ΔΑΝΙΑ: Με τη γιγαντιαία καρέκλα επί σκηνής η Leonora στο Τελ Αβίβ!

Η Δανία ως γνωστόν φέτος εκπροσωπείται στη Eurovision από την Leonora και το τραγούδι «Love is forever», αφού κατάφερε να κερδίσει τον εθνικό τελικό της χώρας Dansk Melodi Grand Prix 2019. Η Leonora τραγούδησε για την αιώνια αγάπη με έναν ιδιαίτερο τρόπο καθώς ανέβηκε μαζί με άλλους δυο καλλιτέχνες, μια γυναίκα και έναν άνδρα, πάνω σε μια γιγαντιαία καρέκλα!

Η Leonora, μιλώντας στο Eurovoix, αποκάλυψε ότι αυτή η γιγαντιαία καρέκλα θα παραμείνει στη σκηνική εμφάνιση της συμμετοχής της στη Eurovision 2019. Μέσα από αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο εμφάνισης η Leonora επιδιώκει να περάσει το μήνυμα του τραγουδιού της στο κοινό. Στη συνέντευξή της αποκαλύπτει:

«Η εμφάνιση αυτή είναι ο τέλειος τρόπος για να επικοινωνήσω το μήνυμα του τραγουδιού: ότι πρέπει να ανυψώσουμε τους εαυτούς μας πάνω από όλες τις άχρηστες διαμάχες και τις συγκρούσεις της καθημερινής ζωής – και να επικεντρωθούμε στον τρόπο με τον οποίο η αγάπη είναι ένα καθολικό πράγμα που μας συνδέει όλους. Για μένα, η καρέκλα βοηθάει να μεταδοθούν πολύ ισχυρές εικόνες.

Η Δανία δεν είναι η μόνη χώρα που θα έχει έπιπλα στη σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ. Η Ρουμανική εθνική αποστολή επιβεβαίωσε ότι και η πολυθρόνα που χρησιμοποίησε στην παρουσίαση του τραγουδιού της «On Sunday» η Ester Peony στον εθνικό τελικό της χώρας θα διατηρηθεί και για τη σκηνική εμφάνιση στη Eurovision του Τελ Αβίβ.

Πως βρίσκεται αυτή την παρουσίαση του «Love is forever»; Πιστεύετε θα καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού;

Όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή της Δανίας στη Eurovision 2019 μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ.

Μείνετε στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision 2019!

 

Written by 

Related posts

3 Thoughts to “ΔΑΝΙΑ: Με τη γιγαντιαία καρέκλα επί σκηνής η Leonora στο Τελ Αβίβ!”

 1. mangelo

  Τα έπιπλα αυτά θα ειναι μια ευγενική χορηγία της σουηδικής εταιρείας IKEA;
  Είτε σε γιγάντια καρέκλα το πει είτε σε σκαμπό μινιατούρα το love is forever δεν παύει να είναι, κατά τη γνώμη μου, ένα απλό, αδιάφορο και γλυκερο τραγουδάκι.Oσο για τη Ρουμανία, θέλω να τη δω στον τελικό αλλά το καλό που τους θέλω να μην επαναλάβουν τις ανούσιες υπερβολές του βίντεο κλιπ. Υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ των σκοτεινού προφίλ με συμβολισμούς και της γεμάτης κιτς και υπερβολές με άπειρα led και προτζεκτορες παρουσίαση.

  1. Γιωργος Χανιώτης

   Καλύφθηκα. Συμφωνώ απόλυτα με τις παρατηρήσεις και για τα δύο τραγούδια

 2. PERONELL

  Οχιιιιι!!! 🙁 Οι επιτροπές δεν θα εκτιμήσουν την καρέκλα και νομίζω ούτε το κοινό. Leonora, scrap that idea pls. Το τραγούδι είναι το 3ο αγαπημένο μου φέτος και θέλω πολύ να περάσει αλλά το 2ο SF είναι δύσκολο και η γιγάντια καρέκλα δεν θα τη βοηθήσει καθόλου… Oh dear…

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ