Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2019!

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2019 από τον Michael Rice και το τραγούδι «Bigger than us», σε σύνθεση και στίχους των Laurell Barker, Anna-Klara Folin, John Lundvik και Jonas Thander.

Μόλις 21 ετών, ο Michael Rice είναι ένας ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης από το Ηνωμένο Βασίλειο. Γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 1997 στο Hartlepool της Αγγλίας.

Το 2014, έλαβε μέρος στο 11οThe X Factor” αλλά αποχώρησε στη διαδικασία των Bootcamp. Το 2018, συμμετείχε στον διαγωνισμό τραγουδιού του BBCAll Together Now” κερδίζοντας τη πρώτη θέση. Τον Ιανουάριο του 2019, το BBC ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στον εθνικό τελικό της χώρας για τη Eurovision “Eurovision: You Decide” με το τραγούδι “Bigger than us” των Laurell Barker, Anna-Klara Folin, John Lundvik και Jonas Thander. Τόσο το κοινό όσο και η επιτροπή, επέλεξαν τον Rice στη πρώτη θέση με αποτέλεσμα ο ίδιος να είναι ο εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το “Bigger than us” αποτελεί τη πρώτη δισκογραφική δουλειά του Michael Rice ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και ο πρώτος του ολοκληρωμένος δίσκος.

Πηγές Φωτογραφίας: (1) Eurovision.tv|(2) BBC

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω βαρεθεί το Ηνωμένο Βασίλειο να στέλνει βλακείες σχεδόν κάθε χρόνο από τη δεκαετία του ’00 ως και σήμερα. Πραγματικά ντροπή για τη μεγαλύτερη μουσική βιομηχανία στην Ευρώπη…
    Στα του τραγουδιού… Ψηλό αδιάφορο με άκρως ενοχλητικούς στίχους! Πόσο σοβαρά να πάρω ένα τραγούδι που 8 στις 10 λέξεις είναι “bigger”. Το μόνο θετικό ο ερμηνευτής που είναι αρκετά καλός και σώζει,όσο γίνεται,μια μέτρια προς κακή συμμετοχή! Γύρω στη 33η θέση της κατάταξης μου.
    Αγαπημένες συμμετοχες: 2009( με διαφορά) και έπονται 2011/2013/2014/2017
    Πρόβλεψη: για ακόμα μια χρονιά ισχυρή υποψηφιότητα για bottom5,στη καλύτερη 18η θέση…

  2. Και αυτό το τραγούδι αλλά και το Σουηδικό θα είναι πολύ χαμηλά στο televoting.
    Οι επιτροπές λογικά θα αγνοήσουν εντελώς τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου και θα στηρίξουν τη σουηδική.
    3/10 για μένα

    • Χαχαχαχαχαχα τι τρίτο για σένα ρε φιλαράκι??? Να πω ότι το είχες στην 20 αδα να πω ενταξει παει στο καλό αλλά 3 αυτό ??? Πήγαινε σε γιατρό να σου ξεβουλωσει τα αυτιά……

      • Προφανώς το 3/10 Είναι βαθμολογία και όχι κατάταξη καθώς δεν λέει και τα καλύτερα γι αυτό

  3. Το Ηνωμενο βασίλειο μέχρι το 2002 ήταν οι ποιο πετυχημένη χώρα στον διαγωνισμό.5 νίκες (η τελευταία με την Katrina love shine a light η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία αφού πήρε το 81% των βαθμών),15 δεύτερες θέσεις και από το 1957-2002 μόνο 5 φορέα εκτός 10αδας.
    Από το 2003 που συγκέντρωσε 0 βαθμούς όλα πάνε στραβά με εξαίρεση το 2009 (5η θέση) και το 2011 (11η θέση).Ευχομαι το Ηνωμενο βασίλειο να βρει τα βήματα του γιατί είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία τραγουδιού με ονόματα όπως Coldplay,James Arthur,Ed sheeran κτλ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ