EUROVISION 2019: 50 λεωφορεία για την αργία του Σαββάτου!

ΟΔήμος Τελ Αβίβ-Γιάφα θα επιστρατεύσει 50 λεωφορεία με αφορμή τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Τα λεωφορεία θα τεθούν στη διάθεση των επισκεπτών στις 17 και 18 Μαΐου, κατά τη διάρκεια δηλαδή της αργίας του Σαββάτου (από τη δύση του ηλίου της Παρασκευής μέχρι το βράδυ του Σαββάτου) και η μετακίνηση θα είναι δωρεάν.

Τα λεωφορεία

Τα 50 λεωφορεία που θα τεθούν στη διάθεση των επισκεπτών στο Τελ Αβίβ θα κινούνται σε 2 γραμμές μέσα στην πόλη μεταξύ του Expo Tel Aviv και του τερματικού σταθμού Carmelit:

  • η μπλε γραμμή, που θα κινείται κατά μήκος της ακτής στην οδό Ben Yehuda
  • η πράσινη γραμμή, που θα ξεκινάει από τον τερματικό σταθμό Carmelit (κοντά στο Χωριό της Eurovision), θα περνάει από το κέντρο της πόλης και μέσω της οδού Ibn Gvirol θα καταλήγει στο Expo Tel Aviv.

Οι διευκολύνσεις

Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, όλες οι φωτεινές ενδείξεις των στάσεων θα μεταφραστούν στα αγγλικά και επίσης θα μοιραστούν ειδικά έντυπα με οδηγίες σε όλη την πόλη. Επιπλέον, θα υπάρχουν εθελοντές που θα βοηθούν τους επισκέπτες να φτάσουν στον προορισμό τους, ενώ άλλοι θα βρίσκονται στις στάσεις των λεωφορείων με ειδική σήμανση, για να δείχνουν πού μπορούν οι επισκέπτες να παίρνουν τα λεωφορεία ή να κατεβαίνουν.

Ο Δήμος Τελ Αβίβ-Γιάφα έχει ξεκινήσει την έκδοση χαρτών για τις δημόσιες μεταφορές, που θα μοιραστούν σε χιλιάδες αντίτυπα κατά τη διάρκεια της Eurovision. Θα λειτουργήσει επίσης 24 ώρες την ημέρα ένα Κέντρο Πληροφόρησης Τουριστών στον χώρο άφιξης στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ben-Gurion του Τελ Αβίβ, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τις μεταφορές στην πόλη τόσο με λεωφορεία και ταξί όσο και με ποδήλατα και σκούτερ.

Ειδικότερα για τα ταξί, θα επιβληθεί η ανάρτηση ειδικού σήματος με την αναγραφή του κόστους ανά χιλιόμετρο, με σκοπό την αποφυγή υπερβολικής χρέωσης ή εκμετάλλευσης των επισκεπτών.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά κοιμάστε εκεί στον ogae ??? Τι πίνετε και δεν μας δίνετε ρε .Έχετε αφήσει τον αγαπημένο μου κλονο να χρησιμοποιεί το προφίλ μου παρόλο που σας το έχω πει τόσες φορές και απορώ πώς και τα ξεφτέρια στα σχόλια δεν τον πήραν χαμπάρι αφού κάνει μπαμ ότι δεν ειμαι εγώ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ