ΚΥΠΡΟΣ: Δείτε πως περνάνε η Τάμτα και η ομάδα της στις πρόβες! (VIDEO)

Ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την εκπρόσωπο της Κύπρου, Τάμτα, ανάρτησε πριν από λίγη ώρα το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube.

Η αγαπημένη pop τραγουδίστρια, στην κάμερα του eurovision.tv εξηγεί γιατί εκπροσωπεί την Κύπρο, μιλά για το “Replay” και μεταφέρει το κλίμα από τις πρόβες που κάνει το τελευταίο διάστημα στη Σουηδία μαζί με την Sacha Jean-Baptiste και τους χορευτές της, τους οποίους σύστησε η ίδια έναν-έναν!

Το video περιείχε αρκετή δόση χιούμορ με την Τάμτα να αυτοποκαλείται “μητέρα” των χορευτών της, λόγω της νεαρής τους ηλικίας ενώ στη συνέχεια οι χορευτές της έκαναν κάποιες ερωτήσεις, τόσο σοβαρού όσο και αστείου περιεχομένου. Φυσικά, όλο αυτό μετέφερε στους θεατές του video το θετικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τους χορευτές καθώς και την χημεία που ήδη έχουν ανακαλύψει πως υπάρχει μεταξύ τους.

Στο τέλος του video, οι χορευτές της Τάμτα αποκάλυψαν μερικές κινήσεις από την χορογραφία του “Replay” που έχει επιμεληθεί η Sacha Jean-Baptiste!

Δείτε το απολαυστικό video παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε ότι η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό της φετινής Eurovision (14 Μαΐου 2019) και θα εμφανιστεί στη πρώτη θέση, ανοίγοντας με τη συμμετοχή της το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2019! 

59 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλύτερο από το δικό μας το χαλι αλλά και πάλι δεν το λες και κάτι τρομερό max 5 θέση για να νικη δεν παίζει αν και σε περίπτωση που δεν βγει αυτός που πρέπει να βγει καλύτερα από τον κλαψιαρη τον Ολλανδό η τον βλογιοκομενο τον κύριο κλαπ κλαπ

    • Χαλι είσαι και φαίνεσαι καλά δε βαρέθηκες να γίνεσαι τόσο αντιπαθητικός σε όλους?? Επιτέλους δες το τελικό αποτέλεσμα και ότι Με αλλά τι να περιμένεις από τέτοια άτομα που το μόνο που ξερουν να κάνουν από την λίγη παιδεία που διαθέτουν είναι να κράζουν μανιωδώς! Θα παρακαλούσα τον ogae να πάψει να επιτρέπει αυτά τα σχόλια γιατί απλά είναι κουραστικά και πολύ καλά έτσι χάνονται πι αναγνώστες!!!

      • Γιατί να πάψει ο ogae να δημοσιεύει τα σχόλια μου?δηλ οποίος έχει άλλη άποψη από εσένα δεν πρέπει να την δημοσιευουν ή μήπως εβρισα κάπου και δεν το θυμάμαι? Για μαζέψου λίγο Μιλτιάδη γιατί σε βαρεθηκα

    • Ντροπή σου να μιλάς με τέτοια λόγια αγροικε ,εδώ είναι σοβαρό σάιτ θα παρακαλούσα τον ogae να μην αφήσει να ξαναδημοσιετουν σχόλια αυτού του υποκειμένου καθώς και του φασίστα του Μάριου .Θα σας έβριζα και τους δύο πολύ χειρότερα αλλά δεν θα πέσω στο επίπεδο σας τσοκαρα

    • Είσαι μεγάλο τρολ φίλε! Νόμιζα πως σχολιάζεις κανονικά, μέχρι που κατάλαβα ότι γουστάρεις να προκαλείς για να σπας πλάκα. Άλλωστε, κανείς, όσο κολλημένος κι αν ήταν δεν θα έλεγε συνέχεια τις ίδιες μ… Keep going! Μας διασκεδάζεις!

      • Ξέρεις κάτι πλέον το φιλοσοφησα κουράστηκα να ασχολούμαι με ηλίθιους από εδώ και πέρα θα κάνω το σχόλιο μου και εποικοδομητικές συζητήσεις με άλλους αναγνώστες του ιστότοπου πιο λογικούς και μαζέψου σε παρακαλώ δε σου έχω δώσει δικαίωμα ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος

      • εγω βλεπω πως εσεις εχετε το προβλημα, γιατι σχολιαζετε την γνωμη καποιου; ΕΛΕΟΣ

    • Ναι είσαι φαν του Σέργκει δεν χρειάζεται όμως να κράξεις τις υπόλοιπες συμμετοχές.

    • Κάθε μέρα το καις όλο και περισσότερο. Πριν λίγους μήνες τουλάχιστον κρατούσες τα προσχήματα, τώρα που βλέπεις ότι το βραβείο όσο περνάνε οι μέρες απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από τα χέρια του Σεργκέι γίνεσαι προσβλητικός με όσες χώρες τον απειλούν.

    • Ρε ogae τι θα γίνει με τον φίλο εδώ θα χρησιμοποιεί πολύ ακόμα το username μου και τα άλλα χαιβανια από κάτω έχουν ψαρωσει και τον πιστεύουν χαχαχα. Προφανώς ο τύπος είναι ένα κλασσικός κλαψιαρης που γουστάρει συμμετοχές utopian land και Μαρία Έλενα Κυριάκου και το χειρότερο είναι ούτε να τρολλαρει δεν ξέρει χαχα

    • να κλαψεις με την εμφανιση της ντουσκα στο παρτυ που γελανε και οι πετρες. και μονο οτι οι διοργανωτες στειλανε συνεργειο και κανενα βιντεο στις προβες της Ταμτα δειχνει πολλα. ξυδακι

      • Sasha εσύ? Ηρέμησε φίλε μου… δεν είδαμε όλη τη χορογραφία αλλά αυτό το glimpse ήταν λόγο παιδικό ομολογουμενως.. εντωμεταξυ εγώ να πω “ποιος της είπε να κάνει αυτό το αισχρα φτηνιαρικο μαλλί” ή θα με πεις πράκτορα της Ντουσκα? 😀

      • Ειλικρινα φιλε μου το μονο χαλι που βλεπω ειναι της κουρασμενης και χωρις ενεργεια Ταμτα……να πας σε γιατρο να τσεκαρεις τα αυτια σου,η Ντουσκα εχει φωναρα…..αντε μαζευτειτε λιγο οι Κυπριοι

      • Το ότι στείλανε συνεργείο στις πρόβες της Ταμτα, δεν σημαίνει ότι το κάνανε επειδή άξιζε αλλά επειδή τους φώναξε /πλήρωσε η ίδια η κυπριακή(σουηδική βασικά για να είμαστε ειλικρινείς) αποστολή να έρθουν για να προωθηθούν με κάποιο τρόπο…

  2. Οι κινήσεις των χορευτών άθλιες και λίγο 2005 αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι έτσι στη σκηνή. Εξάλλου ξέρουμε ότι το βάρος θα δωθεί στα εφέ (εικονικά ολογράμματα κλπ.)

  3. @spyros83 Η περούκα του Bilal είναι καλύτερη, έχω άδικο; btw νομίζω θα αλλάξει μαλλί στο Ισραήλ. Το είπε κι αυτή νομίζω;

  4. Σίγουρα με το σχόλιο μου θα συγχυστουν πάλι οι φίλοι μας από την Κύπρο αλλά ρε παιδιά του χρόνου πάρτε και τον τραγουδιστή από την Σουηδία να είναι ολοκληρωμένο το πακετάκι.
    Και να ξαναπώ για άλλη μια φορά την Τάμτα την εκτιμώ σαν καλητεχνη απλά διαφωνώ με όλο το πρότζεκτ φέτος της Κύπρου ,ο κάθε καλητεχνης έχει την δίκη του προσωπικότητα και φέτος την Τάμτα δεν την αφήσανε να δείξει την δίκη της ,της δώσανε ένα πρότζεκτ που δεν αναδεικνύει ούτε την πολύ ωραία φωνή που έχει αλλά τις χορευτικές ικανότητες που δεν έχει σε τόσο μεγάλο βαθμό,επειδή πέρσι πέτυχε δεν σήμαινει ότι θα πετύχει και φέτος,παρολα αυτα μακάρι να πάει καλά!!!
    ps.ο φίλος που σχολιάζει και υποστηρίζει το Sergei
    πεθαίνω στο γέλια με το σχόλια του και δεν το λέω ειρωνικά φανταστείτε να μην τα πάει καλά η Ρωσία τι έχει να γίνει εδώ μέσα!!!

    • προσωπικά σαν κύπριος δεν με ενοχλεί καθόλου που μας εκπροσώπησε η Φουρειρα ούτε η Ταμτα, σε αντίθεση με τα αδέρφια μας απο την Ελλαδα που φαίνεται να σας ενοχλεί η επιτυχία που εχει η κυπρος τα τελευταία 2 χρονια. Ειναι κρίμα να συμβαίνει αυτο, γιατι τοση κακια; (και δεν μιλαω μονο για το δικο σου σχολιο, σαν εσενα υπηρξαν πολλα)

      • Καταρχας μιλα μονο για περσι ,φετος ακομα δεν ειδατε καμια επιτυχια εκτος κι αν εννοεις επιτυχια την δεκατη θεση στην καλυτερη περιπτωση που θα παρει η Κυπρος,φετος δεν ειναι οπως περσι τα πραγματα….να ζηλεψουμε τι καλε μου ανθρωπε?Η μιση αποστολη σας ειναι σουηδικη κι η αλλη μιση ελληνικη…η Ελλαδα αν ηθελε δεν θα σας αφηνε καν να περασετε απο τον τελικο….Εαν ειχε κανει αλλες επιλογες τοτε και την φουρειρα και την Ταμτα με το κιαλι θα τις βλεπατε κι αυτο το γνωριζεις πολυ καλα…απλως η Ελλαδα εχει κανει ενα βημα μπροστα και ενα τραγουδι σαν το better love ειναι πολλα χρονια μπροστα…..σε καμια δεκαρα χρονια σας βλεπω να πηγαινετε στον Leon of Athens Και να του ζητατε να σας γραψει τραγουδι μπας και πρωτοτυπησετε χαχααχα οπως κανατε και με τον Alex P που χρονια πριν ειχα γραψει για τον Sarbel και την Ελλαδα…..οποτε λιγα τα λογια σου για την Ελλαδα και για τους Ελληνες γιατι εκτος ολων των αλλων ακομα και στη Eurovision με τις πλατες της Ελλαδας πηγαινετε….η μηπως εσενα δεν σου αρεσει που η Ελλαδα φετος εχει τραγουδαρα και φοβασαι επειδη δεν θα παρει ολους του βαθμους της ελληνικης ομογενειας η Κυπρος?Για μαζευτειτε λιγο οι Κυπριοι!

      • Εγώ δεν ανέφερα κάπου ότι είναι κακό που σας εκπροσωπεί η Τάμτα η φουρειρα ειπα απλά ότι της Τάμτα φέτος της δώσανε ένα πρότζεκτ ίδιο με το περσινό ένω θα μπορούσε να πάει με κάτι διαφορετικό και η Ελλάδα να το έκανε αντίστοιχα δεν θα συμφωνούσα.
        Όσο για για αυτά που λέτε εδώ μέσα ότι ζηλεύουμε και ότι μας ενοχλεί η επιτυχία της Κύπρου είναι δικό σας κόμπλεξ εμείς την γνώμη μας λέμε τίποτα παραπάνω ,εγώ πέρσι την κυπριακή συμμετοχή την υποστήριξα περισσότερο από την ελληνική.

      • αγαπητε george το σχολιο σου ηταν αρκετο για να καταλαβω το complex που εχεις, περαστηκα σου και μην ξεχνας πως ειναι ενας μουσικος διαγωνισμος. Καλη επιτυχια σε ολες τις χωρες και Το καλητερο τραγουδι ας κερδισει… φιλια απο Κυπρο

  5. Δεν μ αρέσει καθόλου η αισθητική της ταμτα αυτόυς τους μήνες. Για αυτά τα δευτερόλεπτα που είδα ελπίζω Ν μην εμπεριέχονται στην χορογραφία. Ταμτα μακρυνε το μαλλί σου γαμωτο. Καλή επιτυχία. Όσο για την Κατερίνα πιστεύω ότι αισθητικά είναι ότι καλύτερο μέχρι στιγμής στον διαγωνισμό.

  6. Εγώ δεν θα σχολιάσω την χορογραφία κτλ γιατί δεν φάνηκε και τίποτα ιδιαίτερο, στην σκηνή θα φανεί το αποτέλεσμα με τα ρούχα, τα φώτα, όλες τις κινήσεις κτλ. Αυτό που θέλω να πω είναι πως μ ‘αρέσει η χημεία που φαίνεται να υπάρχει μεταξύ τους, είναι θετικό γιατί έτσι θα συνεργαστούν πολύ καλά και στην σκηνή του Τελ Αβιβ.
    Btw νομίζω ότι πρέπει να βελτιώσει κάπως τα αγγλικά της. Εκτός της προφοράς που οκει δεν πειράζει ιδιαίτερα, φαίνεται πως δεν έχει καθόλου άνεση όταν μιλάει και κάνει και μικρολαθάκια.

    • Δεν πειράζει καθόλου αυτό, άλλωστε δεν πάει για proficiency στο Τελ Αβίβ. Πέρσι η Φουρέιρα έκανε άπειρα λάθη αλλά την αγάπησαν όλοι εκεί για την αμεσότητα και το πάθος της στις συνεντεύξεις. Κι εδώ που τα λέμε δεν κρίνουν τίποτα οι γνώσεις στην αγγλική σε ό,τι αφορά την τελική κατάταξη. Η Σερταμπ πήγε με ελάχιστα αγγλικά, νίκησε. Ο Joci με διερμηνέα, χτύπησε δεκάδα.

      • Το ξέρω, έτσι και αλλιώς ο κόσμος το σόου της θα ψηφίσει όχι τα αγγλικά της, αλλά καλό είναι για αυτήν και την καριέρα της να τα βελτιώσει ανεξαρτήτως από το τι θα κάνει στο Τελ Αβίβ.

  7. Στην ουσία μας παρουσίασε η συμπαθέστατη Τάμτα τους Σουηδούς χορευτές της… Δεν είδαμε και μεγάλο κομμάτι της χορογραφίας, 2 κινήσεις μόνο. Πιστεύω δεν πρόκειται να εστιάσουν σε κάτι “βαρύ” χορογραφικά, μιας και το τραγούδι είναι clubίστικο! Θεωρώ δεδομένο ότι θα δούμε οπτικό εφέ replay σε απλές χορευτικές κινήσεις. Ελπίζω στιλιστικά να είναι το fashion-icon που λάνσαρε στα πρώτα βήματά της. Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας!

  8. Οτι ο thunder γράφει με έναν τρόπο σκληρό ισχύει αλλά ειναι η άποψη του και λέει και επιχειρήματα. Δε συμφωνώ με τα όσα λέει ή όπως τα λέει αλλά πέρισυ ότι ειπε για την Ελλάδα βγήκαν αληθινά. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΙΑΨΕΥΣΤΕΙ

    ΥΓ: Τουλάχιστον αυτός δεν είναι φαν συγκυριών όπως ο στενός κύκλος της ΚΝ που μιλά για rebranding της μουσικής στην Ελλάδα.

    Η Ταμτα το έχει και θα πάει καλά και το θέλω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ
    Το να λέμε για Σουηδούς και ειρωνείες δε το θεωρώ σωστό και εν πάση περίπτωσή η ΤΑΜΤΑ είναι πιο Ελληνίδα και ούτε προκλητικά πράγματα έκανε όπως η άλλη που την κάνατε θεά πέρισυ και βγηκε να δικαιολογηθεί ότι δεν ήξερε. Ηταν καταπληκτική και μπράβο άλλα να λέγονται όλα είτε πονάνε είτε όχι

    • Το θέμα δεν είναι μόνο πως οι σκληροπυρηνικοί φανς του κάθε καλλιτέχνη που εκπροσωπεί την Ελλάδα κατακλύζουν τα ελληνικά site αλλά και τα ξένα . Έχω βαρεθεί να βλέπω Έλληνες φανς κάθε χρόνο στο you tube ή σε site τύπου wiwibloggs να κατακλύζουν τα polls, να μιλάνε άσχημα σε ξένους, δημιουργώντας έτσι μία αρνητική εικόνα εις βάρος των υπολοίπων fans της Ελλάδας που βλέπουν τον διαγωνισμό κάθε χρόνο. Κλασσικό παράδειγμα οι fans της Demy πριν 2 χρόνια. Κάθε χρόνο τα ίδια. Εδώ φέτος πήγαν και έφτιαξαν βίντεο στο you tube με τίτλο ” Γιατί η εμφάνιση της Κ.Ν δεν ήταν καλή στο Άμστερνταμ ” αναφέροντας το γεγονός ότι ήταν άρρωστη λες και δεν το είχαν σπαμάρει ήδη σε χιλιάδες σχόλια κουράζοντας τους ξένους fans, μην πω για την κλασσική απάντηση ”she was sick you dumbass” για όποιον ξένο έλεγε ότι δεν ήταν καλή στο live.

  9. Το χειρότερο είναι ότι όλοι εσείς που κράζετε την κουρασμένη και χωρίς ενέργεια Τάμτα επειδή εκπροσωπεί την Κύπρο και εκθειάζετε την Ντουσκα επειδή εκπροσωπεί την Ελλάδα , μόλις τελειώσει η eurovision , την ακριβώς επόμενη μέρα θα ξεχάσετε την Ντουσκα και θα ακούτε και θα χορεύετε τα τραγούδια της Τάμτα …

    • Φιλοι Κυπριοι…παψτε να σας κακοφαινεται οταν λεμε κατι που δεν μας αρεσει…καλως η κακως δεν αρεσει σε ολου η φετινη συμμετοχη της Κυπρου…..μαθετε να δεχεστε την αντιθετη γνωμη…..και οχι αγαπητε eurodrama…..δεν ακουμε ολοι Ταμτα…δεν ειναι και η Νανα Μουσχουρη ελεος…..επιπλεον σαφως και εμεις οι Ελληνες θα υποστηριζουμε πιο πολυ την συμμετοχη της Ελλαδας οπως και εσεις οι Κυπριοι της Κυπρου…λογικο ειναι…η μηπως πρεπει με το στανιο να πουμε οτι μας αρεσει μονο και μονο επειδη ειναι της Κυρπου?Φτανει πια με αυτον το φασισμο που πρεπει οπωσδηποτε να σταζουμε μελι για ολες τις συμμετοχες της Κυρπου…..ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟ…ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ

    • Ποιος το λέει αυτό? Ο καθένας λέει την άποψη του και είναι στη δική του κρίση αν θα του αρέσει ένα τραγούδι ή όχι! Ένα τραγούδι που αρέσει δε ξεχνιέται πότε!

  10. Καλή επιτυχία στην Τάμτα και στην Κύπρο. Φαίνεται πώς έχουν πολύ καλή χημεία και όλοι μαζί γράφουν πολύ ωραία στην κάμερα. Καλό promotion χωρίς η κυπριακή αποστολή να ανοίγει τα χαρτιά της, φαίνεται να ετοιμάζουν ένα καλό ”πακέτο΄΄.

    • Ειναι multi culti απο Γεωργια-Ελλαδα-Σουηδια-Αμερικη…..και μετα οι Κυπριοι μας λενε οτι ερχονται στην Ελλαδα και κερδιζουν τα x factor και τα the voice χαχαχχα

      • Λυπάμαι για τα απωθημένα που σου άφησε αυτός ο Κύπριος που γνώρισες….Ευχομαι κάποια στιγμή να το ξεπεράσεις και να συνεχίσεις την ζωή σου χωρίς να ξεκατινιάζεσαι μόλις ακούσεις την λέξη “Κύπρος”.Φιλικά απο μια γειτονική (και μόνο) χώρα.Good luck στην Τάμτα την Ιταλία και την Ολλανδία

  11. ποση κακια και κομπλεξ εχετε ρα καημενα πλασματα που χυνετε φαρμακι για την ταμτα; σας ποναει που τα 2 μεγαλυτερα ονοματα στην ελλαδα τα βουτηξε η κυπρος γιατι η κρατικη ερτ του συριζα τις πεταγε παντα στα σκουπιδια και επελεγε κατι αφωνες σαν την ντουσκα και τους αργκο? ευχομαι απ τα βαθυ της καρδιας μου σαν ελληνας να αποκλειστει η ελλαδα και η ταμτα να σκισει για να παθετε παλιο ρατσιστες οτι παθατε περυσι με την γιαννουλα. ηδη η αφωνη ντουσκα με τα τουλια και τα autotune πεφτει στα στοιχηματα κ μολις κανει κ προβα εκει να δειτε πατο. ειμαι υπερηφαανος σαν ελληνας που φουρειρα και ταμτα πηγανε με κυπρο και οχι με την κομπλεξικη ξυνη χωρα μου, την ελλαδα. αποκλεισμος κ μονο αποκλεισμος αξιζει στην ελλαδα. τοσο για την αφωνη ντουσκα οσο και για τους αισχρους φαν της που χυνουνε φαρμακι που βλεπουνε την κυπρο να καλπαζει. καντε τετοια και αν δε δειτε ουτε το 12αρι της κυπρου να δω ποιος θα σας δωσει στην αφωνη ντουσκα 12αρι.

    • Πάρε τα χάπια σου να ηρεμήσεις κι επισκέψου έναν ΩΡΛ αν σου ακούγεται άφωνη η Ντούσκα. Α και στις εκλογές να ψηφίσεις Νέα Δημοκρατία με το σκεπτικό να πάμε καλύτερα στη Eurovision. Είναι το βασικότερο κριτήριο κομματικής στήριξης.

      Φιλικά,

      Ένα καημένο πλάσμα, παλιορατσιστής και αισχρός φαν της Ντούσκα.

      Υ.Γ Μάθε να συνθέτεις σωστές προτάσεις με τόνους και κεφαλαία στα ονόματα και στην αρχή των προτάσεων και άσε το autotune για την Κατερίνα.

    • Θα πάθεις τίποτα από το φαρμάκι που στάζεις ,αν λες εμάς ακραίους και ρατσιστές που απλά δεν μας αρέσει φέτος η συμμετοχή της Κύπρου εσυ τι είσαι που μιλάς ετσι για την χώρα σου, και μην τρελαθούμε η φουρειρα και η Τάμτα δεν είναι και τα μεγαλύτερα ονόματα στο τραγούδι της Ελλάδας η φουρειρα πέρσι έκανε το μπαμ μετά την Γιουροβίζιον έγινε πιο αγαπητή σε περισσότερο κόσμο όσο για την Τάμτα εγώ που ακούω ποπ και μ αρέσει και η Τάμτα τα τελευταία χρόνια δεν έκανε και καμία τεράστια επιτυχία.
      Ας χαλαρώσουμε λίγο εδώ μέσα γιατί έχει ξεφύγει το πράγμα μουσικός διαγωνισμός είναι!!!!

      • Η Τάμτα και η Φουρειρα φυσικά και είναι εδώ και χρόνια κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα για τα δεδομένα της eurovision. Ποιος θα πάει δηλαδή ; Ο Ρέμος ή ο Άργυρος;

  12. @George @Nick
    Πόσο κομπλεξικοί είστε!
    Λέτε ότι πηγαίνουμε με τις πλάτες της Ελλάδας.. πόσο αρρωστημενοι μπορεί να είστε! Και η Ελλάδα με τις πλάτες της Κύπρου πάει.. με μάθε 12αρι μας να το παίρνεται… όπως και η Κύπρος με τη Ελλάδα.. Έτσι είναι γιατί είμαστε ένα.. το ίδιο έθνος… σταματήστε επιτέλους γιατί γίνεστε ρεζιλι.. Ναι είναι μισή σουηδική και μισή ελληνική.. γτ η κυπρος είναι ελληνική! Γτ της Ελλάδας που η Ντουσκα έκανε ηχογράφηση στο Λονδίνο; που σίγουρα θα έχει και άλλους ανθρώπους από άλλες χώρες στη ομαδα της.. Όπως η Ρωσία που έχει τη ομαδα της από τη Ελλάδα.. Έτσι είναι αυτά.. και μετά μας λέτε εμάς φασίστες και ρατσιστές.. αλήθεια πόσο χρονών εισαστε; και το Replay τα πηγαίνει εξαιρετικά.. το ότι η γνώμη σας δεν είναι καλή δεν σημαίνει ότι είναι μέτριο…. Εγώ σαν ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ υποστηρίζω και τις δύο συμμετοχές γτ είμαστε ένα ένα έθνος.. (και έτσι και αλλιώς είναι τέλειο και το Replay και το BetterLove) που και οι περισσότεροι Ελλαδιτες αυτη τη αποψη έχουν με εμενα.. μόνο εσείς κάνετε έτσι και μας κάνετε να μαλώνουμε μεταξύ μας… αλλά δεν θα τα καταφέρεται.. το μόνο που καταφέρατε είναι να γίνεται τρομερά αντιπαθείς…
    Είπατε μια φορά τη άποψη σας την είπατε δύο, την είπατε 100! Φτάνει ποια…δεν θέλετε τη Κυπρο.. το καταλάβαμε..Θα σας ξανά πω τη συμβουλή μου.. διαβάστε ιστορία της Κύπρου! Αλλά δεν νμζ να είναι αυτό το θέμα.. δεν ξέρω αν σας πήρε τη γκομενα κανένας Κύπριος και κάνετε έτσι… Η σας τσούζει ακομα η 2 θέση από πέρσι.. αλλα ολοι η Ελλαδιτες χαρηκανε με αυτό το αποτελεσμα και λεγανε το ιδιο ειναι Κυπρος και Ελλαδα.. κρίμα πραγματικά… σας Λυπάμαι.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΣΑΣ!
    (Ελλαδιτες το λέμε εμείς γτ μενετε στη Ελλαδα γτ και εμείς οι Κύπριοι είμαστε Έλληνες..)

  13. @George @Nick
    Πόσο κομπλεξικοί είστε!
    Λέτε ότι πηγαίνουμε με τις πλάτες της Ελλάδας.. πόσο αρρωστημενοι μπορεί να είστε! Και η Ελλάδα με τις πλάτες της Κύπρου πάει.. με μάθε 12αρι μας να το παίρνεται… όπως και η Κύπρος με τη Ελλάδα.. Έτσι είναι γιατί είμαστε ένα.. το ίδιο έθνος… σταματήστε επιτέλους γιατί γίνεστε ρεζιλι.. Ναι είναι μισή σουηδική και μισή ελληνική.. γτ η κυπρος είναι ελληνική! Γτ της Ελλάδας που η Ντουσκα έκανε ηχογράφηση στο Λονδίνο; που σίγουρα θα έχει και άλλους ανθρώπους από άλλες χώρες στη ομαδα της.. Όπως η Ρωσία που έχει τη ομαδα της από τη Ελλάδα.. Έτσι είναι αυτά.. και μετά μας λέτε εμάς φασίστες και ρατσιστές.. αλήθεια πόσο χρονών εισαστε; και το Replay τα πηγαίνει εξαιρετικά.. το ότι η γνώμη σας δεν είναι καλή δεν σημαίνει ότι είναι μέτριο…. Εγώ σαν ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ υποστηρίζω και τις δύο συμμετοχές γτ είμαστε ένα ένα έθνος.. (και έτσι και αλλιώς είναι τέλειο και το Replay και το BetterLove) που και οι περισσότεροι Ελλαδιτες αυτη τη αποψη έχουν με εμενα.. μόνο εσείς κάνετε έτσι και μας κάνετε να μαλώνουμε μεταξύ μας… αλλά δεν θα τα καταφέρεται.. το μόνο που καταφέρατε είναι να γίνεται τρομερά αντιπαθείς…
    Είπατε μια φορά τη άποψη σας την είπατε δύο, την είπατε 100! Φτάνει ποια…δεν θέλετε τη Κυπρο.. το καταλάβαμε..Θα σας ξανά πω τη συμβουλή μου.. διαβάστε ιστορία της Κύπρου! Αλλά δεν νμζ να είναι αυτό το θέμα.. δεν ξέρω αν σας πήρε τη γκομενα κανένας Κύπριος και κάνετε έτσι… Η σας τσούζει ακομα η 2 θέση από πέρσι.. αλλα ολοι η Ελλαδιτες χαρηκανε με αυτό το αποτελεσμα και λεγανε το ιδιο ειναι Κυπρος και Ελλαδα.. κρίμα πραγματικά… σας Λυπάμαι.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΣΑΣ!
    (Ελλαδιτες το λέμε εμείς γτ μενετε στη Ελλαδα γτ και εμείς οι Κύπριοι είμαστε Έλληνες..)

  14. @George @Nick
    Πόσο κομπλεξικοί είστε!
    Λέτε ότι πηγαίνουμε με τις πλάτες της Ελλάδας.. πόσο αρρωστημενοι μπορεί να είστε! Και η Ελλάδα με τις πλάτες της Κύπρου πάει.. με μάθε 12αρι μας να το παίρνεται… όπως και η Κύπρος με τη Ελλάδα.. Έτσι είναι γιατί είμαστε ένα.. το ίδιο έθνος… σταματήστε επιτέλους γιατί γίνεστε ρεζιλι.. Ναι είναι μισή σουηδική και μισή ελληνική.. γτ η κυπρος είναι ελληνική! Γτ της Ελλάδας που η Ντουσκα έκανε ηχογράφηση στο Λονδίνο; που σίγουρα θα έχει και άλλους ανθρώπους από άλλες χώρες στη ομαδα της.. Όπως η Ρωσία που έχει τη ομαδα της από τη Ελλάδα.. Έτσι είναι αυτά.. και μετά μας λέτε εμάς φασίστες και ρατσιστές.. αλήθεια πόσο χρονών εισαστε; και το Replay τα πηγαίνει εξαιρετικά.. το ότι η γνώμη σας δεν είναι καλή δεν σημαίνει ότι είναι μέτριο…. Εγώ σαν ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ υποστηρίζω και τις δύο συμμετοχές γτ είμαστε ένα ένα έθνος.. (και έτσι και αλλιώς είναι τέλειο και το Replay και το BetterLove) που και οι περισσότεροι Ελλαδιτες αυτη τη αποψη έχουν με εμενα.. μόνο εσείς κάνετε έτσι και μας κάνετε να μαλώνουμε μεταξύ μας… αλλά δεν θα τα καταφέρεται.. το μόνο που καταφέρατε είναι να γίνεται τρομερά αντιπαθείς…
    Είπατε μια φορά τη άποψη σας την είπατε δύο, την είπατε 100! Φτάνει ποια…δεν θέλετε τη Κυπρο.. το καταλάβαμε..Θα σας ξανά πω τη συμβουλή μου.. διαβάστε ιστορία της Κύπρου! Αλλά δεν νμζ να είναι αυτό το θέμα.. δεν ξέρω αν σας πήρε τη γκομενα κανένας Κύπριος και κάνετε έτσι… Η σας τσούζει ακομα η 2 θέση από πέρσι.. αλλα ολοι η Ελλαδιτες χαρηκανε με αυτό το αποτελεσμα και λεγανε το ιδιο ειναι Κυπρος και Ελλαδα.. κρίμα πραγματικά… σας Λυπάμαι.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΣΑΣ!
    (Ελλαδιτες το λέμε εμείς γτ μενετε στη Ελλαδα γτ και εμείς οι Κύπριοι είμαστε Έλληνες..)

    • Μου αρέσει που λες τους κλέψανε τις γκόμενες…Τέτοιες καρμίρισσες και κατίνες μόνο γκόμενα δεν έχουν.Αυτές ξεκατινιάζονται μόνο που ακουν την λέξη Κύπρος.Ξύδι όμως…Και φέτος θα μας βλέπουν με τα κυάλια και το κουλτουριάρικο pop Κατερινιώ θα ψάχνει ticket TelAviv-Athens.Ευχομαι τα ίδια σποτελέσματα με την Γιάννα και το τούλι που θα παραμείνει να το ράψετε για το επόμενο σας ραντεβού με Κύπριο (μπας και ηρεμήσετε) :)))))

  15. Τελικά το κόμπλεξ της Τερζη που περσυ μόλις έχασε ευχήθηκε να νικήσει η Βουλγαρία και όχι η Φουρειρα που ήταν και στην ίδια εταιρεία βλέπω ότι το έχουν πολλοί Έλληνες Χαχα επίσης αγαπητέ George η δέκατη θέση για ένα μικρό νησί χωρίς συμμαχίες μια χαρά είναι νομίζω. Το ότι η Κύπρος πάει με τις πλάτες της Ελλάδας είναι ασχολίαστο . Η Τάμτα κάθε τρεις και λίγο είναι στη Κύπρο για συναυλίες, είναι όσο διάσημη είναι και στην Ελλάδα και έπισης δεν είναι καν ελληνίδα. Όσο για το ένα βήμα μπροστά που κάνετε στη eurovision μπράβο σας αλλά το τραγούδι δε βλέπω να έχει και τρελή πέραση.Και επειδή μένω στο εξωτερικό πληροφοριακά το τραγούδι της Τάμτα παίζει σε όλα τα clubs. Και θα συνεχίζει να παίζει και μετά τη eurovision ακόμα και να βγει τελευταία. Φιλιά

    • Πέσταααααααα…..Μας έφαγαν τα συκώτια.Τέτοιο μένος ούτε για την Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία.Φυσικά τα βάσανα μας είναι πίσω μια και η Ντούσκα προβλεπω να παίρνει εισητήριο απο Τελ Αβιβ νωρίς νωρίς.Κάτι σαν την Senek πέρσι.A matter of time Κατερινιώ….a matter of reality καλαμαράκια μου

    • Και εγώ ζω στο εξωτερικό(Αγγλία)και το τραγούδι της Ντούσκα το έχω πετύχει αρκετές φορές στο ραδιόφωνο, δεν σημάνει κάτι αυτό,σταματήσετε επιτέλους να κάνετε σαν μικρά παιδιά έλεος

    • Επιτελους ας σταματησουν οι ελληνες που ζουνε στην Ελλαδα, οι ελληνες της Κυπρου και ολοι οι ελληνες που ζουμε στο εξωτερικο να φαγωνομαστε μεταξυ μας.
      Ντροπη!!!!
      Ελεος!!!!!

  16. Απορώ ειλικρινά με αυτό το ξεκατίνιασμα μεταξύ Ελλαδιτών και Κυπρίων εδώ μέσα από πέρυσι κιόλας
    Μου θυμίζετε το άλλο ξεκατίνιασμα με τους οπαδούς τη Ντούσκα και των επικριτών της.
    Η Βίσση δεν είναι κύπρια;; Ο Γιώρκας; Αυτοί δε πήγαν με την Ελλάδα; Έπρεπε να βγουν οι κύπριοι και να λένε διάφορα; Το ότι η Τάμτα πάει με την Κύπρο πρέπει να μας χαροποιεί. Και πέρυσι χάρηκα με την Φουρέιρα αν και μου την έσπασε με τους αετούς αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση εκτός eurovision
    Μου θυμίζετε την Μπόκοτα που το 2000 μας τα έπρηξε στην κυριολεξία να αναφέρει όλη την ώρα ότι η συμμετοχή τη Ρωσίας με την Αλσού είναι αγγλική.
    Τώρα που ανέφερα Σουηδία το 2013 καθόρισε το νικητή αφού ‘έθαψε τις TATU και έδωσε 2 στο Βέλγιο
    Ο Παπακωνσταντινου δλδ είναι Σουηδός για εσάς; Με το ίδιο σκεπτικό και η Παπαρίζου δεν είναι Ελληνίδα.

    • Ό,τι να ναι.. η Παπαρίζου φυσικά και είναι ελληνίδα άνθρωπε μου. Είναι παιδί Ελλήνων ομογενών . Την συγκρίνεις με την ΤΑμτα που δεν έχει καμία ελληνική ρίζα και απλώς ήρθε να δουλέψει στην Ελλάδα ; Έλεος . Όπως και να έχει το σχόλιο μου είναι απάντηση σε αυτούς που λένε ότι η Κύπρος παει στη Eurovision με τις πλάτες της Ελλάδας γιατί πραγματικά είναι γελοίο. Κατά τα αλλά η Τάμτα είναι τέλεια και δε μας ενδιαφέρει η εθνικότητα της. Μας αρκεί που μας εκπροσωπεί μια τραγουδίστρια που είναι πολύ διάσημη στη Κύπρο.

      • Ό,τι να ναι… Μάθετε να διαβάζετε το τι γράφει ο καθένας πριν πετάξετε τα πυροτεχνήματα σας. Αν διάβαζες το τι έγραψα θα καταλάβαινες ότι έγραψα ότι με το σκεπτικό που έχουν κάποιοι εδώ μέσα που λένε για σουηδους και ένα σωρό για το φετινό τραγούδι της Κύπρου ξεχνώντας οτι ο σύνθετης είναι ΄Έλληνας.
        Τι δεν κατάλαβες δηλαδή. ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΕΛΕΟΣ !!!ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
        Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε
        “Με το ίδιο σκεπτικό και η Παπαρίζου δεν είναι Ελληνίδα”… Με το ίδιο σκεπτικό γράφω τι δε καταλαβαινεις

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ