ΑΛΒΑΝΙΑ: Με έμπειρα ονόματα τα φωνητικά του “ktheju tokes”!

Η Αλβανία ως γνωστόν φέτος εκπροσωπείται στη Eurovision από την Jonida Maliqi και το τραγούδι « ktheju tokes», αφού κατάφερε να κερδίσει τον εθνικό τελικό της χώρας Festivali i Këngës! Όπως αποκάλυψε η ίδια η καλλιτέχνιδα από την πρώτη στιγμή που κέρδισε τον τελικό της χώρας της, επιθυμία της ήταν να ερμηνεύσει το τραγούδι της στα Αλβανικά! Η επιθυμία της αυτή θα πραγματοποιηθεί, αφού το τραγούδι πέρα από ένα μικρό revamp το οποίο υπέστη, δεν άλλαξε καθόλου σε σχέση με την αρχική εκτέλεση του.

Μέσα από το Eurovision Albania, μας αποκαλύφθηκαν και τα ονόματα των τριών καλλιτεχνών οι οποίοι θα βρεθούν στην σκηνή του Τελ Αβίβ, μαζί με την Jonida.

Αυτά είναι:

  1. Artemisa Mithi – έχει συμμετάσχει δύο φορές στο Festivali i Këngës
  2. Tiri Gjoci – έχει συμμετάσχει στο Festivali i Këngës και έχει κερδίσει το “The Voice Albania”
  3. Uendi Mancaku – έχει συμμετάσχει στο Kënga Magjike και έχει κερδίσει στην κατηγορία “young people category”

Μείνετε στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision 2019!

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τραγουδάρα με νόημα και υπέροχη καλλιτέχνις…Το 12 μου φέτος! Καλή επιτυχία!!!

  2. Είναι ένα καλό τραγούδι. Και live από όσο ακούσαμε από τα pre party το λέει καλα, μένει μόνο να δούμε εάν θα φανεί τυχερή στον ημιτελικό της. Πέρυσι πάντως τα κατάφερε περίφημα σε μια πάρα πολύ καλή θέση, και με μέτριο κομματι. Καλή επιτυχία Αλβανία.

  3. Παρότι σαν physique μου βγάζει κάτι αποκρουστικο και ψωνιστικο, οφείλω να ομολογήσω πως το τραγούδι είναι από τα αγαπημένα μου φέτος και το λέει πολύ καλά live.

  4. Θέλω να μου αρέσει, αλλα με αφήνει απλα κρύο στο τελος, παρότι οι εθνικ μπαλαντες ειναι στα ακούσματα μου. Δε ξερω τι φταίει ακριβώς. 6/10 και περίπου 24ο στο τοπ μου. Πιστεύω η πρόκριση δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Γενικά θεωρώ οτι οι τελευταίες δύο θεσεις πρόκρισης παίζονται μεταξυ Ρουμανίας-Δανιας- Αλβανίας.

  5. Και φέτος θα τα καταφέρει να είναι η Αλβανία στον τελικό. Δε νομίζω όμως να φτάσει πολύ ψηλά

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ