ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Η σκηνική παρουσίαση για το “Look Away” στο Τελ Αβίβ!

Το κρατικό κανάλι της Φινλανδίας, YLE, αποκάλυψε ότι η Etel Röhr, η χορεύτρια από τον φινλανδικό τελικό, θα βρεθεί στο πλευρό των Darude και Sebastian Rejman, στην σκηνή της Eurovision 2019. Στα φωνητικά τον Μάιο, θα βρίσκονται τρεις τραγουδιστές. Ο Matti Leino, η Heini Ikonen και ο Petri Somer.

Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός επιβεβαίωσε η παρουσίαση του τραγουδιού που έγινε στο UMK, θα παραμείνει η ίδια και για τη Eurovision 2019, αλλά ορισμένα από τα σκηνικά στοιχεία θα αλλαχθούν για τον διαγωνισμό.

O Anssi Autio, παραγωγός της συμμετοχής της Φινλανδίας στη Eurovision, δήλωσε:

“Ο σχεδιασμός της σκηνικής παρουσίασης, δηλαδή τα φώτα, το βίντεο, τα ρούχα και η χορογραφία, είναι κατασκευασμένα από Φινλανδούς. Ομοίως, οι καλλιτέχνες είναι όλοι οι Φινλανδοί. Επιπλέον, μπορούμε να είμαστε περήφανοι για το μήνυμα του τραγουδιού, που μιλάει για ένα παγκόσμιο πρόβλημα με έναν εξαιρετικό τρόπο.”

Το «Look Away» γράφτηκε από τους Sebastian Rejman και Ville Virtanen και ήταν ένα από τα τρία τραγούδια που παρουσίασαν ο Sebastian και ο Darude στο UMK 2019. Ο Darude εξήγησε σχετικά με το μήνυμα τραγουδιού ότι:

“Τραγικά πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο. Υπάρχουν φυσικές καταστροφές, ασθένειες, πόλεμοι και πρόσφυγες. Είναι πιο εύκολο να κοιτάξετε αλλού, παρά να δείτε ή να σκεφτείτε αυτά τα πράγματα. Το μήνυμα του τραγουδιού είναι ότι πρέπει να δείτε, να παρακολουθήσετε και να κάνετε κάτι.”

Για όλα τα νέα της Φινλανδίας στον διαγωνισμό της Eurovision 2019 μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ