδιστης ειναι κουκλακι. Ελεος. Δεν λεω ωραιο το drop του τραγουδιου αλλα το εχουμε ακουσει πολλες φορες και με καλυτερη εκτελεση.

  8. Λοιπόν, ο τραγουδιστής είναι εξαιρετικός, το τραγούδι είναι υπέροχο, κεφάτο, διασκεδαστικό και οι χορευτικές του κινήσεις επαγγελματικές. Εάν ήταν κανένας διάσημος παγκοσμίως που χόρευε έτσι, θα λέγατε τι καταπληκτικός καλλιτέχνης που είναι, γιατί έχετε μάθει να πηγαίνετε όπου σας πηγαίνουν.
    Εάν συμμετείχε με την Ελλάδα ή την Κύπρο πολλοί θα το αποθεώνατε. Επίσης, εάν συμμετείχε με τη Σουηδία η EBU και πολλοί άλλοι που λατρεύουν τη Σουηδία, θα το έβγαζαν πρώτο με διαφορά και κοινό και επιτροπές.
    Όσο για όλους εσάς τους δήθεν “ποιοτικούς” που δεν μπορείτε να αντέξετε τίποτε άλλο πέρα από τα υπνωτικά “γούστα” σας, σας προτείνω να πάτε στην όπερα και να αφήσετε τη Eurovision, γιατί δεν ταιριάζει στο “υψηλού επιπέδου γούστο” σας.

    • Επίσης, η Φουρέιρα είναι τέρμα ατάλαντη και το ξέρετε. Ας μην γινόταν gay icon πέρυσι και θα σας έλεγα τι θέση θα έπαιρνε. Οπότε οι συγκρίσεις του ταλαντούχου Luca με την ατάλαντη Φουρέιρα είναι τουλάχιστον για γέλια.

      • Εεεε το τραγουδι της Ελβετιας φετος ειναι καλο οσο ηταν και το fuego… Ο καλλιτεχνης ομως οτι μας εχει παρουσιασει μεχρι στιγμης δεν ειναι ωραιο…. Η φωνη του σε ολα τα live performances ειναι πολυ μετρια και η χρπγραφια αν παραμηνει ιδια τον βλεπω μην πω και εκτος 10αδας… Οσο για την φουρειρα ελεος δεν εγινε gay icon μεσα σε 10 μερες και η φωνη της ηταν μια χαρα καλυτερη και απο το studio και ας ειχε βοηθεια των φωνιτικων… Η φουρειρα μπορει να τραγουδαει και να χορευει ο lica ομως δεν νομιζωω…. Αρα ολα αυτα που λες για αυτην ειναι ατοπα

      • Ότι είναι αταλαντη, είναι. Το ότι αυτή είναι gay icon και αυτός gay pin up boy είναι εξίσου προφανές. Ανήκει στα τυπικά τραγούδια που πανε καλά επειδή η γκει αρένα έχει ονειρωξεις με τον τραγουδιστή.

    • Το ενδεχόμενο να μην είμαστε εμείς “ποιοτικοι” αλλά αυτός να είναι τριτοκλασατος, φαντάζομαι δεν σου περνάει καν απ’ το μυαλό.. Και μιας κ μιλάς υποθετικα, να ρωτήσω κι εγώ.. Αν δεν ήταν όμορφος, θα είχε τόσο μεγάλο γκελ? Αν είχε πχ την εμφάνιση του Σουηδου, θα είχε την αντίστοιχη ανταπόκριση?

      • Ναι γιατί και ο Σουηδός για ωραίος περνιέται εκτός και αν λόγο χρώματος το λες αλλα για μαύρος είναι στο ίδιο επίπεδο εμφάνισης που είναι ο Ελβετός

    • 1) Το τραγούδι της Ελβετίας φέτος είναι πολύ καλύτερο από το Fuego.
      2) Η φωνή του Luca είναι καλή στις ζωντανές του εμφανίσεις, αν αναλογιστούμε επιπλέον ότι δεν τον έχουμε ακούσει ακόμα σε πιο επαγγελματικές συνθήκες.
      3) Η χορογραφία της Ελβετίας είναι πολύ καλή. Εμένα μου αρέσει πάντως.
      4) Τι σημασία έχει σε πόσες μέρες έγινε gay icon η Φουρέιρα; Το θέμα είναι ότι έγινε και βοήθησε σημαντικά στο να βγει δεύτερη.
      5) Η φωνή της Φουρέιρα είναι κάτω του μετρίου και δεν νομίζω ότι μπορεί να χορεύει και να τραγουδάει μαζί και αυτό φάνηκε πέρυσι και στο πόσο κάτω του μετρίου ήταν η φωνή της και στο πόσο είχε λαχανιάσει.
      6) Ναι προφανώς και ο Ελβετός είναι gay pin up boy. Αλλά τουλάχιστον έχει ένα πολύ καλύτερο τραγούδι από της Φουρέιρα και πολύ καλύτερη σκηνική παρουσία. Πιστεύω και πολύ καλύτερη φωνή.
      7) Όχι δεν μου περνάει καθόλου από το μυαλό ότι είναι τριτοκλασάτος, γιατί πολύ απλά δεν είναι. Όπως φυσικά και εσείς δεν είστε ποιοτικοί, αλλά προσπαθείτε να πλασαριστείτε ως ποιοτικοί.
      8) Η ομορφιά του Luca εννοείται ότι τον ευνοεί. Αλλά τουλάχιστον, δεν είναι ατάλαντος, έχει ένα ωραίο τραγούδι και μία ωραία σκηνική παρουσία. Έχει δηλαδή ένα ωραίο πακέτο συνολικά. Δεν στηρίζεται μόνο σε ένα πράγμα.

      • Οτι πακετο ειχε η φουρειρα περυσι εχει και η ελβετια φετος…. κυριολεκτικα δεν υπαρχουν διαφορες… Η φουρειρα ηταν πολυ καλη και μενει να δουμε και αν ο luca ειναι ο οποιος βεβαια εχει κανει καποιες ασταθης εμγανισεις αλλα θα δουμε….

      • Φιλε μου, πηγαινε στον ωρλ. Υπάρχει πρόβλημα. Μπερδευεις τ’ αυτι σου με άλλο μέρος του σώματός σου και ακούς ό, τι θες. Συμβουλή από έναν δήθεν ποιοτικό.

      • Δεν συμφωνώ καθόλου. Η Φουρειρα είναι πολύ κατώτερη από τον Luca. Τέλος πάντων, ο καθένας έχει τη γνώμη του.

      • spyros83
        Πρώτον, η συζήτησή μας ήταν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και τώρα την ξεφτίλισες.
        Και δεύτερον, δεν είμαι γκέι για να “ακούω” τον Luca και τον κάθε Luca με άλλο μέρος του σώματός μου και όχι με τα αυτιά μου.
        Και μία συμβουλή από έναν “μη ποιοτικό”: Μάθε στη ζωή σου να αντέχεις και να διαχειρίζεσαι τη διαφορετική άποψη κάποιου, χωρίς να τον προσβάλλεις και να τον θίγεις. Θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

  9. Σίγουρα δεν θα κερδίσει,
    αλλά ίσως πετύχει το καλύτερο αποτελέσμα της Ελβετίας τα τελευταία 25 χρόνια, δεν θα είναι και μικρή υπόθεση.
    euro.forumgreek.com

  10. Πιστεύω ότι θα έχει μια εντυπωσιακή σκηνική παρουσία,θα πάει πολύ καλά…

  11. Αχ παιδιά μου!!! Πόση ζήλια βλέπω στα σχόλια και ψευτο-intellextualοτητα!! Τώρα βρήκατε όλοι να είστε “ποιοτικοί” και να λέτε αυτό φτηνοτραγουδο?? Eurovision είναι ένα πάρτυ και αυτό το τραγούδι εκπροσωπεί ακριβωςςς αυτό! Τώρα αν επειδή μια φορά η Ελλάδα έχει ωραία μπαλάντα και το είδατε εσείς κάποιοι λες και γράψατε εσείς το Better love. Να δούμε όμως τι θα ακούτε το καλοκαίρι. Τραγουδια με κλαρίνα η τα “ποιοτικά”.

    ΥΓ. Άντε προσπαθήστε εσείς να χορεύετε και να τραγουδάτε να δείτε πόσο εύκολο είναι ρεε σαινιαα

    • Εγώ δεν χορεύω και τραγουδάω ταυτόχρονα, ούτε τραγουδάω. Με μια διαφορά. Δεν πάω σε διαγωνισμό μουσικής (οπτικοακουστικο, ό, τι θέλετε) Όσο για το “παρτυ” που επικαλειστε ορισμένοι.. το παρτυ δεν ταυτιζεται με την trash αισθητική ή το χαμηλό επίπεδο. Μια χαρά μπιτακι για παρτυ ήταν και της Ισλανδίας πχ το 2008. Απλά μπορούσαν να τραγουδησουν και δεν ήταν κοπια ενός ήδη κακής ποιότητας τραγουδιού. Οπότε μη λέμε ό, τι γουστάρουμε!

      • Καταρχάς η Ελβετία δεν είναι τρας. Ο,τι ακούτε να είναι uptempo αμέσως το λέτε τρας. Η παραγωγή του είναι πολύ καλή και προσεγμένη.

        Φυσικά και κατανοώ ότι είναι λογικό να περιμένετε να τραγουδάει καλά και να χορεύει εφόσον πάει σε διαγωνισμο τραγουδιού όμως, κάποιοι εδώ μέσα ξεχνάτε ότι είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα και λογικό είναι να κουραστεις και να λαχανιασεις ειδικά με την πίεση ενός διαγωνισμού. Δεν είμαστε ρομποτακια ημαρτον πια τι περιμένετε ….

  12. Προσωπικά δεν τον βλέπω στην 3αδα όπως θέλουν να μας παρουσιάζουν κάποιες στοιχηματικές. Μια θέση μεταξύ 4-8 θεωρώ πιο πιθανή για το συγκεκριμένο κομμάτι. Ευχάριστο τραγούδι που θα το ακούμε το καλοκαίρι, συμπαθέστατο παιδί για αυτό που κάνει, αλλά έλεος δεν είναι και ο Ρϊκυ Μάρτιν στα νιάτα του! Μην τρελαθούμε…ούτε καν την Ελένη Φουρέιρα δεν μπορεί να συναγωνιστεί χορευτικά! ΝΙκητής φέτος θα είναι ή η Ολλανδία ή η Ιταλία!

  13. Φίλε μου Ελβετε …Άστο μη το παιδεύεις…στείλαμε εμείς Ρουβά πριν χρόνια με καλύτερο τραγούδι από το δικό σου ποιο όμορφο από εσένα και βγήκε τρίτος θαρρο….μη το κουράζεις…άντε για μια θέση στη 15αδα μπορεί…Τώρα να κάνει των άνδρα Φουρειρα δε γίνεται γιατί δε το χει το παλικάρι…κι όπως έλεγε και η κορινα στα εγκλήματα άστο Μη το παιδεύεις…, η Ελβετία από τα ψηλά θα βρεθεί στα χαμηλά να το θυμάστε…Ούτε ωραίο τραγούδι έχει ούτε σε ξεσηκώνει( χορευτικό μεν βαρετό δε) και από χορευτικές φιγούρες αυτά τα κάνω κι εγω …Δεν είναι κάτι ?

  14. Ελπίζω η χορογραφία στη σκηνή να μην έχει καμία σχέση με το βίντεο κλιπ, αν δεν θέλουν να μετατραπεί σε joke entry

  15. @tiredofdrama και η Loreen άνθρωπος είναι και μια χαρά χορευε και τραγουδουσε. Όπως και ο Ρουβας (με το εξίσου σαχλοτραγουδο του) αν μη τι άλλο, ήταν σωστός φωνητικά και μπορούσε να ανταπεξελθει στο όλο εγχείρημα. Όπως και τόσοι άλλοι. Ο συγκεκριμένος “δεν το’χει”, πως να το κάνουμε.. Από κει και πέρα, δικαίωμα μου είναι θαρρώ να το θεωρώ φτηνοτραγουδο της σειράς, (όπως και το despacito, το οποίο κοπιαρει ατεχνως) Δικαιώμα σου να τον θεωρείς καταπληκτικό (τραγουδιστή? Γκομενο? Εσύ ξέρεις) Αυτό στο οποίο διαφωνώ καθετως είναι η λογική “είναι παρτυ”. Ναι παρτυ είναι, ναι, ποπ κομμάτια κυρίως πάνε, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει ο διαγωνισμός να φιλοξενεί ό, τι τριτοκλασατο κυκλοφορεί σε τραγούδι και καλλιτέχνη. Μια χαρά μπορεί ένα κομμάτι να είμαι και ευχάριστο και κάποιου επιπέδου.

  16. Αγαπητέ φίλε Αποστολε καλημέρα. 1) Παραθέτω τα λόγια σου:”Όχι δεν μου περνάει καθόλου από το μυαλό ότι είναι τριτοκλασάτος, γιατί πολύ απλά δεν είναι. Όπως φυσικά και εσείς δεν είστε ποιοτικοί, αλλά προσπαθείτε να πλασαριστείτε ως ποιοτικοί.” Η επιτομή της αποδοχής της αντιθέτης άποψης. Πριν κάνεις κήρυγμα σε μένα, θα σου πρότεινα να εξετάσεις το ενδεχόμενο να πραττεις ακριβώς αυτό που μου αποδίδεις. 2) Δεν ξέρω αν είμαι ποιοτικός ή το “παίζω” ποιοτικός, κάποια πράγματα ωστόσο είναι αντικειμενικα. Άλλη η αξία των τραγουδιών της Annie Lennox και άλλη των τραγουδιών που προορίζονται για χορό σε μπιτσομπαρα (παραθέτω επίτηδες τα παραδείγματα που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς για τα τραγούδια της Ντουσκα και του Ελβετου) Και δεν το αναφέρω γιατί με προσεβαλες με το σχόλιο σου, απλά κάπου θα πρεπει να σταματήσει αυτή η εξίσωση και ισοπεδωση όλων των πραγμάτων. Δεν έχουν όλα τα πράγματα την ίδια καλλιτεχνική αξία κι αυτό το αποδεικνύει ο χρόνος. 3) Ποσως μ’ ενδιαφέρει αν είσαι ή δεν εισαι γκει. Το σχόλιο μου δεν αφορούσε εσένα προσωπικά αλλά το κριτήριο που χρησιμοποιείται κατά κορον από τους φανς. Νταξει, καλή η εμφάνιση, δεν λέω αλλά δεν είναι καλλιστεία. Ελεύθεροι είστε να έχετε οποιο κριτήριο επιθυμείτε, ελεύθεροι και μεις οι “δήθεν ποιοτικοί” να διαφωνούμε με την υστερία για κάθε εμφανισιμο αγόρι. Ελπίζω να σε κάλυψα.

    • Φίλε μου δεν με κάλυψες καθόλου και δεν χρειάζεται κιόλας.
      Αυτά που λες δεν βγάζουν νόημα. Αναφερόσουν σε εμένα όταν έλεγες ότι ακούω τον Ελβετό με άλλο μέρος του σώματος μου και όχι με τα αυτιά μου. Δεν μιλούσες γενικά.
      Από εκεί και πέρα, εγώ δεν προσβαλλα κανέναν. Είπα απλά ότι δεν είναι τριτοκλασσατος και εσείς δεν είστε ποιοτικοι αλλά προσπαθείτε να πσρουσιαστειτε ως ποιοτικοι, με το να υποστηρίζετε συγκεκριμένο είδος τραγουδιών και να κράζετε τα υπόλοιπα είδη. Αυτή τη γνώμη μπορώ να σχηματίσω σύμφωνα με αυτά που λέτε.
      Εμένα μου αρέσει εξίσου και τον τραγούδι της Ντουσκα και το τραγούδι του Luca. Μου αρέσουν εξίσου και τραγούδια της Lennox και τραγούδια για μπιτσομπαρα. Μπορεί να σε σοκάρει, αλλά εγώ θεωρώ εξίσου ποιοτικά και τα δύο αυτά είδη τραγουδιών. Και γενικά πιστεύω ότι η ποιότητα δεν έχει να κάνει με το είδος του τραγουδιού, αλλά με αυτό καθεαυτό το τραγούδι. Και υπάρχουν πολλά τραγούδια από όλα τα είδη που είναι διαχρονικά. Υπάρχουν τραγούδια που εγώ τα ακούω, και ξέρω και πολύ κόσμο που τα ακούει, 20 χρόνια μετά από όλα τα είδη τραγουδιών. Ακόμα και από τραγούδια που προορίζονται για beach bar και club.
      Και εν κατακλείδι, εμένα μου αρέσει το τραγούδι της Ελβετίας. Καλός ο Luca, αλλά δεν μου αρέσει περισσότερο αυτός από το τραγούδι. Και δεν παθαίνω καμία υστερία από την εμφάνιση του.

  17. Λυπάμαι αν σε έθιξα, σου ζητώ συγνώμη (αν και το να είναι κάποιος γκει, δεν είναι μεμπτο) Από κει και πέρα, όλα είναι θέμα αισθητικής. Για σένα μπορεί να είναι state of art το “μπλουζάκι” της Μπεζεντακου ή το “aphrodisiac” καλλιτεχνικό πόνημα υψιστης αξίας. Για μένα δεν είναι, από όποια άποψη κι αν το δω και θεωρώ πως αντικειμενικα δεν μπορεί να κριθεί ως τέτοιο. Δεν θεωρώ ότι αυτό με καθιστά “δήθεν ποιοτικό” (για ποιο λόγο άλλωστε να το παίξω ποιοτικός – ακόμα κ αν υποτεθει πως επιθυμούσα κάτι τέτοιο – σ’ ένα forum με άγνωστους?), όπως και όλους όσους συμμεριζονται την άποψή μου. Τεσπα συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.

    • Δεν θίγουμε έναν άνθρωπο από τον χαρακτηρισμό που του αποδίδουμε, αλλά από τις προθέσεις που έχουμε όταν του αποδίδουμε τον χαρακτηρισμό. Οπότε δεν με έθιξες επειδή με είπες γκέι, αλλά επειδή η πρόθεσή σου ήταν αυτή. Όπως και να έχει, δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη.
      Αυτό ακριβώς είναι που λέω. Ότι δεν υπάρχουν είδη τραγουδιού που δεν είναι ποιοτικά, υπάρχουν συγκεκριμένα τραγούδια που δεν είναι ποιοτικά, όπως είναι τα τραγούδια που λες. Στο είδος τραγουδιού που συγκαταλέγεται το “aphrodisiac”, σίγουρα θα υπάρχουν και καλύτερα τραγούδια.
      Προφανώς και μπορείς να έχεις όποια άποψη και όποιο γούστο θέλεις στα τραγούδια. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν μιλάς απαξιωτικά έως και υβριστικά για ένα τραγούδι που δεν είναι μέσα στα ακούσματά σου και μάλιστα αυτό παίρνει μπάλα και τον τραγουδιστή και όλους όσους αρέσει το τραγούδι.
      Τέλος πάντων. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Και δεν πειράζει που διαφωνούμε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ