Europarty: Απόψε το Eurovision PreParty στη Ρίγα της Λετονίας!

Σε λίγες ώρες και συγκεκριμένα στις 21:00 η ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει το δεύτερο Eurovision Party της χρονιάς! Οικοδέσποινα αυτού του Europarty είναι η Ρίγα της Λετονίας με κύριο ενορχηστρωτή τον OGAE Latvia! Να τονίσουμε ότι είναι η συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται το πάρτι αυτό, έπειτα από την 1η φόρα που ήταν το 2014, το οποίο αποτελεί εξ’ολοκλήρου ιδέα και υλοποίηση του OGAE Λετονίας και για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια! Well done guys!

Στο πρώτο Eurovision PreParty που έγινε το 2014 οι καλεσμένοι ήταν μόνο 3, ωστόσο να έχεις καλεσμένη την Conchita Wurst αυτό και μόνο αρκεί! Το πάρτι είχε μεγάλη επιτυχία και έκτοτε έγινε θεσμός.

Στο αποψινό Europarty οι καλεσμένοι είναι οι ακόλουθοι.

1. Carousel – Λετονία 2019

2. KEiiNO– Νορβηγία 2019

3. Monika Marija – Runner up στον εθνικό τελικό της Λιθουανίας 2019

Οpening act της βραδιάς αποτελεί ο δημοφιλής Λετονός σταρ Edgars Kreilis, o οποίος ήταν ένας από τους φιναλίστ στον φετινό εθνικό τελικό της χώρας. Ο Edgars, τα τελευταία χρόνια προσπαθεί μέσα από το Supernova να εκπροσωπήσει τη χώρα του στην Eurovision δίχως να το έχει πετύχει όμως ως τώρα. Ωστόσο έχει αποκτήσει αρκετούς fans σε ολόκληρη την Ευρώπη και στη Λετονία φυσικά, οπότε δε θα μπορούσε να λείπει απόψε! Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν αυτός που για φέτος παρέλαβε το OGAE Latvia Award!

Interval act θα είναι η γνώριμη Monika Marija από τον φετινό τελικό της Λιθουανίας Eurovizijos. H Monika συμμετείχε με δύο τραγούδια στην φετινή εθνική επιλογή, με τα: «Criminal» και «Light on»!

Παρουσιαστής του  Europarty θα είναι και φέτος ο Roberto Meloni! Ο Ιταλός Roberto είναι αρκετά γνώριμος και στους Λετονούς αλλά και στους fans της Eurovision μιας και έχει εκπροσωπήσει την Λετονία 2 φορές στο θεσμό (2007 και 2008)! Πέρα από τραγουδιστής όμως είναι και από τους πιο αγαπημένους διάσημους παρουσιαστές της τηλεόρασης στην Λετονία.

To Eurovision PreParty Riga 2019 ξεκινάει στις 21:00, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν θα υπάρξει live μετάδοση, όπως πέρσι.

O OGAE Greece εύχεται καλή επιτυχία στο πάρτι των φίλων μας από την Λετονία! 

Congratulations OGAE Latvia! Nice work!

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ