OGAE INTERNATIONAL POLL 2019: Η βαθμολογία του OGAE Slovakia!

Ακόμη ένα σωματείο του δικτύου OGAE International παραδίδει τη βαθμολογία του για τις ανάγκες του φετινού poll. Ο OGAE Slovakia είναι το ένατο κατά σειρά σωματείο που γνωστοποιεί τη δεκάδα του.

Με βάση τη ψηφοφορία 13 μελών του, η τελική δεκάδα του Σλοβακικού σωματείου έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  • 1 βαθμός: Ελλάδα
  • 2 βαθμοί: Ουγγαρία
  • 3 βαθμοί: Γαλλία
  • 4 βαθμοί: Σουηδία
  • 5 βαθμοί: Μάλτα
  • 6 βαθμοί: Νορβηγία
  • 7 βαθμοί: Κύπρος
  • 8 βαθμοί: Ελβετία
  • 10 βαθμοί: Ιταλία
  • 12 βαθμοί: Ολλανδία 

Τρίτο “12άρι” για τη συμμετοχή της Ολλανδίας (τα πρώτα ήταν από τον OGAE Armenia και τον OGAE Albania) η οποία πλέον έχει συνολικά 70 βαθμούς που όμως δεν την βοηθάνε να ανέβει από την 3η θέση. Σταθερά στη 2η θέση η Ελβετία η οποία πλέον μετρά 78 βαθμούς ενώ στην κορυφή του πίνακα ακόμα πιο σταθερά η Ιταλία με 92 βαθμούς. Η Ελλάδα παραμένει επίσης σταθερά στην 7η θέση ενώ η Κύπρος χάρη στους επτά βαθμούς ανεβαίνει στην 6η θέση, σε ισοβαθμία όμως με την Σουηδία (48 βαθμοί αμφότερες συμμετοχές). Τέλος, τους πρώτους της βαθμούς (2) παίρνει η συμμετοχή της Ουγγαρίας!

Μετά από τις βαθμολογίες εννέα εκ των 44 σωματείων που ψηφίζουν φέτος στον OGAE International Poll η κατάταξη διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Ιταλία 92 βαθμοί
  2. Ελβετία 78 βαθμοί
  3. Ολλανδία 70 βαθμοί
  4. Κύπρος 48 βαθμοί
  5. Σουηδία 48 βαθμοί
  6. Νορβηγία 45 βαθμοί
  7. Ελλάδα 22 βαθμοί
  8. Ρωσία 19 βαθμοί
  9. Αζερμπαϊτζάν 17 βαθμοί
  10. Ισλανδία 14 βαθμοί
  11. Δανία 12 βαθμοί
  12. Ισπανία 12 βαθμοί
  13. Μάλτα 9 βαθμοί
  14. Γαλλία 7 βαθμοί
  15. Πολωνία 7 βαθμοί
  16. Πορτογαλία 7 βαθμοί
  17. Βέλγιο 6 βαθμοί
  18. Σλοβενία 5 βαθμοί
  19. Ουγγαρία 2 βαθμοί
  20. Βόρεια Μακεδονία 1 βαθμός
  21. Άγιος Μαρίνος 1 βαθμός

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για τις υπόλοιπες δεκάδες του OGAE International Poll 2019! 

17 ΣΧΟΛΙΑ

    • Χαχαχαχαχαχα έτσι δώστε σε εμας που κατεβενουμε με την άφωνη και μην δώσετε στον Sergey αυτοί είστε ….Αλλά εγώ 1000 παίρνω από την δουλειά???1000 θα δώσω στην ψηφοφορία αυτήν την φορά για να βγει σωστός νικητής και όχι ο κλαψιαρης ο Ολλανδος

      • Εσύ Ρώσος είσαι δεν εξηγείται. Αντί να υποστηρίζεις την χώρα σου υποστηρίζεις έναν άγνωστο

      • Τα ευρουλακια σου θα κλαις…σου αφιερώνω το γνωστό λαϊκό ασματακι “θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου”

      • Φιλε μου, ο καλλιτεχνικος ερωτας σου με τον Sergey θα μπορουσε υπο προυποθεσεις να ειναι παρεξηγησιμος. Και στο λεω εγω αυτο που ειμαι γκει.

      • Κλαψιαρης ο ολλανδος,αφωνη η κατερινα μια χαρα και ο σεργκει ολες τις χαρες.εχεις λυσαξει με αυτον τον ρωσσο.ο λαθος νικητης θα ειναι αν του δωσουν την νικη,ειναι παλιομοδιτικο το τραγουδακι του.

  1. Τόσο καιρό η ίδια απορία : τι στο καλό βρίσκει τόσος κόσμος στο ελβετικό τραγούδι..

  2. Η Σουηδία και η Νορβηγία, γιατί παίρνουν πόντους; Επίσης εμείς και η Ρωσία αξίζουμε περισσότερους και τέλος, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει ψηφιστεί ακόμη η Αλβανία…

  3. Ποια έκτη θέση ανεβαίνει η Κύπρος λέτε βρε καλά μου παιδιά στο άρθρο? Τετάρτη θέση είναι.

  4. Μετά το λαηβ της Ντούσκα από 7η θέση η Ελλάδα έπεσε στην 9η. Μας έφαγε και η Μάλτα. Το θέμα με τη δικιά μας είναι η απειρία και το άγχος της. Σε χαλαρούς ρυθμούς πρόβας Εδώ επί ελληνικού εδάφους μια χαρά το λέει. Όταν πάει όμως Σε ένα μεγάλο ηβεντ μπορεί πάλι να αγχωθεί και να τραγουδήσει όλο το κομμάτι σε άλλο τόνο και να ακούγεται φάλτσα. Και όχι δεν ήταν κρυωμένη, το καταλάβαμε όλοι τώρα αφού είδαμε τις συνεντεύξεις που έδινε στο Άμστερνταμ και μια χαρά τραγούδαγε στα μικρόφωνα των δημοσιογράφων. Άλλωστε η Ντούσκα ήδη από την επόμενη μέρα που ήρθε από Άμστερνταμ, ανέβαιναν βιντεάκια από ερασιτεχνικές πρόβες της εδώ Ελλάδα όπου μια χαρά το λέει. Εκτός αν το κρύωμα πέρασε μαγικά με το που κατέβηκε από τη σκηνή του eurovision in concert στο Άμστερνταμ. Το θέμα δεν είναι να την κρίνουμε γιατί κακια δεν έχει κανένας μας πιστεύω. Όλοι θέλουμε επιτέλους να πάμε καλά. Όμως πραγματικά ας σκεφτεί ένας λογικός άνθρωπος εκεί στην ΕΡΤ ότι όλο αυτό το στρες και το οικονομικό έξοδο ΔΕΝ μας χρειάζεται, όταν πηγαίνουμε με ανάθεση: στέλνουμε έναν άγνωστο που δεν προσελκύει ούτε χορηγούς αλλά ούτε το ενδιαφέρον του κοινού. Και αναγκαζόμαστε για να πάρει λίγο εμπειρία και “έκθεση” αυτός ο άγνωστος (σήμερα τη λένε Ντούσκα, αύριο μπορεί να τον λένε παπαχαραλαμπιδου κτλ κτλ) να χρεωνομαστε τσάμπα λεφτά και να τον στέλνει η ΕΡΤ σε διάφορα πάρτι σε μαδριτες, Άμστερνταμ κτλ. Με λίγα λόγια: παραπάνω έξοδα, αδιαφορία από το κοινό, τηλεθέαση πολύ πιο μέτρια από τον αναγνωρισμένο και αγαπητό στο κοινό καλλιτέχνη, αμφίβολο αποτέλεσμα και μεγαλύτερη ανασφάλεια. Αν επιλεγαμε ανάθεση στις Μέλισσες, η ΕΡΤ θα είχε μεγαλύτερο ΣΥΝΟΛΙΚΟ οικονομικό όφελος( χορηγοί πολλοί, τρελή τηλεθέαση και ενδιαφέρον) και σίγουρη επιτυχία. Όχι άλλες αναθέσεις σε άπειρους καλλιτέχνες, πραγματικά έχει κουράσει αυτή η κατάσταση. Αν έχουν αξία οι αγνωστοι και απειροι και τα νεα “ταλεντα”, ας διαγωνίζονται σε αξιοπρεπείς ελληνικούς τελικούς των δέκα ατόμων (έχει υποχρέωση η ΕΡΤ να τους παράξει και με νορμάλ-Καλά στανταρτς) και ας πάνε στη Γιουροβίζιον με το σπαθί τους.

    • 1)στα στοιχήματα είχαμε ξαναπέσει κ ξανά ανεβήκαμε. Κ δεν πέσαμε 5-10 θέσεις. 1 πέσαμε. Που στις πρόβες μπορεί ν ανέβουμε π λέει ο λόγος 5. Άρα άτοπο αυτό με τα στοιχήματα
      2)στη φωνή ήταν όντως άρρωστη γιατί όλο το αποτέλεσμα ήταν τελείως διαφορετικού ου κανονικού. Τόσο άγχος είχε όπως λες που δεν μπόρεσε να το πει σωστά ούτε για 10 Δευτέρα. Επίσης εσένα δεν σ έχει τύχει πχ να κρυώσεις Πέμπτη κ να σου περάσει Δευτέρα-Τρίτη. Μπορεί εκεί ν ήταν προς το τέλος αλλά να ήταν ακόμα κρυωμένη.
      3)σε ποια μικρόφωνα τραγούδησε. Γτ στο wiwiblogs δεν τραγούδησε στη συνέντευξη γτ ήταν κρυωμένη από τότε
      4)και πέρσι που δεν ήταν η Ελλάδα τελικό τρέλα νούμερα έκανε τη βραδιά του τελικού η γιουροβιζον
      5) έχουμε στείλει και έμπειρους σε πρι παρτιζ. Δεν γίνονται για να αποκτήσουν πείρα αλλά για να καταλάβουν έως ένα βαθμό πως θα είναι η όλη αίσθηση της μεγάλης βραδιάς

      Κάτι άλλο άτοπο έχεις να πεις; 🙂

    • Να θυμίσω Βίσση (νο1 τραγουδιστρια) πως τραγούδησε στον τελικό? Να θυμισω τους αληστου μνήμης τελικούς με κάτι τεταρτοπεμπτους, να διοργανωνονται σε εμπορικά κέντρα (λες και οι τραγουδιστές ήταν εμπόρευμα σε παγκο λαϊκής)? Να θυμίσω ότι η Ελευθερίου, οι freaky fortune (που ο risky kid τραγούδησε live στον εγχώριο τελικό, οπότε ξέραμε τι ψηφιζαμε), η Κυριακου που δεν πήγαν καλά είχαν βγει από εθνικό τελικό? Να θυμίσω ότι οι μισες και πλέον χώρες έχουν επιλέξει το σύστημα της απευθείας ανάθεσης? Για θυμήσου όλα αυτά και μετά μας λες την άποψή σου. Μια χαρά είναι οι Μελισσες και ο Μαστορας αλλά μην μας τους παρουσιάζεις και ως “μπαρουτοκαπνισμενους” γιατί γελάει ο κόσμος. Δεν σ’ αρέσει απλά η Ντουσκα σαν είδος τραγουδιού. Παραδεξου το, δεν είναι ντροπή. Μόνο μην μας λες πράγματα που δεν στεκουν στην κοινή λογική. Και σε κάθε περίπτωση, ακούστε πως θα πάει και στην Μαδρίτη και αν δεν είναι καλή, μετά βγάλτε το άχτι σας, πηγαινετε και στην ΕΡΤ να τους πετροβολησετε.

  5. Σιγά μην κάτσουν οι Μέλισσες ή η Ασλανίδου (την αναφέρω επειδή εσείς με τα πολλά nicknames και τις πολλαπλές προσωπικότητες την μνημονεύετε πάντα πακέτο) να πάνε Γιουροβίζιον και να έχουν τον κάθε επίδοξο μουσικό/σκηνοθέτη/στυλίστα του πληκτρολογίου να γράφει το μακρύ του και το κοντό του (από το αν έπιασαν τη νότα και αν έχουν ισχυρή παρουσία επί σκηνής μέχρι αν τυχόν φόρεσαν κάτι που δεν ικανοποιεί την υψηλή τους αισθητική ως γιουροβιζιονολόγων).
    Συνεχίστε με τη διαδικτυακή ανθρωποφαγία και σε λίγο δε θα βρίσκεται αξιόλογος καλλιτέχνης να μας εκπροσωπήσει ούτε για δείγμα. Για ποιο λόγο να το κάνει; για την Ελλάδα ρε γαμώτο; για να πάρει λίγη δημοσιότητα που ίσως τη χρειάζεται; μόνο το ξύλο που θα τρώει από τους fans και το ρίσκο να μην πάει καλά και να φάει ακόμη περισσότερο ξύλο μετά, δεν αξιζει καν τον κόπο.
    ΝΑΙ στην κριτική, ΟΧΙ στο διαρκές και κουραστικό κράξιμο.
    Αλήθεια μερικοί εδώ μέσα απολαμβάνετε καθόλου τη διαδρομή ή είστε με ένα μόνιμο άγχος μην τυχόν πέσουμε 1-2 θέσεις στα στοιχήματα ή αν η Ντούσκα δεν έκανε ένα άψογο live σε κάποιο pre-party;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ