ΣΕΡΒΙΑ: Κυκλοφόρησε η acoustic version του “Kruna”!

Ο Σερβικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός RTS ανακοίνωσε την ομάδα που θα συνοδεύουν στα φωνητικά, στη σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ, την Nevena Božović, καθώς και η acoustic version του τραγουδιού “Kruna”.

Σε περίπου ένα μήνα, ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί στη χώρα του Ισραήλ. Το RTS αποκάλυψε ότι τέσσερα άτομα θα βρίσκονται στα φωνητικά, της συμμετοχής της Σερβίας. Όλοι όσοι είναι φέτος στα φωνητικά του “Kruna”, έχουν προηγούμενη εμπειρία στον διαγωνισμό της Eurovision.

  • Ivana Vladovic – Φωνητικά στην συμμετοχή της Σερβίας στην Eurovision 2015 και 2018
  • Olga Popovic – Φωνητικά στην συμμετοχή της Σερβίας στην Eurovision 2012
  • Dusan Alagic – Φωνητικά στην συμμετοχή της Σερβίας στην Eurovision 2012, παραγωγός σε δυο συμμετοχές της χώρας στην Junior Eurovision και τραγουδοποιός της συμμετοχής του 2017 με τίτλο “In Too Deep”.
  • Mladen Lukic – Εκπρόσωπος της Σερβίας στην Eurovision 2018, με τους Sanja Ilic & Balkanika

Το RTS κυκλοφόρησε την ακουστική έκδοση του “Kruna” και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το επίσημο video clip, της συμμετοχής της χώρας, παράλληλα με μια αγγλική έκδοση, που θα συμμετέχει συμφωνική ορχήστρα.

Η Σερβία θα εμφανιστεί στην 9η θέση του Α ημιτελικού, την Τρίτη 14 Μαΐου.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της Σερβικής συμμετοχής μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

πηγή: eurovoix

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Από τις 2-3 καλύτερες ερμηνεύτριες του φετινού διαγωνισμού, με έκταση φωνής. Με δεδομένο ότι το τραγούδι της είναι μοναδικό στο είδος του φέτος, φεστιβαλική μπαλάντα με έθνικ πινελιές, το βλέπω να περνάει άνετα στον τελικό

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ