Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Αυστρίας στη Eurovision 2019!

H Αυστρία θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2019 από την Pænda και το τραγούδι «Limits», σε σύνθεση και στίχους της ίδιας.

Η Pænda γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1988 ως Gabriela Horn στη περιοχή Deutschlandsberg, που είναι στα σύνορα της Αυστρίας με τη Σλοβενία. Στα έξι της ξεκίνησε να τραγουδά συμμετέχοντας σε χορωδία της πόλης της. Στα δεκατέσσερα, ξεκίνησε να συμμετέχει ως βασική τραγουδίστρια σε pop/rock μπάντες ενώ έγραφε και τα δικά της τραγούδια.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου και κιθάρας στη Βιέννη ενώ στα 20 της σπούδασε Pop & Jazz Music στο Vienna Music Institute.

Αποφοίτησε από το ινστιτούτο με άριστα, το 2013. Πλέον ζει και εργάζεται στη Βιέννη, γράφοντας κυρίως η ίδια τα τραγούδια της δισκογραφίας της. Τον Φεβρουάριο του 2018, κυκλοφόρησε ο πρώτος της ολοκληρωμένος δίσκος “Evolution I” το οποίο περιείχε τα singles “Good Girl” και “Paper-thin’ ενώ μέσα στο 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσει ο δεύτερος δίσκος της με τίτλο “Evolution II”. Μέσα στον δεύτερο δίσκο, θα περιλαμβάνεται και το κομμάτι της “Limits” με το οποίο η ίδια θα εκπροσωπήσει την Αυστρία στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μετά από εσωτερική απόφαση της Αυστριακής τηλεόρασης ORF.

Πηγές Φωτογραφίας: (1) Patrick Münnich Photography | (2) Thomas Ramstorfer

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στιχουργικά είναι πολύ καλό, αλλά σαν τραγουδι περνάει ψιλόαδιαφορο. Η ερμηνεύτρια πάντως πολύ καλή! Προσωπικά το έχω γύρω στην 26η θέση μου. Δύσκολη η πρόκριση αλλά όχι και ακατόρθωτη αν στηθεί όπως πρέπει!
    Αγαπημένες συμμετοχες: 2014/2015(άδικη η τελευταία θέση)/2016/2018
    Πρόβλεψη: για την ώρα νομίζω θα αποκλειστεί οριακά (12η-13η θέση στον ημιτελικό). Αναμένω να το δω λάιβ.

  2. Eιναι απο τα κομματια που δεν μπορεις ευκολα να προβλεψεις. Κατ’εμε αυτο το κομματι ειναι ο ορισμος του dark horse. Νομιζω αν στηθει οπως αρμοζει θα χτυπησει 15αδα

  3. Δεν είναι ένα κακό κομμάτι αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει και το βρίσκω βαρετό. Η τύχη του θα κριθεί εν πολλοίς από τις επιτροπες, στο televoting δεν νομίζω οτι θα “πιάσει” τίποτα, εκτός αν κάνουν κάτι το τόσο φαντασμαγορικό επι σκηνής (που δεν νομίζω). Με τα τωρινά δεδομένα θεωρώ πιθανότερο το να μείνει εκτός.
    Καλή τύχη!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ