ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Το «Bigger than us» απέκτησε βίντεο κλιπ!

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα εκπροσωπηθεί στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ από τον Michael Rice και το τραγούδι του «Bigger than us», σε σύνθεση και στίχους των Laurell Barker, Anna-Klara Folin, John Lundvikκαι JonasThander, με το οποίο αναδείχτηκε νικητής στο «Eurovision: You Decide». 

Σήμερα δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω του επίσημου καναλιού της Eurovision στο Youtube το επίσημο βίντεο κλιπ του «Bigger than us» στο οποίο αποτυπώνεται το νόημα του τραγουδιού. Όπως έχει δηλώσει ο Michael Rice: “Το τραγούδι μου είναι για όσους έχουν αισθανθεί ή τους έχουν πει πως είναι διαφορετικοί, είναι για την αποδοχή του πραγματικού εαυτού σου. Η αγάπη είναι μεγαλύτερη από εμάς.» 

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Πως σας φαίνεται η αισθητική προσέγγιση του κομματιού μέσω του βίντεο κλιπ;

Περιμένατε κάτι διαφορετικό; Πείτε μας στα σχόλια!

Υπενθυμίζουμε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα διαγωνιστεί απευθείας στον τελικό της Eurovision 2019 στις 18 Μαΐου καθώς είναι μια από τις Big 5 χώρες.

Για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στον διαγωνισμό της Eurovision μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com

[Φωτογραφία: Youtube]

 

 

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ