Η πρόβα της Katerine Duska και τα επόμενα βήματά της!

Η ελληνική αποστολή προετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσίαση του Better Love στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Έτσι, η Katerine Duska κάνει συνεχείς πρόβες.

Η τραγουδίστρια, μάλιστα, δημοσίευσε στο Instagram ένα απόσπασμα από τις πρόβες της, μαζί με τις τρεις κοπέλες που θα τη συνοδεύσουν στα φωνητικά. Πρόκειται για την Ευγενία Λιάκου, την Ελένη Ποζατζίδου και την Ερασμία Μαρκίδη. Η καθοδήγηση έχει την επιμέλεια του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου.

https://www.instagram.com/p/BwIOfcSoJJd/?utm_source=ig_web_copy_link

Ποιοι είναι οι συνεργάτες της Katerine Duska;

Η Ευγενία Λιάκου είναι χορεύτρια και ηθοποιός, που συμμετείχε στο συγκρότημα Fonέs. Έχει λάβει μέρος σε πολλά μιούζικαλ όπως το West Side Story, Sweet Charity και Nine. Επίσης, ήταν στα φωνητικά της Demy, στο τραγούδι This Is Love, στη Eurovision του 2017.

https://www.instagram.com/p/BtDYXeynnCm/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Ελένη Ποζατζίδου είναι τραγουδίστρια και μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Fonέs και έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τον Φοίβο Δεληβοριά και τους Εστουδιαντίνα.

https://www.instagram.com/p/BuCO8UfgcbU/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Ερασμία Μαρκίδη ήταν, επίσης, στα φωνητικά της Demy στη Eurovision 2017, υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Fonέs και έχει κάνει και μεταγλωττίσεις για την Disney.

https://www.instagram.com/p/BsiXk-cnBb2/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος είναι μουσικός και συνθέτης και έχει συνεργαστεί με τους Alexandre Desplat, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Φοίβο Δεληβοριά, Leon Of Athens και Μαρίνα Σάττι.

https://www.instagram.com/p/Bv2d-0unpUd/?utm_source=ig_web_copy_link

Η δεξίωση στην ισραηλινή πρεσβεία και το ταξίδι στη Μαδρίτη

Η Katerine Duska θα δώσει το «παρών» στο pre-party που θα γίνει στη Μαδρίτη, στις 19 και 20 Απριλίου. Επίσης, τέσσερις ημέρες νωρίτερα, η Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Irit Ben-Abba, θα παραθέσει δεξίωση προς τιμήν της αλλά και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΡΤ, Ιωάννη Δρόσου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό, που θα γίνει στις 14 Μαΐου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ, και θα εμφανισθεί 16η επί σκηνής.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2019!

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ καλες ολες τους. Κατι σαν εκκλησιαστικο ακουσμα μου φανηκε και μου αρεσε πολυ.

  2. Όλα μοιάζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Κάθε ανάρτηση για την συμμετοχή μας με γεμίζει με αισιοδοξία. Για την φωνή δεν ανησυχώ καθόλου! Εύχομαι αυτό που έχουν ετοιμάσει και επι σκηνής να είναι όμορφο και καλαίσθητο για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται!
    Καλή επιτυχία!!!

    • Η “σιωπή” τους όταν παρουσιάζετε κάτι καλό φανερώνει τις προθέσεις των σχολιων τους, αλλά και επιβεβαιώνει όλους εμάς που τους λέμε, άλλο αρνητική κριτική κι άλλο η χολή που βγάζουν…
      Οι καλοπροαίρετοι λένε κάτι αρνητικό όταν δουν ή έχουν ακούσει κάτι που δεν τους αρέσει, αλλά δεν “εξαφανίζονται” όταν υπάρχει κάτι καλό. Απλά είναι τα πράγματα.

      • Αν εννοείς εμένα εδώ είμαι και θα σου πω ότι ήταν χάλια ,και το λέω αντικειμενινα είδατε ότι πέρυσι την υποστήριξα την Κύπρο δεν υποστηρίζω μόνο Sergey απλά ότι στέλνουμε εμείς τελευταία είναι χάλια πως θα το κάνουμε ψέματα να πω??

      • @Thunder and lighting and it’s getting exciting μάλλον το αυτί σου χρειάζεται γιατρό . Ένα κ;λο δεν έχεις πει ποτέ ότι και να βγαίνει . Χολή σκέτη είσαι άι θα έπρεπε να ντρέπεσαι! ΠΟΥ ΣΤΟΝ …… ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ OGAE ? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ? Δεν είπα να μην εκφράζετε γνώμες αλλά όταν όλα τα θεωρείται μάπα καταντάει γελειο!

  3. Καλή πολύ καλή και επίσης μου αρέσουν οι κοπέλες των φωνητικών και ως παρουσίες

  4. Άσχετο αλλά η κυρια Μπόκοτα- μιας και κάποιοι αναφέρθηκαν στο βιβλίο της – γνωρίζουμε με τι αντικείμενο ασχολείται στην ΕΡΤ;;;

    • Η κυρία Μπόκοτα έχει πάρει σύνταξη από την ΕΡΤ πάνω από δέκα χρόνια τώρα εξ όσων γνωρίζω… Το βιβλίο της αφορούσε στα χρόνια που δούλευε για τη Γιουροβίζιον, από το 1987 μέχρι το 2004.

    • Διαβαζω στο διαδικτυο οτι η Μποκοτα που ειναι σημερα 59χρονων, συνταξιοδοτηθηκε με μειωμενη συνταξη στα 52 της, μετα απο 28 χρονια δουλειας στην ΕΡΤ, τα οποια 18 ηταν για τη γιουροβιζιον. Μαλιστα.
      Παντως στη Σουηδια οι γυναικες παιρνουν συνταξη στα 65 τους. Και νομιζω εχουν δικαιωμα για μειωμενη κανα 2 χρονια πριν. Αλλα, τι λεω, στην Ελλαδα εχουμε καλη οικονομια και η σκληρη εργασια αμοιβεται.

  5. Φοβάμαι ότι μόνο τρία φωνητικά δεν μπορούν να αποδώσουν ζωντανά τον όγκο των μαζικών φωνητικών που ακούγονται στο τελευταίο κομμάτι του τραγουδιού.

    • Κοιταξε μαριε το τραγουδι δε θελει τεραστιο όγκο φωνητικών γιατί από μόνη της η φωνή της Κατερίνας είναι βαθειά με μεγάλη έκταση οπότε η πολύ υπερβολή δε κάνει καλό!!!

      • Διαφωνώ, η επική ατμόσφαιρα του τραγουδιού θέλει ογκώδη φωνητικά. Είναι τόσο εντυπωσιακή η παραγωγή στο studio που μία πιο φτωχή φωνητική εντύπωση στο live θα κάνει μεγάλη ζημιά.

    • Θα μπορούσαν να βάλουν και τις 2 χορεύτριες να τραγουδούν μαζί με τα φωνητικά στο τελευταίο κομμάτι, θεωρώ πως δεν είναι δύσκολο φωνητικά το συγκεκριμένο σημείο

    • Μα γιατί όλο φοβάσαι για κάτι και δεν βλέπεις τίποτα καλό σε ό,τι έχει να κάνει με την ελληνική συμμετοχή;Απόλαυσε το λίγο και στήριξε τις κοπέλες που κάνουν ό,τι μπορούν για να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα.Και τελευταίοι να βγούμε, δεν θα σου πει κανείς γιατί δεν φοβόσουν από πιο πριν και ήσουν αισιόδοξος όταν όλα πήγαιναν καλά.Αφορμη για παράπονα ψάχνετε ορισμένοι.

    • Θα συμφωνήσω…αυτή είναι και δική μου ανησυχία, όχι τόσο φόβος, όσο ανησυχία για να πάνε όλα καλά. Σίγουρα τα τελευταία 20 δευτερόλεπτα του τραγουδιού πρέπει να αποδοθούν όσο πιο κοντά γίνεται στη στούντιο εκδοχή. Θέλω να πιστεύω ότι θα το δουλέψουν πολύ και θα το πετύχουν με τη κατάλληλη τεχνική υποστήριξη στα μικρόφωνα/χειλοφωνα, ώστε να ακουστεί σωστά και στη τηλεοπτική κάλυψη. Εν αναμονει του λάιβ στη Μαδρίτη και φυσικά των προβών στο Τελ Αβίβ!! Καλή επιτυχία!

      • Έτσι κι αλλιώς δε θα είναι όπως στο βίντεο το τελευταίο ρεφρέν γιατι η κατερινα θα εκτελέσει την ψηλή νότα και το ρεφρέν θα το λένε τα φωνητικά αμέσως μετά την κορώνα θα πει και η ερμηνεύτρια το ρεφρέν μαζί με τα φωνητικά!!

    • Απ΄ όσο ξέρω το madwalk είναι playback, δεν την έχω για τέτοιο τύπο την Ντούσκα, δηλαδή να είναι πάνω στην σκηνή και να μιμείται πως τραγουδάει.

    • Τι λόγο είχε να πάει στα Madwalk ,η Ελλάδα δεν ψηφίζει την Κατερίνα στην Eurovision,άρα δεν θα ήταν promo. Αν δεν κάνω λάθος τις ίδιες μέρες ήταν το πάρτυ στο Άμστερνταμ οπότε βρίσκονταν στην Ολλανδία,ήταν κρυωμένη και δεν τραγουδάει και playback. Επισης φαντάζομαι έχει να ασχοληθεί και με τις πρόβες της. Για όλους αυτούς τους λόγους υποθέτω.

  6. ειλικρινα δν καταλαβαίνω γιατι κάποιος να ανεβασει 5 δευτερα απο κάποια προβα απο τις δεκαδες που κανει η ομαδα της ντούσκα..να χαμε να λεγαμε δλδ!φαν του ελληνικου??κομματιου δν ειμαι αλλα παρολα αυτα ελπίζω να εχει μια ευπρεπης παρουσια στον διαγωνισμό!

  7. Η φωνη ειναι καλη και σταθερη αξιοπρεπεστατη εαν συνδιαστει με μια πολυ εξυπνη σκηνοθεσια επι τηs σκηνηs νομιζω οτι φετοs η Ελλαδα θα ειναι μεσα στην τελικη 8αδα!!!

  8. Το βιντεάκι το ανέβασαν απλούστατα για τη “κακή” εμφάνιση που είχε στην Ολλανδία όπου ήταν άρρωστη και τα σχόλια που έγιναν.

    Από κει και πέρα ευχομαι να μην αναλωθούν στο τι λεει ο καθένας και αν επικενρωθούν στι προβες και τη ΣΚΗΝΙΚΗ παρουσία μην έχουμε τίποτα ροζ ΄χερια ή πρόσωπα βαμμένα όπως πέρισυ.

  9. Το παρατήρησα και γω αυτό, ότι σε “θετικά” ποστ τα σχόλια είναι εξαιρετικά λιγότερα σε σχέση με τα “αρνητικά”. Είναι σα να περιμένουν ορισμένοι διακαώς να έρθει η ευκαιρία να κράξουν. Oh well!

    Η εμφάνιση στο Άμστερνταμ για μένα προσωπικά ήταν αυτό που χρειαζόμουν, δηλαδή βοήθησε στο να μετριάσω τον ενθουσιασμό μου. Καλό είναι να θυμόμαστε πως είναι μόνο ένας πολύ όμορφος διαγωνισμός και τίποτα παραπάνω. Μια ευκαιρία να ακούσουμε και να δούμε κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό.

    Πιστεύω πολύ στην Κατερίνα ασχέτως με την πορεία της στο διαγωνισμό. Μακάρι να τα πάει καλά και -γιατί όχι- να κερδίσει κιόλας. Το ίδιο εύχομαι και για 3-4 συμμετέχοντες ακόμα (συμπ. της Τάμτα). Αν από την άλλη δεν τα πάει καλά, τι είχαμε τι χάσαμε. Αντιθέτως, ήδη έχουμε κερδίσει πολλά.

    Οι κράχτες θα κράζουν πάντα, μέχρι εκεί βλέπουν. Στους υπόλοιπους δίνω μεγάλη αγκαλιά και εύχομαι να έχουμε ένα ωραίο σοου τον Μάιο για να περάσουμε καλά. 🙂

    • Απολύτως εύστοχο και νηφάλιο σχόλιο. Παίρνω αφορμή από μία φράση (… «Αντιθέτως, ήδη έχουμε κερδίσει πολλά».) για να διατυπώσω κάποιες γενικότερες σκέψεις.

      Τη φετινή συμμετοχή προσωπικά τη βλέπω να εντάσσεται σε μια συλλογική προσπάθεια που συντελείται τα τελευταία χρόνια για ένα γενικότερο «rebranding» της χώρας μας, με τους καλλιτέχνες μας, ιδίως, στην πρωτοπορία. Δηλαδή το πέρασμα από το «ζορμπαδισμό», την χώρα της ελαφρότητας και του «όπα» στη χώρα που ναι μεν δεν ξεχνά τις αρετές της θερμής φιλοξενίας αλλά θέλει να αναδείξει και ένα πρόσωπο πιο στοχαστικό, που συμμετέχει ισότιμα στο σύγχρονο διεθνές γίγνεσθαι και γιατί όχι έχει τις δυνάμεις και την αυτοπεποίθηση να προτείνει και κάτι πρωτοποριακό και παραγωγικό σ’ αυτό το πλαίσιο.

      Αυθαίρετες συνδέσεις για να συνδέσω τα παραπάνω με την ΚN: Ξεχνάμε τα πρόσωπα της επιτροπής η οποία την επέλεξε (Παπαδημητρίου, Πετρίδης, Απέργης) έχουμε κάτι να πούμε για αυτούς τους ανθρώπους και κυριότατα για τον δεύτερο, τον δάσκαλο και μύστη πολλών από μας στην καλή μουσική, στα διεθνή ρεύματα και, ίσως, τον μόνο Έλληνα που συμμετέχει στην επιτροπή του Rock Hall of Fame; Για τον συν-δημιουργό Leon of Athens… για ρίξτε μια ματιά στο κομμάτι του Baby Asteroid στο ΥΤ (https://www.youtube.com/watch?v=ZggG4JKogNM), ή μάλλον πριν πάτε εκεί μπορείτε να μαντέψετε τον σκηνοθέτη…;

      Για όσους απ’ μας παρακολουθούμε το έργο της ΚΝ και αναμέναμε πότε θα έρθει «η στιγμή της» σίγουρα το φετινό είναι ένα ξάφνισμα, ποιος θα το φανταζόταν ότι ο δρόμος θα άνοιγε με τον ESC… Πρέπει να είμαστε θετικοί στο γεγονός ότι η χώρα μας, ίσως μαζί με την Ολλανδία και την Ιταλία βλέπει ότι είναι ώρα να ξεφύγει η διοργάνωση από την πεπατημένη (προσοχή δεν διατυπώνω θετική ή αρνητική άποψη). Κι αυτοί που αντιδρούν, μάλλον γιατί έχουν μείνει λίγο πίσω ως προς αυτό που συντελείται στην χώρα μας καλλιτεχνικά σε ένα χώρο που δεν τον γνωρίζουν ή δεν τον παρακολουθούν, πρέπει να είναι ικανοποιημένοι γιατί η ΚΝ γίνεται η αφορμή να ασχοληθεί με τον αγαπημένο τους διαγωνισμό και ένα κοινό που δεν θα το έκανε για κάποιον άλλο καλλιτέχνη.

      Όπως και να έχει και η ΚΝ με τη μουσική της που συνομιλεί επάξια με εκείνες των Del Rey ή Laura Marling για να αναφέρω δυο πρόχειρα παραδείγματα, και εμείς λάτρεις ή μη της διοργάνωσης και η χώρα μας «ήδη έχουμε κερδίσει πολλά». Η φετινή (ασχέτως τελικής θέσης) είναι μια συμμετοχή ορόσημο.

  10. Αυτό το rembranding είναι που ενοχλεί κάποιους, οι οποίοι έχουν μείνει κολλημένοι στα παλιά. Λες και είμαστε καταδικασμενοι να πηγαίνουμε μονίμως με μια αδιάφορη μπουζουκλερι, να χορευουμε συρτάκι και να κάνουμε τους χαβαλεδες με το “οπα” και “ελα”. Οι πολεμικές ιαχες και τα γλετζεδικα πουλούσαν κάποτε. Τώρα φαντάζουν τουλάχιστον κιτς και παρωχημενα.

    • Με μια αξιοπρεπη εμφανιση λογθκα υα περασει στον τελικό και με μθα καλη εμφανιση εκει θα ειναι καπου μεταξυ 12ης και 17ης θεσεως. Οντως καινοτομος σχετικα παρουσια χωρις το απαραιτητο μπολιασμα επαγγελματισμου. Ισως το ρομσντικο του ημι να ειναι μερος του ολου concept.

      • Εσύ όλο κράζεις τη συμμετοχή μας στους wiwibloggs συνέχεια κάτι τέτοια βλέπουν οι ξενοι και όλο μας έχουν στη μπούκα να ντρεπόμαστε λιγάκι

    • Αυτό που ενοχλεί κάποιους είναι ότι έχετε κάνει μια κοπέλα που ακόμα ψάχνεται καλλιτεχνικά και έχει πολύ συγκεκριμένα όρια που μπορεί να φτάσει, σημαία του δήθεν …μουσικού εξευρωπαϊσμού της Ελλάδας στη Eurovision.

  11. Το rembranding της χώρας που το είδες γιατί θα τρελαθώ
    Συμφωνώ πως η Ντουσκα και το τραγούδι είναι κάτι το διαφορετικό από τα κλασσικά τραγούδια που στέλνουμε αλλά δεν θα αλλάξει φίλοι μου την μουσική «βιομήχανια» πάντα εισαγωγικά της Ελλάδας
    Ασχέτως αποτελέσματος και της κάκιστης ερμηνείας της το περσινό τραγούδι ήταν από τα καλά που έχουμε στείλει και μάλιστα ελληνικό!
    Προσωπικά στηρίζω τη συμμετοχή μας και το τραγούδι μου αρέσει αν και ήμουν αρνητικά προκατέλειμενος λόγω της όλης διαδικασίας αλλά το σωστό να λέγεται
    Φυσικά δε θα διαμαρτυρηθώ και κανείς δεν πρέπει αν δε πάμε καλά αλλά η ερμηνεία και όλη η εμφάνιση μας ειναο άρτια και αξιοπρεπής
    Να σας θυμίσω ότι περισυ με την Τερζη το κράξιμο εδώ μέσα δεν έγινε για το τραγούδι αλλά για την χάλια εμφάνιση και είτε μας ενοχλει είτε όχι είναι η αλήθεια
    Με τη Ντεμυ ξέραμε ότι το τραγούδι δεν έλεγε πολλά αν και η ίδια το είπε καλά
    Ενοειται ότι αν η Ντουσκα πήγαινε με Σουηδιες Γαλλιες Ρωσιες ακόμη και Κύπρο !! Θα ήταν απόλυτο φαβορί γιατί όλοι εξοφλούν ότι θα επέφερε χρήμα
    Όταν έχεις να κανείς με την ΕΡΤ όμως ;;;
    Ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλά

  12. Συγνώμη, ξέρεις τι είναι το rebranding? Δεν είπε κανείς ότι κομιζουμε κάτι μουσικά καινοτόμο ή ρυθμικα επαναστατικο. Ότι επανασχεδιαζουμε το προφίλ των εθνικών μας συμμετοχών μας λέμε. Ότι δεν πάμε πάλι με “οπα”, τύμπανα, ημιγυμνες χορεύτριες, συρτακι κλπ. Τα δοκιμάσαμε, εξαντληθηκαν και στη τελική δεν είναι η μουσική μας παραγωγή μόνο αυτό. Τόσοι νέοι indie καλλιτέχνες έχουν βγει στην ελληνική μουσική σκηνή, εμείς γτ να επιμενουμε σ’ ένα κλισε, παλιομοδιτικο στυλ? Και καλλιτεχνικά να το πάρεις, χρειάζεται ανανέωση. Ούτε η Γαρμπη πχ είχε καταθέσει κτ πρωτοποριακο όταν τραγούδησε Νίκο Αντυπα αλλά έδειξε πως μπορεί να υπηρετησει κι αυτό το στυλ και έπραξε άριστα. Γιατί να μην κάνουμε το ίδιο κ σε επίπεδο γιουροβιζιον? Τι σας “χαλαει” πια τόσο πολύ?

    • Ξέρω παρά πολύ καλά τι σημαίνει ο όρος και πως χρησιμοποιείται
      Μάθετε αυτά πιυ γράφεται και αυτά που γράφουν οι άλλοι να τα διαβάζετε καλά
      Είδες να γράφω ότι με χαλάει ; Έγραψα με απόλυτη ειλικρίνεια ότι το τραγούδι φέτος μου αρέσει πολύ Μικησα ότι με άλλη χώρα θα ήταν απόλυτο φαβορί
      Τοποθετήθηκα στα περί rebranding σου διότι δε πρόκειται να γίνει ούτε γίνεται
      Δηλαδή έχεις την εντύπωση ότι αν βγει πρώτη θα αλλάξουν στην Ελλάδα τα μουσικά ακούσματα ;

      Επίσης απλά να πω ότι από όλους τιυς υποστηρικτές δεν αναφέρομαι σε σένα μιλούν πλέον για μια αξιοπρεπή παρουσία στο οποίο συμφωνώ αλλά μας πλασάρουν ως καλή θέση την 12-17 Όχι δεν είναι καλές θέσεις αυτές Αυτές είναι θέσεις αν τα κάνουμε μαντάρα γιατί το τραγούδι από το βιντεοκλίπ έχει δυναμική για Top 10 θα έλεγα top 5 αλλά ας είμαι συγκρατημένος
      Ελπίζω μόνο αυτά να μην προέρχονται από το στενό κύκλο της Ντουσκα γιατί τότε κάπου υπάρχει πρόβλημα
      Αρκετά τόσα χρόνια με το δήθεν έντεχνο και επίπεδο και όλοι αυτοί να τρέχουν στα μπουζούκια και τα τσιφτετέλια
      Και σου ξαναλέω ότι περισυ στείλαμε την Τερζη που δεν ήταν μπουζούκι κατάσταση αλλά το κατέστρεψε

  13. Εύχομαι πάντως όλοι οι υποστηρικτές της ΚΝ να είναι και του χρόνου εδώ να σχολιάζουν αν και δε το νομίζω. Θα εξαφανιστούν όπως οι της Τερζή.
    Φυσικά και έχετε δικαίωμα να θέλετε το καλό του διαγωνισμού αλλά πιστέψτε με και οι φαν το ίδιο θέλουν και αναφέρομαι σε φαν του διαγωνισμού και όχι σε αυτούς που τον βλέπουν ω ψυχανάλυση και τον έχουν καταστρέψει.
    Φυσικά και θα χαρώ αν η ΚΝ κερδίσει αλλά θα είμαι περήφανος και για την Παπαρίζου φίλοι μου και ευγνώμων στους ANTIQUE και το Νίκο Τερζή που αν δεν ήταν αυτό το συγκρότημα και ο συνθέτης δεν θα ασχολούνταν κανείς με το διαγωνισμό. Προσωπικά το Die For You το θεωρώ ω απο τα πιο καλά τραγούδια που έχουμε στείλει ως Χώρα.
    Το ΣΩΚΡΑΤΗΣ δεν ήταν καινοτόμο; Η ΆΝΟΙΞΗ δεν είναι κορυφαίο;Τα τελευταία χρόνια επικράτησε το ποπ εθνικ το οποίο δεν είναι κακό και απαξιωτικό. Το να στέλνω εμείς φοράμε το χειμώνα ανοιξιάτικα, μια κρυφή ευαισθησία προτιμώ το ποπακι εθνικ με το μπούτι έξω και το ΟΠΑ του Αλκαίου που ειναι πιο αξιοπρεπή. Του Γιώρκα δηλαδή δεν ήταν ωραία τραγούδι;
    Και για να είμαστε ειλικρινής τα δευτερόλεπτα προβών δε λένε τίποτα. Περιμένω τα live στα παρτι που θα πάει και στο διαγωνισμό κύριοι με το κόσμο από κάτω και την πίεση. Η ΚΝ φαίνεται οτι έχει φωνάρα πρέπει να το αποδείξει. Το οτι αναφέρομαι όλη την ώρα στην ΤΕΡΖΗ ειναι γιατί δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ούτε το άγχος της . Απλά γιατι η ESC δεν ειναι απλό πανηγυράκι.

  14. Ελπίζω φωνητικά να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα, μην επαναληφθούν τα περσινά χαΐρια. Αν και πιστεύω η Κατερίνα έχει όλα τα φόντα να το σκίσει το κομμάτι. Θα ήθελα πολύ να μεταφερθεί επί σκηνής επαγγελματικά η αισθητική του video clip. Φέτος έχουμε δυνατό υλικό για να πάμε ανέλπιστα καλά. Keep working!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ