OGAE INTERNATIONAL POLL 2019: Η βαθμολογία του OGAE Bulgaria!

Ακόμη ένα σωματείο του δικτύου OGAE International παραδίδει τη βαθμολογία του για τις ανάγκες του φετινού poll. Ο OGAE Bulgaria είναι το δέκατο κατά σειρά σωματείο που γνωστοποιεί τη δεκάδα του.

Με βάση τη ψηφοφορία 27 μελών του, η τελική δεκάδα του Βουλγάρικου σωματείου έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  • 1 βαθμός: Βόρεια Μακεδονία
  • 2 βαθμοί: Αλβανία
  • 3 βαθμοί: Ρωσία
  • 4 βαθμοί: Αρμενία
  • 5 βαθμοί: Γαλλία
  • 6 βαθμοί: Μάλτα
  • 7 βαθμοί: Κύπρος
  • 8 βαθμοί: Ελβετία
  • 10 βαθμοί: Ιταλία
  • 12 βαθμοί: Ολλανδία 

Τέταρτο «12άρι» για τη συμμετοχή της Ολλανδίας (τα πρώτα ήταν από τον OGAE Armenia, OGAE Albania και OGAE Slovakia) η οποία πλέον έχει συνολικά 82 βαθμούς που όμως δεν την βοηθάνε να ανέβει από την 3η θέση. Σταθερά στη 2η θέση η Ελβετία η οποία πλέον μετρά 86 βαθμούς ενώ στην κορυφή του πίνακα ακόμα πιο σταθερά η Ιταλία με 102 βαθμούς. Η Ελλάδα ισοβαθμεί με την Ρωσία στην 7η θέση, ενώ η Κύπρος παραμένει στην 4η θέση. Τους πρώτους βαθμούς παίρνουν η Αρμενία και η Αλβανία.

Μετά από τις βαθμολογίες δέκα εκ των 44 σωματείων που ψηφίζουν φέτος στον OGAE International Poll η κατάταξη διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Ιταλία 102 βαθμοί
  2. Ελβετία 86 βαθμοί
  3. Ολλανδία 82 βαθμοί
  4. Κύπρος 55 βαθμοί
  5. Σουηδία 48 βαθμοί
  6. Νορβηγία 45 βαθμοί
  7. Ελλάδα 22 βαθμοί
  8. Ρωσία 22 βαθμοί
  9. Αζερμπαϊτζάν 17 βαθμοί
  10. Μάλτα 15 βαθμοί
  11. Ισλανδία 14 βαθμοί
  12. Δανία 12 βαθμοί
  13. Ισπανία 12 βαθμοί
  14. Γαλλία 12 βαθμοί
  15. Πολωνία 7 βαθμοί
  16. Πορτογαλία 7 βαθμοί
  17. Βέλγιο 6 βαθμοί
  18. Σλοβενία 5 βαθμοί
  19. Αρμενία 4 βαθμοί
  20. Αλβανία 2 βαθμοί
  21. Ουγγαρία 2 βαθμοί
  22. Βόρεια Μακεδονία 2 βαθμός
  23. Άγιος Μαρίνος 1 βαθμός

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για τις υπόλοιπες δεκάδες του OGAE International Poll 2019! 

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μας υποχρέωσαν οι γείτονες….
    Τουλάχιστον ψηφίστηκε η Αρμενία με την Αλβανία καθώς δεν άξιζαν να μείνουν στο απόλυτο 0.

  2. Πίστευα πως η ελληνική συμμετοχή θα είχε ευρύτερη απήχηση . Άσχετα από την όχι και την καλύτερη στιγμή της Ντούσκα το περασμένο Σάββατο το τραγούδι μας φέτος ειναι πολυ καλο με μια σωστή και ιδιαίτερη φωνή. Όμως ακόμη και όταν ψηφίζομαστε οι βαθμοί που παίρνουμε ειναι στην κλίμακα του 1-3 βαθμούς κυρίως. Φυσικά με στεναχωρεί η βαθμολογία όχι γιατι δεν παίρνουμε τις υψηλές βαθμολογίες αλλά γιατι δεν εκτιμάτε το ίδιο το τραγούδι και η πολυ καλή φωνή της ερμηνεύτριας του.

  3. Ούτε έναν βαθμό στην Ελλάδα η Βουλγαρία; Έκπληξη… περίμενα άλλες χώρες να μην μας δώσουν… τεσπά…

    Εύχομαι τα… καλύτερα στη Βουλγαρία

  4. Η Βουλγαρία ψήφισε όλα τα γειτονακια εκτός από εμάς…μάλιστα
    Έχω την εντύπωση ότι η Ελβετία δεν θα τα πάει και τόσο καλά στο τελικό που θα περάσει θεωρώ ότι είναι πολύ υπερεκτιμημένο τραγούδι και μια κακή απομίμηση!!!

  5. Όπως και η Κύπρος πιστεύω θα έχει την ίδια κατάληξη(Ελβετία) αν και θέλω πολύ να τα πάει καλά όμως η φετινή συμμετοχή είναι τόσο ίδια με την περσινή και παιδιά ας μην κοροϊδευόμαστε η φουρειρα πέρσι έσκισε και αγαπήθηκε για το απίστευτο σόου και την παρουσία της η Τάμτα αν και πολύ συμπαθής δεν μπορεί να προσφέρει το σόου της φουρειρα!!!
    Όσο αφορά την Ελλάδα με μια καλή παρουσία σε σκηνή πιστεύω θα είναι στην 10αδα γιατί έχουμε ιδιαίτερο τραγούδι και καλή τραγουδίστρια.

    • Τι σχέση έχει η Φουρέιρα και η Ταμτα με την βαθμολογία της Βουλγαρίας;Φαντάζομαι θα ήθελες απλα να το πεις γιατί δεν αντέχεις ψυχολογικά να παίρνει η Κύπρος βαθμούς και να είναι 4η τόσο σε infe όσο και στον ogae.Κάνε όρεξη…Ο Μάιος έφτασε και αυτό που θα δεις θα σε κάνει “έξαλλη τιτίνα”.Φιλικά from Cyp

      • μιας και είσαι φίλος και κύπριος.. ξέρεις όλοι εσείς οι φιλικοί από την κύπρο, μου θυμίζετε κάτι επαρχιώτες ελλαδίτες που έρχονται στην αθήνα και κοιτάζουν να φανούν ανώτεροι από τους πρωτευουσιάνους. τίγκα στον κομπλεξισμο.. μάλλον εσύ δεν αντέχεις ότι το τραγούδι της χώρας σου μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους ή πολλοί να το θεωρούν δευτεράντζα, όπως και το περσινό σας όπως και το γεια σου μαρία του συνθέτη που για μένα είναι από τα χειρότερα που ως χώρα έχουμε στείλει στο διαγωνισμό. η κοπέλα δεν είπε κάτι κακό, ότι δεν της αρέσει το τραγούδι σας είπε αν και το υποστηρίζει. όπως και σε εμένα δεν αρέσει και ναι, είναι ξεπατικοτούρα του περσινού. δεν είναι κακό να ακολουθείτε συνταγές, όλες οι χώρες το έχουν κάνει και το κάνουν. συντηρείς όμως και δημιουργείς με το σχόλιο σου και την ειρωνεία που το συνοδεύει μια κόντρα και μια αντιπαλότητα χωρίς να υπάρχει λόγος. που μόνο κομπλεξισμό βγάζει. και εγώ αν δεις τα σχόλια μου εδώ έχω πει ότι δε μου αρέσει αυτό το είδος τραγουδιού όμως σε όσες ψηφοφορίες έχω συμμετάσχει και εδώ και σε σελίδες του εξωτερικόυ το έχω ψηφίσει. εδώ με 12 έξω με 10. έχω το δικαίωμα να μη μου αρέσει όμως το στηρίζω γιατί είστε εσείς. θες να σου πω τί κόμπλεξ και τί κακία βγάλατε πέρσι όταν δεν προκριθήκαμε στον τελικό?? ή θαρρείτε οι φίλοι εκεί ότι στην εποχή του ίντερνετ δεν τα μαθαίνουμε και δεν τα ακούμε.. στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις τα λέγατε δημόσια. και κάτι ακόμη για τα σωματεία.. για πήγαινε να δεις πέρσι σε τί θέση μας έδινε στο τέλος το ίνφε και το ογκαε και σε τί θέση έδινε σε εσάς και δες στο τέλος που καταλήξαμε εμείς και που εσείς. συμβιβάσου λοιπόν με την ιδέα ότι δεν γίνεται το τραγούδι σας να αρεσει σε όλους όπως και το δικό μας και μη βγάζεις και εσύ μεγαλύτερα κόμπλεξ από αυτά που νομίζεις ότι έβγαλε η πιο πάνω χρήστρια. αυτά, φιλικά και εγώ πάντα. γιατί και εμείς πολλές φορές την έχουμε νιώσει τη φιλία σας..αλλά οπως πολύ σωστά λέγανε κάποιοι εκεί στη μεγαλόνησο πέρσι ούτε απαιτήσαμε ποτέ βαθμούς ούτε μας πείραξε και πολύ όταν δεν μας δίνατε. γιατί δεν έχουμε ανάγκη να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν.. και επιτυχίες έχουμε κάνει στο διαγωνισμό και θέσεις έχουμε φέρει. δικαιούμαστε και μια και δυό αποτυχίες.

      • Την άποψη μου ειπα για την κατάταξη της βαθμολογίας μέχρι τώρα, η Τάμτα μ αρέσει πολύ σαν καλητεχνης αλλά επέλεξε να πάει με ένα τραγούδι το οποίο για εμένα (άποψη μου πάλι) είναι ίδιο με το περσινό και πιστεύω ότι δεν θα πάει καλά (πάλι άποψη μου) εσυ γιατί συγχύζεσαι δεν καταλαβαίνω και πίστεψε με έξαλλη δεν με κάνουν τόσο ασήμαντα γεγονότα.Φιλικα και αγάπη GR

  6. Και μετά σου λένε είμαστε Γείτονες και στηρίζουμενο ένας τον άλλον. Να περιμένεις την Βουλγαρία να σου δώσει βαθμούς και να σου δίνει η Ισλανδία. Mα ουτε 1!!

  7. Ελληνικο τραγουδι που δεν περιεχει κλαρινα και μπουζουκια δεν ψηφιζεται ποτε απο τουs Βουλγαρουs

  8. Τελικά αποφασιστε τις θέλετε τις συμμαχίες η όχι;; Όταν η Δανία δίνει βαθμούς στην Σουηδία δεν σας αρέσει κ πολύ αλλά η Βουλγαρία πρέπει να μας ψηφίζει λες κ μας έχει υποχρέωση.

  9. Βγαζετε συμπερασματα οταν βλεπετε οτι ψηφισαν 27 βουλγαροι. Ποσο μυαλο;
    Στον τελικο οι βουλγαροι θα μας ψηφισουν.

  10. Ντροπή σας από εσάς τουλάχιστον περίμενα ένα πιο καλό βαθμό αλλά έτσι ξηγιεσται και εσείς απέναντι σε μια χώρα που σας έχει βοηθήσει όσο δεν πάει .Αϊ στο …… Ο sergey θα το πάρει προδότες ogae Βουλγαρίας και εσείς με το κεφάλαιο και με την κονομα πάτε αλλά ο κόσμος της Βουλγαρίας θα τον ψηφίσει δυναμικά ότι βαθμολογίες και να στέλνετε στα international polls κρυφοΟλλανδοι

      • Γιατί παλιά γελούσαμε; Τα κίνητρα των τρολ αυτού του είδους είναι άλλα. Παίζει να βιώνουν πραγματικούς οργασμούς βλέποντας το πόσο μας εξοργίζουν.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ