Η Alla Pugacheva γιόρτασε τα 70ά γενέθλιά της με μεγάλη συναυλία!

ΗAlla Pugacheva, γνωστή στους eurofans από τη συμμετοχή της για λογαριασμό της Ρωσίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 1997, έδωσε συναυλία για να γιορτάσει τα 70ά της γενέθλια! Την είδηση για τη συναυλία την είχε ανακοινώσει η ίδια ήδη από τις 17 Δεκεμβρίου 2018 από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η ζωή έφτασε τα 70 χρόνια. Ο Θεός να μου δώσει δύναμη για εκείνο το βράδυ!

Η επιστροφή της Primadonna!

Η συναυλία, που έφερε το όνομα «PS», έλαβε χώρα στις 17 Απριλίου στο Κρατικό Ανάκτορο του Κρεμλίνου, 2 μέρες μετά τα 70ά γενέθλιά της και ακριβώς 10 χρόνια μετά την τελευταία της συναυλία στη Μόσχα. Η διάρκεια της συναυλίας ήταν 2 ώρες και βιντεοσκοπήθηκε από το μεγαλύτερο ιδιωτικό κανάλι της Ρωσίας. Τα 6.000 εισιτήρια, που ήταν διαθέσιμα, εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες και οι τιμές εκτοξεύτηκαν μέχρι και τα 317.000 ρούβλια = 4.420 €!

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο πρώην σύζυγός της, Philipp Kirkorov (Ρωσία: 17η θέση το 1995 και παραγωγός της φετινής συμμετοχής του Sergey Lazarev), o Dima Bilan (Ρωσία: 2η θέση το 2006 και νικητής το 2008), καθώς και άλλοι μεγάλοι αστέρες της ρωσικής σόου μπιζ. Πολλοί φίλοι της Alla ήρθαν από κάθε γωνιά της Ρωσίας για να παρακολουθήσουν το γεγονός.

Η Alla Pugacheva, κλείνοντας τη συναυλία, έδωσε ραντεβού με τους οπαδούς της για τα 80ά της γενέθλια!

Η πορεία της Alla Pugacheva

Η Ρωσίδα καλλιτέχνις σταμάτησε να δίνει συναυλίες τον Μάρτιο του 2010. Η ίδια επικαλέστηκε λόγους υγείας, καθώς και τις αλλαγές που υπέστη η φωνή της εξαιτίας χειρουργικών επεμβάσεων.

Η Alla Pugacheva είναι γνωστή για το βραβείο που κέρδισε το 1975 στον Διεθνή Διαγωνισμό «Χρυσός Ορφέας» στη Βουλγαρία με το τραγούδι «Harlequin». Το 1997 και στο Δουβλίνο συμμετείχε στη Eurovision για τη Ρωσία με το τραγούδι «Primadonna». Πήρε τη 15η θέση με 33 βαθμούς.

▶️ Ευχαριστούμε θερμά τον Δημήτρη Σπυράντη για τις πληροφορίες σχετικά με τη συναυλία, το φωτογραφικό υλικό και το βίντεο. Ο Δημήτρης είναι 19 χρονών, μέλος του OGAE Greece και δήλωσε ότι για τη μεγάλη του αγάπη, την Alla Pugacheva, δούλεψε 3 μήνες αποκλειστικά για να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τη συναυλία της! Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε να συνεχίσει να κυνηγάει με επιτυχία τα όνειρά του!

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ