ΣΟΥΗΔΙΑ: Η Charlotte Perrelli επιστρέφει στον διαγωνισμό!

Είκοσι χρόνια μετά τη νίκη της στη Eurovision που και τότε είχε πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ, η Charlotte Perrelli θα επιστρέψει στον διαγωνισμό αλλά στον ρόλο της σχολιάστριας.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Edward Af Sillén στο Twitter, εκείνος και η Charlotte Perrelli θα είναι οι σχολιαστές του 64ου διαγωνισμού της Eurovision για λογαριασμό της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης της Σουηδίας (SVT). Ο Edward Af Sillén έγραψε: «Είναι επίσημο: Έχω τη μεγάλη χαρά και τιμή να επιστρέψω στη Eurovision και να σχολιάσω τον πιο διασκεδαστικό διαγωνισμό τραγουδιού του κόσμου και μαζί με μια γυναίκα που νίκησε στο Ισραήλ πριν από 20 χρόνια, την αγαπητή Charlotte Perrelli. Θα τα πούμε από τις 14 έως τις 19 Μαΐου».

Η Charlotte Perrelli στη Eurovision

Η Charlotte Perrelli (ως Nilsson) αναδείχθηκε νικήτρια του 44ου διαγωνισμού, που έγινε στην Ιερουσαλήμ, στις 29 Μαΐου 1999. Με το τραγούδι Take Me To Your Heaven, το οποίο συγκέντρωσε 163 βαθμούς, χάρισε στη Σουηδία το τέταρτο βραβείο στη Eurovision.

https://www.youtube.com/watch?v=vqJxyge1Q2I

Η Charlote Perrelli, όμως, εκπροσώπησε ξανά τη Σουηδία στη Eurovision πριν από 11 χρόνια. Το τραγούδι Hero, όμως, δεν κατάφερε να πείσει τους Ευρωπαίους και κατετάγη μόλις στη 18η θέση με 47 βαθμούς.

O Edward Af Sillén στη Eurovision

Ο Edward Af Sillén έχει σχολιάσει, πολλές φορές, τον διαγωνισμό για το SVT, με πρώτη το 2010.  Είχε, μάλιστα, σκηνοθετικό ρόλο στη Eurovision του 2013 και του 2016. Έχει συνθέσει το τραγούδι Love, Love, Peace, Peace που ακούστηκε πριν από τρία χρόνια από την Petra Mede και τον Måns Zelmerlöw.

Η Σουηδία στη Eurovision 2019

Η Σουηδία, φέτος, εκπροσωπείται από τον John Lundvik και το τραγούδι Too Late For Love και για να προκριθεί στον τελικό (18 Μαΐου), πρέπει να περάσει τον σκόπελο του δεύτερου ημιτελικού (16 Μαΐου).

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
[Φωτογραφίες: SVT]

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είναι κακιά απλά η κυρία με τα Μπόρου και τα Τσιτωματα είναι χάλια πως να το να κάνουμε Φαντάσου να την δεις πρωί αβαφτη χωρίς το σοβά που βάζει

  2. Το τραγούδι καλό ήταν αυτή ειναι χάλια και φταιει… Πέρα απο τη πλάκα απορώ με πολλές που ουτε γουστο έχουν και τρ’εχουν σε πλαστικούς και γίνονται χάλια…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ