ΣΕΡΒΙΑ: Nije ljubav stvar…στα Σέρβικα ο Zeljko στο Baku!

Η σέρβικη τηλεόραση RTS και ο Zeljiko Joksimovic παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την οργάνωση της συμμετοχής της χώρας στη Eurovision 2012.

Η μεγάλη είδηση ήταν ότι αποφασίστηκε να ερμηνεύσει ο Zeljiko στο Baku το τραγούδι του εξ ολοκλήρου στα σέρβικα όπως αυτό παρουσιάστηκε στο κοινό το προηγούμενο Σάββατο.

Ο Zeljko δήλωσε για μία ακόμη φορά πολύ ευτυχισμένος που συμμετέχει και πάλι στη Eurovision και υποσχέθηκε να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μια χρονιά που, όπως είπε, διαγωνίζονται πολύ καλά τραγούδια. Εξέφρασε την πίστη του στο τραγούδι και είπε ότι η παρουσίαση στη σκηνή στο Baku θα είναι απλή. Επίσης ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνουν ταξίδια προώθησης της σέρβικης συμμετοχής στο εξωτερικό.

Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της σερβικής τηλεόρασης το προηγούμενο Σάββατο που παρουσιάστηε το τραγούδι στη σερβική και την αγγλική εκδοχή του οι αρχηγοί 15 αποστολών στη Eurovision παρακολούθησαν την εκπομπή και ψήφισαν για το ποια από τις 2 versions θα πρέπει να επιλεγεί γαι το Baku. Το αποτέλεσμα ήταν μοιρασμένο και τελικά επιλέχτηκε η σέρβικη εκδοχή, γεγονός που υποδέχτηκαν με ικανοποίηση οι Σέρβοι δημοσιογράφοι.

Zeljko Joksimovic λοιπόν για τη Σερβία στη Eurovision 2012 με το τραγούδι Nije ljubav stvar, σε μουσική του ίδιου του ερμηνευτή και στίχους των Marina Tucaković και Miloš Roganović.

 

Λουκάς Βλαβιανός

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για πρώτη φορά η συμμετοχή της Σερβίας είναι στα τρία καλύτερά μου τραγούδια της χρονιάς! Κι επειδή δεν υπήρξα ποτέ υποστηρικτής του Lane Moje, αυτή είναι η πιο αγαπημένη μου απ’ όλες τις σέρβικες συμμετοχές, με χειρότερη…άσε μην το γράψω και θυμώσει ο… Stalin!!!

  2. Πάντως έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από την ερμηνεία του Zeljko, είναι άψογος!!!

  3. Kαλός όπως πάντα…. Ομως σ’ αυτό το τραγούδι έχει πάρει στοιχεία απο το paradise των Coldplay……

  4. συγχαρητηρια σερβια!!το φετινο μου 12!!!απλα υποκλινομαι σε μια τετοια συνθεση!!!!

  5. an den htan h shmetoxh tis loreen tosa xhliometra mprosta apo apopsh oti einai kati kenourio kai diaforethko hsos kai na eixe elphdes na kerdhsh alla etsh opos einai ta pragmata 8a bgh ghro sths 8eshs 3 me 6 giati kai thn deuterh 8esh thn exei piash h shmetoxh ths italias logo kalhs gitonias ………

  6. Μηπως τα περισσοτερα τραγουδια δεν θυμιζουν κατι….εμενα ας πουμε μου θυμιζει το τραγουδι του Αδαμαντιδη”και η νυχτα μυριζει γιασεμι” σε ποιο αργη εκδοση…δεν υπαρχει παρθενογεννηση….!
    Εγω του εχω αδυναμια θεωρω το “lane moje” απο τις ποιο αγαπημενες μου συμμετοχες μην πω η καλυτερη και το “lejla” – “oro” στο τοπ10.
    Δεν θα κερδισει οχι γιατι δεν θα ειναι το καλυτερο απλως εχω παψει να πιστευω στην αντικειμενικοτητα του διαγωνισμου…Η Ιταλια το παιζει ντιβα και οι Ιταλοι αδιαφορουν για τον διαγωνισμο η EBU θελει λεφτα και για να αποκτησει φημη στην χωρα τους θα ειναι παντα ψηλα μην σας πω οτι θα κερδισει αν οχι φετος(επειδη δεν θα θελουν οι ιταλοι) συντομα….!
    Απο τις χωρες που φαινεται αποφασισμενη να κερδισει ειναι η Σουηδια…..οποτε αναμεσα σε αυτες τις χωρες μαλλον θα παιχτει φετος η νικη!

  7. δεν ξερω ποιο ειναι το paradise δεν ξερω ποιοι ειναι οι coldplay και δεν θελω και να μαθω..αρκετα με το οτι ολα ειναι αντιγραφες..ναι δεν υπαρχει παρθενογεννεση και αυτο ισχυει και εκτος eurovision,γενικα στη μουσικη..ολα μας θυμιζουν κατι..
    το τραγουδι ειναι εξαιρετικο οπως και ο ιδιος ο καλλιτεχνης..του αξιζει η νικη αλλα σιγουρα κατι τετοιο ειναι πολυ δυσκολο..το 2004 ειχε μπροστα του εναν κανιβαλο που νικησε τελικα και τωρα εχει ενα μεγαλο φαβορι μπροστα του που φαινεται δυσκολο να νικησει την σουηδια..

  8. περα απο το οτι μπορει να τους περασει η σουηδια,ειναι μαγκια της σερβιας που στελνει τραγουδι που αντιπροσωπευει πραγματικα την χωρα ,και μαλιστα στα σερβικα,ενω οι περισσοτερες χωρες (μαζι με εμας) εχουν τασεις ξενομανιας,και δεν βλεπουν τι ειδος μουσικης αντιπροσωπευει την χωρα,αλλα τι θα ικανοποιησει τα γουστα των αλλων..!

  9. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΑΡΑ ΤΟΥ 2004 ΤΟ LA MOJE ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ .ΙΣΩΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ

  10. @Deb σε μουσικό διαγωνισμό πάμε!! Από που κι ως που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να στέλνει η κάθε χώρα τραγούδια που εκπρωσωπούν τη κουλτούρα και τη παράδοση της (δε λέω … Είναι καλό αν γίνεται κάτι τέτοιο απλά δεν είναι αναγκαστικό). Και στο κάτω κάτω τα 2 προηγούμενα χρόνια δε στείλαμε κάτι παραδοσιακό;

    • δεν λεω να ειναι απαραιτητα κατι παραδοσιακο..απλα εχει παραγινει εμπορικος ο διαγωνισμος,και μου την δινει η ταση των χωρων να μιμουνται αμερικανιες..!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ