Katerine Duska: «Το φόρεμά μου στη Eurovision δεν θα είναι ροζ»!

Katerine Duska

Η Katerine Duska επέστρεψε από τη Μαδρίτη, όπου το Σάββατο (20/04) ερμήνευσε live το «Better Love», αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Η ίδια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά την επιστροφή της στην Αθήνα, και σχολίασε την εμφάνισή της στην ισπανική πρωτεύουσα αποκαλύπτοντας, παράλληλα, κάποια στοιχεία από τη σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε, σήμερα, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η Katerine Duska δήλωσε για την εμφάνισή της στη Μαδρίτη: «Ήταν φανταστικά, μοναδική εμπειρία. Για να είμαι ειλικρινής, όλα κρίνονται στο Τελ Αβίβ. Αυτά είναι parties και αντιμετωπίζουμε τις χειρότερες ηχητικές συνθήκες. Δεν πάμε εκεί για να κριθούμε, πάμε για να περάσουμε καλά και να το μοιραστούμε με τον κόσμο. Δεν είναι οι πιο αντιπροσωπευτικές μας εμφανίσεις».

Σχετικά με την παρουσία της στη Eurovision, η Ελληνίδα εκπρόσωπος στον φετινό διαγωνισμό είπε: «Να μην περιμένετε; Όλα να τα δώσουμε στη φόρα; Το φόρεμά μου δεν θα είναι ροζ». Η ίδια πρόσθεσε: «Θα είναι ένας κοινός κόσμος με το video, θα έχουμε σίγουρα κοινά στοιχεία, αλλά θα είναι πιο εξελιγμένο, πιο ώριμο».

Τέλος, για την κατάσταση της υγείας της, η Katerine Duska ανέφερε: «Είμαστε όλοι τόσο κουρασμένοι, ταξιδεύουμε κάθε εβδομάδα. Είμαι πολύ καλύτερα από αυτό που ήμουν».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
[Φωτογραφίες: Instagram (@katerineduska)]

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμένα μου αρέσει που δεν θα είναι ροζ το φόρεμα επίσης έχω τόσο μεγάλη περιέργεια να δω πως θα το στήσουν στην σκηνή και προσωπικά θα ήθελα να είναι κάτι απλό με ωραίο φωτισμό και χωρίς ευρήματα και διαφορά αντικείμενα πάνω στη σκηνή τα οποία τα θεωρώ λίγο ξεπερασμένα!!!ευχομαι να δούμε κάτι όμορφο!!!

  2. Στην ουσία δε μας είπε κάτι καινούριο αλλά καταλαβαίνω ότι δε θέλει να αποκαλύψει πολλά και να κάψει την μεγάλη έκπληξη!!!!

  3. Νομιζω οτι το καλυτερο το κανει η Σουηδία, βλεπεις απο την αρχη τι έχουν σκεφτεί για το τραγούδι, και το ιδιο σου δείχνει μερι την βραδια των ημιτελικών.
    Νομιζω οτι αυτο είναι ενα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας της στην Eurovision. Περιόρισαν ετσι τις εκπλλήξεις που δεν ειναι πάντα ευχαριστες

  4. Σκηνικη παρουσια Ελλαδαs
    Oλο το στησιμο θα εχει εναν ρομαντισμο και μια αισθηση αλληs εποχηs με κοινο αποδεχτει την αγαπη!!
    Δεν θα παιξουμε με ροζ φωτα ουτε με κοκκινα φωτορυθμικα….
    αναμενω με αγωνια,,,,

      • Τελικά ισχύει ακόμα αυτό;
        Θυμάμαι σε παλιότερες συνεντεύξεις της το ανέφερε συχνά ενώ τώρα νομίζω καθόλου. Επίσης θυμάμαι τις προάλλες έλεγε ο Πουλόπουλος ότι άλλαξαν λίγο τα σχέδια στην σκηνική παρουσία.

      • Δηλαδή; Γνωρίζετε παραπάνω πληροφορίες για την εμφανιση; Θα στήσουν κάτι σαν μια άλλη σκηνή;

      • Σιγα που θα υπαρχει ευρημα. Μλκιες λενε καθε χρονο και τιποτα. Συγγνωμη για την σκληρη γλωσσα, αλλα αγανακτησαμε πια.

        Να δουμε τι θα κολλησει στο τελωνειο φετος. Τα βεγγαλικα ή η μπλε μπογια;

        Ουτως η αλλως, το τραγουδι απο μονο του μπορει να στηριχθει χωρις καρακιτσαρια και τα συναφη.

      • Για εμένα ο Πουλόπουλος αν και ηταν καλός έχει χάσει πλέον την εκτιμησή μ. Κάθε χρόνο αναφέρει ευρήματα τα οποία δεν πραγματοποιούνται και πάντα αλλάζουν τελευταία στιγμή. Νομίζω οτι απλά ξέρει οτι κανείς δεν μπορεί να αποδείξει αν υπάρχουν η όχι και για αυτό λέει ο,τι θέλει.

        Σχετικά με το staging δεν θα μ έκανε εντύπωση αν προσπαθούσαν να έχουν καποιο είδος σκαλωσιάς όπως στο βιντεο.

  5. Μπορεί κάποιος να της πει να μη φωτογραφίζεται συνεχώς με τα πόδια ανοιχτά; Πιστεύει ότι την κολακεύει αυτή η πόζα; Αν το είχε κάνει άνδρας θα είχε δημιουργηθεί μείζον θέμα.

    • Γιατί δεν της το λες εσύ, που όλοι ξέρουμε εδώ μέσα ότι έχεις αυτή τη φυσική ευγένεια και το έμφυτο τακτ στον τρόπο που εκφράζεσαι, μήπως και σε ακούσει; 😉

  6. Λοιπόν για όσους ρωτάτε για το εύρημα που λέγανε αλλά τώρα οχι και τόσο!! Σε μια συζήτηση που είχα με τον ogae μου είπαν ότι θα υπάρχει στη σκηνή και ότι οι διοργανωτές το δέχτηκαν, αλλά μπορεί να μη το δείξουν από την 1η πρόβα καθώς η πρόβα αυτή είναι μόνο για τα φώτα και τον ήχο, από τις επόμενες, Ναι!! Επίσης αν παρακολουθήσετε συνεντεύξεις της Κατερίνας για το staging λέει συνέχεια ” I wouldn’t wanna spoil the surprise” οπότε για αυτό το λόγο δε κάνουν λόγο για αυτό!!!!

  7. Για την σκηνική εμφάνιση μην περιμένετε να μάθετε από τώρα πως θα είναι κτλ και καλά θα κάνουν να μην πούνε τίποτα ακόμη και στην περίπτωση που η εμφάνιση θα είναι απλή (δηλαδή τίποτα) καλά θα κάνουν να μην πει κάνεις τίποτα.
    Θα τα δούμε το Μάιο… φυσικά μην ακούτε κανέναν ειδικό… αν δεν το δείτε μόνοι σας.

    Πολλές φορές και η απλότητα είναι καλύτερη από το καρακιτσαριο…. αυτό πάει στα περσινά μας χάλια

    Φωνητικά δεν την φοβάμαι και ΝΑΙ το τραγούδι μας είναι από τα ΚΑΛΑ του Διαγωνισμού φέτος (το γράφω και εγώ που έγραψα αρκετά “καλά πραγματάκια”για την ερτ…. )

  8. Το σημαντικό, πάντως, δεν είναι αν θα πετύχει τον τόνο του χρώματος στο φόρεμα αλλά τον μουσικό τόνο, κάτι όχι δεδομένο δυστυχώς.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ