Οι ειδικές εκπομπές της ΕΡΤ για τη Eurovision!

Η Eurovision είναι προ των πυλών και, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΕΡΤ θα παρουσιάσει τις 41 συμμετοχές του διαγωνισμού… αλλά διαφορετικά.

Οικοδεσπότες των δύο εκπομπών θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, οι σχολιαστές της Eurovision για λογαριασμό της ΕΡΤ. Κάθε χώρα θα παρουσιάζεται από Eurostars όπως ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η Μπέσυ Αργυράκη και ο Πασχάλης. Οι τραγουδιστές μίλησαν στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και δήλωσαν πως η εκπομπή αποκτά διαχρονικότητα, καθώς η συμμετοχή τους στον θεσμό έγινε πριν από τέσσερις δεκαετίες.

Επίσης, στις εκπομπές θα εμφανισθούν ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος, ο ηθοποιός Jerome Kaluta, η πρωταθλήτρια καράτε Έλενα Χατζηλιάδου και fans.

Οι εκπομπές θα προβληθούν στις 11 και 12 Μαΐου.

Δείτε το απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ

 

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

Φωτογραφία: ΕΡΤ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ξέρω όλη τη λίστα των προσώπων που θα συμμετάσχουν αλλα αμαν κάθε φορά με τα ίδια 4-5 ονόματα που συμμετείχαν πριν πόσα χρόνια. Κατανοώ πως τα τραγούδια τους ήταν επιτυχίες και εγώ τα ακούω ακόμα αλλα έχει κουράσει λίγο. π.χ στο δείπνο της πρεσβείας του Ισραήλ ήταν τα ίδια άτομα (απο φωτό που είδα) Πασχάλης κτλ. Γιατί να μην είναι π.χ η Έλενα η ο Γιώρκας η ακόμη και η Τερζή σαν περσινή εκπρόσωπος. Το ίδιο νιώθω περίπου και για τη Ντάνα στο Ισραήλ οπού κάθε χρόνο όλα συγκρίνοται με αυτή. Φυσικά και το αξίζει αλλα είναι λίγο περασμένα μεγαλεία.

    • Συμφωνώ φίλε… Πόσο ακόμα; Μπράβο τους για ο,τι κάνανε τότε και τους ευχαριστούμε αλλά πόσα μπράβο, ευχαριστώ κι επευφημίες να εισπράξουν ακόμα; Και γιατί μόνο αυτοί; “Εφυγε” και η συμπαθεστατη Μαριάννα Τόλη αλλά δεν τους πτωεί τίποτα. (Κακιούλα) ήθελα να ‘ξερα εκεί στην ΕΡΤ θα συνεχίζουν να καλούν στο μελλον σε σχετικές εκπομπές και τελικούς ως εκπρόσωπο της επιτυχίας του 1977 και τον τελευταίο που θα είναι εν ζωή;

  2. Φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά ότι η ΕΡΤ το έχει πάρει πολύ σοβαρά το πράγμα φετος, από την οργάνωση μέχρι και την εκπομπή για την παρουσίαση των τραγουδιών που κάλεσαν πολλούς παλαιούς γνωριμους του διαγωνισμού και νέα άτομα! Μπράβο!!!

  3. Είμαι προσωπικά καί η ίδια υπέρ αυτών των εκπομπών ωστόσο θα μπορούσαν να καλέσουν και άλλους καλλιτέχνες,οι οποίοι εκπροσώπησαν επίσης την Χώρα μας στον διαγωνισμό και τα πήγαν μάλιστα και πολύ καλά όπως τους Coza Nostra,τον Γιώργο Αλκαίο,την Καλομοίρα Σαράντη,τον Λο ύκα Γιώρκα,την Άννα Βίσση,τον Σαρμπέλ για να μην πώ για την Έλενα Παπαρίζου φυσικά!Βεβαια δεν γνωρίζουμε αν έγιναν κρούσεις στα άτομα αυτά ή και σε άλλα και αρνήθηκαν ωστόσο γράφουμε κι εμείς ως fans του διαγωνισμού την γνώμη μας,το δικαιούνται όλοι αυτό πιστεύω.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ