Εκδήλωση με τιμώμενο πρόσωπο την Κατερίνα Ντούσκα!

 

Εκδήλωση για την ελληνική αποστολή της Eurovision 2019, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, στην οικία της Πρέσβεως του Ισραήλ Ιρίτ Μπέν –Άμπα, με τιμώμενο πρόσωπο την Κατερίνα Ντούσκα, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Τελ Αβίβ.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο πρέσβης του Καναδά, Mark Allen, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ κ. Ιωάννης Δρόσος, στελέχη της ΕΡΤ και της Ελληνικής αποστολής στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, καθώς και οι σχολιαστές του διαγωνισμού Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου, στελέχη της Minos EMI, δημοσιογράφοι, φίλοι του διαγωνισμού και θρύλοι του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος που έχουν συμμετάσχει στην Eurovision στο παρελθόν, όπως η Ελπίδα, ο Πασχάλης, η Μπέσυ Αργυράκη, και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Επίσης εκπρόσωποι του OGAE Greece έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Η Κατερίνα Ντούσκα τόνισε ότι έχει τις καλύτερες εντυπώσεις από τα πρόσφατα ταξίδια της στο Τελ Αβίβ και το Ισραήλ και δήλωσε ότι το τραγούδι της «Better Love» έχει σκοπό να στείλει ένα μήνυμα αλληλεγγύης, ενότητας και ειρήνης μεταξύ των ανθρώπων.

Η Πρέσβης του Ισραήλ ευχαρίστησε την ΕΡΤ και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην Κατερίνα Ντούσκα. Ανέφερε ότι το Ισραήλ έχει κερδίσει τέσσερις φορές την Eurovision, υπογραμμίζοντας ότι το Τελ Αβίβ είναι μια ιδανική πόλη για την άρτια διοργάνωση του διαγωνισμού. Ο Πρέσβης του Κανάδα Mark Allen τόνισε ότι είναι μεγάλη χαρά για τη χώρα που η Ελληνο-Καναδή Κατερίνα Ντούσκα συμμετέχει στον διαγωνισμό και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κατερίνα Ντούσκα θα διαγωνιστεί στον Α’ ημιτελικό, στις 14 Μαΐου, με το τραγούδι “Better love” και θα εμφανιστεί στην 16η θέση του ημιτελικού.

 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2019!

Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επισημότητες βλέπω, τιμές, ονόματα ηχηρά, στελέχη πρέσβεις, μόνο γαλαζοαίματοι έλειπαν σα να λέμε.. Τι έχει αλλάξει ακριβώς ρε παιδιά; το πήραν αλλιώς φέτος στην ΕΡΤ, το μόνο σίγουρο. Όλη αυτή η στήριξη και οι εκδηλώσεις μου θύμισαν το 2005 που το είχαν πάρει πολύ σοβαρά το θέμα Γιουροβίζιον, τόσο που ενεπλάκη επισημα ολόκληρο υπουργείο πολιτισμού και εχρισαν την Έλενα πρέσβειρα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ρε λετε να ξανακερδίσουμε; ?
    Εντάξει μια στιγμιαία σκέψη εκανα, αλλά αν αλογιστουμε πώς πήγαν στο διαγωνισμό παλιότεροι εκπρόσωποί μας -και στο κοντινό παρελθόν- το χάσμα είναι τεράστιο. Σαν τους φτωχούς συγγενείς και λιγα λέμε.
    Τεσπα, κοντός ψαλμός αλληλούια.
    Καλή επιτυχία εύχομαι στην αποστολή μας.

  2. Παιδιά ή δεν θα περάσουμε τελικό η αν περάσουμε η καλύτερη δυνατή θέση είναι η 15 εγώ τα έλεγα και με την Τερζή πέρυσι αλλά δεν με ακουγατε .Όσο για καποιους που λένε ότι θα μπει και 5αδα η άφωνη τα λόγια είναι περιττά……

  3. η ολη εικονα τοσο των καλεσμενων οσο και της ντουσκα βρωμαει ναφθαλινη. ελεος.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ