OGAE INTERNATIONAL POLL 2019: Η βαθμολογία του OGAE Greece!

Σήμερα είναι η σειρά του OGAE Greece να παραδώσει τη βαθμολογία του για τη διαδικασία του OGAE International Poll 2019! 

Το σωματείο μας είναι το 16ο κατά σειρά σωματείο που ανακοινώνει τη βαθμολογία του. Στη διαδικασία της ψηφοφορίας συμμετείχαν 125 μέλη και η τελική δεκάδα διαμορφώθηκε ως εξής:

  • 1 βαθμός: Ισπανία
  • 2 βαθμοί: Σουηδία
  • 3 βαθμοί: Νορβηγία
  • 4 βαθμοί: Αζερμπαϊτζάν
  • 5 βαθμοί: Ισλανδία
  • 6 βαθμοί: Ρωσία
  • 7 βαθμοί: Ιταλία
  • 8 βαθμοί: Κύπρος
  • 10 βαθμοί: Ολλανδία
  • 12 βαθμοί: Ελβετία

To 12άρι του OGAE Greece πηγαίνει στην Ελβετία, η οποία έχει λάβει μέχρι στιγμής άλλα 4 12άρια από τα αντίστοιχα OGAE σωματεία Spain, Croatia, Italy και Netherlands! Με το ελληνικό δωδεκάρι η Ελβετική συμμετοχή περνά στην τελική κατάταξη την Ιταλία, που μένει στη δεύτερη θέση με τους επτά βαθμούς που πήρε. Το μεγάλο φαβορί, η Ολλανδία, που παίρνει τους 10 βαθμούς (με μόλις 1 βαθμό διαφορά στην ψηφοφορία των μελών μας από την πρώτη Ελβετία) μένει στην τρίτη θέση της τελικής κατάταξης, ενώ και η Ρωσία καταφέρνει να μπει στην τελική δεκάδα του σωματείου μας, λαμβάνοντας έξι βαθμούς. Τέλος, η Κυπριακή συμμετοχή παίρνει οκτώ βαθμούς και ανεβαίνει στην 5η θέση της τελικής κατάταξης!

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τους βαθμούς που συγκέντρωσαν οι συμμετοχές που μπήκαν στην τελική δεκάδα ενώ στον αμέσως πιο κάτω πίνακα μπορείτε να δείτε την συνολική κατάταξη, σύμφωνα με τις βαθμολογίες των 125 μελών που συμμετείχαν στην διαδικασία!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ΚΑΜΙΑ συμμετοχή του φετινού διαγωνισμού δεν έμεινε με 0 βαθμούς στη ψηφοφορία του OGAE Greece!

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα βαθμολογίες, οι πέντε πρώτες χώρες του OGAE International Poll 2019 είναι:

1η θέση: Ελβετία |  150 βαθμοί

2η θέση: Ιταλία | 146 βαθμοί

3η θέση: Ολλανδία | 129 βαθμοί

4η θέση: Νορβηγία | 84 βαθμοί

5η θέση: Κύπρος | 76 βαθμοί 

Μείνετε συντονισμένοι για την συνέχεια του OGAE International Poll 2019! 


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολλανδία χαλαρή νίκη φέτος.. Ελβετια το πιο χορευτικο τραγούδι θα πάει σούπερ άνετα τοπ 5. Ιταλία Ρωσία επίσης ψηλά. Μπράβο αντικειμενική βαθμολογία.

  2. Αλίμονο που δεν θα ψήφιζαν το Ισλανδικό τσίρκο. Υπάρχει μία έμφυτη τάση στον Έλληνα προς την υποκρισία και τη γελοιότητα.

    • Σταμάτα πια ρε ομοφοβικέ χλιμιτζουρα να σχολιάζεις δεν σε αντέχουμε αλλο

      • LOL, ότι τα καραγκιοζάκια από το Ρέικιαβικ, παντρεμένοι με παιδιά που υποκρίνεται τους gay, εκπροσωπούν τους ομοφυλόφιλους;;;

  3. χωρις να γινουνε οι προβες στο τελ αβιβ να μην μιλαμε καθολου για καταταξη. ολα θα εξαρτηθουν απ την προβα που θα δουμε στη σκηνη. η φουρειρα εφτασε περυσι 20η και μολις εκανε προβα πηγε 1η. ας περιμενουμε μεχρι τις προβες.

  4. Αν δεν ήταν στο τοπ 10 η Σουηδία και η Νορβηγία θα ήταν η καλύτερη ψηφοφορία μέχρι στιγμής…
    ΙΤΑΛΙΑ Ή ΡΩΣΙΑ θέλω για νίκη!

  5. Ρε παιδιά μπαρντον κι ολας …Ελβετία καλό τραγούδι? Εμένα μου θυμίζει αντιγραφή κακη κι ολας του despacito δε ξερω για σας αλλά θα ηθελα να κερδίσει κάτι πιο ορίτζιναλε ….θα μου πείτε γούστα είναι αυτά περι ορέξεως …απλά εγώ το δωδέκαρι μου σαν Έλληνας με τίποτα στην Ελβετία ουτε βαθμο δηλαδή και δε μου κανε κατι το παλληκάρι δε το λεω με κακια ,δε συμφωνώ μαζί σας παντως

  6. μετά και την ψηφοφορία του δικού μας ογκαε, μπορώ να πω πλέον μετά βεβαιότητος ότι ουδεμία σχέση έχουν οι ψήφοι τους με τους ψήφους του κοινού μιας χώρας.. το ότι βγάζουν την ελβετία πρώτη με ξεπερνάει.. δε λέω είμαι από αυτούς που το ακούω ευχάριστα αλλά θεωρώ της Κύπρου καλύτερο.. και βρε αδερφέ, φέτος μας παίρνει και λίγο να τους δίναμε και 12 δε θα μας γιουχάιζε κανείς αντικειμενικά είναι στα τραγούδια που αρέσουν και θα παίξουν ψηλά.. η ολλανδία δεύτερη οκ δε με χαλάει. έστω και πρώτη αν την δίνανε..έχοντας δει και τις ψήφους του κόσμου εδώ, που σαφώς είναι πολύ περισσότερες, απορώ πως ένα τραγούδι που ο κόσμος το δίνει 4ο αν αφαιρέσουμε την ελλάδα που δεν μπορούμε να μας ψηφίσουμε εδώ το δίνουν πρώτο.. το ότι ένα τραγούδι σε πολλούς τόσο μισητό που βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας να είναι και είναι για τώρα οριακά στη δεκάδα το δίνουν 5ο, στην ισλανδία αναφέρομαι, οπάλι με ξεπερνάει. θα συμφωνήσω ότι όπου τσίρκο κάποιοι τρέχουν πρώτοι πρώτοι.. η σουηδία λογικά είναι για γλείψιμο για να μη μας πουν και καθυστερημένους. πραγματικά ζω για τη μέρα που αυτή η χώρα θα αποκλειστεί. ειλικρινά είναι η πλέον υπερτιμημένη και ας λένε για εμάς.. τέλος πάντων τώρα πλέον πείστηκα πως οι ψήφοι των σωματείων είναι άσχετες σε μεγάλο βαθμό από αυτό που θέλει ο κόσμος και απλά τα μέλη τους ψηφίζουν με μια δηθενιά ότι είναι ανώτεροι και αντικειμενικοί και απέχουν από τον ταπεινό, μέσο ψηφοφόρο.. μετά από αυτή την ψηφοφορία ησύχασα που δε μας ψηφίζουν και εμάς χαχαχαχαχα! τέλος πάντων, καλή συνέχεια σε όλους μας! στο τέλος εμείς θα ψηφίσουμε και είμαστε πιο πολλοί και θα τα πούμε αλλιώς! και δε λέω, τα αδέρφια μας εκεί στην Κύπρο έδειξαν μια αλαζονεία φέτος σε σχέση με εμάς και τη συμμετοχή μας που δεν μου άρεσε και πολύ αλλά στο τέλος πάλι εκεί θα δώσουμε το δωδεκάρι μας και ας γιουχάρουν όσο θέλουν. δεν κρίνεται το αποτέλεσμα ενός διαγωνισμού μόνο αν ανταλλάζουν 2 χώρες βαθμούς.. και η ρουμανία ακριβώς το ίδιο κάνει με τη μολδαβία αλλά αυτό ούτε σε εκείνους αρκεί.. άντε αντί για 10ος να τερματήσεις 9ος..

  7. Τώρα που το ελληνικό ογκαε στην μόνη χώρα ‘συμμαχο’ που έδωσε βαθμούς είναι Ξ Κύπρος γιατί δεν φωναζετε όπως κάνετε όταν δεν μας δίνουν εμάς βαθμούς αυτές οι χώρες

  8. Αν και σας τα χώνω αυτήν την φορά θα δώσω συγχαρητήρια στον ogae greece γιατί αποδείχθηκε λιγότερο αξιολυπητος από τα περισσότερα ogae .

  9. Η βαθμολογία είναι πολύ ωραία αν εξαιρέσουμε το πέντε στην Ισλανδία που δεν αξίζει κανέναν βαθμό

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ