Η Katerine Duska ερμήνευσε το «Better Love» στη Μαδρίτη!

Μετά την εμφάνισή της στο Άμστερνταμ, η Katerine Duska ερμήνευσε ξανά το τραγούδι της, «Better Love», στο αποψινό πάρτι που φιλοξενήθηκε στη Μαδρίτη.

Η Katerine Duska είχε εντυπωσιάσει, χθες, με τις φωνητικές δυνατότητές της κατά τη διάρκεια της πρόβας. Στην αποψινή εμφάνισή της «έκλεψε» τις εντυπώσεις και απέσπασε φυσικά το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Επόμενος σταθμός της Katerine Duska είναι ο 64ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 18 Μαΐου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ.

Δείτε την εμφάνιση της Katerine Duska στο πάρτι

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
[Φωτογραφίες: Instagram (@katerineduska)]

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2019!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

117 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λοιπόν τώρα νομίζω ότι δικαίωσε όλους όσους επέμεναν ότι η κοπέλα έχει φωνάρα! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!

  2. Παααααρα πολυ καλη!!! Καταπληκτικη! Μπραβο.
    (btw Στεναχωρεθηκα για τη Sbruk, ειχε πολυ προβλημα, κριμα)

  3. Άρτιο αποτέλεσμα. Η φωνή ήταν σταθερότατη και βέβαια οι ψηλές νότες μοναδικές….

  4. Εκπληκτική!!
    Σε μια διοργάνωση κακή όπου όλοι έβγαζαν το ακουστικό τους,μετά απο την Αρμενία,οπού η κοπέλα σχεδόν αποχώρησε επειδή δεν άκουγε..η Κατερίνα ήταν άψογη!
    Μπράβο

  5. Σε instagram stories που ακούγεται πιο καθαρά το κοινό, όταν βγάζει την ψηλή νότα γίνεται χαμός από κάτω (και γενικότερα κατά τη διάρκεια του τραγουδιού τραγουδούσαν αρκετά). Μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο!

  6. Μπραβοοοοοοοοο Κατερίνα ήσουν τελεια σε όλα και το ακαπελα υπεροχο!!!η φωνή σου ξεχωρίζει φέτος στο διαγωνισμό!!!!!
    Παιδιά επειδή το ειδα λαιβ η τραγουδίστρια της Αρμενίας είχε θέμα με το ακουστικό και στο τέλος τα πήρε στο κρανίο και έφυγε από την σκηνή νευριασμενη….τροπή έγινε ρεζίλι δεν τα κανείς αυτά έλεος σαν μικρό παιδι έκανε

  7. Κατερίνα ήσουνα πολύ καλή ! Χαλάρωσε και απόλαυσέ το στο Τελ Αβίβ 😉
    Κρίνοντας από τις ενδυματολογικές επιλογές και το κλιπ έως τώρα, περιμένω κάτι άρτιο αισθητικά επίσης!
    Καλή μας επιτυχία !

  8. Απο τις καλυτερες εμφανισεις αν οχι η καλυτερη της βραδιας…περιμενω τωρα να δω ολοκληρωμενο το κονσεπτ και πανω στην σκηνη της eurovision..καλη επιτυχια!

    • Καλύτερος ήχος… που δυστυχώς επιβεβαιώνει περισσότερο τη δυσκολία της εκτέλεσης στο επίπεδο του studio version, τις αστάθειες, τα φάλτσα και γενικότερα το struggle να βγει αβίαστα κ ευχάριστα στο αυτί το τράγουδι… Φοβάμαι ούτε φέτος τελικό!

  9. Δυστυχώς η κοπέλα δεν το έχει με το Live… Αν και καλύτερη απο το φιάσκο του Λονδίνου, δυστυχώς το υπερ επεξεργασμένο studio version δύσκολα ερμηνεύεται και ακούγεται live (χώρις και την συνοδεία χωροδίας/φωνητικών). Η σύγκριση είναι αδίστακτη. Επίσης, είναι προφανές ότι όταν κινείται και τραγουδάει ταυτόγχρονα… φαλτσάρει. Ψωνίσαμε κορίτσι απο static “συναυλίες” μονο στο account στο youtube της… με παντελή έλλειψη εμπειρίας να σταθεί σε ζωντανή μετάδοση (και πολυπληθές κοινό). Θα κάνει το Αγροτικό της στην Eurovision! Ο Γιαχβέ να βάλει το χέρι του στο Ισραήλ…
    P.S. Καλομοίρα θα λέμε και θα κλέμε!

    • Να κάνετε πρώτα το αγροτικό σας σε ένα λεξικό ελληνικής γλώσσας, παρακαλώ, πονάνε τα μάτια μας.

      • Όσα και να είναι τα ορθογραφικά (για Ελληνοαμερικανίδα καλά τα πάω), η αλήθεια της γλώσσας της Μουσικής και του ακούσματος στο αυτί είναι αδίστακτη! Κάτι ξέρει η Τάμτα που ΔΕΝ τολμάει να το τραγουδήσει live χωρίς την ηχητική βοήθεια των μηχανημάτων και του staging της actual Eurovision !

        P.S. Είτε κλέμε, είτε κλαίμε…το αποτέλεσμα πολύ φοβάμαι (and I mean it) θα είναι το ίδιο – regardless… See you front stage in TLV ?

    • προς το παρον κλΑΙμε με τα σχόλια σου. Με γεια τ’ αυτιά θα ευχηθώ και καλή καταποση του δηλητηριου με το καλό το Μαη (αν δεν είσαι τρολ και τα γράφεις αυτά σοβαρά)

    • εχεις προβλημα υπαρξεις ελα πες το εσυ να δουμε τη μπορει να κανεις οταν ολοι μα ολοι η ξενη λενε υπεροχα πραγματα ερχετε η κατινα τις ελλαδος χωρις παιδεια να κρινει !!!!

    • Μανταμ
      Τα σχολια σας για την Κατερινα ξεχειλιζουν μικροτητα, κακια και ζηλια.
      Φιλια απο τη Σουηδια 😉

      • Θα μου επιτρέψεις φίλε Νικόλα να εντάξω στο σχόλιό σου μια φευγαλέα, δίχως άλλο, στιγμή αλλά, ίσως, αποτελεί ένα στιγμιότυπο ενός ήθους και χαρακτήρα τον οποίο δεν μπορούν να αγγίξουν τα όσα σωστά διαπιστώνεις στο σχόλιο της “φίλης” παραπάνω: https://www.instagram.com/p/BwgtlTbj5IX/

      • @ChristosSkg
        Φιλε μου, η προταση σου δεν βγαζει νοημα.
        Του κερατα, εχω παει μεχρι 3η λυκειου σε ελληνικο σχολειο.
        Γραψτε ποιο απλα αυτο που θελετε να πειτε.

  10. Δείξε ρε Κατερίνα τι θα πει φωναρα!!! Τώρα φαντάζομαι δεν θα σας αρέσει η δεξιά της φραντζα και το αριστερό της φρύδι, ε?

  11. Μέτρια στην αρχή του τραγουδιού, το απογείωσε στο τέλος! Ας έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία, και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

  12. Καμία σχέση με το Άμστερνταμ,που προφανώς και είχε κρυώσει…
    Ήταν πολύ καλή φωνητικά, παρά τα τεχνικά προβλήματα που είχαν οι Ισπανοί σχεδόν καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς ( ειδικά στη συμμετοχή της Αρμενίας)
    Αν και τα φωνητικά που θα προστεθούν είναι εξίσου δυνατά και με μια καλή σκηνική παρουσία, χωρίς “εκπτώσεις”στην εξαιρετικη αισθητική της κα Γούση ( μόνο κι μόνο για να συνάδει με τη Eurovision), τότε δε βρίσκω το λόγο να μη πάμε καλά.
    Τέλος πάντων! Κοντός ψαλμός αφού επόμενος σταθμός είναι το Τελ Αβίβ! Καλή επιτυχία Κατερίνα!!!

  13. ΑΨΟΓΗ…. Πραγματικά βουλώνει στόματα η Κατερίνα με αυτή την φωνή…
    Πάρα πολύ καλή επικοινωνία και με τον κόσμο. Θεωρώ πως αν είχε καλύτερο τραγούδι θα ήταν το απόλυτο φαβορί για την νίκη. Μακάρι να έχουμε μια καλή εμφάνιση στο Ισραήλ

  14. Εξαιρετικη ερμηνεια. Και ας μην ξεχναμε οτι ο ηχος δεν ειναι επιπεδου Eurovision hall! Μπραβο στην Κατερινα τα πηγε παρα πολυ καλα!

  15. Μπραβο Κατερίνα! Ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα της τελικής βραδιάς η κοπέλα έχει μια καταπληκτική φωνή και εκπροσωπεί την Ελλάδα αξιοπρεπέστατα.Μένουμε στην σημερινή εμφάνιση ,αφήνουμε πίσω το Άμστερνταμ και ξέρουμε πως σίγουρα η ομάδα που την πλαισιώνει θα δει τι χρειάζεται απ’ολες τις πλευρές , ενδυματολογικά, σκηνικά κτλ για την μεγάλη βραδιά.

  16. Πολύ καλή. Μπράβο κορίτσι μας…
    Το better love, το Arcade και το Home του Kobi είναι τα τραγούδια που σου γεννούν τα βαθύτερα συναισθήματα φέτος. Εύχομαι αυτά τα 3 να είναι στην κορυφή στις 18-5.

  17. Σαφώς καλύτερη από το Άμστερνταμ, ειδικά στο δεύτερο μισό του τραγουδιού. Πρέπει να βελτιώσει κάποιες μικρές αστάθειες, πιθανότατα λόγω της απειρίας της.

    • Όχι δεν έχει να κάνει με την απειρία ου δεν έχει! Έχει να κάνει με τον ήχο κάνεις δεν άκουγε από τους διαγωνιζόμενους ειδικά στη συμμετοχή της Αρμενίας πριν από μας έγινε χαμός έφυγε εξοργισμένοι από το stage!!

  18. Εγώ πιστεύω ότι ήταν εξαιρετική και πολλοί περίμεναν να δούνε τι μπορεί να κάνει!

  19. Καλη η ερμηνεία της Κατερίνας αρκεί να έλλειπε αυτο το «sing with me”. Μου θυμισε μπουζούκια. Βελτιωμένη αισθητά σε σχεση με το Άμστερνταμ αλλα θελει δουλεια ακομη

  20. Άντε γεια σε όσους την έλεγαν άφωνη! Ειδικά το σημείο στο τέλος το είπε τελεια

  21. Φωνάρα έχει, δε χωρά αμφιβολία. Όταν είναι σε κλειστό κύκλο είναι άψογη. Εχτές φωνητικά δεν ήταν σταθερή σε αρκετά σημεία, μάλλον λόγω άγχους. Είναι πολύ θετικό ότι είχε 2 live εμφανίσεις και την ευκαιρία να εξοικειωθεί. Είμαι πολύ θετικός, αλλά πρέπει να διαχειριστεί κ κοντρολάρει το άγχος της. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

  22. Ήταν πολύ καλή…περιμενα Εχθές το βράδυ να τη δω live …πριν από εμάς ήταν η Αρμενία η κοπέλα στο τέλος ήταν απογοητευμένη προφανώς ο ήχος είχε θέμα δε ξερω Τι θα τους είπε μετά και στα καπάκια βγαίνουμε εμείς και λέω ωχ …Τελικά η Κατερίνα ασυζητητί ήταν πολύ καλύτερη από το Άμστερνταμ το γνωστό ιιιιιιι θεωρώ ήταν το 70 τις εκατό των δυνατοτήτων της εξάλλου Εχθές δε ψήφιζαν μη το ξεχνάτε αυτό…ένιωθα ότι ήθελε ο κόσμος να τραγουδήσει μαζί της για να τις δώσει δύναμη ενώ όλοι τη κοιτούσαν για να δουν αν μπορεί…μη ξεχνάτε το παράγοντα αγνός δεν είναι εύκολο να βγει κάποιος μετά από μια Όχι τόσο καλή εμφάνιση ξέροντας ότι όλοι περιμένουν να σε κρίνουν….παρόλα αυτά το είπε πάρα πολύ καλά ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΆ…Και θαρρο ήταν η μοναδική τραγουδίστρια που στο τέλος το είπε ακαπελα και Εκεί ήταν ακόμη καλύτερη φωνητικά προφανώς ο ήχος που λέγαμε….Καλή επιτυχία ω Ναι αδιαμφισβήτητα έχει φωνάρα και περιμένουμε να δούμε το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στις πρόβες πια στο Τελ Αβίβ….Καλή επιτυχία και πάλι κοριτσάρα μας!!!

  23. Η κοπέλα είναι το διαμαντάκι που επιτέλους θέλαμε στην μουσική σκηνή της Ελλάδας, πήξαμε στην Βαλκανιλα.
    Σήμερα άκουσα στο Best το τραγούδι της slow….. Απλά μπράβο της.

  24. Τα σχόλια είναι 32 ενώ για την εμφάνιση στο Άμστερνταμ 132. Αυτό δείχνει την εμφυτη ροπή ορισμένων στο κράξιμο και τη χαιρεκακια και μου προκαλεί λύπη. Όπως κι αυτοί που τερματίζουν την ανοησία (σχεδόν) συγκρινοντας στα σοβαρά τη Ντουσκα με την Καλομοιρα. Λες κ μιλάμε για ίδια φωνή και δυσκολια τραγουδιού. Είπαμε.. είστε κακεντρεχεις.. μην εκτίθεστε κ τόσο.. Συμφωνώ απολύτως με τους σχολιαστες που λένε πως στην αρχή είχε κάποια λάθη και στο δεύτερο μέρος το απογειωσε. Άψογη δεν ήταν αλλά α) η κοπέλα προφανώς και έχει φωναρα κ το απέδειξε, β) δεν χρειάζεται να δώσει το 100% σε ένα pre-esc party, γ) ιδίως όταν αυτό είναι τεχνικά οικτρο.

  25. Η κοπέλα έχει φωνή και το είπε πολύ καλά
    Όπως έχω πει πολλές φορές τελική εικόνα και πιο σωστή θα έχουμε στις πρόβες στο τελ αβιβ
    Όπως έχω πει αυτό που φοβάμαι είναι όχι αν θα το πει αλλά όλο το στήσιμο που ια κάνουν στο διαγωνισμό
    Το μόνο ίσως που μπόρεσα να διαπιστώσω χθες μου φάνηκε λίγο κουμπωμένη αγχωμένη Αυτό θέλει προσοχή και ας της πει κάποιος δεν χρειάζεται άγχος φωνή έχεις πήγαινε και σκίσε και όλα θα γίνουν

  26. Καλή επιτυχία Κατερίνα όλα καλά. .δυνατά και με έμπνευση στο Ισραήλ (η Ισλανδία ότι μήνυμα και να περνάει εύχομαι να μην περάσει στον τελικό δεν είναι αισθητικά και ακουστικά όμορφη παρουσία και δεν είναι για Γιουροβίζιον είναι πολύ κακό όσο είδα εχτές ήταν τελετή και όχι μουσική όχι τραγούδι κρίμα για την όμορφη χώρα τους που τους επέλεξαν ) καλή επιτυχία Κατερίνα καλή επιτυχία ΕΡΤ καλή επιτυχία Ελλάδα ?????????????????????????????????????????

    • Όλα καλά φωνητικά ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στη σκηνική παρουσία χρειάζεται επιτέλους ένα πολύ έξυπνο στήσιμο on stage

    • Συμφωνω για την Κατερινα, ηταν υπεροχη, πολυ καλη επιλογη απο την ΕΡΤ. Ευχομαι να νικησουμε.
      Οσον αφορα ομως την Ισλανδια, καταλαβαινω οτι δεν σου αρεσει, γουστα ειναι αυτα αλλλωστε. Ομως η επιλογη ηταν πολυ καλη και το θεμα δεν ειναι αν θα σκισει, αλλα το ποσο ψηλα θα ειναι στην 5αδα. Πιστευω οτι αυτο το τραγουδι θα μπορουσε υπο προυποθεσεις ακομα και να νικησει.

  27. Αγγούρι κάθεται. Η κάθε κίνηση δίνει φάλτσο. Βιδωσε τα πόδια στη σκηνή κ κάνει μόνο μια σπαστική κίνηση στο χέρι κ καλά ότι κάνει χορογραφία. Η φωνή της πολύ βαριά σαν αντρική κ σε κάποια σημεία με τα τερτίπια που κάνει φωνητικά γίνεται τσιριδα ψεύτικη. Ρούχα σα θεία μαλλί μόνη της το χτενισε. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την παντελή απειρία της η θα φέρουν πάλι αποκλεισμό η μια από τις τελευταίες θέσεις στον τελικό. Υπάρχουν μεγαλύτερες φωναρες στο διαγωνισμό από την ψεύτικη της Ντουσκα. Η άσχημη παρουσία της Ελλάδας φέτος δυστυχώς είναι γεγονός

    • Εσυ εισαι ο φιλος απο την Κυπρο που δικαιως αισθανεται ασχημα με τις κακιες των ελληνων κατα της Ταμτα;
      Αν εισαι εσυ αυτος, τοτε λυπαμαι, κανεις ακριβως το ιδιο με αυτους που κατηγορεις.

    • “Η κάθε κίνηση δίνει φάλτσο” είπε ο Κατσαρός. Εγώ θα ‘λεγα η κάθε λέξη δίνει κόμπλεξ 😀

    • Πω πω πω τι κακος άνθρωπος, συγνώμη που θα το πω αλλά χρειάζεσαι επειγόντως ξελαφρομα για να μην το πω αλλιώς!!!GET A LIFE….

  28. Πολύ-πολύ καλύτερη από το Άμστερνταμ! Στο πρώτο κουπλε δεν ήταν τόσο καλή, αλλά από το πρώτο ρεφραίν και μετά ήταν εξαιρετική!
    Αυτό που θα ήθελα μόνο, είναι να μην ήταν τόσο στατική. Ευτυχώς το έσωσε κάπως στο τέλος που πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μαζί με τον κόσμο και ειδικά εκεί που τραγούδησε ακαπελα.
    Ελπίζω σε μια πολύ καλή εμφάνιση στο Τελ-Αβίβ, μαζί με μία πολύ καλή και μέσα στο πνεύμα του τραγουδιού σκηνική παρουσία.

    • Η Ελλαδα πηγαινει φετος με ενα τραγουδι και μια τραγουδιστρια με αποψη. Η Κατερινα δεν εχει προυπηρεσια στα μπουζουκια. Δεν ειναι σοου γουμαν, ειναι ερμηνευτρια. Φυσικα και θα υπαρχει καποια χορογραφια στο Τελ Αβιβ, που ελπιζω να ειναι κατι θεατρικο, οπως εχω διαβασει. Αυτο της πηγαινει. Ειχες δει ποτε πχ. την Amy Winehouse η την Annie Lennox με τις οποιες τη συγκρινουν να χτυπιουντε σαν τη Φουρειρα; Η Φουρειρα ηταν υπεροχη, αλλα επροσωπουσε το στυλ της, γι αυτο αλλωστε και πετυχε. Νομιζω ολοι εσεις που ζητατε κινηση εχετε λαθος.

      • Όταν λέω ότι θα ήθελα να μην ήταν τόσο στατική, δεν εννοώ ούτε να χόρευε, ούτε να χτυπιοταν. Θα ήθελα απλά να μην ήταν μπροστά από το μικρόφωνο όλη σχεδόν την ώρα. Να έπαιρνε το μικρόφωνο στα χέρια της λίγο νωρίτερα και να πήγαινε λίγο αριστερά, λίγο δεξιά, ώστε να είχε μια καλύτερη επαφή με τον κόσμο από κάτω που πήγε να την ακούσει. Το έκανε αυτό στο τέλος, οπότε είμαι εντάξει.
        Όσο για την σκηνική παρουσία στο Ισραήλ, εννοείται ότι δεν θα χορεύει η ίδια, αλλά ελπίζω να έχει, αυτό που λες κι εσύ, μια θεατρικότητα.
        Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη χθεσινή της εμφάνιση και ελπίζω να πάνε όλα καλά και στο Ισραήλ.

      • Συγνωμη, παρανοησα. Συμφωνουμε τοτε. Κι εγω πιστευω θα τα παει παρα πολυ καλα στο Τελ Αβιβ.

  29. Εξαιρετική. Και για όσους την κράζατε ασύστολα τις προηγούμενες μέρες αυτή είναι η απάντηση της.

  30. Αγαλματάκια ακούνητα, αγέλαστα, αμίλητα…. αυτο ακριβως περιγράφει την Ελληνικη συμμετοχή φέτος. κριμα

  31. Τη χολή αν μας ενοχλεί τη βγάζουμε είτε με εγχείρηση είτε λαμπαροσκοπικα! Οχι γράφοντας εδώ μέσα.
    Ευχαριστω.

  32. Δεν θα χτυπηθεί στη σκηνή αλλά δεν θα είναι και άγαλμα ακούνητο. Η φωνή δεν με ανησυχεί αυτό που φοβάμαι ειναι το σκηνικό με την ενδυματολογία και την χορογραφία κίνηση. Πως θα βγεί στην οθόνη.
    Ωστόσο έπρεπε να εμφανιστεί στο Madawalk για έναν και μοναδικό λόγο. Η διοργάνωση του mad ειναι επαγγελματική σε σχέση με τα pre party και μάλιστα να το έλεγε Live.
    Ελπίζω του χρόνου όποιος μας εκπροσωπήσει να παεί και να το πει Live γιατι κια η Τερζη full playback

    • Δεν μπορούν να το πουν live στο madwalk. Δεν τους αφήνουν, τους βάζουν να τα ηχογραφήσουν από πριν και να παίζουν από πίσω για να είναι σίγουρη η παραγωγή ότι δεν θα υπάρχει κανένα αναπάντεχο την ώρα του σόου. Κανείς σε αυτό το σόου δεν το είπε λάιβ και ούτε πρόκειται άρα δεν έχασε και τίποτα που δεν πήγε όπως και πέρσι η Γιάννα δεν είχε κερδίσει τίποτα που πήγε.

  33. Αξιοπρεπέστατη φωνητικά αλλά δυστυχώς δεν το “έχει” στη σκηνή. Δεν έχει το commanding presence να σε καθηλώσει να την δεις, να την ακούσεις και να την ψηφίσεις. Αγχωμένη και κέρινη. Δεν ξερω αν η έλλειψη εμπειρίας μπορεί να αναπληρωθεί σε λίγες μέρες με κάποιο τρόπο. Καλή επιτυχία και ας χαλαρώσει να το απολαύσει. Πάντως είναι κάποιοι άνθρωποι όπως ο Μίκι της Ισπανίας που σου ακτινοβολούν αυτό το “ζεστός, αισιοδοξος και ωραίος τύπος” όταν είναι στη σκηνή ενώ άλλοι βγάζουν λίγο ξινίλα.

    • Άλλο το τραγούδι του Miki άλλο της Κατερίνας το τραγούδι μας θέλει συναίσθημα του Miki είναι ξεσηκωτικο!!!

    • Από το wiwiblogs είπαν ακριβώς το αντίθετο. Ότι η σκηνική της παρουσία αμέσως σου τραβάει το ενδιαφέρον, όλοι εσείς που μιλάτε για απειρία είναι προφανώς επειδή δεν είναι γνωστό όνομα ακόμα και όχι επειδή το εντοπίσατε εσείς οι ίδιοι. Δεν ξέρω τι περιμένατε να κάνει επί σκηνής αλλά δεν έχει το ίδιο τραγούδι με τον Μίκι που λες. Είναι mid tempo και ήταν απλά ένα πάρτι. Δεν υπήρχε συγκεκριμένη χορογραφία ή σκηνοθετικές οδηγίες. Είχε την επαφή της με το κοινό, τραγούδησε και ακαπέλλα… πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο ψάχνετε για να είστε ικανοποιημένοι.

  34. Αξιοπρεπης, βελτιωμενη αλλα με δρομο ακομα μεχρι το πολυ καλο που απαιτειται στο TLV. Παλι εκτος τονου στην αρχη, καλυτερη μετα. Κακες κινησεις χεριων και εμφανες αγχος, στα συν το οτι επαιξε με το κοινο. Δουλεια, δουλεια, δουλεια και ο Θεος να βαλει το χερι του στο staging ειτε κινειται, ειτε οχι.Εν κατακλείδι και περα απο τους αφορισμους υπερασπιστών και μη υποστηρικτων λογικα ελλειψη ανταγωνισμου θα περάσει τελικο. Εκει αναλογως της αποδοσης θα κυμανθει μεταξύ 8ης και 14ης θεσης. Το πιθανοτερο ειναι να προσεγγισουμε την δεκάδα. Σε καθε περιπτωση καλη επιτυχια Κατερινα!

  35. Απαντώ στον Ανδρέα είσαι σίγουρος για της απόψεις σου είσαι φαν της Γιουροβίζιον ακόμη και στο odds Γιουροβίζιον είμαστε πρώτοι στον πρώτο ημιτελικό. μετά την χτεσινή παρουσία της Κατερίνας και συνεχίζουμε με ανοδική πορεία Στην τελική κατάταξη για τον τελικό . (είδες κάθησα και ασχολήθηκα με τη πάρτη σου αν δε σα αρέσει η ζάχαρη ποιες λίγο ξύδι κάνει καλό στην υγεία αλλά όχι στην κακία που έχουν τα γραπτά σου ) καλή επιτυχία Κατερίνα κάνε το καλύτερο με έμπνευση είμαστε μαζί σου .???????????????????

    • τα odds τα περσινα για την Γιαννα και την Φουρειρα τα θυμασαι ή απ το ξεφτιλικι που επαθε περυσι η ελλαδα τα ξεχασες;;; κρατα μικρο καλαθι σου ξαναλεω γιατι μεσα σε 25 συμμετοχες σε μια βραδια τελικου η ντουσκα περναει και δεν μενει σε κανεναν τηλεθεατη. μια φωνη τσιριχτη κ μπασα που πολλες φορες δειχνει ξεκουρδιστη με μια εντελως στατιτικη αγγουρικη παρουσια με τουλια και ροζ χρωμα θα αφησουν μονο νοτα κιτσαριου και τιποτα αλλο στο κοινο. οτι εσας σας αρεσει δε σημαινει οτι αρεσει στην ευρωπη και αυτο φαινεται κ απ τις προβολες που εχει. τα στοιχηματα ειναι ολα προσχεδιασμενα. μολις γινουνε οι πρωτες προβες τοτε ελα να μιλησεις για στοιχηματα. να εχεις στο μυαλο σου τη γιαννα. ετσι ακριβως την ειχατε θεοποιησει περυσι κ οταν σας λεγαμε κ περυσι οτι τετοια τραγουδια δεν ειναι για eurovision πεφτατε να μςα φατε. τα ιδια θα γινουνε και φετος. θα φταινε τα τελωνεια και οι κακοι σουηδοι που σαμποταρουν την ελλαδα. ελεος.

      • Αμα ειναι κιτς πάντως, μια χαρά θα πάει. Διαχρονικά η Γιουροβιζιον έχει αποδείξει πως λατρεύει το κιτσαριο. Οπότε μην αγχωνεσαι και γι’ αυτό…

  36. Μπράβο στην Κατερίνα!!!
    Δεν θα ασχοληθώ με τα φαιδρά σχόλια για την εκπρόσωπό μας, παρα μόνο θα ευχηθώ να έχει ετοιμάσει μαζί με την ομάδα της κάτι πραγματικά όμορφο για τα live του Μαΐου.
    Είμαι αισιόδοξος φέτος για κάτι καλό, τόσο για το τελικό αποτέλεσμα που θα δούμε και θα ακούσουμε, όσο και για την τελική θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
    Καλή επιτυχία!!!

  37. Είναι πιο τίμιο να πουν κάποιοι ότι θα κράζουν την Ντούσκα όπου σταθούν και όπου βρεθούν γιατί δεν την γουστάρουν, δεν τους αρέσει το τραγούδι, για να πάνε κόντρα στην ΕΡΤ, γιατί είναι τρολ, γιατί έτσι θέλουν στην τελική από το να προσπαθούν να δικαιολογήσουν με κάποιο τρόπο το κράξιμο γιατί προκαλούν γέλιο.

    Στο Άμστερνταμ που η Ντούσκα ήταν άρρωστη προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι είναι διακιολογία και ότι είναι απλά άφωνη. Τι κι αν λέγαμε κάποιοι ότι την έχουμε ακούσει λάιβ και είναι φωνάρα αυτοί επέμεναν στο αντίθετο και ότι η αρρώστια της είναι δικαιολογία. Χτες που τραγούδησε άψογα σε αντίθεση με πολλούς άλλους συμμετέχοντες ρίχνουν κράξιμο γιατί δεν είχε χορογραφία, δεν κουνιόταν, δεν ήταν επικοινωνιακή ή δεν ξέρω και εγώ τι. Στο κοινό που ήταν εκεί πάντως μια χαρά άρεσε. Κάποιοι άλλοι πιο προχωρημένοι, με πτυχία φωνητικής υποθέτω, την βρήκαν και κακή ή μέτρια φωνητικά την στιγμή που οι περισσότεροι ξένοι λένε ότι ήταν η καλύτερη της βραδιάς με διαφορά από τον 2ο. Κάποιοι άλλοι το τερμάτισαν με σχόλια για μαλλιά της ή τα ρούχα. Ότι κακό μπορεί να εφεύρει κάποιος για να κράξει. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

    Υ.Γ Δεν ξέρω πως θα τα πάει η συμμετοχή μας τον Μάιο αλλά η Ντούσκα και φωνή έχει και καλλιτέχνης με όλη την σημασία της λέξης είναι, και αισθητική έχει και άψογη στις συνεντεύξεις είναι.

  38. Είμαι πραγματικά προβληματισμένος για το που πάει μουσικα διαγωνισμός,περίμενα μεγάλη ανταπόκριση για την Ελληνική συμμετοχή .Το τραγούδι μας είναι μακραν καλύτερο από όλες τις συμμετοχές και είναι μια ευκαιρία μουσικά οι χώρες να στέλνουν τραγούδια και όχι σκουπίδια ,αυτά περί διαφορετικότητας ορισμένων συμμετοχών με έχουν ξενερώσει.Παμε Ελλάδα !!!! ???????????????????????????????????????????????????

    • Σωστός ειδικά αυτό κε την διαφορετικότητα έχει κουράσει πολύ πολύ πολύ σε σημείο αγανάκτησης
      Το καταλάβαμε ρε παιδιά έλεος μας έχουν πρήξει το συκώτι μη πω κάτι άλλο με την διαφορετικότητα τους
      Μουσικός διαγωνισμός είναι και πρέπει να εστιάζουμε στο τραγούδι και όντως το ελληνικό έχει στυλ και ειναο διαφορετικό Δεν είμαστε πρωτοπόροι σε αυτό αλλά φέτος μουσικά ξεχωρίζουμε

      Δηλαδή τι να κάνουμε να βάζουμε τον κάθε ή την κάθε που νιώθει διαφορετικά να τραγουδάει ένα φράγκο η βιολέτα; Πολύ καταπιεστικό αυτό καταντά αηδία Εθναο τραγούδι το γαλλικο ; Ή η πλεξούδα πιυ άφησε πρέπει να το θεωρούμε ποιοτικό με το ζόρι;

      • Έχεις λίγο μπερδέψει τα πράγματα. Μπορεί να είναι ένα τραγούδι ποιητικό και ταυτόχρονα να περνάει ένα μήνυμα όπως και το αντίθετο. Δεν είναι κακό να υπάρχουν τραγούδια με κοινωνικά μηνύματα, ίσα ίσα που επιβάλλεται να ακούγονται και αυτά γιατί ο κόσμος μας είναι πολύ πίσω σε ορισμένα θέματα. Το θέμα είναι να μην δημιουργούνται απλά για την ΒΑΘΜΟΘΥΡΙΑ, αλλά να σημαίνουν όντως κάτι για τον καλλιτέχνη και να θέλουν όντως να περάσουν και να πουν κάτι. Το τραγούδι της Γαλλίας που αναφέρεις (ενώ δεν θεωρείται καν φαβορί αυτή την στιγμή και αυτομάτως αναιρεί όλα τις θεωρίες σου ότι δεν νικάει ποτέ η μουσική αλλά η διαφορετικότητα) έχει όντως κατά την γνώμη μου ένα ωραίο τραγούδι και στιχουργικά φαίνεται ότι μιλάει στην ψυχή του Μπιλάλ. Και παρεμπιπτόντως και το τραγούδι μας σύμφωνα με την Κατερίνα περνάει ένα μήνυμα αλλά εφόσον δεν έρχεται από κάποια εκτός της δυτικής νόρμας δεν σε ενοχλεί.

    • Πολύ σωστή η απορία σου αλλά πραγματικά άμα το σκεφτείς τι περίμενεις από αυτόν τον διαγωνισμό που τον έχουν ξεφτιλίσει τελείως ;
      Όταν βγαίνουν νικητές σαν κοντσιτα; Την περσινή κότα το 16 η άλλη από την Ουκρανία με τα πολιτικά ; Η το τέρμα βαρετου του Πορτογάλου ;
      Ειλικρινά χρόνια με χρόνια χανει φανς ο διαγωνισμός και συνεχίζει να δίνει λόγους σε αυτούς που το λένε πανηγύρι να επιβεβαιώνεται…
      Πιστεύω οι καλύτερες χρονιές ήταν από το 2003 μέχρι το 2012 εκεί πραγματικά και ακυροι με το διαγωνισμό καθόντουσαν και το παρακολουθούσαν γιατί ήταν μουσικά σωστό

  39. @ panos
    Θεωρεις δηλαδη την ολλανδικη και την ιταλικη συμμετοχη φετος σκουπιδια; Μαλλον τα βλεπεις λιγο μονοπλευρα τα πραγματα. Ειναι τοσο ποιοτικα οσο ακριβως και το δικο μας.

    Η μηπως θεωρεις οτι το δικο μας my number 1 που κερδισε ηταν ποιοτικα ανωτερο απο το φετινο της Ελβετιας;

    Ειμαστε στην 8η θεση των στοιχηματων για τον τελικο και στην 1η θεση στο δικο μας ημιτελικο.

    Οπως το παρουσιαζεις το θεμα θα επρεπε να αναβληθει ο διαγωνισμος λογω αποτροπιασμου των αντιπαλων και να μας στειλουν στην Ελλαδα απο τωρα το τροπαιο συστημενο σε πακετο με 25 ραμμενες ελληνικες σημαιες ως ενδειξη σεβασμου και εξυλεωσης.

    Ελεος, εχουμε στειλει αρκετες σαχλαμαρες για να μιλαμε για ποιοτητα. Οκ, στειλαμε κι ενα καλο μετα απο χρονια. Ας ξεκαβαλησουμε ομως λιγο απο το μπλε μας αλογακι. Λιγη σεμνοτητα δε βλαπτει.

    • Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου για Ολλανδία και Ιταλία αλλά αυτό που εννοώ είναι ότι όλοι μιλούν γι αυτά τα δυο τραγούδια και το δικό μας το προσπερνούν ,δεν είμαι σωβινιστής αν διαβάσεις περσινά μου σχόλια ίσως ήμουν ο μόνος εδώ που δε μου άρεσε καθόλου μα καθόλου η Ελληνική συμμετοχή και τα χρόνια της κρίσης πραγματικά στείλαμε πολύ άσχημα τραγούδια ,είναι καλό να μη συγκρίνουμε το number 1 για το λόγο ότι είναι μακρινό θεωρώ και ότι τα πράγματα μουσικά αλλάζουν ,ήταν όμως ένα κομμάτι κομμένο και ραμμένο για την Eurovision και το stage πραγματικά το απογείωσε ,ας μείνουμε λοιπόν στο σήμερα ,η Ντούσκα έχει μια εκπληκτική φωνή και δε θα μπω στο κόπο να σχολιάσω όσους κάνουν αρνητικά σχόλια για την φωνή της ,το τραγούδι είναι σύγχρονο και το video clip αισθητικά απίστευτο,το τραγούδι μας δεν έχει κάνει το αναμενόμενο γκελ ,ελπίζω αν η ερμηνεία και η σκηνική παρουσία είναι αυτή που αναμένω το τραγούδι μας να έχει την ανταπόκριση που πραγματικά του αξίζει δηλαδή της πρωτιάς ??

      • Κοίτα δεν έχεις δίκιο το τραγούδι μας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ειδικά στα μεγάλα fan pages (wiwibloggs…) οι οποίοι δεν έδειχναν σε προηγούμενα χρόνια την αγάπη τους!!! Επίσης στη Eurovision δε ψηφίζουν μόνο οι fans αλλά ολόκληρη η Ευρώπη και η Αυστραλία!!! Οπότε όλα κρίνονται τον Μάιο!!!

      • Το προβλημα της Ελλαδας δεν ειναι πρωτιστως οικονομικο. Αυτο που επληγη απιστευτα κατα την κριση, και ειναι σημαντικοτερο, ηταν η αξιοπιστια της χωρας. Η εικονα της, ο συμβολισμος της. Αυτο που λενε brand name! Απο εκει ξεκινανε ολα. Αυτο θα παρει καμια 20αρια χρονια για να αναστραφει. Δεν ειναι ευκολο να αλλαξεις το brand name μιας χωρας.

        Αυτο εχει επιπτωση και στη γιουροβιζιον. Η Ελλαδα για να κερδισει πρεπει να γινει θαυμα. Οχι φετος, γενικα. Μια φορα κερδισε, κι αυτο με σουηδη τραγουδιστρια. Μη γελιομαστε. Ασχετα αν η Ελενα ειναι πιο ελληνιδα απο τις περισσοτερες ελληνιδες.

        Γενικα κουραζουμε τους αλλους. Ειμαστε εθνικιστες, δε δεχομαστε κριτικη, ειμαστε ανωτεροι, αξιζουμε μονο μπραβο. Οτι αλλο, πετροβολειται. Υπαρχει μεγαλη ελλειψη παιδειας στην Ελλαδα. Σε καθε τραγουδι χωρας στο γιουτιουμπ γραφουν ανθρωποι απο πολλες χωρες και συνηθως μιλανε θετικα, καποιες φορες σχολιαζουν τι δεν τους αρεσει. Στο δικο μας τραγουδι γραφουν κυρια ελληνες συνηθως με ξενα νικ νειμ, χρησιμοποιουν απαισια αγγλικα, γλυφουν οποιον λεει κατι θετικο και επιτιθενται σε οποιον λεει το παραμικρο αρνητικο. Τροφη για τα τρολ δηλαδη, που μαζευονται καθε χρονο σε μας, λενε βλακειες και οι δικοι μας οι πανεξυπνοι πατανε τη μπανανοφλουδα. Αρχιζουν….οταν εμεις ειχαμε πολιτισμο εσεις εισασταν στα δεντρα, ο μεγας αλεξανδρος, ειμαστε καλυτεροι απο το γαλλο τον ετσι, τους ισλανδους τους αλλιως κοκ. Με αποτελεσμα οι σοβαροι να φευγουν με ασχημη εικονα. Αυτο εχει επιπτωση και στο τελεβοουτιγκ αργοτερα. Μας εχουν για γραφικους. Κατα τα αλλα οι δικοι μας νομιζουν οτι φυλανε θερμοπυλες στο γιουτιουμπ. Τοσο μυαλο.

        Μπες στο ισλανδικο και γραψε οτι δεν σου αρεσει αυτο το στυλ τραγουδιου. Δε θα σου πει κανενας κατι. Αυτη ειναι η διαφορα. Γι αυτους τους λογους πιστευω οτι προτιμουν το ολλανδικο και το ιταλικο.

        Θα συμφωνισω μαζι σου οτι εχουμε ενα αρτιο τραγουδι, με ωραια αισθητικη και θα ηθελα πολυ να κερδισει. Ομως το αν αξιζει την πρωτια η οχι δε θα το πουμε μονοι μας, αλλα σ αυτο το διαγωνισμο το κρινουμε ολοι μαζι. Καλο ειναι να εχουμε ως ελληνες χαμηλο προφιλ στο γιουτιουμπ. Εδω μπορουμε να λεμε και κατι παραπανω. Ελπιζω να μη σε κουρασα.

      • Με αφορμή αυτά που αναφέρει ο Νίκος: Η επιθετική συμπεριφορά, τα θυμωμένα σχόλια, η αγένεια στα σχόλια του ΥΤ και αλλού θεωρώ ότι είναι μια αμυντική στάση που πηγάζει από το αίσθημα του αδικημένου, του αδικαίωτου κτλ. Πάντως για μένα αυτός ο τρόπος όσο και ο άλλος: της «αυτό-ελεεινολογίας», της αυτομαστίγωσης («πού πάμε μ’ αυτό το τραγούδι, χάλια μαύρα, σιγά μη μας ψηφίσουνε» κτλ) είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος: της χαμηλής αυτοεκτίμησης, της έλλειψης αυτοπεποίθησης, της άγνοιας του τι συμβαίνει στο διεθνή περίγυρο και της αδυναμίας να πιστέψεις ότι κι εσύ έχεις τις δυνάμεις και το σθένος να συμμετέχεις ισότιμα και δημιουργικά σ’ αυτή τη διαδικασία. Τονίζω το ισότιμα, αυτό είναι που σε τελική ανάλυση θα εκτιμήσουν όλοι κι όχι να ανακαλύπτεις κάθε φορά την πυρίτιδα για να δείχνεις, ντε και καλά ότι εσύ είσαι ο πιο έξυπνος, ο πιο ευφυής κτλ. Και τι να πει κανείς και για τους «αγλωσσικούς» των «slay» και «queen» και «goddess»…

      • Χρηστο μου,
        ποιου αδικημενου και ποια ελλειψη αυτοεκτιμησης; Ετσι γραφαμε οι ελληνες στο γιουτιουμπ και προ κρισης.
        Ειναι καθαρα ελλειμμα παιδειας των ελληνων. Δεν το λεω με καμαρι, ουτε με χαρα. Ειναι απλα μια διαπιστωση που κανω και πιστευω οτι ισχυει.

  40. Δεν είμαι κανένας ιδιαίτερος φαν του τραγουδιού, υποστηρίζω όμως τη συμμετοχή μας φουλ. Η Κατερίνα το είπε πάρα πολύ ωραία (πόσο ανακουφιστικό) και όντως φαίνεται ότι στο Τελ Αβίβ θα είναι απείρως πιο φανταστική

    • @Nikolas-Sweden

      Ειπες οτι σκεφτομουν τον τελευταιο καιρο και δεν εβρισκα τροπο να εκφρασω. Η θλιβερη αληθεια που οι περισσοτεροι “Ελληναρες” δεν προκειται να αποδεχτουν ποτε.

      • Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Συνηθως γραφω μονο για μουσικη εδω, γιατι ετσι πρεπει, απλα κολλαγε να γραψω και για το ιματζ της χωρας μας, αλλα και για το γιουτιουμπ, γιατι εχει αμεση σχεση και με τη βαθμολογια μας στη γιουροβιζιον. Η αληθεια ειναι συνηθως πικρη και ποναει. Ποση σχεση εχουμε εμεις οι νεοελληνες με τον αρχαιοελληνικο πολιτισμο αραγε; Ναι ειναι οι προγονοι μας, αλλα ποσο εμεις τους τιμαμε με τις πραξεις και τις ιδεες μας σημερα; Προσωπικα πιστευω οτι υπαρχουν αλλοι λαοι που ειναι πλησιεστερα στον αρχαιοελληνικο πολιτισμο σημερα. Δεν μ αρεσει που το γραφω, αλλα πιστευω οτι ειναι η αληθεια. Εμεις εχουμε το DNA τους βεβαια, αλλα υπαρχουν αλλοι που μεταφερουν τις ιδεες των προγονων μας καλυτερα. Ο ελληνικος πολιτισμος ειναι πρωτιστως ιδεα και εμεις ειμαστε κολλημενοι με τον τιτλο των απογονων, αλλα ταυτοχρονα συμπεριφερομαστε σαν κανιβαλοι μεταξυ μας στην καθημερινοτητα. Ειμαστε αγενεις, ξερολες, επιδηξιες, ασεβεις σε ολα τα επιπεδα, εχουμε χασει το μετρο. Φαινεται παντου. Ομως εχουμε ευτυχως και παρα πολλα αλλα καλα που ευτυχως σωζουν την κατασταση. Ειμαστε μεσα στην απαιδεψια μας, μια καλη παστα ανθρωπων. Δε μας θεωρω κατωτερους απο πολλους ευρωπαιους, ομως θα μπορουσαμε να ειμαστε ψηλα σε ολα τα επιπεδα. Αυτο με στεναχωρει.

  41. Ο φασισμός της διαφορετικότητας δεν έχει προηγούμενο
    Πιάνονται από κάτι για να σου επιτεθούν επειδή απλά λες ότι η Γιουροβίζιον είναι μουσικός διαγωνισμός και δε χρειάζεται να δηλώνεις είτε προφορικώς είτε εμφανισιακά την διαφορετικότητα σου για να κερδίσεις ή να είσαι στο επίκεντρο ή να πρωιθησεις μια αδιάφορη συμμετοχή σου
    Δε τολμάς να πεις κάτι και σε αρχίζουν στο στόλισμα
    Μάθετε λοιπόν ότι στη δημοκρατία υπάρχει ο σεβασμός και στην διαφορετικότητα αλλά θα πρέπει όλοι μας οοως μας σέβονται να σεβόμαστε
    Το ότι κάτι είναι διαφορετικό δεν μπορεί να γίνει κανόνας Το σέβεσαι αλλά δε είναι κανόνας
    Τώρα αν δε το καταλαβαίνουν κάποιοι αυτό πρόβλημα τους
    Ξεκινήστε να κράζετε ως σύνηθως μη μπορώντας να κατανοήσετε τα αυτονόητα αλλά το στόλισμα που θα κάνετε σε μένα παρακαλώ να υιαχρο και η γνώμη σας εάν συμφωνείται με το πως γίνονται οι παρελάσεις σας με γυμνούς και κυρίως όταν βάζουν εικόνες Αγίων στα γεννητικά τιυς όργανα Εάν αυτό για σας είναι πρόοδος και δημοκρατία να υβρίζονται τα θεία όλων των θρησκειών τότε πείτε με φασίστα και οπισθοδρομικό
    Αρκετά με την καπήλευση ενος μουσικού γεγονοτος

  42. Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα Νίκο μιας και εγώ Έλληνας του εξωτερικού είμαι τα τελευταία χρόνια και ξέρω και εγώ από πρώτο χέρι την γνώμη των ξένων για τη χώρα μας και τους Έλληνες ,ταυτίζομαι με τις απόψεις σου και δε με κουρασες καθόλου φίλε μου.

  43. Περιμένω το θεατραλε στήσιμο στη σκηνή για να βγάλω τα τελικά μου συμπερασματα

  44. Ο αντικτυπος είναι άμεσος. Από τη 10η θέση στα στοιχήματα πήραμε πάλι την ανηφόρα. Τώρα είμαστε 9η! Θα πάμε καλά. Πιστέψτε το.

  45. Είναι προφανές ότι φωνητικά δεν της είναι εύκολο το τραγούδι. Ζορίζεται και αυτό δεν είναι ποτέ καλό σημάδι. Είναι πιθανόν βέβαια τη μέρα του διαγωνισμού να το τραγουδήσει εξαιρετικά, αλλά εξίσου πιθανόν μου φαίνεται να το κατακρεουργήσει, λαμβανομένου υπόψη του αναπόφευκτου άγχους της στιγμής. Θα χαιρόμουν κάποια στιγμή να στέλναμε καλλιτέχνη που να νιώθει άνετα με το τραγούδι και να μπορεί να το ερμηνεύει αβίαστα ανά πάσα στιγμή. Είναι δυσάρεστο και αγχωτικό να παρακολουθεί κάνεις μια εμφάνιση και να τρέμει το φυλλοκάρδι του για το αν θα μπορέσει η ερμηνεύτρια να βγάλει τις χαμηλές ή τις ψηλές νότες. Το ζήσαμε πρόσφατα με την Ντέμυ και με την Τερζή. Έπρεπε να έχουμε μάθει από τα πάθηματά μας.

    • Τώρα πραγματικά ανέφερες τη τερζη και τη Ντεμυ? Το ξέρετε όλοι σας ότι ακύρωσε την άφιξη της στο πάρτι του infe διότι το κρύωμα δεν είχε υποχωρήσει? Το ξέρετε ότι έκανε ατελείωτες πρόβες για να βελτιωθεί η φωνή της και να μπορέσει να το βγάλει το τραγούδι χωρίς να κλείσει ο λαιμός της? Λοιπόν μην λέμε ότι θέλουμε η κοπέλα μια χαρά το πε το κομμάτι και θα το πει ακόμα καλύτερα τον Μάιο Επίσης δε θα το έγραφε αν δεν ένιωθε να το τραγουδάει άνετα!!

    • Συγκρίνεις την άφωνη Τερζη και την Demy με αυτή την φωνάρα ; Τον ελβετό τον ακούσατε live να λέει το «αριστούργημα» του; Αν έπαιζε ρόλο μόνο η φωνή η Ντουσκα χωρίς καμία αμφιβολία θα ήταν στις πρώτες θέσεις. Ποιο πρέπει να στείλει δηλαδή η Ελλάδα για να μη τρέμει το φυλλοκάρδι σου; Την Μούσχουρη;

    • Τι σχεση εχει η Ντεμυ και η Τερζη με αυτη τη φωναρα που στελνουμε φετος; Κρινοντας απο την ομολογουμενως παρα πολυ καλη ερμηνεια της Κατερινας στη Μαδριτη, και με δεδομενο την παντελη ελλειψη τεχνικης στηριξης εκει, θα τριβεις τα ματια σου απο την ερμηνεια της Κατερινας στον ημιτελικο. Η κοπελα ξερει να τραγουδαει. Κατανοηστε το ορισμενοι. Αν εχεις την παραμικρη αμφιβολια, ελα να τα πουμε παλι μετα τον ημιτελικο.

    • Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό μαζί σου
      Το ότι έχει φωνάρα είναι αναμφισβήτητο αλλά το άγχος και η απειρία μπορεί να κοστίσουν
      Γιαυτο έπρεπε πολλές εμφανίσεις και live μάλιστα
      Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί ειναο ωραίο τραγούδι καο έχει καλή φωνή

  46. Καλή Εβδομάδα για όσους συνεχίζουν να είναι ο Καίσαρας στη θέση του Καίσαρα. για την φετινή μας παρουσία στη σκηνή της Γιουροβίζιον επειδή αυτή η εβδομάδα που διανύουμε έχει πνευματική και εσωτερική αναζήτηση της ύπαρξης μας λίγη καλοσύνη στα γραπτά σας λίγη αγάπη θα μας κάνει καλύτερους καλή Ανάσταση στην ψυχή σας φως και αγάπη… καλή επιτυχία ΕΡΤ Καλή επιτυχία Κατερίνα Καλή επιτυχία Ελλάδα ?????????????????????????????????

  47. Παιδιά γνωρίζει κανείς ποιο είναι αυτό το τούβλο που γράφει τα χειρότερα κάθε χρονιά για την Ελληνική συμμετοχή στο eurohall.Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό το μένος. Όσο για τις προβλέψεις του είναι αλλά των άλλων. Ειδικά πέρυσι το top του ήταν για τον π,0@+&0.

    • Mην ασχολείσαι. Μόνο του τα διαβάζει
      Πρέπει να ε΄χει πολλά ψυχολογικά ο τύπος πάντως και αν είναι και έλληνας. υπάρχουν πολλοί που ομιλούν την ελληνική αλλά δεν είναι έλληνες
      Είναι τόσο βλαξ που τα γράφει μόνο ελληνικά λες και οι έλληνες ψηφίζουν. Τουλάχιστον ρε βόδι κάντο σωστά. Ούτε αυτό.

  48. Το γεγονός ότι διεξάγεται εδώ μια τέτοια γενικότερη συζήτηση με επιχειρήματα, διαφωνίες βέβαια αλλά χωρίς την τοξικότητα και το δηλητήριο που βλέπουμε αλλού είναι ήδη μια θετική συνεισφορά της φετινής μας συμμετοχής.

    Μίλησα σε άλλο «νήμα» εκτενώς και δεν επανέρχομαι αλλά δεν μπορώ, να μην παραθέσω κάποιες επιπλέον σκέψεις.

    Η ΚΝ δημιουργεί στο πλαίσιο μιας σκηνής με μακρόχρονη παράδοση στην χώρα μας, όσο και αν αυτή δεν είναι πάντα και τόσο πολύ ορατή. Για μένα αυτή ξεκινάει από τη δεκαετία του ’60 (πόσο σύγχρονη, τηρουμένων των αναλογιών, ακούγεται η μουσική των Aphrodite’s Child, ιδίως στο πλαίσιο αυτού που ονομάζεται post industrial rock) και να μην αναφέρω εδώ δύο μέλη αυτής της μπάντας που δεν μπορεί να αγνοεί κανείς φίλος της μουσικής σ’ όλο τον κόσμο. Στο σήμερα όμως, από αυτή τη σκηνή δεν ξεπήδησε η Μόνικα; Δείτε μόνο την συσσώρευση ταλέντου που υπάρχει εντός αυτού και μόνου του στενού αλφαβητικού πλαισίου που ορίζει η ΚΝ: https://www.youtube.com/watch?v=fWsE3pvIodU και https://www.youtube.com/watch?v=TkYjeINBnzM.?

    Ο θεσμός μάλλον έχει ξεστρατίσει, δεν μπορώ να ορίσω από πότε και πώς, από τον αρχικό δρόμο ενός καθαρά μουσικού διαγωνισμού. Δεν τολμώ να ανοίξω μια τέτοια συζήτηση εδώ. Το αν ποτέ θα επανέλθει σ’ αυτόν το βλέπω αβέβαιο πια, όσο κι αν κι εμείς φέτος αλλά και στο παρελθόν, όσο κι αν άλλες χώρες σήμερα προσπαθούν κάτι να υποδείξουν. Εξαρτάται από τη βούληση των Big Five, μιας γενικότερης συζήτησης εντός της ΕΒU, που δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ και πάντως θα την προτιμούσα χωρίς τη θέσπιση αυστηρών κανονισμών ή λογοκρισίας. Μέχρι τότε ας είναι η χώρα μας, μαζί με άλλες βέβαια, που θα απαντά στις προκλήσεις για την πρόκληση όπως η φετινή από την μακρινή νησιωτική χώρα με την μικρή αλλά τόσο αντιδιαμετρικά αντίθετη ποιοτικά μουσική της (Βλ. Βjörk, Sigur Rós, Samaris κ.ά.). Για να δούμε αν στην αναζήτηση περισσότερης και καλύτερης αγάπης το κοινό θα προτιμήσει την επικράτηση του μίσους… Η γενικότερη ατμόσφαιρα στην ήπειρό μας δεν επιτρέπει και μεγάλη αισιοδοξία, αλλά ας μην προτρέχουμε.

    Θέλω να είμαι θετικός υποβάλλοντας αυτό το τελευταίο ερώτημα: υπάρχει άλλη χώρα, ακόμα και μεγαλύτερη από την δικιά μας, που σε δύο διαδοχικές διοργανώσεις παρουσιάζει στο παγκόσμιο κοινό δύο διαφορετικούς καλλιτέχνες, σε δύο διαφορετικά είδη, που απευθύνονται σίγουρα σε διαφορετικά «κοινά»; (συν την πιθανότητα ενός breakthrough και της φετινής εκπροσώπου της Κύπρου) Μήπως αυτό επιβεβαιώνει την ύπαρξη μιας δυναμικής και πολύπλευρης μουσικής σκηνής, ενισχύει την θετική έκπληξη με την οποία ανταποκρίνονται οι φίλοι μας ξένοι, επιβάλει το σεβασμό εν τέλει μέσω του συγκεκριμένου τομέα προς την χώρα μας;…

  49. @Nikolas-Sweden

    Όπως πολύ σωστά είπες, οι αυτόκλητοι υπερασπιστές ”κάθε συμμετοχής” το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν και να επιτίθενται σε κάθε ξένο ή Έλληνα ”αμφισβητεί” την εκάστοτε ”θεάρεστη”, ”φανταστική”, ”εξωγαλαξιακή”, ”slay to slay”, ”real winner” ελλαδική συμμετοχή. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει παραγίνει το κακό. Μην πεις κάποιος κάτι ”αρνητικό”…αρχίζουν οι στολισμοί (από το ίδιο παρεάκι 20 γραφικών που απο το πρωί ως το βράδυ είναι στο youtube) ψόφα, να πας στο γιατρό, ξύδι, get a life (sic), μην γράφεις σχόλια άμα δεν γουστάρεις, τρολλ, εμπαθή, ψυχοπαθή, βράσε την χολή σου κ.λ.π.

    χιλιάδες σχόλια…από ψεύτικα προφίλ σε video με λίγα views και γιούργια θα νικήσουμε και φάτε την σκόνη μας εσείς οι haters (καρα-sic) !!! Φυσικά και προκαλούν την νοημοσύνη ημών και υμών και ακόμα χειρότερα το μουσικό ή ακουστικό κριτήριο ημών και υμών.

    Slay στο Άμστερνταμ, Slay στην Μαδρίτη…Σαράφης στα Τρίκαλα !!! Και όταν έρχονται οι ανώμαλες προσγειώσεις…φταίνε οι κακοί ευρωπαίοι που τους ευχόμασταν ψόφο και οι κακοί ”ανθέλληνες”-Έλληνες…που δεν μας ψήφισαν (οι πρώτοι) και δεν στήριξαν την συμμετοχή (οι δεύτεροι…λες και μπορούμε να ψηφίσουμε τις απευθείας αναθέσεις της ερτ) .

    Φέτος το τραγούδι ήταν καινοτόμο και καλό, η φωνή στο στούντιο ελκυστική, τα είπαμε αυτά, αλλά στο live υπάρχει πρόβλημα. Μεγάλο πρόβλημα και δη εμφανές.

    Από την τραγωδία του Άμστερνταμ, πήγαμε στο απλά ”ψιλοαξιοπρεπές” της Μαδρίτης με τα προβλήματα τόνου και φαλτσέτων να συνεχίζονται. Άγχος ”απόδειξης” στο full και αγωνία (εξ’ ου και το θετικό παίξιμο με το κοινό)…και δεν ξέρω πόση βελτίωση χωράει μέχρι τον ημιτελικό. Παρόλα αυτά και σε πείσμα των αυτιών μας….”κλείσανε στόματα…σκόνες φαγωθήκανε….και σκιστήκανε ιμάτια”…κατά τους ημέτερους supporters.

    Όντως θα κάνει δεκαετία και βάλε για να σηκώσει κεφάλι η Ελλάδα στον διαγωνισμό (αντίθετα η Κύπρος θα φλερτάρει όλο και πιο έντονα με την πρωτιά) κυρίως λόγω κάκιστης νοοτροπίας όλων (ερτ, ημιεπαγγελματισμού, ταλιμπάν-φανς κ.λ.π.) και πλέον το προφίλ του ”γραφικού” που έχει ο μέσος ευρωπαίος για τον μέσο ελλαδίτη, συμπεριλαμβανομένων και των τραγουδιών που στέλνει η χώρα του τελευταίου στον διαγωνισμό.

    Πολύ φοβάμαι ότι κατά τις πρόβες υπάρχει πιθανότητα να ζήσουμε περυσινές slay-queen-fucking portugal customs στιγμές…Κρίνοντας όμως από τα στοιχήματα και το χαμηλό επίπεδο του πρώτου ημτελικού μπορεί και να περάσουμε τελικά ακόμα και με μέτρια εμφάνιση. Και να περάσουμε όμως, δεν θα καταφέρουμε κατά την προσωπική μου άποψη κάτι περισσότερο από την 15άδα. Θα μου πεις είναι θετικό βήμα και ναι σαφώς είναι…αλλά επί της ουσίας δεν καταφέρνουμε τίποτα περισσότερο από μια ”φιλική αξιοπρεπή συμμετοχή”. Anyway !!! Δεν θα σκάσουμε για την eurovision, αλλά λίγη ταπεινότητα και σεμνότητα σε σχέση με την εξαλλοσύνη κάθε χρονιάς θα έπρεπε να υπάρχει.

    Καλή επιτυχία ευχόμαστε στην Κατερίνα σε κάθε περίπτωση και καλή Λαμπρή σε όλες και όλους.

    • Τα είπες πολύ ωραία και γω υπερθεματίζω. Το κυριότερο, δεν μπορεί να μη μας επιτρέπουν να μπορούμε να εκφραστούμε ελευθερα βρε παιδί μου. Και γω που είμαι θετική ως προς τη συμμετοχή βλέπω διάφορα. Δεν μπορώ ας πουμε να μη σχολιάσω εν γένη, το ότι φοβάμαι πολύ για το τελικό αποτέλεσμα μιας και δεν έχω πεισθεί για την αισθητική της ίδιας της Ντούσκα. Από την αμφίεση, το ντυσιμό της γενικότερα, μου βγάζει κάτι το υφέρπον βλαχονέ, χα χα, αυτό δεν ξέρω αν αντανακλά βέβαια στο στήσιμο του τραγουδιού, αλλά αυτή η έλλειψη elegance, εμένα προσωπικά με προβληματίζει, παρόλο που είμαι εκείνη που προσπαθώ να τα βλέπω όλα θετικά και είμαι εκείνη που μιλάω για άνοδο στα στοιχήματα κλπ. Το άπαν εν τέλη θα είναι την κρίσιμη εκείνη ώρα, ο επαγγελματισμός της. Αυτό είναι το δια ταύτα που έλλειπε από την Τερζή που εκεί ήτανε πρόδηλη η απειρία και η εσωστρέφια της. Δεν λεω ότι με πειράζει να είναι κανείς χαμηλών τόνων σαν άνθρωπος αλλά πάνω στη δουλειά χρειάζεται και κάποιος δυναμισμός. Από τώρα δεν μπορούμε να προδικάσουμε λοιπόν το τι θα γίνει στις 16 Μαϊου. Ας ελπίσουμε για το καλύτερο.

      • @nan
        Μωρε ο Costas καλα τα ειπε. Εσυ ειναι το θεμα τι καταλαβες.
        Τιποτα, δεν εχει γιατρεια. Πισω ολοι στα θρανια.

  50. Τι σε χάλασε, δεν κατάλαβα; Ρε τι τραβάμε… θα μας μάθεις και γράμματα! Για κόψε λίγο ρε φίλε! Σας έφαγε η έπαρση.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ