Δείτε την πρόβα της Katerine Duska στο Pre-PartyES της Μαδρίτης!

Οι εκδηλώσεις του «PreParty ES» διεξάγονται στο La Riviera της Μαδρίτης απόψε Παρασκευή 19 και αύριο Σάββατο 20 Απριλίου. Απόψε θα πραγματοποιηθεί το «Welcome PrePartyES», μια συναυλία υπό τη μορφή «τελετής έναρξης» κατά τη διάρκεια της οποίας θα συμμετέχουν καλλιτέχνες από τον χώρο της Eurovision των προηγούμενων ετών. Αύριο, θα διεξαχθεί το «PrePartyES», στο οποίο συμμετέχουν φετινοί εκπρόσωποι χωρών με απόλυτο στόχο και σκοπό τη διασκέδαση του κοινού αλλά και φυσικά τη προώθηση της συμμετοχής τους.

 Μετά από απουσία τριών ετών, η Ελλάδα κάνει την επανεμφάνισή της σε promotion party/εκδήλωση του θεσμού, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τόσο τους Έλληνες fans όσο και τους ξένους. Η τελευταία φορά που Ελληνική αποστολή συμμετείχε ενεργά σε εκδηλώσεις της Eurovision – πριν από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού – ήταν το 2015 όταν η εκπρόσωπός μας, Μαρία-Έλενα Κυριάκου εμφανίστηκε τόσο στο «Eurovision in Concert» της Ολλανδίας όσο και στο «London Eurovision Party» του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι ξένοι fans θα απολαύσουν την Katerine Duska ζωντανά, μετά την εμφάνισή της στο «Eurovision in Concert» της Ολλανδίας στις 6 Απριλίου, που προκάλεσε πολυποίκιλα σχόλια, αλλά που, ωστόσο, κέρδισε το θερμό χειροκρότημα όσων την παρακολούθησαν ζωντανά στο AFAS Live Arena.

Σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι πρόβες των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο πάρτι της Μαδρίτης και πραγματοποιήθηκε η πρόβα για την εμφάνιση της Ελληνίδας εκπροσώπου! Παρακολουθήστε στο video που ανάρτησαν οι διοργανωτές στο twitter την πρόβα της Katerine Duska στη σκηνή του La Riviera, που ήδη έχει προκαλέσει θετικότατα σχόλια ( ανάμεσά τους και των διοργανωτών) με την ερμηνεία της στο “Better Love”!

Η πρόβα της Katerine Duska στο “Better Love”.

Μείνετε μαζί με τον OGAE Greece γιατί θα ακολουθήσουν όλες οι πληροφορίες σχετικά με το pre-partyES και φυσικά η αναμενόμενη εμφάνιση της Katerine Duska σε αυτό!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα χάλια, το μαλλί αν το ‘χει έτσι και στο Τελ Αβίβ θα μοιάζει με τη Σάσα τη συμμαθήτριά μου στο γυμνάσιο, το κόκκινο μανό δεν ταιριάζει με το ανεκδιηγητο πορτοκαλοτσιρλί πανοφώρι, η κοιλιά τη φάση; Έγκυος; Την τσιριδα στο τέλος την τράβηξε όσο μπορούσε για να κλείσει τα στόματα σχετικά με το Άμστερνταμ, όμως μ’εκανε να κλεισω τα αυτιά μου για να μην κουφαθώ, και τέλος τα χέρια έτσι που τα κάνει δε μου αρέσουν και πέφτει η σκιά τους στο πρόσωπό της, λες και παίζει θέατρο σκιών.

    • Δε νομίζω να ειναι έτσι στο Τελ Αβίβ σε πρόβα είναι δηλαδή για όνομα του θεού επισης η τελευταια νοτα ειναι εξαιρετική!!! Και δεν είναι τσιριδα νότα είναι έχει διαφορά! Τσιριδα θα ήταν αν έβγαινε από το μέτρο, δε βγήκε καθόλου από το μέτρο Επίσης ας μη ξεχάσουμε ότι ο ήχος είναι κακος, ερασιτεχνικός!!!

    • Φωνητική πρόβα είναι, εάν δεις τις πρόβες από τους άλλους διαγωνιζόμενους, με απλά ρούχα ήταν οι περισσότεροι και με νωχελική σκηνική παρουσία, ακόμα και οι Hatari με t-shirt εμφανίστηκαν.

    • Χαχαχαχα ξεκινήσαμε πιο νωρίς τελικά, παίρνω ήδη ποπ κορν ?
      Μου αρέσει που οι άλλοι από κάτω απαντάνε σοβαρά.

    • Δεν το πιστεύω ότι όλοι εσείς που απαντήσατε πιστέψατε αυτές τις π@π@ριες που έγραψα παριστάνοντας αυτούς που χύνουν χολή, οι οποίοι, όμως, προς Θεού, το κάνουν από “ενδιαφέρον” και με “καλό” σκοπό.. χαίρομαι που εξαφανίστηκαν.
      Η Κατερίνα ήταν Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η

  2. Έχει τοσο καλό αποτέλεσμα σε μια απλή πρόβα για ένα Eurovisionικο party που φαίνεται να μη δίνει ούτε το 60% των δυνατοτήτων της… Στις πρόβες στο Τελ Αβίβ κι κυρίως τίς βραδιές του ημιτελικού και του τελικού ( +juries show) πως θα ακούγεται δηλαδή;;
    Μπράβο Κατερίνα! Αρχίζουν να ανατρέπονται σιγά σιγά οι προφητείες των σύγχρονων “Νοστράδαμων” περί αφωνιας της κοπέλας, αποκλεισμού, σεισμών, λιμών,καταποντισμων και δε ξέρω και γω τι άλλο….
    Καλή επιτυχία!

  3. Καλύτερη από το Άμστερνταμ αλλά ακόμη με ατέλειες φωνητικές και ας είναι και στατική μπροστά από το μικρόφωνο. Πιστεύω ότι με κίνηση θα έχουμε πάλι αστάθειες.

    • Είναι γνώμη σου και είναι σεβαστή αλλά θα σου πω και εγώ την δίκη μου γνώμη,τις αστάθειας που τις άκουσες μάλλον έχεις πρόβλημα στα αυτιά σου η απλά είσαι αρνητικος ανθροπως και θέλεις να πεις κακία!!

    • Ατέλειες;;; Θα θελα ειλικρινά να μου πεις σε πιο σημείο από αυτό το απόσπασμα τις εντόπισες, μήπως τις εντοπίσουμε κι εμείς.

  4. Ακόμα κι εγώ που είχα εκφράσει την αισιοδοξία μου για τις φωνητικές δυνατότητες της Κατερίνας δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο άψογη!!! Θεωρώ ότι είναι από τους καλλιτέχνες που στα live είναι φωνητικά καλύτεροι, ακόμα κι απ’ την studio version.
    Μπράβο Κατερίνα!
    Καλή επιτυχία!!!

    @mangelo
    Ειλικρινά θεωρείς ότι ασχολείται κανείς με το ενδυματολογικό και το μακιγιάζ ενος καλλιτέχνη όταν κάνει πρόβα; Ή παίζει κανένα ρόλο; Α…, ξέχασα… είστε κι εσείς με την “καλοπροαίρετη” αρνητική κριτική σας… ? ? ?
    Όσο για την “τσιρίδα” που λες, το μόνο που έχω να σου πω είναι μακάρι να την επαναλαμβάνει σε κάθε live κι ας μην αρέσει σε σας τους “καλοπροαίρετους”….

  5. Μπραβο Κατερινα!!!!!!
    Μας εφυγε ενα βαρος. ΝΑΙ, μπορεις να το πεις καλυτερα απο το στουντιο!!!
    Στο Τελ Αβιβ με φωνητικα και ηχο απο τα κανονικα ηχεια θα ακουγεται καλυτερα απο οτι στη στουντιο βερσιον.
    ΧΑΛΑΡΑ 5αδα!!!!!!!!!!
    Ενος λεπτου σιγη…………………………………………………………………………………………………..

  6. Ο ήχος είναι ερασιτεχνικός, η φωνή της Κατερίνας είναι ΚΑΜΠΑΝΑ ακόμα κι έτσι, οι κακίες από Έλληνες αναμενόμενες, έλεος πια. Μια ζωή θα τρωγόμαστε μεταξύ μας; Η κοπέλα είναι εξαιρετική σε όλα. Και ακόμα και αν δεν πάει καλά που αμφιβάλλω, σημασία έχει ότι πίσω της θα έχει αφήσει μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές που έχουν περάσει από τη Eurovision, που κι από μόνο του αυτό είναι επιτυχία! Καλή τύχη Katerine!

  7. Entaksei twra, na tin apotheonoune oi Ispanoi kai merika kagkouria apo tin Ellada na sunexizoune na kanoune pikroxola sxoleia, emena prosopika me kseperna, ws Ellina kai ws Ellina eksoterikou, akomi parapanw

  8. Τέλεια ακούγεται η φωνή της και ελπίζω και αύριο στην εμφάνισή της να ακούγεται το ίδιο τέλεια και ακόμα περισσότερο!
    Υπέροχη φωνή έχει, ωραίο τραγούδι έχει, εάν έχει και μία καλή σκηνική παρουσία που να είναι μέσα στο πνεύμα του τραγουδιού και δεν πάει και κάτι στραβά, τότε θα φτάσει σίγουρα πολύ ψηλά!

  9. Ok τραγούδησε πολύ καλά,η κορώνα πολύ καλή…Νομίζω ότι έκλεισε μερικά στόματα…

  10. Το βασικο ειναι η εμφανιση στην Eurovision! Φωνητικά δεν την φοβάμαι. Οποτε χαλαρώστε μερικοί (φαν και αντιφαν της Κατερινας)

    ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ… η Δαφνη Επιστρεφει στην Eurovision και στην ΕΡΤ… θα εμφανιστει στην εκπομπη της ΕΡΤ για τα τραγουδια

    Βεβαια θεωρω πως θα μπορουσε η ΕΡΤ να βαλει την Δαφνη να πει τους βαθμους της Ελλαδας…. εξαλλου ειτε συμφωνουν μαζι της ειτε διαφωνουν αλλοι με την κα Μποκοτα, το 2001 επαιξε σημαντικο ρολο στην επιτυχια των Antique που εβγαλε απο την αφανεια τον διαγωνισμο στην Ελλαδα….

    • Μιλησε μας για αυτο το ρολο που λες οτι ειχε η Μποκοτα στην επιτυχια των Αντικ.
      Τι εκανε δηλαδη;

      • Επέμενε για τους antique, σε υπερβολικό βαθμό, που ο Γιωργος Κατσαρός της ειχε πει: “Αν δεν μπουν οι Antique πεντάδα, είσαι παρελθόν”.

      • Μαλιστα. Και λοιπον; Βγηκε απο μονη της στη συνταξη στα 52 χρονια της με μειωμενη συνταξη που την πληρωνετε οσοι απο εσας ζειτε στην Ελλαδα και δουλευετε.
        Εγω παλι θα ελεγα….με τετοια ανεργια στους νεους….ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ που εχουν διψα για δουλεια. Να βγει ενα νεο παιδι να πει τη βαθμολογια με σωστα αγγλικα.
        Γνωμη μου.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ