Eurovision 2019: Miki, Luca Hänni και KEiiNO μιλάνε αποκλειστικά στον OGAE Greece! [VIDEO]

Πριν δέκα ημέρες διοργανώθηκε για 11η συνεχόμενη φορά στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας το φημισμένο πλέον pre-Eurovision party, Eurovision in Concert. Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο OGAE Greece έδωσε δυναμικό παρόν, αφού μέσα από την σελίδα του μετέφερε σε απευθείας μετάδοση όλα όσα διαδραματίστηκαν όλο το 2ημερο στην Ολλανδική πρωτεύουσα. Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να μη σας μεταδώσουμε σε απευθείας μετάδοση τόσο την πρώτη live ερμηνεία του “Better Love”, αλλά και όλα όσα μας δήλωσε αποκλειστικά η Katerine Duska από αυτή την πρώτη επαφή της με το κοινό της Eurovision.

Εκτός, όμως, από την συνάντηση με την εκπρόσωπο μας στο Τελ Αβίβ, ο OGAE Greece κατάφερε να εξασφαλίσει για τους αναγνώστες του δηλώσεις από τους εκπροσώπους της Ισπανίας (Miki), της Ελβετίας (Luca Hänni) και της Νορβηγίας (KEiiNO).  Πως αισθάνεται ο Miki για την συμμετοχή του στο φετινό διαγωνισμό, αλλά και τι μας δήλωσε για την συνεργασία του με τον δικό μας Φωκά Ευαγγελινό; Είναι έτοιμος ο Luca Hänni να κερδίσει για λογαριασμό της Ελβετίας 31 χρόνια μετά τη νίκη της Celine Dion; Και ποια η άποψη του τόσο για την χορογράφο του Sacha Jean-Baptiste, αλλά και την φετινή συμμετοχή της Κύπρου; Και τέλος, γιατί οι KEiiNO ήταν δύο (και όχι τρεις) το πρωινό του Σαββάτου;

Δείτε τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που εξασφάλισαν για σας οι συντάκτες του OGAE Greece στο Άμστερνταμ στα παρακάτω video!

Συνεντεύξεις: Δανιήλ Ιωάννης / Χαρπαντίδης Στέφανος

Επεξεργασία video / Φωτογραφίες: Φωτιάδου Μέρφη  / Ρήγας Βαγγέλης

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

4 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ