Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2019!

Το Ισραήλ θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2019 από τον Kobi Marimi και το τραγούδι «Home», σε σύνθεση και στίχους των Inbar Wizman και Ohad Shragai.

Ο Kobi Marimi γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1991 στο Ramat Gan του Ισραήλ. Σπούδασε υποκριτική στη σχολή Nissan Nativ ενώ όσο ήταν ακόμη φοιτητής εμφανίστηκε στα έργα “The Caucasian Chalk Circle”, “The Comic Illusionand” και “Prayer”. Αφού αποφοίτησε από την δραματική σχολή, ο Marimi υποδύθηκε τον ρόλο του Natan στο “Messiah Now” κερδίζοντας το βραβείο “Promising Actor” στα Musical Celebrations στο Bat Yam (2017).

Μετακόμισε πρόσφατα στο Tel Aviv όπου μεταξύ άλλων εργαζόταν και σε cocktail bars για τα προς το ζην. Παράλληλα με την ηθοποιία, ο Kobi καλλιεργούσε και την αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι. Το 2018 δήλωσε συμμετοχή στο talent show “HaKokhan HaBa” (Rising Star) ο νικητής του οποίου – σύμφωνα με τους κανονισμούς – κέρδιζε το εισιτήριο για τον διαγωνισμό της Eurovision. Τη βραδιά του τελικού, ο Kobi, συγκεντρώνοντας 215 βαθμούς από κοινό και επιτροπή, αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του talent show κερδίζοντας παράλληλα την ευκαιρία να εκπροσωπήσει το Ισραήλ στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το τραγούδι με το οποίο θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό, “Home” θα αποτελέσει τη πρώτη του επαγγελματική δισκογραφική δουλειά.

Πηγές Φωτογραφίας: (1) Moshe Nachumovich|(2) Ronen Akerman

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσωπικά δε μου αρέσει. Σα σύνθεση το θεωρώ μπαλάντα άλλης δεκαετίας. Ο kobi ωστόσο είναι καλός ερμηνευτής! Το Ισραήλ είναι στο bottom 5 μου.
    Αγαπημένες συμμετοχες: 2008/2010/2012/2013/2014/2015/2018
    Πρόβλεψη: νομίζω ότι και φέτος η διοργανώτρια χώρα θα τερματίσει πολύ χαμηλά αν όχι τελευταία (βλ. Αυστρία 2015/Ουκρανία 2017/Πορτογαλία 2018). Άρα κάπου μεταξύ 22ης-26ης θέσης το κόβω.

  2. Η φυσική του φυσιογνωμική και εκφραστική γελοιότητα αυτού του ανθρώπου είναι αρκετή για να καταστρέψει οποιοδήποτε τραγούδι. Πόσο μάλλον ένα μετριότατο τραγούδι.

    • Φυσιογνωμικη γελοιοτητα? Δεν ήξερα πως υπάρχει και τέτοια. Πως ακριβώς μια φυσιογνωμία μπορεί να είναι γελοία? Αποκρουστικη, συμπαθής, ευγενική φυσιογνωμια έχω ακούσει. Γελοία πρώτη φορά ομολογώ. Μοιράσου τη σκέψη σου μαζί μας, να μάθουμε νέα πράγματα. Εγώ πάντως τον βρίσκω συμπαθεστατο.

  3. Έχω την εντύπωση πως θα αποτελέσει έκπληξη στον τελικό. Όσο ακούω το τραγούδι τόσο με ενθουσιάζει. Όλο και περισσότερο. Αν παραβλέψουμε ένα μεγάλο ποσοστό που δε δέχεται ως νικήτρια τη Netta και εκείνες τις φωνές που σπεύδουν να μποϊκοτάρουν τη φετινή διοργάνωση, θα τον έβλεπα άνετα δεκάδα.

  4. Όμορφο κομμάτι που με κέρδισε μετά από μερικά ακούσματα.Αναμένω στην σκηνή να είναι μαγικό.Προσωπικά με κερδίζει ιδιαίτερα η ζεστή φωνή του τραγουδιστή.Τοπ 5 για εμένα!

  5. Η όλη φάση γενικά μου θυμίζει Νορβηγία 2010. Αν τερματίσουν στην ίδια θέση (20η) θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι, αφενός γιατί πέρασαν 9 χρόνια έκτοτε, αφ’ετέρου γιατί τα τελευταία χρόνια οι συμμετοχές της διοργανώτριας βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης (με εξαίρεση την Σουηδία 2016 βέβαια)
    Καλή επιτυχία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ