Europarty: Απόψε το Moscow Eurovision Party 2019!

Μετά το “Εurovision In Concert” στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, το “London Eurovision Party” στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, “Eurovision PreParty Riga” στη Ρίγα της Λετονίας και “PreParty ES” στη Μαδρίτη της Ισπανίας, σειρά έχει απόψε το πέμπτο – και τελευταίο κατά σειρά- “Pre Eurovision Party” της σεζόν, “Moscow Eurovision Party 2019“.

Για ακόμη μία φορά, το “VEGAS HALL” της Μόσχας ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί μία εκδήλωση που σχετίζεται με τον διαγωνισμό της Eurovision φιλοξενώντας μερικούς από τους καλλιτέχνες που εκπροσωπούν φέτος τις χώρες τους στον διαγωνισμό τραγουδιού αλλά και καλλιτέχνες που έχουν περάσει προηγούμενες χρονιές από την σκηνή της Juior Eurovision!

Αναλυτικά οι καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος στη φετινή Eurovision και που θα εμφανιστούν στο αποψινό “Moscow Eurovision Party 2019” είναι:

  1. Lake Malawi (Τσεχία)
  2. Zena (Λευκορωσία)
  3. Michael Rice (Ηνωμένο Βασίλειο)
  4. Leonora (Δανία)
  5. Anna Odobescu (Μολδαβία)
  6. Roko (Κροατία)
  7. Miki (Ισπανία)
  8. Nevena Božović (Σερβία)
  9. Paenda (Αυστρία)
  10. Sara McTernan (Ιρλανδία)
  11. D Moll (Μαυροβούνιο)

Καλεσμένοι στο “Moscow Eurovision Party 2019” θα είναι και η Julia Samoylova η οποία εκπροσώπησε τη Ρωσία στη Eurovision 2018, η Polina Bogusevich, εκπρόσωπος της Ρωσίας και νικήτρια της Junior Eurovision 2017, οι αδελφές Tolmachevy οι οποίες το 2006 εκπροσώπησαν τη Ρωσία στη Junior Eurovision κερδίζοντας τη πρώτη θέση και που εκπροσώπησαν τη Ρωσία στη Eurovision 2014 με τη σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου “Shine” και τέλος, ο Misha Mayer, ο οποίος το 2017 στέφθηκε νικητής στον διαγωνισμό OVS (Only Voice Survives), έναν διαγωνισμό τραγουδιού στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι τραγουδιστές οι οποίοι συμμετέχουν διασκευάζοντας ένα τραγούδι από την ιστορία του θεσμού της Eurovision!

Στην εκδήλωση θα εμφανιζόταν – όπως θα ήταν λογικό – και ο φετινός εκπρόσωπος της Ρωσίας Sergey Lazarev, ο οποίος όμως έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις στο πλαίσιο της περιοδείας του “N Tour”.

Σημαντική βοήθεια στην υλοποίηση αυτής της μεγάλης εκδήλωσης της Μόσχας – η οποία διεξάγεται για 9η φορά – έχει δώσει ο OGAE Russia.

Το Moscow Eurovision Party 2018 ξεκινάει στις 19:00 η ώρα Ελλάδας, και θα μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση (live streaming) εδώ! Φυσικά, πριν από την διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι καλλιτέχνες θα παρελάσουν από το καθιερωμένο “κόκκινο χαλί”.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision! 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάρτυ Ρωσίας και θα απουσιάζει ο Ρώσος εκπρόσωπος;
    Πραγματικά πόσο ψωνισμένος!!!!!!

    • Έχει προγραμματισμένες συναυλίες. Μην βγάλεις χολή, επειδή δεν σου αρέσει το τραγούδι

      • το τργούδι μπορει να ην ειναι στο τοπ-10 μου αλλα δν μου ειναι αδιαφορο!!!! Θα πάει πολύ καλα άνετα τοπ-10 ισως και τοπ-5! Οπότε άστοχο το σχόλιο σου!!!!!!

    • Ρε ουγκανε σου λεει οτι εχει αλλες υποχρεωσεις τι χαζομαρες καθεσαι και λες?

      • να τις ακυρωνε, με αυτη την σταση σου ακυρωνει το ιδιο pre party τις ιδιας του της χωρας… δεν εχω καποιο θεμα με τον Σεργκει απλα λεω την κοινη λογικη…

  2. Θα μπορούσε να διαμορφώσει κάπως διαφορετικά το πρόγραμμα των συναυλιών του ο Σεργκέι. Το Moscow Eurovision Party είναι προγραμματισμένο εδώ και καιρό. Επίσης εντύπωση μου κάνει που οι Ρώσοι το κάνουν μέσα στην Ορθόδοξη Μεγάλη Εβδομάδα!

    • Οι Ρώσοι ακολουθούν το παλιό ημερολόγιο, οπότε εκεί δε διανύουν τη Μ. Εβδομάδα ακόμα.

  3. Σχεδόν όλες οι αδιάφορες χώρες. Ούτε ένα από τα φαβορί για 10αδα. Εύκολα το πιο βαρετό pre sec party για φέτος.

  4. Μόνο η συμμετοχή της ίδιας της Ρωσίας λείπει για να συμπληρωθεί η 12αδα των πιο αδιάφορων συμμετοχών! !! ! Κρίμα που θα απουσιάσει! !! Μιλαμε για ΤΕΡΆΣΤΙΑ απώλεια. ..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ